Gość: Antoni IP: *.udn.pl 16.03.05, 11:26 W Radomiu jest rzeczoznawca gruntów i nieruchomości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Rzeczoznawca potrzebny od zaraz IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.03.05, 12:26 tzn jaki konkretnie?? chodzi o wycene?? o ekspertze techniczna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Rzeczoznawca potrzebny od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:41 Są trzeba dotrzeć do zarejestrowanych na odpowiedniej liście uprawnionych, kiedyś wojewody. Taką listę powinni mieć w odpowiednim wydziale UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Rzeczoznawca potrzebny od zaraz IP: *.udn.pl 16.03.05, 19:53 Chcę aby uprawniony rzeczoznawca dokonał wyceny.Na działce jest dom mieszkalny z garażem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: Rzeczoznawca potrzebny od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:04 rzeczoznawców zarejestrowanych w oficjalnym stowarzyszeniu jest w Radomiu ok. 30 + bliżej nieokreslona liczba tzw. wolnych strzelców, oraz rzeczoznawcy z innych regionów którzy mają prawo do wyceny w całym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Rzeczoznawca potrzebny od zaraz IP: *.udn.pl 16.03.05, 22:09 Mnie jest potrzebny rzeczoznawca niezależny.Nie narzucony z UM.Wiadomomo,jego wycena będzie subiektywna.Jeżeli takowe zrzeszenie jest w Radomiu, to gdzie go szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesio Re: Rzeczoznawca potrzebny od zaraz IP: *.udn.pl 17.03.05, 08:58 Niebawem ja też będę poukiwać takowego rzeczoznawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.march Re: Rzeczoznawca potrzebny od zaraz 29.07.16, 12:27 polecam p. Agnieszkę Siekanko, jest bardzo dobrym rzeczoznawcą. Co prawda nie jest z Radomia, ale nadal jest dobra w tym co robi;) Odpowiedz Link Zgłoś