Dodaj do ulubionych

Józef Nita & Ingrid

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:47
Co sądzicie o popisach tanecznych "lekko wstawionego" p.Nity na koncercie
Ingrid -bo ja miałem niezły ubaw
Obserwuj wątek
    • Gość: radecki Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:52
      Przecież ingridka alberini to nic szczególnego. To dziewuszyna z włoskiej
      wioski. robi teraz karierę na polskich ścieżkach od wielunia, mysliborza,
      radoomia na sanoku, terespolu kończąc.
    • Gość: :D Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 27.08.05, 23:53
      heheh brechty były ale TROCHE nas skompromitował:/
      • Gość: mikos77 Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.radom.pl 28.08.05, 00:10
        niezle zabawial ingrid /heheheh/i powyginal/hahahaha/ ale spiewac nie potrafi!!
    • Gość: Radomianin z razem Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.05, 01:28
      Czy byl w stanie wskazujacym na ...... w pracy czy nie ale mysle ze tak, jezeli
      reprezentowal generala na scenie to byl i powinien byc nie wskazujacy
      na......,,a tak to general,prezydent wyciagnie wnioski,takich jaj nie bylo
      jeszcze w radomiu bedzie budowal dla Ingrid molo jak w sopocie to bylo zenujace
      dla nas i samej Ingrid
      • Gość: ja Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 28.08.05, 03:48
        czy ktoś może udostępnić zdjęcia z tego przedstawienia? ;-)
        • Gość: BW Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.radnet.pl 28.08.05, 10:36
          > czy ktoś może udostępnić zdjęcia z tego przedstawienia? ;-)

Jak tylko zgram film do kompa, udostępnię AVI z "występem" Pana Nity :)
    • unc Re: Józef Nita & Ingrid 28.08.05, 08:12
      Nie skomentuje tego co robil tam Pan J. Nita uwazam ze skompromitowal nas jak
      tylko sie dalo i powinien poniesc odpowiednie konsekwencje. A czy poniesie czas
      pokaze.
      • Gość: XXXX Re: Józef Nita & Ingrid IP: 80.249.0.* 28.08.05, 08:18
        A ja uwazam ze wlasnie NIE, bo czym tym ze nie byl sztywny!!! Ekstra gosc z
        niego a nie tak jak wszyscy z wladzy sztywni i jakby ktos go znal to nie
        gadalby ze byl na drinku. Jak nie znacie go to nie gadajcie glupot bo az nie
        wypada!!!Nasze mioasto slynie z tego ze rozdmuchuje sie sprawy ktore nie maja
        potwierdzenia w rzeczywistosci!!!
        • Gość: agentka scaly Re: Józef Nita & Ingrid IP: 193.111.144.* 28.08.05, 08:52
          Zastanawiajace jest to z jaka determinacja broni urzednikow w roznych postach
          człowek ktory laczy sie poprzez nr IP: 80.249.0.*
          Trzeba bedzie to sprawdzic.
          • Gość: sos Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 28.08.05, 09:53
            Gdyby był trzeźwy to by się tak nie wygłupiał.
        • Gość: Chomik Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 28.08.05, 10:43
          Ależ mnie rozśmieszasz. A co , Nita nie pije, bo się zaszył?
          Jak ktoś mi będzie próbował wmówić że nie był "po kielichu" uznam go za kretyna
          albo prezydenckiego włazodupa.
          Ale cóż, mieliśmy w Polsce większe skandale np. z Kwaśnieskiem nawalonym w
          Katyniu...
          Cóż. po koncercie moglai z Ingrid napruć się i rzygać razem do jednego kibla.
          Swoim wystąpieniem skompromitował siebie (co mnie nie martwi, bo nigdy nie
          lubiłem tego Pana) i wszystkich Radomian, co mnie bardzo boli.
        • Gość: l i l a b a j Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.server.ntli.net 28.08.05, 12:42
          "Jak nie znacie go (dodalabym: kogos tak w ogole) to nie gadajcie (sic!
          piszcie) glupot bo az nie wypada"
          - przeczytaj to sobie sieroto jedna z druga spod i z radomia nawet kilka razy,
          a najlepiej wydrukuj, powieksz, powies centralnie na scianie i powtarzaj w
          ciagu dnia jako przewodnia afirmacje dnia

"Nasze miasto slynie z tego ze rozdmuchuje sie sprawy, ktore nie maja
          potwierdzenia w rzeczywistosci"
          - zgadzam sie, cos w tym jest i nie trzeba szukac potwierdzenia tego po
          okolicznych studziankach...:-)))
          • Gość: l i l a b a j Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.server.ntli.net 28.08.05, 12:49
            ^ to tak abstrahujac od calego tego P.Nity i jego rzekomych ekscesow, ktorych
            nie widzialam wiec oceniac nie bede, ale z tego co piszecie czlowiek dobrze sie
            bawil...
    • Gość: FAN Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 17:11
      TO MU TEŻ WYSZŁO JAK WSZYSTKO- CZYLI NAJLEPIEJ WŁOSY.TO I CHŁOP WYPIĆ
      MUSI.Ot z rządowej łaski uczony wieczorową porą.A za co Włodarczyk go odsunoł
      i zabrał pieczątki?
    • Gość: Onu Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 28.08.05, 17:30
      A swoją drogą, ciekawe czy gazety jutro o tym napiszą, czy może stwierdzą, że
      był koncert i już, nic sie nie stało.
      Osbiście widziałem jak ludzie z aparatami kręcili sie pod sceną, więc może coś
      będzie.
      A czy kogokolwiek kompromitował, czy nie, to inna rzecz. Kazdy musi to sam
      ocenić. Ja, jako mieszkaniec Radomia, dziwnie sie czuję, że włodarz tego
      miasta, reprezentujący mnie na scenie, robił z siebie durnia na oczach tysięcy.
      Co innego gdyby obłapiał In-Grid na prywatnym party, gdzies w hotelu. Wtedy
      wygłupiałby sie jako NIta, a nie wiceprezydent Nita.
      PS jeśli ktos twierdzi, że był trzeźwy to gratulacje. Kazdy widział, że był
      nawalony jak szkop. Łubudubu łubudubu niech nam zyje wice naszego miasta, niech
      żyje nam
    • Gość: Dzoan Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 28.08.05, 22:41
      tak, ja tez to widzialam,ale akurat byl "dym" przede mna, wiec mialam podwojne
      przedstawienie. zenada radomska, mimo, ze ogolnie imprezy byly udane, niestety
      niektorzy radomianie sie nie popisali;(wlasnie zastanawia mnie to, jak juz ktos
      powiedzial, czemu zadna TV nie zainteresowala sie ta impreza???czyzby znowu nie
      mozna bylo wypromowac miasta, ktore w calej polsce slynie ze zlodziei,
      dresiarzy i chinskich zupek??przeciez dzieja sie tu tez dobre rzeczy...czemu
      nikt sie chce pracowac nad zmiana wizerunku radomia?
      • unc Re: Józef Nita & Ingrid 28.08.05, 23:07
        Kto byl wczoraj w Fanaberi gdzies miedzy 19:00 23:00 ? Doszly mnie sluchy ze tam
        nasze wladze sie bawily ? Podobno (osobiscie nie widzialem) niektorzy mieli
        problem ze staniem na nogach.
    • Gość: ta Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.05, 00:17
      Prosze ni mylic Jacka Nity lekarza ginetologa od proserwora Jozefa Nity
      prowesora ,mechanika itp to jozef lat ok 60 byl wskazujacy a nie doktor Nits
      JACEK
    • Gość: LECHITA Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.77.udn.pl 29.08.05, 00:27
      Nie ma co...radomianie mają "świetną" wizytówkę miasta w osobie Pana Prezydenta
      Nity:-):-):-)
    • Gość: Nitax Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 29.08.05, 01:27
      Cały Józef. Nie minęło mu od czasów bananowej sekretarki.
      • Gość: mig Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 29.08.05, 10:09
        odwalcie sie od niego, ciekawe jak wy wygladaliscie topiac swoje kompleksy
        wplastikowym kubku, bo nie umiecie i wstydzicie sie bawic...
        • Gość: ewa Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:29
          Są tacy co chcieli się bawić na koncercie piosenkarki a występ błazna nie był
          im do zabawy potrzebny.
        • Gość: rex 82.139.8.* IP: *.ats.pl 29.08.05, 11:39
          Obrońca urzędasów :-))
          • Gość: barpio Józef Nita&InGrid IP: 82.139.8.* 29.08.05, 12:36
            www.echo-dnia.com.pl/?news=23142&mutacja=5&dzial=1;3 - tylko
            przeczytajcie ;)
            • Gość: BW Re: Józef Nita&InGrid IP: *.ats.pl 29.08.05, 12:39
              Już nie raz ten link dziś padł. Wieczorem będzie filmik z koncertu ;-)
        • Gość: inmen Re: Józef Nita & Ingrid IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.08.05, 18:02
          dlaczego nikt nie mówi , że na tym koncercie było prawie 40 tys. publiki ?
          znowu nie trafiono w gusta żeromy ?
          mandaryna i doda są lepsze ?
          oj żeromo ! jedź na koncerty do swoich .
    • Gość: l i l a b a j -} IP: *.server.ntli.net 29.08.05, 12:57
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=28278797&a=28319638
      • Gość: KR! Re: -} IP: 213.195.148.* 29.08.05, 13:15
        Był chyba pan Nita trochę na gazie powinien zrezygnowąc ze stanowiska ale on
        nas tam skompromitował głupio się czułem przed znajomymi z Bydgoszczy jak mój
        pan wiceprezydent Nita chodził pijany po sceną skandal na miare tego z udziałem
        Lady Pank w Wrocławiu 1 czerwca 1986.A tak wogóel to czy doktor Nita jest z
        Radomia czy to spadochroniarz , który dla kasy przybył do Radomia.czekam na
        wiecej info.szkoda że wyborcza spi i nie mówi o pijanym Nicie.
    • Gość: 1 Re: Józef Nita & Ingrid IP: 82.139.8.* 29.08.05, 23:41
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka