IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 18:07
Nie składajcie podań o pracę do minimala, nie warto. Wyzysk i jeszcze raz
wyzysk, popracujesz 2, 3 miechy, wyżmą cię do suchej nitki i wypad. Nadgodziny
to normalka, oczywiście niepłatne. Kerownictwo o dupę potłuc a w zasadzie to
kierownictwa nie ma. Każdy mówi co innego, każdy chce byc kierownikiem w
kirownictwie buhaha. Stanowczo za młodzi ludzie "żądzą" tym markecikiem, mało
doświadczeni. To tak jakby wpuścić stadko dzieci do piaskownicy z jedną
łopatką, każdy chce ją mieć.. oj padnie minimal, padnie. Będzie naaaaprawdę
mini :)
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownica Re: Praca ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:13
      i zarobić nie dadzą wcale
    • Gość: funky Re: Praca ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.05.05, 01:20
      Masz rację, to dupki. Ja tam zakupów nie robię :))))))))) Kiszka tam jest a poza
      tym promocje mają takie, że o dupe potłuc. Robią czasem cenę dnia (tzw promocja
      :)) a cena jest ta sama co zawsze. Aaa bym zapomniał, warzywa mają nieświeże, słowo.
      • Gość: ara Re: Praca ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.05.05, 01:46
        Bo Minimal to to samo co Selgros ,Jeden właściciel na zachodzie czyli w "Rajchu"
        tj. Fegro-Selgros ma takie buble pod sobą. Jak Makro, Real, Praktiker to Grupa
        Metro A.G. Deutsland
        • Gość: antybubel Re: Praca ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.05, 01:47
          buble - co racja, to racja :) Większego badziewia nie widziałem, lecz ludzie
          dają się na to nabrać. Co w tym jest? Pozory przepychu na półkach, tabliczki z
          czerwonymi, dużymi cenami z nadrukiem promocja? Nie wiem. Ja w tym nic godnego
          uwagi nie widzę. W markecie nie musi byc wcale tanio i na ogół nie jest a w
          szczególności w minimalu, gdzie w dodatku obsługa jest poniżej wszelkich norm.
          Ludzie opamiętajcie się. Dajmy zarobic wreszcie przykładowej p.Kowalskiej, która
          ma miły sklepik obok naszego domu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka