Gość: Aga IP: *.radom.pl 06.09.05, 18:57 siemanko poszukuje info na temat gabinetow w ktorych mozna przekluc sobie jezyk lub pepek i cen oczywiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: planciarz Re: piercing IP: *.radom.pl 06.09.05, 20:10 przejdź przez park na Plantach w nocy,tam najprawdopodobniej przekłują ci wszystko co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: piercing IP: *.radom.pl 06.09.05, 22:01 aaaa zapomnialam dodac ze durne komentarze mozecie sobie darowac interesuja mnie wypawiedzi na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 22:03 przekłuj sobie mózg, bo i tak nie będzie straty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: piercing IP: *.radom.pl 06.09.05, 22:11 a ty naucz sie czytac bo cos pisalam juz na temat wypowiedzi takich jak twoje i zastanow sie po co umieszczasz na forum takie bezsensowne wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3ha Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:54 Za przekucie pepka i kolczyk zaplacilam 80 zl na Moniuszki w bramie (rok temu), tam tez jest studio tatuazu, za jezyk chyba ta sama oplata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iron Re: piercing IP: 213.241.90.* 07.09.05, 12:29 piercing jest do dupy.moja dupa ma 2 kolce i wchodza mi w oko jak idziemy w śline Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;0 Re: piercing IP: *.udn.pl 07.09.05, 13:01 no to faktycznie............. nie boli cie jak siadasz? a swoja droga to musisz byc wygimnastykowany mlody czlowieczku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucid Re: piercing IP: *.udn.pl 07.09.05, 22:39 studia na moniuszki juz nie ma, wyjechali i niewiadomo kiedy wróca, ja pare lat temu płąciłem tam stówe za przekłucie jezyka i za kolec, teraz mozesz sobie przekłuc na zeromskiego w studiu, ale ja bym tam nie poszedł...podobno w pionkach jest jakies dobre studio tatoo, wez ksiażke tel i zadzwon do nich dowiedz sie pionki niedaleko, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:01 A nie prościej ustawić się w kolejce jak weterynarz kolczykuje świnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** nad naszą wsią przeleciał meteoryt..... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.09.05, 23:07 i jeszcze dotacje z UE na to dają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: nad naszą wsią przeleciał meteoryt..... IP: *.radom.pl 08.09.05, 11:18 dzieki na info dla tych co pisali na temat a dla reszty to"staracie sie znizyc mnie do waszego poziomu a pozniej i tak pokonacie doswiadczeniem"(i tak jestescie malo kumaci by zrozumiec to co napisalam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: aga... IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:52 Pewnie, masz rację. taki kolczyk w nosie to dopiero coś. Przecież nie wszyscy jak smarkają to, za przeproszeniem, gluty lecą przez trzy dziurki. To trzeba umieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goliat Re: piercing IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:04 Nie dziwcie się proszę Adze. Przekłuwanie ciała to stara tradycja. Na czarnym lądzie wśród wielu plemion koczowniczych jest powszechnie praktykowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucid Re: piercing IP: *.udn.pl 09.09.05, 18:06 aga jakbys znalazła jakies normalne studio to daj znac gdzie i ile za przekłucie jezyka, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś