Gość: LEO IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 14:56 ZAKOCHALEM SIE W TOBIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wesoła Re: Do Leo IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 14:58 Czy platonicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.server.ntli.net 27.08.05, 15:13 soorry, ze sie wtracam NIE TEN CIE KOCHA CO MILOSC SWA GLOSI, LECZ TEN CO MILCZY I W SERCU JA NOSI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 15:43 Ok Gosia, Ania, Ewa, czy Marta ja juz wstaje z wyrka biore prysznic i wychodze do ludzi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.server.ntli.net 27.08.05, 15:51 ja juz wstalam z wyrka, wzielam prysznic, cos przegryzlam i za kilka kwadransow tez wyjde do ludzi - bombowo mi z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 15:54 O lilabaj milo ze przylaczasz sie do dyskusji.....chcialem tylko zapytac gdyz twoj nik jest wysrodkowany....jak masz na imie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.server.ntli.net 27.08.05, 16:05 na dzien dzisiejszy wystarczy Ci lilabaj:-)) *_* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:09 Nie dzis czuje sie strasznie jak pingwin na sacharze.......wiem! ja potrzebuje LASKI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:09 Nie badz taka zla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.server.ntli.net 27.08.05, 16:38 nie badz taki napalony, bo nawigacja czescia ciala inna niz glowa czesto bywa zgubna - co zdazylam zauwazyc u innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:46 Moja nawigacja jak dotad nie doprowadzila mnie do zguby i ejstem w stanie nad nia panowac....problemy powstaja dopiero po chemicznej awarii blednika ale to nie ma z tym nic wspolnego (zreszta nie codziennie ma sie 2,5 promila)nikt by tego nie wytrzymal, a w ekstremalnych przypadkach rada: Palec wskazujacy (nie w gardlo) uniesiony na wysokosci oczu 0.7 metra przed twarza- nalezy sie za nim kierowac....nie odpowiada on za ewentualne braki rownowagi powstale w skotek napotkania przeszkody na wysokosci do 1m, co czesto bywa bolesne, ale nie da sie wyeliminowac grawitacji ........ale lepsze to od spedzenia nocy na trawniku (ewentualna grypa czy nawet zapalenie pluc, nie pomijajac braku telefonu oraz portfela) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Do WESOŁA IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 15:48 Wesola nie zaprosila bys mnie czasem na obiadek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Miły Leo IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 15:56 Niestety, ten dzisiejszy już pożarty ale jutro będą gołąbki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Miły Leo IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:04 Znaczy ze mnei zapraszasz??? swietnie to ja w ramach rewanzu zabiore Cie dzis na kolacje ok??? czytalem o knajpie na Slowackiego masz ochote???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Miły Leo IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:05 Wesola co ja poradze na to, ze nie mam z kim sie dzis wybrac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: Miły Leo IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 16:20 Mam dla Ciebie radę, ożeń się. Wtedy będziesz nawet mógł liczyć na domową szarlotkę...och, jak moja pięknie pachnie... Odpowiedz Link Zgłoś