Dodaj do ulubionych

==>> do admina forum 'Odrzywół'

10.03.05, 11:05
zamiescilem odnosnik do Waszego forum w opisie forum Pionki. mogę liczyć na zamieszczenie linka do forum Pionki tutaj?

pozdrowy z Pionek :)))
Obserwuj wątek
    • lukiluk2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 10.01.06, 20:58
      Witam !Szanowny Panie Administratorze -zwracam sie z gorąca prośbą o
      zweryfikowanie i przeanalizowanie miejsca - forum Odrzywołu i umieszczenia go
      w poprzednim miejscu czyli w "Miastach".
      Dziękuję z góry za uwzględnienie mojego wniosku.

Pozdrawiam
      Lukiluk2
      • fakir991 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 09.02.06, 22:00
        ...mam pytanie do admina czy można by dołozyć link Radomia do Przysuchy i Pionek
        jeżeli tak to dziękuję. pozdrawiam!
    • ikar11 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 28.02.06, 15:39
      administratorze dlaczego znikł z forum mój temat o plotkarach.morze był za
      trudny i zabardzo uderzał w starsze panie
      • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 28.02.06, 15:50
        Witaj <ikar11>

Coś mi się zdaje, że żle zobaczyleś. Twój temat o plotkarach jest ciagle na
        forum i dlatego Twoje uwagi skierowane do admina są bezzasadne. Zobacz zresztą
        sam.
        Pozdrawiam cię - (nemne)
    • zorro46 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 22.03.06, 17:21
      Witam. dobrze Adminku że wpadłes na forum i zrobiłeś porządek uwzgledniając
      nasze wnioski.pozdro!
      • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 26.03.06, 00:44
        ADMINIE !!!!!.
        GDZIE JEST TERAZ ODRZYWÓŁ. DLACZEGO ZNOWU KTOŚ GO "WYEKSPORTOWAŁ" do forum
        osiedli i po jaką cholerę !!!!!!!!!?????????????????
        Bądż tak łaskaw to wytłumaczyć.
        Pozdrawiam -(nemne)
        • felix32 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 26.03.06, 12:02
          Cześć! Adminie sprwdź poczte.Pozdro!
          • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 26.03.06, 15:10
            No to dzięki za "powrót" Odrzywołu do forum miast i NIECH JUŻ TAK ZOSTANIE.
            Pozdrawiam -(nemne)
            P.S.
            Proszę w takim razie o wykasowanie moich TRZECH wpisów dotyczacych "ŻĄDAM ..."
            • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 26.03.06, 15:40
              Witaj <adminku>
              Wkurzyło mnie trochę, bo trafić w takie "towarzystwo" w tych >>osiedlach i
              wspolnotach<< to juz przesada.
              Co do tego "linku" to tak mam go ustawiony i jest w ulubionych, dlatego
              o "eksporcie Odrzywołu" dowiedziałem sie z forum od <x.proboszcza>.
              Tak samo nie mam do Ciebie pretensji za kasowanie wulgaryzmów oraz za
              zamieszczanie nazwisk mieszkanów Odrzywolu.
              Dlatego, uważam, że poza kolejnym juz "eksportem" Odrzywolu to wszystko jest
              o.k. i ...... niech tak już pozostanie.
              Pozdrawiam Cię - (nemne)
              P.S.
              A z tym nowym forum, to lepiej nie "wywołuj wilka z lasu", bo że to
              forum "ma już swoich wiernych forumowiczów i czytelników" to także i moja w
              tym mała zasługa. (nieprawdaż?)
              • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 07.04.06, 11:53
                Witaj <adminku>
                Czy nie dałoby się coś zrobić, aby forumowicze wpisywali swoje wypowiedzi
                zawsze na samym końcu jakiegoś tematu, z ewentualnym odniesieniem się do
                czyjejś wcześniejszej odpowiedzi czy też wypowiedzi, bo tak to na monitorze
                okazuje się że aktualnie dokonano jakiego wpisu, którego dopiero trzeba gdzieś
                tam między wcześniejszymi dopiero szukać i przez to forum staje się mniej
                czytelne.
                Pozdrawiam - (nemne)
                • administratorgw Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 07.04.06, 21:40
                  Nie ma takiej możliwości technicznej. To zależy od osoby wpisujacej się. Tak
                  jest również na innych forach. Pozdrawiam!
                  • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 22.04.06, 12:10
                    Witaj <adminku>
                    Czy możesz napisać dlaczego nagle został zlikwidowany post napisany przez
                    <felix32> z dnia dzisiejszego tj. 22.04.2006r. dotyczacy "Chodników na
                    Pradze"?. Tym bardziej, że ten post odslaniał nowe, nieznane fakty w
                    porusznych sprawach?
                    Pozdrawiam - (nemne)
    • administratorgw Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 22.04.06, 12:31
      Ponadto informuje osobe która użyła loginu "sionio2006" że w przyszłości ten
      login będzie zblokowany jeżeli bedzie użyty.
      • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 29.04.06, 12:52
        Witaj <adminku>
        Przeglądalem fora innych miasteczek z terenu dawnego województwa radomskiego i
        w forum Iłży zaciekawił mnie temat "Iłża z satelity" z zamieszczonym do tego
        linkiem
        Jak zacząłem "to" przegłądać to tak pokierowałem, że nakierowalem "to" na to co
        mnie interesuje, czyli nasz Odrzywół.
        W panoramie zobaczyłem ("okiem satelity") wszystkie ulice, rynek, zalew i nawet
        poszczególne budynki.
        Dlatego mam do Ciebie pytanie. Czy jest to dozwolone aby ten link skopiować do
        naszego forum?
        Jeśli tak, to mam prośbę abyś przeniósł ten link do naszego forum, bo boję się
        że może coś mi się nie udać, a nie mam akurat zadnego syna, bo są obecnie na
        rajdzie harcerskim do Anielina.
        Jeśli ten link już bedzie to ewentualnie mogę wytlumaczyć jak "nakierować
        satelitę na Odrzywół".
        Pozdrawiam - (nemne)
        • isoxazolidine Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 09.05.06, 08:49
          dobra mysl!
          • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 09.05.06, 10:05
            Witaj w Odrzywole <isoxazolidine>
            Moja w/w prośba do admina o skopiowanie linku w sprawie satelity jest juz
            nieaktualna, bo zrobił to juz <odrzywol> i znajduje się obecnie na tym forum
            jako temat: "świat z satelity".
            Pozdrawiam - (nemne)
            • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 24.05.06, 21:49
              Witaj <adminku>
              Mam prośbę, abyś zablokowal nick <polska1111>.
              Ktoś kto chce mnie i mojej rodzinie ubliżać, to niech nazwie się "normalnie",
              a nie podszywa się jako POLSKA.
              Ponieważ dopiero wróciłem, to postaram sie podyskutować z w/w.
              Jeśli w/w ma taka manię wielkości, to niech nazwie się np <cały świat>,
              (w ostateczności to <całaeuropa1111>, a "jedynek" to jeszcze niech doda), bo
              przypomina mi się, film Chaplina "Dyktator", w ktorym byla taka scena, jak
              głowny bohater próbuje wp.... globus ziemski.
              Pozdrawiam Cię <całyświat1111>, bo od POLSKI to .....
              P.S.
              Dla <całegoświata1111>
              Jak nie wiesz co oznaczają te kropeczki, to napisz.
              • administratorgw Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 22.02.07, 09:11
                Uwagi oraz wnioski do Admina proszę wpisywać w tym temacie.
    • koss121 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 23.02.07, 09:28
      w temacie "do prywaciarz2" pastel1 bawi sie moim zdaniem w detektywa. A z tego
      co pamiętam takie wpisy miały być wykasowywane.Chyba opcja przeciwników wójta
      obawia się swoich krytyków jeśli tak postępuje.Pisząc na tym forum mamy
      możliwość być anonimowi. Więc oczekuję reakcji administratora.
    • koss121 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 23.02.07, 10:03
      Myślę, że taki temat jak "pytania Sławka G do..." powinien być wykasowany,
      ponieważ nie jest to prywatne forum. Jeśli ma jakieś pytania to powinien je
      zadawać w innych tematach a jest ich bardzo dużo. A na pewno którys z tematów
      będzie odpowiedni.Każdy kto wpisuje sie tutaj powinien być traktowany na równi
      z innymi.Nie może ono służyć do poklasku pojedyńczej wybranej osoby.
    • koss121 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 23.02.07, 14:24
      Jeszcze jedno. Admnnistrator uczula wszystkich aby nia posądzali innych o cos
      tam jeśli nie maja dowodów.a jeżeli takie są to muszą zgłosić to do prokuratury
      a nie wypisywać na forum, bo ono nie jest od tego. I ,że takie posądzenia będą
      wykasowywane. To pytam ,dlaczego taki temat istnieje "kto zarobił na pomniku"?
      Tam tylko szkaluje sie i oczernia ludzi. Nie mając zadnych dowodów.A na dodatek
      przedmniotem szkalowania jest pomnik naszego Wielkiego Polaka! Wstyd aby takie
      bzdury pisać, świadczy tylko o nas jakimi jesteśmy.
      • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 23.02.07, 14:50
        Zgadzam się z koss121. Dlaczego "prawo" administratora ma działać tylko w jedną
        stronę?! Jak wójt się tutaj nie broni i nie wpisuje to już można takie tematy
        zakładać. Administratorze albo " wszystkich jedną miarą" albo niech
        administrator przestanie "egzekwować" wytyczne tylko w stosunku do jednej ze
        stron podziału.
        • nemne Sławek Gajewski: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 24.02.07, 11:01
          prywaciarz2 napisał:

> Zgadzam się z koss121. Dlaczego "prawo" administratora ma działać tylko w
          >jedną stronę?! Jak wójt się tutaj nie broni i nie wpisuje to już można takie
          >tematy zakładać. Administratorze albo " wszystkich jedną miarą" albo niech
          > administrator przestanie "egzekwować" wytyczne tylko w stosunku do jednej ze
          > stron podziału.

Witam

(I część)
          Ponieważ powyższe uwagi z w/w postów <koss121> oraz <prywaciarz2> skierowane do
          Administratora, w kontekście dotyczą mojej osoby, dlatego chciałbym
          przedstawić w tej sprawie moje stanowisko.
          Otóż, nie ulega wątpliwości, że pisząc na forum jako Sławek Gajewski czy też
          jako <nemne> rezygnuję w jakiś sposób ze swojej prywatności.
          Ponadto jako prezes Stowarzyszenia "Wzajemna Pomoc" (zarejestrowane w Krajowym
          Rejestrze Sądowym) oraz jako radny Rady Gminy Odrzywół (i kandydat na Wójta w
          ostatnich wyborach samorządowych z drugim wynikiem wyborczym) mam z tego powodu
          nie tylko przywileje oraz ochronę prawną jako funkcjonariusz publiczny, ale
          także OBOWIĄZKI wobec moich wyborców (i nie tylko)aby utrzymywać stałą więź
          (art. 5b , 11b, art.23 ust.1 ustawy o samorządzie gminnym)z mieszkańcami.
          c.d.n.
          • nemne Re: Sławek Gajewski: ==>> do admina forum 24.02.07, 11:02
            II część
            Dlatego też, w dobie ogólnodostępnego forum, z korzystam z tego i prezentuję tu
            nie tylko swoje zdanie, ale także odpowiadam na pytania.
            Ponadto w miarę systematycznie czytam inne fora, na których niektóre osoby
            postępują tak samo jak ja. Przykładem niech będzie obecny admin forum Radomia
            <isoxazolidine> który systematycznie też odwiedza forum Odrzywołu, czy też
            <jdk>, którzy są członkami stowarzyszenia "Kocham Radom" i też nie ukrywają
            swoich nazwisk i odpowiadają na pytania.
            Oczywiście, ujawniając swoją tożsamość rezygnuję ze swojej prywatności i
            narażony jestem na "ocenę" różnych "anonimowych bohaterów", którzy, nie
            dyskutują z moimi poglądami, tylko używają wobec mnie różnych epitetów.
            (ostatnio jeden z nich nazwał mnie "jednym z największych odrzywolskich
            gangsterów" hahahahaha).
            Zapewne zgodzicie się ze mną, że nie interesuje mnie prywatne życie Pana
            Kmieciaka lub też kogo innego.
            Jeśli krytykuję, to DZIAŁANIA Władzy i to KONKRETNE , lub też występuję w
            sprawach, gdy ta "władza" mnie lub też w związku z moją postawą dokucza mojej
            rodzinie. (Czy jest to zemsta i odpowiedzialność zbiorowa oceńcie sami).
            Jest oczywiste, że gdybym naruszał prawo, to ta "władza" już dawno by zrobiła
            porządek z takim "zwykłym wiejskim facetem" jak ja. Tym bardziej, że dysponuje
            ona nieograniczonym dostępem do dokumentów, lexa, adwokatów opłacanych przez
            Gminę, a także znajomościami "władz".
            c.d.n.
            • nemne Sławek Gajewski: ==>> do admina forum 24.02.07, 11:03
              Tymczasem, w postępowaniach administracyjnych mam 100% skuteczności. (chyba o
              czymś to świadczy). Dodatkowo, nie ulega wątpliwości, że np. Pan Wójt
              regularnie czyta to forum, o czym często mówił w czasie rozpraw sądowych,
              które raczył mi zakładać.
              Dlatego jeśli na tym forum znajdziecie gdzieś waszym zdaniem kłamliwy i
              pomawiający tekst, napisany przez Sławka Gajewskiego o loginie <nemne>,
              KONIECZNIE zgłoście ten fakt do prokuratury, lub tez skierujcie pozew do Sądu
              z art. 212 KK. (Pan Wójt ma już w tej kwestii spore doświadczenie), ponieważ
              za swoje słowa ponoszę PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ i się tego nie wypieram.

Dlatego też, nic nie stoi na przeszkodzie, aby moi oponenci, lub tez i
              osobiście Pan Wójt zrobili to samo. Czyli jeśli jesteście pewni swoich
              twierdzeń wobec mojej osoby, to nie tchórzliwie, kryjąc się za "anonimowym"
              loginem, ale tak jak ja. Biorąc odpowiedzialność za KAŻDE napisane tu słowo.
              Ponadto, chciałbym zwrócić wam uwagę, że (przynajmniej ja) nie zauważyłem tu
              wpisów NIKOGO, kto by coś pisał na prywatny temat Pana Kmieciaka.
              Tym bardziej, że jak zapewne wam wiadomo, w przeszłości byliśmy kolegami. Przy
              grillu, czy też przy alkoholu (oczywiście .... "bezalkoholowym" hahahaha), co
              nieco „się słyszało" Tym niemniej, NIGDY o tego typu wiadomościach nie pisałem
              na forum.
              Oczywiście, na pewno nie byłoby na forum poruszanych wiele spraw, gdyby
              przestrzegano zapisy statutu sołectw, gdzie jako mieszkańcy moglibyśmy zadawać
              bezpośrednio tam pytania.
              Tymczasem, jest problem, ponieważ ...... nie organizuje się takich zebrań
              mieszkańców z Wójtem, komisarzami we Wspólnocie czy też
              radnym. (z poprzedniej kadencji).
              Pisałem o tym na forum, że nawet gdy jako NOWI radni chcieliśmy takie zebranie
              zorganizować, to pamiętacie jakie mieliśmy z tym problemy.

Wobec powyższego w epoce JAWNOŚCI, będę zapewne również wyrazicielem opinii
              wszystkich internautów, aby Pan Wójt, jako WŁADZA wykonawcza przynajmniej raz
              na miesiąc czy też kwartał odpowiadał na pytania mieszkańców naszej
              społeczności, które znalazłyby się w specjalnym temacie jako „Pytania do Wójta
              Gminy Odrzywół”. Co Ty na to <aminku>?

Pozdrawiam – Sławek Gajewski (nemne) radny V kadencji RG w Odrzywole
              • administratorgw Re: Od Administratora 24.02.07, 11:24
                Witam
                Oczywiście zapraszamy Pana Wójta na Nasze Forum. Jego istotą jest to by jak
                największa ilość osób zaangażowanych w życie Naszej Gminy brała udział w tej
                dyskusji.
                Pozdrawiam Admin
                • prywaciarz2 Re: Od Administratora 26.02.07, 08:19
                  Sławku nie ma alkoholu bezalkoholowego tak jak faktów autentycznych ponieważ
                  fakty same w sobie są autentyczne. To tak na początek. Już chyba od 3 miesięcy
                  odkąd zacząłem wpisywać się na tym forum słyszę od Ciebie te same żale, te same
                  historie. Czy ty masz to gdzies na kartce wypisane i przepisujesz w pewnych
                  odstępach czasu?! Masz tak wielki kompleks pana Kmieciaka( nie jako wójta)
                  właśnie jako prywatnej osoby a piszesz, że krytykujesz tylko stanowisko. Co
                  mnie interesują panów wspólne grile i przytulania się na "misia"?! Konkrety!
    • koss121 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 26.02.07, 11:34
      Administratorze zadałem kilka konretnych pytań i nie dostałem
      odpowiedzi.Natomiast jak Nemne wypisuje te swoje ble ble... nie wiadomo na jaki
      temat zaśmiecają go,ty zaraz reagujesz i popoierasz go.Odważę się twierdzić ,że
      jesteś z nim bardzo związany i to mi się nie podoba takie lizanie
      d.....Administrator powinien być obiektywny, bezstronny czyli nie popoierać
      żadnej ze stron.
      • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 26.02.07, 14:02
        Witaj <koss121>
        i...... uzasadnij swoje twierdzenia. Przecież nic nie stoi na przeszkodzie aby
        Pan Wójt (z całym szacunkiem do urzedu) zechciał odpowiedzieć na pytania "ludu"
        czyli mieszkanców Gminy dotyczace w końcu tej spoleczności. Ponadto osobiście
        też chczilbym aby ciagle chwaleni przez Ciebie "radni z poprzedniej kadencji"
        tez udzielili mi kilku informacji, (jako mieszkaniec tej gminy chyba mam takie
        prawo. Co Ty na to) za co bylbym bardzo zobowiazany.
        Pozdrawiam - (nemne)
        • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 26.02.07, 14:15
          Sławku czy umiesz czytać ze zrozumieniem?! Koss121 prosi administratora by nie
          faworyzował Ciebie na tym forum a Ty swoje. Jak mnie poprosisz to jestem
          skłonny tłumaczyć Ci o co chodzi w niektórych wpisach forumowiczów. Albo nie
          kumasz albo nie chcesz zrozumieć. Nie wiadomo co gorsze.
    • koss121 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 27.02.07, 11:10
      do admnina. oczywiście,że widzałem wykasowany post pastela. Natomiast dwa
      następne tematy ,których prosiłem wykasować nadal są mimo,że zmotywowałem moją
      prośbę. A jeśli chodzi o nie zabieranie głosu w dyskusji to masz rację.Ja
      natomiast zadawałem tobie pytania z egzekwowaniem regulaminu forum lub twoich
      wytycznych.A ty tylko odpowiadasz lub pochwalasz uwagi nemne. I to mi się nie
      podoba. A to już jest zabieranie dłosu w dyskusji
    • koss121 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 27.02.07, 11:41
      Może inni nie wiedzą dlaczeg się tak ciebie czepiam.Pamiętasz jak zarzuciłem
      obecnym radnym, że biorą 180 zł miesięcznie a dzięki nim jeszcze nic nie
      zostało zrobione w Odrzywole, natomiast ty bardzo się tym moim stwierdzeniem
      zdenerwowałeś i wykasowałeś mój post dając mi żółtą kartkę twierdząc, że
      prowokuję nie mając argumentów.Argumentem jest radnych ryczałt i ich
      osiągnięcia.Nadal się zastanawiam dlaczego ty się zdenerwowałeś a nie dałeś
      możliwości ustosunkowania sie do tego radnym.Mam nadzieję,że to wszystko
      przemyślisz i zrobisz na to wszystko większy dystans. Chyba wszystkim chodzi o
      to aby forum nie było wypaczane przez admina tylko w jedną stronę.
      • administratorgw Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 02.03.07, 15:34
        Witaj kos121.
        Wziąłem sobie do sreca twoje uwagi i będe sie strał jak tylko potrafię. Ale nie
        zakładam jakiś pomyłek ktore zdarzają sie każdemu. Możesz mi pisać na maila jak
        będziesz miał jakieś inne uwagi i wnioski.

Pozdrawiam Admin.
    • koss121 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 08.03.07, 14:03
      Adminie zwróć uwagę fillutkowi w temacie Koszty inwestycji bo wypisuje pirdoły
      posądzając wójta.Takie coś miało być napiętnowane.
      • administratorgw Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 08.03.07, 15:23
        Witam
        Przypominam aby nie oczerniać ludzi bezpodstwnie.
        Kos121 ja też maiałem do ciebie prosbę w temacie odnośnie opinii o forum czy
        mogłbyś się na ten temat wypowiedzieć.
        Pozdrawiam Admin!
        • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 12.03.07, 12:15
          Moim zdaniem wpis amadina w stosunku do rodziny Kos121 nie wnosi nic do sprawy.
          Jest prowokujący. Proszę admina o wykasowanie. Chodzi o temat: " Wybory
          Sołtysa".
          • ojciecdyrektor4 Do admina forum "Odrzywół' 12.03.07, 20:03
            Trochę z niesmakiem czytałem dzisiejsze posty, ale dziwi mnie płacz prywaciarza
            bo dzisiejsze zamiesznie wywołał nie kto inny jak własnie koss121, ktory
            zamiast skontrować dyskusję o nowym statucie, o ktorym nawet nie wiedzialem że
            istnieje, to zatakował żonę >namne<. Moim zdaniem ma rację amandina, (pisał już
            ktoś o tym wczesniej) że koss121 tylko tym się wyróznia na forum, że zamiast
            krytykować myśl, "dowala" autorowi i jego rodzinie. Byc może, że macie rację,
            że tym przypadku są to jego osobiste sprawki i zawiść, że to nemne jest radnym,
            a nie ktos z rodziny kos121.
            • parafjanin Re: Do admina forum "Odrzywół' 13.03.07, 07:35
              Podobne tony wypowiedzi ma prywaciarz. Niech adminstratorgw tez to weźmie pod
              uwagę.
    • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 13.03.07, 08:26
      A już poniżej krytki jest parafianin. Jego tez trzeba wziąć pod lupę:)
      • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 13.03.07, 10:03
        Jeżeli admin chciałby uniknąć płaczu " co niektórych" z tego forum, że
        ich "pojechałem" proszę o wykasowanie wpisu trybun jnp z tematu " Opinia o
        Forum".
        • trybun-jnp Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 13.03.07, 10:06
          Jesli "asfald" ma płakać proszę o wykasowanie.
    • kosa1211 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 13.03.07, 12:53
      Ządam aby administrator wykasował posty amandi.i jeszcz proszę o równe
      traktowanie wszystkich oraz trzymanie sie rególanimu i postanowień
      admina .Chyba wiadomo o które wpisy chodzi?
      • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 13.03.07, 13:49
        Chciałbym się dowiedzieć w jakich godzinach danego dnia na "straży" tego forum
        stoi admin. Czy jest jeden admin przez cały czas i tylko w wyjątkowych
        sytuacjach konsultuje się z "zarządem" czy administratorzy wymieniają się
        pomiędzy swoimi forami.
        Jaki to będzie miało sens jak ktoś kogoś zacznie obrażać, wpis będzie widniał
        przez cały dzień a wieczorem admin raczy go wykasować jak 90% użytkowników juz
        go przeczyta a osoba, która go napisała najwyżej zostanie upomniana. Pomyślcie
        nad tym jak chcecie by to forum chociaż przypominało dyskusje cywilizowanych.
        PS. Proszę także o odróżnianiu znaczenia wyrazów " obrażanie" a "stwierdzanie
        faktów". Dobrze by było także jakby wg sprawiedliwości tylko osoba obrażająca
        pierwsza dostawała BANA a nie osoba, którą się obraża a ona się tylko broni.
        To tyle.
    • kosa1211 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 13.03.07, 12:58
      Przepraszam chodzi o amadina
    • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 13.03.07, 14:26
      Wpis tajnosagentos2 w temacie " Smród na Tomaszowskiej" obraźliwy. Proszę o
      wykasowanie przez admina.
      • tajnosagentos2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 13.03.07, 14:37
        Tylko kogo konkretnie obraziłem (myślę o tym kapusiu). Podaj mi proszę jego
        dane to z chęcią wycofam swój wpis i jeszcze go przeproszę. Tylko nie wiem
        kogo, proszę daj mi jego dane. A jeżeli nie znasz to nie masz się co unosić.
        • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 13.03.07, 14:42
          Obraziłaś człowieka o danym loginie. To tak jakbym teraz na Ciebie napisał
          najgorsze epitety a później powiedział, że nie obraziłem bo nie znam Twoich
          danych. Co za.....
          • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 13.03.07, 14:43
            "Obraziłeś"- nie wiem dlaczego cały czas myślę, że jesteś płci żeńskiej.
            Przepraszam.
            • zyczliwy_sasiad Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 13.03.07, 14:57
              Prosze o przeanalizowanie tresci postu autor tajnosagent2 w temacie smród na
              tomaszowskiej (wpis2)Uwazam, że zostałem obrazony przez nazwanie mnie kapusiem.
              Forum polega na rozmawianiu na tematy różne czasem też przykre i niewygodne dla
              niektórych. Moim wpisem nikogo nie zakapowałem sprawa juz dawno ujrzała światło
              dzienne. Wnioskuję za pośrednictwem admina o nakazanie przeproszenia mojej
              osoby na łamach forum lub wykasowania wpisu tajnosagenta2.
              • pastel1 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 13.03.07, 22:19
                Czy <koss121> po zablokowaniu będzie mógł logować się na tym forum pod innym
                loginem?
                Jeżeli tak to jest to bez sensu.
                • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 14.03.07, 08:45
                  Odpowiadam: pewnie że tak.
                  • tenktorypodziwiaprywaciarza Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 14.03.07, 18:24
                    To prywaciarz2 powinien być administratorem jako jedyny nadaje się do tej roli.
                    • burek500 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 14.03.07, 20:13
                      Dzieki za odpowiedź.
                      Pozdrawiam zarząd i administratorów.
    • kosa001 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 16.03.07, 11:36
      Nie rozumiem dlaczeg zostałem zablokowany pod loginem kosa1211.Pod tym loginem
      nikogo nie obraziłem jak również pod loginem koss121.Pisząc prawdę, która nie
      podoba się innym to druga sprawa.Piszmy wszystko co złe na wójta i byłych
      radnych to nie będziemy wyrzucani.Nikogo wulganie nie obraziłem a mimo to
      zostałem zablokowany.Myślę, że zostałem ukarany za wyjawienie prawdy.Amadina
      obrażał konkretyną rodzinę bez powodu i jest wszystko ok.
      • przydupasjnp Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 16.03.07, 14:35
        Wzruszające, tylko nie płacz.
        • parafjanin Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 16.03.07, 21:04
          Dobry kos dobry no nie płacz misiaczku.
    • sibeliuss Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 18.03.07, 17:04
      Czy w nagłówku forum znajdzie się miejsce na link do forum Białobrzegi:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34482
      • administratorgw Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 20.03.07, 12:43
        Witam Sibelius!

Umieściłem link forum Białobrzeg w nagłówku naszego forum.
        Mam nadzieje, że będziesz zaglądał na forum Odrzywołu, którego link zamieścisz
        w ramach rewanżu na forum Białobrzeg.

Pozdrawiam Admin!
        • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 27.03.07, 13:50
          Witaj <adminku>
          Przepraszam za "problem", ale proszę o wykasowanie wczesniejszego mojego wpisu
          w temacie "Testament...." ponieważ, gdy go pisalem dokonano jeszcze dodatkowych
          wpisow, dlatego jeszcze raz ten sam mój tekst wkleiłem na forum "na końcu".
          Pozdrawiam - (nemne)
          • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 27.03.07, 13:57
            Witaj <adminku>
            prosze równiez o wykasowanie mojego postu z godz. 13:47, ponieważ nie
            skopiowałem wypowiedzi prywaciarza, do której się odnosił mój wpis.
            Pozdrawiam - (nemne)
            • parafjanin Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 30.03.07, 18:25
              Skladam wniosek do Adminstratora o wykluczenie z forum /prywaciarza2/. Od
              jakiegoś czasu jegomość o tym loginie sieje zamęt na forum nie wypowidając sie
              konkretnie
              w żadnym temacie jak Odrzywolak tylko podpuszcza i prowokuje do kłótni.
              • rzeka10 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 30.03.07, 20:20
                Witam wszystkich. Masz rację prafjanin jestem z twoim wnioskiem o wykluczenie prywaciarza z tego forum.
                • burek500 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 30.03.07, 22:00
                  ...też jestem za niech pisze na innym forum.hejka!
                  • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 01.04.07, 12:35
                    Witam
                    Jeśli chodzi o mnie, to przyzwyczaiłem się do szanownych prywaciarzy2. Lubię
                    nawet czytać ich wpisy, w których z zapałem czczą JNP i w oczywistych sprawach,
                    gdzie jest "be" starają się wmówić wszystkim że jest "cacy", a że tak piszą na
                    chwałę JNP, to ich sprawa.
                    (Mam nadzieję, że za to są chociaż stosownie wynagradzani).
                    Na tym forum były zdecydowanie „ostrzejsze” wypowiedzi niż <prywaciarz2>, w
                    których nawet były próby szantażu.
                    Oczywiście dobrze by było, aby w tych wypowiedziach <prywaciarz2> nie robił
                    antagonizmów, bo niektóre jego wypowiedzi rzeczywiście, wprawdzie nikomu
                    imiennie nie ubliżają, to jednak są to wypowiedzi skierowane przeciwko
                    mieszkańcom Odrzywołu.
                    Dlatego moim zdaniem, proszę o trochę tolerancji wypowiedzi i pozostawienie
                    <prywaciarzy2> na forum.
                    Pozdrawiam – (nemne)

• krokus004 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 01.04.07, 13:04
                      Jestem tego zdania co ><parafianin>, <rzeka10>, i <burek500> wydaje mu sie że ma
                      panacum i odpowiedź na wszystko, wypowiedzi innych traktuje ironicznie bo jesteśmy
                      z Odrzywołu. Mnie osobiście to wkurza.
                      • misio-yogi nie będzie prywaciarz pluł nam w twarz 01.04.07, 13:51
                        krokus004 napisał:

> Jestem tego zdania co ><parafianin>, <rzeka10>, i <burek500> wydaje mu sie że
                        ma
                        > panacum i odpowiedź na wszystko, wypowiedzi innych traktuje ironicznie bo
                        >jesteśmy z Odrzywołu. Mnie osobiście to wkurza.

Macie racje facet pluje nam wszystkim w twarz i nie ukrywa tego. Ciekawe w
                        czym on jest od nas lepszy. Sługus jeden za 30 srebrników.
    • odrzywolak Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 01.04.07, 14:12
      Drodzy Odrzywolacy, faktem jest, że prywaciarz2 to sprzedaczyk, przydupas i
      prowokator. Ale nie możemy pozbawiać go prawa głosu bo wtedy byśmy byli tacy
      sami jak JNP i jego słudzy.
      • filutek565 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 01.04.07, 18:38
        Siemka! jeżeli mogę zbarac głos w tej sprawie to chciałbym powiedziec że moze
        dać mu szanse niech sie wypowie na temat. Troche przeciwnego glosu nie zaszkodzi
        ale nie mozemy tez tolerować jego pogardy wobec nas.
        • rzeka10 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 01.04.07, 20:26
          Chciałem zwrocić uwagę, że Pan prywaciarz dopieru jutro odpowie na nasze wpisy gdyż dzisiaj nie ma go w pracy chyba, że skorzysta z internetu znajomych.
          • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 02.04.07, 08:41
            Cieszę się, że się lubimy:)
            Nemne co do antagonizmów- czy Ty nie przesadzasz?!
            Osobiście lubię, szanuje Odrzywolan ale nie wszystkich. Chyba każdy tak ma. No
            nie tak?!
            • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 02.04.07, 11:51
              A co Wy referendum ogłosiliście na temat: "Czy prywaciarz ma zostać na forum?!"
              A od kiedy drodzy forumowicze wpisujący się tutaj jesteście decyzyjni w tej
              sprawie. Czy ja o czymś nie wiem?!
              "sługus za 30 srebrników", " wynagradzany za wpisy na tym forum", "
              sprzedawczyk", " przydupas" "prowokator" to epitety pod moim adresem z
              ostatnich 5 wpisów. Czy wy macie jakieś kompleksy w kierunku mojej osoby?!
              Administratora proszę o ustosunkowanie się do wniosku " prafianina" i mojej
              przyszłości na tym forum.
              PS. Niewygodny jestem co?! Boli, że umiem rozmawiać o temat "tabu"
              Odrzywolskiego życia.
              • tenktorypodziwiaprywaciarza Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 02.04.07, 16:29
                Prywaciarz stara się tylko dla waszego dobra pisać, bo was wszystkicj bardzo
                lubi i podziwia a nie tylko dlatego że jest sługusem.
                • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 03.04.07, 08:52
                  ....jak juz pisałem nie wszystkich....
                  Tak jestem sługusem, sługusem własnych przekonań!
                  Wy za to jesteście " jeźdźcami bez głowy" i nic na to nie poradzicie.
                  • administratorgw Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 04.04.07, 19:24
                    Witam
                    Zarząd forum podobnie jak wielu forumowiczów (mieszkańców Odrzywołu) uważa, że
                    słowa pisane przez "prywaciarz2" są krzywdzące i niesprawiedliwie oceniają
                    Odrzywół i jego mieszkańców. Jednak zakładając to forum mieliśmy za cel
                    propagowanie wolnej dyskusji. Nie możemy dlatego usunąć "prywaciarza2" z
                    forum . Pozostaje nam tylko zaapelować o zaniechanie wściekłych ataków na
                    Odrzywół lub też samowolne opuszczenie forum. Pamiętajmy, że jest to forum
                    Odrzywołu założone i prowadzone przez Odrzywolaków (jak kto woli Odrzywolan),
                    którym na sercu leży dobre imię Odrzywołu. Są inne fora, może bardziej
                    obiektywne i sprawiedliwe można tam też pisać. Jeżeli komuś tak bardzo przeszka
                    dza Odrzywół to niech pisze o Warszawie, Lublinie, czy Honolulu. Zarząd docenia
                    wkład "Prywaciarz2" w rozwój Naszego Forum ale również widzimy zaangażowanie
                    innych forumowiczów dlatego musimy liczyć się też z ich zdaniem. Rozwiązanie
                    konfliktu naszym zdaniem to powrót do konkretnej rozmowy i wymiany argumentów a
                    nie sprowadzanie dyskusji na inne poboczne tematy, które uderzają bezpośrednio
                    w Odrzywół a odwracją uwagę od istoty problemu, którym często są władze gminy.
                    Kolejny raz podkreślam, że administrator nie bierze udziału w dyskusji. Wpis
                    ten odpowiada na postulaty forumowiczów.
                    Pozdrawiam Administratorgw
                    • krokus004 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 18.04.07, 20:24
                      Szanowny Admnistratorze!!!
                      Widzę że został wykasowany mój post przecież nie było w nim wulgarnego słowa.
                      Wydaje mi się że to -prywaciarz2- steruje tym forum bo wykonujesz wszystkie jego
                      polecenia. Nie mogłem wcześniej odpisać bo padł mi komp wyłancza sie przy
                      otwieraniu nowej strony ale nie o to chodzi, a ten "francuski piesek" jak jest
                      taki czuły to niech weźmie na wstrzymanie. Chciałem go troszeczke połechtać i
                      udało mi sie. Mnie żadne opcje nie obchodza mogę pojechać po każdym
                      "nawiedzonym" i namaszczonym ale nigdy nie po normalnym "białym człowieku"
                      logicznie myślacym. I tak naprzyklad podobaja mi sie wypowiedzi >odrzywol< i
                      filutka007 oraz parafjanina no jeszce innych tez bo są normalne nie wyssane z
                      palca i nie poprzekręcane. Udowodniłeś prywaciarzowi jego kombinatorstwo
                      odnośnie wpisu pod tytułem i dlatego będę mu wkładał szpilkę ale bez
                      wulgaryzmów. Przpraszam i objecuje poprawe.

• prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 19.04.07, 08:55
                        Czy ty przypadkiem nie uciekłeś z jakiegoś zamkniętego pomieszczenia?!
                        Ty chciałeś mnie " połechtać"?!, "wbijać jakieś szpilki" nazywasz mnie jakimś "
                        pieskiem"?! I to ja rozmywam tematy, ja dążę do kłótni a tutaj mam
                        zapewnienie "botanika" że to on będzie tak robił.
                        • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 19.04.07, 09:11
                          prywaciarz2 napisał:

> (...) I to ja rozmywam tematy, ja dążę do kłótni a tutaj mam
                          > zapewnienie "botanika" że to on będzie tak robił.

Witaj <prywaciarz2>
                          Przepraszam, że się "wcinam między wódkę, a zakąske", ale to co w/w
                          skopiowałem, też tak uważam i juz w dwóch tematach "Koszty samochodu UG"
                          oraz "Co na to radni. Radni opdpowiadają ..... wyjąsnimy" opisałem.
                          Pozdrawiam - (nemne)
                          • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 25.04.07, 14:43
                            Witaj <adminku>
                            Zdaje sobie sprawę, że trochę dzisiaj "nadokazywaliśmy", ale skoro usunąłęś
                            typowo "złośliwy" wątek, który miał ........ dlatego prosze o usunięcie
                            utrzymanego w tym samym stylu mojego.
                            Za klopoty przepraszam.
                            Pozdrawiam - (nemne)
    • independent13 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 18.05.07, 13:42
      Proszę nie usuwać wpisów prywaciarz-a i moich z tematu „Jaki tu spokój
      sialalal…” Ja chciałbym porozmawiać kulturalnie z Prywaciarz2 na temat
      przedmiotów ścisłych. Mam nadzieję, że prywaciarz2 zechce mi pomóc się
      przygotować do matury. Mam również nadzieję, że ADMINISTRATOR GW nie stanie mi
      na przeszkodzie.
      • krokus004 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 21.05.07, 19:24
        Mam pytanie czy adminstrator lub tez zarzad forum będzie coś w tej sprawie robił?
        • krokus004 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 21.05.07, 19:27
          Oczywiście mam na mysli blkoadę strony z forum Odrzywołu na komach w świetlicy
          ktora jest ogólnie dostępna i kazdy powinien miec prawo skorzystć i wpisać swoje
          zdanie..
    • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 24.05.07, 14:12
      Jeżeli zaczyna się wpis w temacie "OD administratoragw" od słów:
      " W nawiązaniu do wpisu prywaciarza2..." to należałoby ten wpis wcześniej
      zacytować. Niestety wpis został skasowany. Skąd użytkownicy forum mają wiedzieć
      o co chodzi? Jeżeli był to wpis do mnie to trzeba było go przesłać na prywatną
      wiadomość.
      Proszę nie traktować tego wpisu jako pouczenie lecz za dobrą radę.
      PS. Wpis jaki wystosował jeden z administratorów( przy akceptacji pozostałych)
      do wójta można odwrócić w drugą stronę wójta do zarządu tego forum. Ma się tak
      samo.
      • administratorgw Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 24.05.07, 16:00
        Do prywaciarza2:
        Przykro mi że nie poszło po twojej myśli ale tu na tym forum decyduje zarząd a
        nie osoba postronna wiec musisz się pogodzić z takim werdyktem. Nie doceniasz
        inteligencji naszych forumowiczów oni doskonale wiedzą o co chodziło. Dzięki za
        rade i życze owocnych wpisów na forum.
        • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 24.05.07, 16:05
          Widzę, że nie zrozumiałeś mojego postu. Trudno. Koniec tematu.
          • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 01.06.07, 23:44
            Witaj <adminku>
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=63501787
            Zobacz ten link dotyczacy aktywnosci. Czasami tam z ciekawosci zagladalem i
            nigdy to forum nie bylo w tym rankingu tak wysoko, ze nawet wyprzedziło forum
            Józefowa, na ktorym też się kiedyś wpisałem, bo ktoś tam wymienił forum
            Odrzywolu i to nawet dość sympatycznie. Z tego powodu masz zapewne powody do
            zadowolenia.
            Pozdrawiam - (nemne)
            • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 20.06.07, 10:38
              Czy mam wam pomóc drodzy administratorzy rozruszać to forum jakimś ciekawym
              tematem czy poradzicie sobie za pomocą forumowicza " Matrix"?
              Nemne z tą aktywnością jaka jest prezentowana przez ostatni tydzień to możemy
              wyprzedzić ale Forum Maciejowice.
    • prywaciarz2 Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 20.06.07, 15:18
      11sty wszystkie odpowiedzi są w temacie OD ADMINISTRATORA dla Ciebie też.
    • administratorgw Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 20.06.07, 15:20
      Witam
      11ty czytaj proszę uważnie forum. Odpowiedź na Twoje pytania zamieszczona jest
      w temacie "od administratora" z dnia 18.06.07,godz. 20:40
      • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 16.09.07, 03:14
        Witaj <adminku>
        We wpisie z godz. 3:07 zle mi sie skopiowal link z BIP UG, dlatego
        jeszcze raz wpisałem ten sam post.
        W zwiazku z powyzszym mam prośbe mam prosbę abys wykasował moj post
        z w/w godziny (to ten wczesniejszy).
        Pozdrawiam - (nemne)
        • nemne Re: ==>> do admina forum 'Odrzywół' 28.10.07, 12:01
          Witaj <adminku>
          1.Mam prośbę abys wykasował takie same posty z tematu "Pytania do
          Sławka ....." z godz.11:41 i 11:45 ponieważ nie wyświetliły sie tam
          prawidlowo linki - jako odnośniki do postanowień Sądu,
          zamieszczonych na BIP UG Odrzywół. Proszę o pozostawienie z godz.
          11:46
          2. Proszę także o nie kasowanie wpisu, w ktorym nazwałem <mańka-1>
          KŁAMCĄ i ŁGAŻEM (dosłownie ŁŻE) w kontekście jego wypowiedzi
          oraz ...... "niegrzecznej czynności".
          2. Za powyższe nazwanie, że <maniek - > na to zasługje, jeśli
          sznowny <maniek -1> ma taką wolę, lub czuje sie z tego
          powodu "obrażony", jestem w stanie mu udowodnić.
          3. Za wszystkie swoje zamieszczone na formu wypowiedzi, ponoszę
          PEŁNĄ odpowiedzialność, dlatego wiadomo, że <nemne>, to niżej
          podpisany.
          Pozdrawiam - Sławomir Gajewski - radny
          • hugoon Zycie prywatne 03.11.07, 14:09
            A może by sie tak zinteresować własnie życiem prywatnym osób publicznych i sie
            okaże co to za ludzie i jak postepują czy zgodnie z zasadmi moralnymi czy nie!!!!
            To znaczy że jeżeli ktoś postępuje źle w zyciu prywatnym to sza!! na jego
            temat??? a to że ta sama osoba np. uczy dzieci i chla lub jeszcze co innego
            np.robi jakieś lewe interesy a np. pracuje w gminie też sza???!
            w/g mnie powinno sie pisać o wszystkim co jest dobrego i niedobrego, obojetnie
            czy dotyczy życia prywatnego czy publicznego.

Może wtedy ludzie by sie dowiedzieli o różnych sprawach o których nie mają
            pojęcia. A co niektórzy zaczęli by mysleć co robi zanim narobi głupstw lub
            przekrętów. Nie wiem jak inni o tym myślą ale może sie wypowiedzą.
            • hugoon Re: Zycie prywatne 03.11.07, 14:45
              Oczywiście z tym piciem czy lewymi interesami abstrachuje od rzeczywistości
              podałem tylko jako przykłady. kolega siedzący obok mnie sie śmieje i mówi, że
              jak by tak sie zastanowił......???
              • administratorgw Re: Zycie prywatne 03.11.07, 17:42
                Witam
                "hugon" w dużej mierze masz rację, ludzie powinni podobnie
                zachowywać się prywatnie jak i publicznie. Pewne standardy
                obowiązują zawsze. Forum jednak nie jest miejscem byśmy decydowali o
                tym kto robi dobrze i uczciwe a kto jest świnią prywatnie a pod
                publikę się uśmiecha. Jest cienka granica, której przekroczenie może
                narobić więcej szkody niż pożytku.
                • nemne Pro publico bono 06.11.07, 12:53
                  Witaj <adminku>
                  Wiem, że to jest wbrew zasadom forum, ale mam prosbe abys nie
                  kasowal mojego tematu "Intencje mańka", wktorym prosilem o
                  ewentualne (wg woli mańka) jego tozsamości, aby wykazać, któremu z
                  nas przyswieca dobro mieszkańcow. Poniewaz ten temat, najbardzie
                  interesuje <mańka-1> dlatrgo nie będzie mial chyba przeszkod aby
                  wykazac, że nie jest "osobiście" zainteresowany tą sprawą, ale
                  działa Pro publico bono (dosł. dla dobra publicznego).
                  Pozdrawiam - (nemne)
    • nemne Nadgorliwość jest gorsza od ........ 18.11.07, 18:19
      Witaj <adminku>
      Nie wiem dlaczego usunąłeś kilka moich wpisów (oraz <mańka>), w
      ktorych rozmawialiśmy sobie i prosiłem aby "maniek" pozdrowił, (czy
      też pozdrowiła) Marka oraz wyraziłem ochote na dyskusję z <mankiem>
      na temat jej najbliższy czyli ..... geografię.

Jak mniemam, nie jest to nigdzie zakazane ani zabronione aby
      pozdrawiać Marka, jak również aby dyskutować na temat geografi.

Dlatego oczekuję wyjaśnień, a nalepiej gdy przywrócisz wpisy,
      poniewaz następne które są na forum, są w jakiś sposob wyrwane z
      kontekstu.
      Pozdrawiam - (nemne)
      • administratorgw Re: Nadgorliwość jest gorsza od ........ 18.11.07, 20:23
        Patrz wpis "od adminstratora" z dnia 18.11.2007r.
        • ugly2 Prośba 19.11.07, 11:26
          Zwracam się z prośbą o przesunięcie wpisów użytkowników forum
          mieszkaniec38 i przywaciarz2 z tematu przedszkole. Wreszcie od
          jakiegoś czasu pojawił się konkretny wpis na tym forum który
          umieścił Pan Przemek odnośnie przedszkola. Przypuszczam ich
          ww. osobnicy wpisali się w tym temacie aby wprowadzić tam delikatne
          zamieszanie.
          • nemne Prośba II 19.11.07, 19:11
            Witaj <adminku>
            Przeczytaj ten link:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=64368135&a=72221871
            ...... i mam pytanie, co sie stalo z tematem (chyba tak byl
            zapisany): "Budowa mostu pod Grunwaldem" czy coś w tym rodzaju.

Dlatego, prosze o odpowiedż, czy jest możliwe aby z powrotem go
            przywrocić na forum. W koncu dotyczy on naszej gminy, a taki wpis o
            udziale naszych przodkow w największej bitwie Średniowiecza jest dla
            nas (jako mieszkanców) powodem do dumy.
            Pozdrawiam - (nemne)
            • radny13 Forum na stronę Urzędu Gminy Odrzywół 24.11.07, 12:24
              Witam.
              Na ostatniej sesji zadałem Wójtowi pytanie dotyczące Oficjalnej
              strony Gminy Odrzywół na, której znajduje się odnośnik do forum
              (konkurencyjnego wobec tego forum). Otrzymałem odpowiedź, że
              administrator tamtego forum zwrócił się w formie elektronicznej do
              Wójta z prośbą o umieszczenie odnośnika do tamtego forum na stronie
              Gminy. Wójt wyraził zgodę.
              Proponuję administratorowi tego forum by, również zwrócił się z
              podobną prośbą do Wójta.
              Pozdrawiam P.S.
              • administratorgw Re: Forum na stronę Urzędu Gminy Odrzywół 24.11.07, 16:36
                Witam!
                Miło nam, że radni wpisują się na naszym forum i podejmują dyskusję ze
                społeczeństwem. Zarząd forum przemyśli propopzycję "radnego13" i w niedługim
                okresie odpowie na w/wym wniosek.
                Ponadto forum istnieje już 3 lata i do tej pory urzędnicy z Gmniny wpisywali sie
                może z 2 czy 3 razy więc nie zabiegamy na siłę aby nasze forum było na
                oficjalnej stronie gminy. Jak ktoś chce podyskutować nad problemami naszej
                społeczności to może nas znaleźdź bez problemu na stronie gazeta.pl. Jak ktoś
                nie chce brać udziału w dyskusji to nawet żeby było na oficjalnej stronie Gminy
                to i tak nie będzie w tym uczestniczył.
                Pomysł do zastanowienia i jak napisałem powyżej może się zwrócimy do Pana Wójta
                o zamieszczenie na stronie oficjalnej po dyskusji w Zarządzie.

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
                • nemne Re: Forum na stronę Urzędu Gminy Odrzywół 19.01.08, 11:16
                  Witaj <adminku>
                  W związku z KLAMLIWYMI wpisami Mańka, (dotyczacymi mojej osoby) w
                  temacie dotyczącym "Przyszlość Odrzywolu", użyłem wobec Mańka kilku
                  słów powszechnie uważanych za obrażliwe.
                  Za powysze wpisy osobiście PONOSZĘ PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚC, dlatego
                  jeśli KŁAMCA czuje się obrazony, bardzo chętnie mu to udowodnię.
                  W zwiazku z powyższym, podałem tam nie tylko swoje imie i nazwisko,
                  ale także adres zamieszkania.
                  Dlatego też, zwracam sie z uprzejmą prośbą o nie kasowanie tamtych
                  wątków.
                  Pozdrawiam Sławomir Gajewski - radny RG w Odrzywole.
                  • administratorgw Uwaga na emocje !! 19.01.08, 13:47
                    Witam!

Panowie trzymajcie emocje na wodzy - miałem to wykasować. Nemne używaj trochę
                    łagodniejszych słów na forum bo będę zmuszony kasować.

Pozdrawiam!
                    • nemne Spoko adminku. 19.01.08, 14:49
                      Witaj <adminku>
                      zapewne wiele rzeczy mozna mi zarzucic, ale akurat nie te, o ktorych
                      napisał Maniek.
                      W związku z powyzszym, jesli czuje sie urazony, to wie kim jestem i
                      gdzie mnie szukać. (przypomninam art. 212 kk)
                      Czyli, jeśli nie jest to KŁAMCA, to ......niech czyni swoją
                      powinność.

Ze swej strony przypominam, że jako radny jestem funkcjionariuszem
                      publicznym, dodatkowo jestem w stanie "go odszukać". (jak zapewne
                      wiesz, forum nie zapewnia całkowitej anonimowości i "bezkarności").

Pozdrawiam - Sławek Gajewski
                      PS.
                      To nie emocje, to wyrachowanie. Dlatego nie chcialo mi się nawet
                      odpisywać na inne "brednie" i łgarstwa. (hahahaha)
                      • administratorgw Rzeczowa dyskusja. 19.01.08, 16:52
                        Witam
                        Proszę o konkretną rzeczową dyskusję a nie używanie słów nazwijmy to "nie
                        kulturalnych". Zanim coś napiszecie obraźliwego zastanówcie sie czy to nie
                        uwłacza godności innej osoby i czy dyskusja nie schodzi na poziom brukowy.

Pozdrawiam!
                        • nemne Re: Rzeczowa dyskusja. 19.01.08, 17:29
                          Witaj <adminku>
                          Trudno się z tym nie zgodzić co napisałeś. Dlatego każdy zanim coś
                          napisze niech najpierw to sprawdzi. Dotyczy to nie tylko
                          forumowiczów, ale także ostatnich insynuacji (a nastepnie
                          przepraszania) wobec Prezydenta RP.
                          Pozdrawiam - (nemne)
                          • nemne Historia Gminy Odrzywół 15.03.08, 09:18
                            Witaj <adminku>
                            Historia Gminy Odrzywół, zaczęła się dłuuuuugo wczesniej, niż data
                            od kiedy zaczął tu rządzić JNP - Sandał Grożny. Nawet na tym forum
                            było kilka fajnych tematów dotyczacych historii, które zostały
                            zarchiwizowane. Jednak niektóre z nich sobie zapisałem, i dzisiaj
                            przegladając swoje pliki odnalazlem nazwy tych wątków.
                            W związku z powyższym, proszę Cię (czy też zarzad)abyś z powrotem,
                            przywrocił temat "Most pontonowy przed bitwą pod Grunwaldem".
                            który znajduje się w tym linku:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=38745730&a=38745730
                            Pozdrawiam - Sławek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka