22.04.05, 19:56
Sterty śmieci zalegają w różnych miejscach Radomia i okolic, np. okolice
zalewu na Borkach. Ilu znasz ludzi którzy swoje śmieci podrzucają innym? Czy
wykładowca wyższej uczelni idąc na spacer z pieskiem powinien porzucać swoje
śmieci w miejscu publicznym? MONITUJMY MIASTO, RADNYCH I REDAKCJĘ GAZETY W
SPRAWIE PODATKU ŚMIECIOWEGO
Obserwuj wątek
    • Gość: lex Re: Śmieci IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.04.05, 20:47
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      NAJWAŻNIEJSZĄ RZECZĄ JEST JAK NAJSZYBSZE WPROWADZENIE OPLATY ZA WYWÓZ ŚMIECI W DOMKACH JEDNORODZINNYCH I GOSPODARSTWACH ROLNYCH I WTEDY ZNIKNIE PROBLEM WYRZUCANIA ŚMIECI GDZIE POPADNIE; PO POLACH , LASACH NA OSIEDLACH ITP.

BO TO ONI WYRZUCAJĄ ŚMIECI PO OSIEDLACH PRZYWOŻĄC SWOIMI SAMOCHODAMI W NIEDZIELE I RZUCAJĄC GDZIE POPADNIE NA ULICE TRAWNIKI LASY I POBOCZA.

I NIE NALEŻY SŁUCHAC TYCH GŁUPOT CO CI LUDZIE GADAJĄ Z DOMKOW JEDNORODZINNYCH I GOSPODARSTW ROLNYCH
      GDY ZAPLACĄ TO BĘDĄ WYMAGALI ŻEBY ŚMIECIARKA WYWOZILA IM ICH ŚMIECI Z POSESJI .
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: oko Re: Śmieci IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.04.05, 22:47
        Znowu widziałem jak mąż pani stomatolog wywoził taczką smieci zmieszane z trawą
        przykoszoną i to gdzie? Niby do sadku naprzeciwko, ale też i jednocześnie pod
        płot innych domków. Piszę o ul. Łąkowj na Południu.Już kiedyś o nich pisłem
        kiedy drzewka wyciągali.
        Drugim facetem wyrzucającym smieci blokowcom jest pan , ale starszy, czyli albo
        ojciec pani innej stomatolog, albo jej teśc. Chodzi o tych którzy mają wilczura
        Hektora - wielki płat steropianu biedaczysko przetargał od swojej posesji i
        wrzucił do konteneru. Gdyby każdy z nich płacił miesięcznie za wywózkę, to by
        nie podrzucał. Brak poprostu słów na takie prostactwo - jak cię stać na domek
        to miej zasady.
        • a67 Re: Śmieci 22.04.05, 23:14
          Fajnie dam im przeczytać o sobie (wydrukowałem twój post) jest szansa że się
          zaczerwienią.mój sąsiad niedawno podpisał umowę z firmą śmieciową po wizycie
          strusia miejskiego. Czas wysłać tych panów na kolejną ulicę np. Długą Mleczną
          Złotą itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka