Dodaj do ulubionych

Rzeczoznawca potrzebny od zaraz

IP: *.udn.pl 16.03.05, 11:26
W Radomiu jest rzeczoznawca gruntów i nieruchomości?
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: Rzeczoznawca potrzebny od zaraz IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.03.05, 12:26
      tzn jaki konkretnie??
      chodzi o wycene??
      o ekspertze techniczna??
    • Gość: Marcin Re: Rzeczoznawca potrzebny od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:41
      Są trzeba dotrzeć do zarejestrowanych na odpowiedniej liście uprawnionych,
      kiedyś wojewody. Taką listę powinni mieć w odpowiednim wydziale UM.
      • Gość: Antoni Re: Rzeczoznawca potrzebny od zaraz IP: *.udn.pl 16.03.05, 19:53
        Chcę aby uprawniony rzeczoznawca dokonał wyceny.Na działce jest dom mieszkalny
        z garażem.
    • Gość: remik Re: Rzeczoznawca potrzebny od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:04
      rzeczoznawców zarejestrowanych w oficjalnym stowarzyszeniu jest w Radomiu ok. 30
      + bliżej nieokreslona liczba tzw. wolnych strzelców, oraz rzeczoznawcy z innych
      regionów którzy mają prawo do wyceny w całym kraju
      • Gość: Antoni Re: Rzeczoznawca potrzebny od zaraz IP: *.udn.pl 16.03.05, 22:09
        Mnie jest potrzebny rzeczoznawca niezależny.Nie narzucony z UM.Wiadomomo,jego
        wycena będzie subiektywna.Jeżeli takowe zrzeszenie jest w Radomiu, to gdzie go
        szukać?
        • Gość: cesio Re: Rzeczoznawca potrzebny od zaraz IP: *.udn.pl 17.03.05, 08:58
          Niebawem ja też będę poukiwać takowego rzeczoznawcy.
    • alicja.march Re: Rzeczoznawca potrzebny od zaraz 29.07.16, 12:27
      polecam p. Agnieszkę Siekanko, jest bardzo dobrym rzeczoznawcą. Co prawda nie jest z Radomia, ale nadal jest dobra w tym co robi;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka