Dodaj do ulubionych

KŁAMSTWA RADIA ESKA

05.05.05, 00:13
Radio eska,warszawski desant w Radomiu,nie mogąc pogodzić się z powodu
utraconej pozycji,posuwa się do brzydkich kłamstw.Na taksówkach 91-91 /oj,
brzydko panowie taksówkarze,że bierzecie udział w tym oszustwie/ i na
plakatach informacje "eska radio nr.1 w mieście".Znam wyniki słuchalności i
dziwię się,że eska tak manipuluje.A może poprawcie coś w tym dennym programie
i powalczcie uczciwie o słuchaczy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Arek Re: KŁAMSTWA i FANTAZJE PANA OLO: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 00:45
      Re: Rekord FM - Informacje lokalne
      Autor: olo222
      Data: 15.03.2005 09:34 + dodaj do ulubionych wątków
      --------------------------------------------------------------------------------
      Nie mogę zrozumieć:jest radomskie radio,rozwija się,ludzie go słuchają-czego wy
      się ciagle czepiacie.Jestem dośc blisko /niestety w Warszawie/ spraw związanych
      z mediami m.in. z rynkiem radiowym i jestem dumny,ze o radiu z mojego miasta
      się mówi,pisze artykuły w prasie fachowej,ze uznano Rekord za najbardziej
      dynamicznie rozwijające sie radio komercyjne w Polsce.Słuchalność w przedziale
      wiekowym 25+45 na poziomie 39% fachowcy przyjmują z zadziwieniem i wielkim
      uznaniem.A wy co "radomianie",dalej kopiecie,bo jak zwykle wiecie lepiej.

• Gość: ja A jaka jest prawda?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:24
        Nie podlega dyskusji że ESKA to nie jest radio z Radomia. Tylko radio nadawane
        z Radomia z wypełniaczem ogólnopolskim. Przecież ten sam program leci w
        Kielcach, Lublinie, Łodzi, Gorzowie, Gdańsku, Wrocławiu, itd. Wkładają sobie
        jakieś stare wiadomości lokalne i tyle. Łatwizna i potężne oszczędności. A
        dodatkowo do kogo jest to adresowane? do małolatów. Ja mam swoje lata i
        wychowywałem się na PR 3 z utęsknieniem wspominam zapraszamy do trójki. Czegoś
        takiego brakuje ale w wydaniu lokalnym. Gdzie są jacyś goście z miasta i
        okolicy. W telewizji też nic nie ma lokalnego. Może lepiej zamknąć wszystko i
        sprzedać. WKURZA MNIE BRAK LOKALNOŚCI W NASZYM MIEŚCIE. I nie ma znaczenia
        które radio jest numer 1. Zależy jaką grupę wiekową wybierzemy. Realnie patrząc
        to powinno się brać pod uwagę ludzi między 25 a 50 rokiem życia bo to oni są
        głównymi wydawaczami pieniędzy dla reklamodawców.
        • Gość: autor(-ka) Re: A jaka jest prawda?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:39
          Ot, powiedział co wiedział "przeciętny" słuchacz.
          • Gość: ja Re: A jaka jest prawda?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:00
            Słuchałem tego radia kiedyś specjanie przez tydzień i co??
            I nic samam muzyka dla młodych brak audycji lokalnych 95-99 % czasu antenowego
            nie wliczając w to reklam to wypełniacz ogólnopolski.
            • Gość: Paolo Cozza Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:53
              Ale w tym rekordfm to sfrustrowane towarzycho:))))) jak nie szeff to jego
              tzw. 'przyjaciele':))) udowadniają SOBIE, że coś znaczą.
              Marność nad marności ;)
    • Gość: Arek Re: idą święta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 00:51
      Re: Ekstraklasa w Radomiu ?
      Data: 09.03.2003 22:13 + dodaj do ulubionych wątków
      --------------------------------------------------------------------------------
      Gość portalu: raf napisał(a):
      > problema napisała:
      > > BRAWO ELTAST ZA KOLEJNY SUKCES!!!!
      > GRATULACJE!!!!! To bylo piekne!!!!
      Macie rację,super emocje i te owacje na stojąco przez 10 minut po meczu od
      radomskich kibiców!To piękne,że takie mecze mamy w Radomiu!!!
      -------------------------------------------------------------------------------
      -
      Gratulacje dla Eltastu,gratulacje dla piłki ręcznej!

Re: ... ale pamietajmy tez o Radomiaku !
      Data: 23.12.2002 14:41
      azs_radom,jesteś mądry i dowcipny,ale z tego co tu napisano wynika,że nikt Cię
      nie rozumie.Masz dwa wyjścia;albo zmienić teksty i podejście,albo wchodzić tu z
      tłumaczem.A wogóle,to idą piękne Świeta,jutro Wigilia i nie wypada się kłócić.
      Pozdrawiam serdecznie!

Re: 10 lat Radia Rekord ! 29.10.1994-29.10.04
      Data: 30.10.2004 08:19 + dodaj do ulubionych wątków
      Najlepsze Zyczenia urodzinowe dl Radia Rekord.
      Otrzymalem od kumpla z jednej z warszawskich duzych rozglosni wyniki
      badan.Wynika z nich,że Rekord zfundowal sobie na 10-urodziny cenny
      prezent.Sluchalnosc we wrzesniu wzrosła do ponad 11%,co w stosunku do czerwca
      daje realny wzrost 18%,jednoczesnie Rekord ma w dalszym ciagu najwieksza grupe
      lojalnych sluchaczy.
      Jak to mowia:"psy szczekaja-karawana idzie dalej"
      Pozdrowienia dla wszystkich.
      • Gość: Franc Re: idą święta... IP: *.104.udn.pl 05.05.05, 09:49
        kto to jest ze tak...... kto smaruje dalej jedzie hehheheheheh nie niom
        FAZELINKA jak nic
        • Gość: nara man Re: idą święta... IP: *.104.udn.pl 07.05.05, 01:33
          i nie wkazdym miescie w Esce to samo jezeli juz sie zaglebiamy w takie sprawy.
          Eska jest podzielona na mala srednia i duze ESKE wiec nie wszedzie to samo a
          rekord tez porazka ale jak ma byc innaczej UPADLE MIASTO to czego sie spodziewac
    • Gość: słuczacz Re: KŁAMSTWA RADIA ESKA IP: 82.197.43.* 07.05.05, 08:25
      zarówno w Esce jaki i w Rekordzie brak lokalności.Tyle, że różne są tego
      powody. Eska działa w sieci i lokalność po prostu "okrojono". Co do Rekordku to
      teraz jest to radio infantylne jeśli chodzi o serwisy czy tzw. publicystykę.
      ma na mysli sposób prezentacji i poziom merytoryczny. Do tego słabe głosy. Co
      do Eski - pamiętam czasy Radia Radom, teraz lokalność jest tu prawie nieobecna.
      Przez oba radia przewinęło się wielu niezyłych dzinnikarzy. Zaznaczam, że nie
      wypowiadam się na temat muzyki w obu stacjach. Króto mówiąc: jeśli chcę czegoś
      dowiedzieć się o mieście to kupuję gazetę lokalną bo tam jest więcej informacji
      i lepiej podanych. Nie włączam się do tych wątków na forum, które są oczywistą
      polemiką pracowników obu stacji.
    • widmo82 Re: KŁAMSTWA RADIA ESKA 08.05.05, 00:01
      ja wychowalem sie na r. rekord sluchalem go mniej wiecej do 5-6 rocznicy pozniej
      komus sie tam w glowie poprzestawialo i przerzucilem sie dzieki namowom brata na
      pr3 ale brakuje mi lokalnego radia a tego co slysze w rekordzie nie da sie
      sluchac i nawet reklama w ich rozglosni jak i plakatach ze sa na 1 miejscu ze
      sluchalnosc rosnie tez nie pomoze jesli nie zmienia muzyki jaka puszczaja. leci
      rok, pozniej typowe weselne szlagiery by chwile pozniej puscic klasyka ping
      floyd - brawo!
    • Gość: Łepek2 Re: KŁAMSTWA RADIA ESKA IP: *.udn.pl 08.05.05, 15:04
      Witam wszystkich słuchaczy radia ESKA. Ludzie co wy wypisujecie na tym forum.
      Faktycznie ESKA nie jest radiem lokalnym, ale wiadomości z Radomia są
      najlepsze. Pani Stachurska wie co robi to naprawde świetna dziennikarka.
      Lokoalne radio rekord nie umywa się do Polskiej ESKI. Co ten rekord sobą
      prezentuje jakiś małolatów wpuszcza na antenę nie mających nic wspólnego z
      dziennikarstwem. Nie jest to jednak wina tych małolatów ale... wszystkich
      innych. Moja matka słucha tego radia (radia rekord) jest tam taki program do
      południa prowadzi go kobieta która prawdopodobnie pierwszy raz zasiadła za
      sterami ona chyba nie wie co robi, a tym bardziej co mówi. Nie wiem jak się
      pani nazywa słuchałem pani dwa razy, ale te pieszczoty którymi pani się
      zachłystuje powinny być wykonywane po za anteną. Bo tego sie słuchać nie
      da.Jeszcze raz pozdrowienia dla ESKI oby tak dalej. Dla mnie jesteście najlepsi.
      • Gość: stan Re: KŁAMSTWA RADIA ESKA IP: *.udn.pl 08.05.05, 23:14
        Radio ESKA nigdy nie było i nie jest radiem lokalnym w żadnym mieście w którym
        jest obecne. Bo jak nazwać dwie informacje dodawane do serwisu ogólnopolskiego,
        które są serwowane co godzinę. Można powiedzieć, że nie ma w radomskiej esce nic
        radomskiego. Kiedyś było poranne espresso a teraz nawet tego nie ma. Pozostała
        tylko historyczna częstotliwości 106,9 FM
        • Gość: ja Re: KŁAMSTWA RADIA ESKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:48
          dokładnie się zgadzam. gdzie ta lokalność???
      • Gość: Sic Re: KŁAMSTWA RADIA ESKA IP: *.udn.pl 09.05.05, 09:28
        Ta (pozal sie Boze) dziennikarka od siedmiu bolesci zwie sie Sylwia
        Sobolewska.Niegdys pracowala w radiu AVE:) Wiec samo mowi za siebie.Program
        prowadzony przez nia jest strrrasznie przeslodzony.Podobnie z panem
        Palczewskim.Nie wiem dlaczego ale jak go slysze to mi sie zbiera na wymioty.Tak
        sie bawi swoim glosem,prawie ze spiewa..No ale co sie dziwic-Radio Rekord..to
        tylko Rekord
        • Gość: zdrowy Re: KŁAMSTWA RADIA ESKA IP: *.internet.radom.pl 09.05.05, 10:05
          no to dobrze przynajmniej oczysciles/las swoj zaladek, a propos to co ty jesz
          czlowieku, feeeeeeeeeee
          ps zazdrosc dupe sciska co ?????????
        • Gość: Tomcio Re: KŁAMSTWA RADIA ESKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:47
          Ale się okładają - byłoby dobrze, gdyby konkurenci z różnych redakcji, ale żeby
          ludzie z tej samej firmy?
          Jak znam życie tego forum, wkroczy do akcji obrońca "przyjaciół" pan
          Dobrowolski, który wyrazi radość, że istnieje takie forum, na które zagląda od
          czasu do czasu:)
      • Gość: Maciej Dobrowolski Re: KŁAMSTWA RADIA ESKA IP: *.radiorekord.pl 09.05.05, 11:56
        Dziekujemy Koledze PO Fachu za powyzsza recenzje. Dla nas, dla news-roomu i
        Sylwii to tylko komplement.
        Nie ma to jak zyczliwosc "kolegow z branzy"- bo, niestety, uzyl Pan kilku
        sformulowan, ktorymi psluguja sie tylko radiowcy stad jestem
        pewien "obiektywnosci" Wiec... Ech. Dajcie sobie Koledzy spokoj i pojdzcie do
        uczciwej pracy, skupcie sie na wlasnych mediach i tam udowadniajcie swoja
        profesjonalnosc. Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka