Gość: hmmRadomianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:47 Co sądzicie o popisach tanecznych "lekko wstawionego" p.Nity na koncercie Ingrid -bo ja miałem niezły ubaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radecki Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:52 Przecież ingridka alberini to nic szczególnego. To dziewuszyna z włoskiej wioski. robi teraz karierę na polskich ścieżkach od wielunia, mysliborza, radoomia na sanoku, terespolu kończąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 27.08.05, 23:53 heheh brechty były ale TROCHE nas skompromitował:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikos77 Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.radom.pl 28.08.05, 00:10 niezle zabawial ingrid /heheheh/i powyginal/hahahaha/ ale spiewac nie potrafi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianin z razem Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.05, 01:28 Czy byl w stanie wskazujacym na ...... w pracy czy nie ale mysle ze tak, jezeli reprezentowal generala na scenie to byl i powinien byc nie wskazujacy na......,,a tak to general,prezydent wyciagnie wnioski,takich jaj nie bylo jeszcze w radomiu bedzie budowal dla Ingrid molo jak w sopocie to bylo zenujace dla nas i samej Ingrid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 28.08.05, 03:48 czy ktoś może udostępnić zdjęcia z tego przedstawienia? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.radnet.pl 28.08.05, 10:36 > czy ktoś może udostępnić zdjęcia z tego przedstawienia? ;-) Jak tylko zgram film do kompa, udostępnię AVI z "występem" Pana Nity :) Odpowiedz Link Zgłoś
unc Re: Józef Nita & Ingrid 28.08.05, 08:12 Nie skomentuje tego co robil tam Pan J. Nita uwazam ze skompromitowal nas jak tylko sie dalo i powinien poniesc odpowiednie konsekwencje. A czy poniesie czas pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: Józef Nita & Ingrid IP: 80.249.0.* 28.08.05, 08:18 A ja uwazam ze wlasnie NIE, bo czym tym ze nie byl sztywny!!! Ekstra gosc z niego a nie tak jak wszyscy z wladzy sztywni i jakby ktos go znal to nie gadalby ze byl na drinku. Jak nie znacie go to nie gadajcie glupot bo az nie wypada!!!Nasze mioasto slynie z tego ze rozdmuchuje sie sprawy ktore nie maja potwierdzenia w rzeczywistosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka scaly Re: Józef Nita & Ingrid IP: 193.111.144.* 28.08.05, 08:52 Zastanawiajace jest to z jaka determinacja broni urzednikow w roznych postach człowek ktory laczy sie poprzez nr IP: 80.249.0.* Trzeba bedzie to sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 28.08.05, 09:53 Gdyby był trzeźwy to by się tak nie wygłupiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chomik Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 28.08.05, 10:43 Ależ mnie rozśmieszasz. A co , Nita nie pije, bo się zaszył? Jak ktoś mi będzie próbował wmówić że nie był "po kielichu" uznam go za kretyna albo prezydenckiego włazodupa. Ale cóż, mieliśmy w Polsce większe skandale np. z Kwaśnieskiem nawalonym w Katyniu... Cóż. po koncercie moglai z Ingrid napruć się i rzygać razem do jednego kibla. Swoim wystąpieniem skompromitował siebie (co mnie nie martwi, bo nigdy nie lubiłem tego Pana) i wszystkich Radomian, co mnie bardzo boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.server.ntli.net 28.08.05, 12:42 "Jak nie znacie go (dodalabym: kogos tak w ogole) to nie gadajcie (sic! piszcie) glupot bo az nie wypada" - przeczytaj to sobie sieroto jedna z druga spod i z radomia nawet kilka razy, a najlepiej wydrukuj, powieksz, powies centralnie na scianie i powtarzaj w ciagu dnia jako przewodnia afirmacje dnia "Nasze miasto slynie z tego ze rozdmuchuje sie sprawy, ktore nie maja potwierdzenia w rzeczywistosci" - zgadzam sie, cos w tym jest i nie trzeba szukac potwierdzenia tego po okolicznych studziankach...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.server.ntli.net 28.08.05, 12:49 ^ to tak abstrahujac od calego tego P.Nity i jego rzekomych ekscesow, ktorych nie widzialam wiec oceniac nie bede, ale z tego co piszecie czlowiek dobrze sie bawil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 17:11 TO MU TEŻ WYSZŁO JAK WSZYSTKO- CZYLI NAJLEPIEJ WŁOSY.TO I CHŁOP WYPIĆ MUSI.Ot z rządowej łaski uczony wieczorową porą.A za co Włodarczyk go odsunoł i zabrał pieczątki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onu Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 28.08.05, 17:30 A swoją drogą, ciekawe czy gazety jutro o tym napiszą, czy może stwierdzą, że był koncert i już, nic sie nie stało. Osbiście widziałem jak ludzie z aparatami kręcili sie pod sceną, więc może coś będzie. A czy kogokolwiek kompromitował, czy nie, to inna rzecz. Kazdy musi to sam ocenić. Ja, jako mieszkaniec Radomia, dziwnie sie czuję, że włodarz tego miasta, reprezentujący mnie na scenie, robił z siebie durnia na oczach tysięcy. Co innego gdyby obłapiał In-Grid na prywatnym party, gdzies w hotelu. Wtedy wygłupiałby sie jako NIta, a nie wiceprezydent Nita. PS jeśli ktos twierdzi, że był trzeźwy to gratulacje. Kazdy widział, że był nawalony jak szkop. Łubudubu łubudubu niech nam zyje wice naszego miasta, niech żyje nam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzoan Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 28.08.05, 22:41 tak, ja tez to widzialam,ale akurat byl "dym" przede mna, wiec mialam podwojne przedstawienie. zenada radomska, mimo, ze ogolnie imprezy byly udane, niestety niektorzy radomianie sie nie popisali;(wlasnie zastanawia mnie to, jak juz ktos powiedzial, czemu zadna TV nie zainteresowala sie ta impreza???czyzby znowu nie mozna bylo wypromowac miasta, ktore w calej polsce slynie ze zlodziei, dresiarzy i chinskich zupek??przeciez dzieja sie tu tez dobre rzeczy...czemu nikt sie chce pracowac nad zmiana wizerunku radomia? Odpowiedz Link Zgłoś
unc Re: Józef Nita & Ingrid 28.08.05, 23:07 Kto byl wczoraj w Fanaberi gdzies miedzy 19:00 23:00 ? Doszly mnie sluchy ze tam nasze wladze sie bawily ? Podobno (osobiscie nie widzialem) niektorzy mieli problem ze staniem na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.05, 00:17 Prosze ni mylic Jacka Nity lekarza ginetologa od proserwora Jozefa Nity prowesora ,mechanika itp to jozef lat ok 60 byl wskazujacy a nie doktor Nits JACEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECHITA Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.77.udn.pl 29.08.05, 00:27 Nie ma co...radomianie mają "świetną" wizytówkę miasta w osobie Pana Prezydenta Nity:-):-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitax Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 29.08.05, 01:27 Cały Józef. Nie minęło mu od czasów bananowej sekretarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 29.08.05, 10:09 odwalcie sie od niego, ciekawe jak wy wygladaliscie topiac swoje kompleksy wplastikowym kubku, bo nie umiecie i wstydzicie sie bawic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:29 Są tacy co chcieli się bawić na koncercie piosenkarki a występ błazna nie był im do zabawy potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barpio Józef Nita&InGrid IP: 82.139.8.* 29.08.05, 12:36 www.echo-dnia.com.pl/?news=23142&mutacja=5&dzial=1;3 - tylko przeczytajcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: Józef Nita&InGrid IP: *.ats.pl 29.08.05, 12:39 Już nie raz ten link dziś padł. Wieczorem będzie filmik z koncertu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inmen Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.08.05, 18:02 dlaczego nikt nie mówi , że na tym koncercie było prawie 40 tys. publiki ? znowu nie trafiono w gusta żeromy ? mandaryna i doda są lepsze ? oj żeromo ! jedź na koncerty do swoich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j -} IP: *.server.ntli.net 29.08.05, 12:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=28278797&a=28319638 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: -} IP: 213.195.148.* 29.08.05, 13:15 Był chyba pan Nita trochę na gazie powinien zrezygnowąc ze stanowiska ale on nas tam skompromitował głupio się czułem przed znajomymi z Bydgoszczy jak mój pan wiceprezydent Nita chodził pijany po sceną skandal na miare tego z udziałem Lady Pank w Wrocławiu 1 czerwca 1986.A tak wogóel to czy doktor Nita jest z Radomia czy to spadochroniarz , który dla kasy przybył do Radomia.czekam na wiecej info.szkoda że wyborcza spi i nie mówi o pijanym Nicie. Odpowiedz Link Zgłoś