Dodaj do ulubionych

Do WESOŁA

IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 14:56
ZAKOCHALEM SIE W TOBIE
Obserwuj wątek
    • Gość: wesoła Re: Do Leo IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 14:58
      Czy platonicznie?
      • Gość: l i l a b a j uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.server.ntli.net 27.08.05, 15:13
        soorry, ze sie wtracam
        NIE TEN CIE KOCHA CO MILOSC SWA GLOSI, LECZ TEN CO MILCZY I W SERCU JA NOSI
        • Gość: Leo Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 15:43
          Ok Gosia, Ania, Ewa, czy Marta ja juz wstaje z wyrka biore prysznic i wychodze
          do ludzi......
          • Gość: l i l a b a j Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.server.ntli.net 27.08.05, 15:51
            ja juz wstalam z wyrka, wzielam prysznic, cos przegryzlam i za kilka kwadransow
            tez wyjde do ludzi - bombowo mi z tego powodu
            • Gość: Leo Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 15:54
              O lilabaj milo ze przylaczasz sie do dyskusji.....chcialem tylko zapytac gdyz
              twoj nik jest wysrodkowany....jak masz na imie???
              • Gość: l i l a b a j Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.server.ntli.net 27.08.05, 16:05
                na dzien dzisiejszy wystarczy Ci lilabaj:-)) *_*
                • Gość: Leo Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:09
                  Nie dzis czuje sie strasznie jak pingwin na sacharze.......wiem! ja potrzebuje
                  LASKI!!!!!
                • Gość: Leo Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:09
                  Nie badz taka zla
                  • Gość: l i l a b a j Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.server.ntli.net 27.08.05, 16:38
                    nie badz taki napalony, bo nawigacja czescia ciala inna niz glowa czesto bywa
                    zgubna - co zdazylam zauwazyc u innych
                    • Gość: Leo Re: uwazaj wesola i nie tylko ... IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:46
                      Moja nawigacja jak dotad nie doprowadzila mnie do zguby i ejstem w stanie nad
                      nia panowac....problemy powstaja dopiero po chemicznej awarii blednika ale to
                      nie ma z tym nic wspolnego (zreszta nie codziennie ma sie 2,5 promila)nikt by
                      tego nie wytrzymal, a w ekstremalnych przypadkach rada:
                      Palec wskazujacy (nie w gardlo) uniesiony na wysokosci oczu 0.7 metra przed
                      twarza- nalezy sie za nim kierowac....nie odpowiada on za ewentualne braki
                      rownowagi powstale w skotek napotkania przeszkody na wysokosci do 1m, co czesto
                      bywa bolesne, ale nie da sie wyeliminowac grawitacji ........ale lepsze to od
                      spedzenia nocy na trawniku (ewentualna grypa czy nawet zapalenie pluc, nie
                      pomijajac braku telefonu oraz portfela)
    • Gość: Leo Re: Do WESOŁA IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 15:48
      Wesola nie zaprosila bys mnie czasem na obiadek???
      • Gość: wesoła Miły Leo IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 15:56
        Niestety, ten dzisiejszy już pożarty ale jutro będą gołąbki!
        • Gość: Leo Re: Miły Leo IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:04
          Znaczy ze mnei zapraszasz??? swietnie to ja w ramach rewanzu zabiore Cie dzis
          na kolacje ok??? czytalem o knajpie na Slowackiego masz ochote????
        • Gość: Leo Re: Miły Leo IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:05
          Wesola co ja poradze na to, ze nie mam z kim sie dzis wybrac....
          • Gość: wesoła Re: Miły Leo IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 16:20
            Mam dla Ciebie radę, ożeń się. Wtedy będziesz nawet mógł liczyć na domową
            szarlotkę...och, jak moja pięknie pachnie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka