Dodaj do ulubionych

Sprostowanie

IP: *.echo-press.com.pl 17.07.01, 10:49
Żeby sprawiedliwości stało się zadość, choć nie mam zamiaru sprzeczać się z
BartkiemW: wbrew temu co Bartek powiedział w dzisiejszym wywiadzie
zamieszczonym w Wyborczej, to 1000 post na forum Lublina był MÓJ (co swego
czasu Bartek zresztą przyznał). Post dotyczył zatłoczonej "siódemki". Inna
sprawa, że nie zgadzają się godziny wpisów, ale liczy się chyba numeracja
postów, a nie ich czas?
Obserwuj wątek
    • Gość: BartekW Re: Sprostowanie IP: *.radio.rekord.fm 17.07.01, 10:54
      &#62 Żeby sprawiedliwości stało się zadość, choć nie mam zamiaru sprzeczać się z
      &#62 BartkiemW: wbrew temu co Bartek powiedział w dzisiejszym wywiadzie
      &#62 zamieszczonym w Wyborczej, to 1000 post na forum Lublina był MÓJ (co swego
      &#62 czasu Bartek zresztą przyznał). Post dotyczył zatłoczonej "siódemki". Inna
      &#62 sprawa, że nie zgadzają się godziny wpisów, ale liczy się chyba numeracja
      &#62 postów, a nie ich czas?

Bardzo mi przykro, drogi kolego.. W tym przypadku liczy sie CZAS a nie
      numeracja... numeracja jest czasem mylna, czego najlepszy przyklad mamy wlasnie
      na forum LUBLINA... ja wyslalem posty nr 999 i 1001 (wg numeracji) doslownie w
      odstepnie kilku sekund.. system pokazuje roznice troche inna... i NIE JEST
      MOZLIWE abys to ty wyslal post numer 1000... twoj byl prawdopodobnie albo 999
      albo 1001... zalezy w jaki sposob zostal on wyslany.. w kazdym razie nie zalezy
      mi na klotni czy bylem 1000 czy nie... bo nie to jest najwazniejsze...
      • Gość: MZ Re: Sprostowanie IP: *.echo-press.com.pl 17.07.01, 11:00
        Mi też nie zależy na kłótni, ale według Twojego rozumowania to może i na forum
        radomskim nie byłeś 1000? A po drugie, ciekawe dlaczego takie wnioski wysnułeś
        dopiero po kilku dniach?
        • Gość: BartekW Re: Sprostowanie IP: *.radio.rekord.fm 17.07.01, 11:04
          Spradz czy na forum radomskim nie bylem 1000... a dlaczego po kilku dniach
          dopiero mowie ze bylem 1000 na lublinie? rozmowa z fachowcem od tego skryptu..
          sorry max ale tym razem nie masz racji... zreszta.. jesli ci to sprawi
          satysfakce to mozesz mowic ze byles 1000.... i tak to nic nie zmieni.. przeciez
          lublin nie jest wazny
          • Gość: MZ Re: Sprostowanie IP: *.echo-press.com.pl 17.07.01, 11:14
            Na radomskim forum nie mogłeś nie być 1000 skoro kilkanaście poprzednich postów
            też było Twojego autorstwa. "Piotr Miękus: Czy polowałeś na ten tysięczny post?
            BartekW: Nie, to był przypadek" - to cytat z dzisiejszego wywiadu w Wyborczej,
            którego nie mogłem odmówić sobie tutaj przytoczyć. Cóż, widzę, że wbrew Twoim
            słowom bardzo chcesz, żebyśmy przez to forum się pokłócili. I wcale nie mówię
            tu tylko o 1000 poście. Dobrze wiesz, o czym, ale lubisz robić wszystkim na
            złość. Do Gazety: przepraszam za tę prywatę, ale musiałem to z siebie wyrzucić.
            • Gość: BartekW Re: Sprostowanie IP: *.radio.rekord.fm 17.07.01, 11:16
              A nie sadzisz ze moglem pisac posty i nie wiedziec ktory to z kolei? Skoro chcesz
              byc zlosliwy to uwazaj zebym ja nie napisal tutaj kilki rzeczy albo wrecz sie
              udal osobiscie do gazety... wierz mi.. tam mnie wysluchaja... :-)
    • Gość: jdk Re: Sprostowanie IP: *.bmf.com.pl 17.07.01, 11:07
      Z taka dyskusja przejdzcie sobie na kanal prywatny, OK?
      • Gość: BartekW Re: Sprostowanie IP: *.radio.rekord.fm 17.07.01, 11:10
        &#62 Z taka dyskusja przejdzcie sobie na kanal prywatny, OK?

nie mam nic przeciwko, przeciez to i tak nie ja zaczalem ta gadke tylko kolega
        chyba poczul sie "urazony".. Amen.
        • Gość: MZ Re: Sprostowanie IP: *.echo-press.com.pl 17.07.01, 11:16
          Gość portalu: BartekW napisał(a):
          &#62 nie mam nic przeciwko, przeciez to i tak nie ja zaczalem ta gadke tylko kolega
          &#62 chyba poczul sie "urazony".. Amen.

A kolega tę gadkę wciąż podtrzymuje. Amen.
    • Gość: BartekW Re: Sprostowanie IP: *.radio.rekord.fm 17.07.01, 11:17
      I NA TYM PROPONUJE ZAKONCZYC TEN TEMAT!
      • Gość: MZ Re: Sprostowanie IP: *.echo-press.com.pl 17.07.01, 11:19
        Szkoda, że dopiero teraz na to wpadłeś... Ja ci to doradzałem trochę wcześniej.
        • Gość: BartekW Re: Sprostowanie IP: *.radio.rekord.fm 17.07.01, 11:23
          &#62 Szkoda, że dopiero teraz na to wpadłeś... Ja ci to doradzałem trochę wcześniej.

szkoda tylko ze nie wpadles na pomysl zeby wogole nie zaczynac teamtu...
          • Gość: MZ Re: Sprostowanie IP: *.echo-press.com.pl 17.07.01, 11:29
            Szkoda tylko, że nadal go kontynuujesz, choć sam chciałeś go już dawno
            zakończyć. No, ale cóż, widocznie niektórzy lubią się ze wszystkimi wokół
            kłócić, a z siebie robić pośmiewisko. Brawo :///
            • Gość: BartekW Re: Sprostowanie IP: *.radio.rekord.fm 17.07.01, 11:32
              &#62 Szkoda tylko, że nadal go kontynuujesz, choć sam chciałeś go już dawno
              &#62 zakończyć. No, ale cóż, widocznie niektórzy lubią się ze wszystkimi wokół
              &#62 kłócić, a z siebie robić pośmiewisko. Brawo :///

tyle tylko ze gdybys nie zauwazyl to ty tez kontunuaujesz.. a czesc druga twojego
              postu? jak bym slyszal autobioografie....:/ AMEN!!!!!!! PS. a gazetowych
              infromatykow prosilbym o skasowane calego watku bo chyba jest bez sensu ...:///
              • Gość: MZ Re: Sprostowanie IP: *.echo-press.com.pl 17.07.01, 11:37
                Gość portalu: BartekW napisał(a):
                &#62 PS. a gazetowych
                &#62 infromatykow prosilbym o skasowane calego watku bo chyba jest bez sensu ...:///

Ja też o to poproszę!!! Przynajmniej jest to dziś jedyna rzecz, z którą się razem
                zgadzamy. Koniec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka