IP: *.radom.pl 06.09.05, 18:57
siemanko poszukuje info na temat gabinetow w ktorych mozna przekluc sobie
jezyk lub pepek i cen oczywiscie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: planciarz Re: piercing IP: *.radom.pl 06.09.05, 20:10
      przejdź przez park na Plantach w nocy,tam najprawdopodobniej przekłują ci
      wszystko co chcesz
      • Gość: Aga Re: piercing IP: *.radom.pl 06.09.05, 22:01
        aaaa zapomnialam dodac ze durne komentarze mozecie sobie darowac interesuja
        mnie wypawiedzi na temat
        • Gość: 7 Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 22:03
          przekłuj sobie mózg, bo i tak nie będzie straty
          • Gość: Aga Re: piercing IP: *.radom.pl 06.09.05, 22:11
            a ty naucz sie czytac bo cos pisalam juz na temat wypowiedzi takich jak twoje i
            zastanow sie po co umieszczasz na forum takie bezsensowne wypowiedzi
            • Gość: 3ha Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:54
              Za przekucie pepka i kolczyk zaplacilam 80 zl na Moniuszki w bramie (rok temu),
              tam tez jest studio tatuazu, za jezyk chyba ta sama oplata
              • Gość: iron Re: piercing IP: 213.241.90.* 07.09.05, 12:29
                piercing jest do dupy.moja dupa ma 2 kolce i wchodza mi w oko jak idziemy w
                śline
                • Gość: ;0 Re: piercing IP: *.udn.pl 07.09.05, 13:01
                  no to faktycznie............. nie boli cie jak siadasz? a swoja droga to musisz
                  byc wygimnastykowany mlody czlowieczku!
                  • Gość: lucid Re: piercing IP: *.udn.pl 07.09.05, 22:39
                    studia na moniuszki juz nie ma, wyjechali i niewiadomo kiedy wróca, ja pare lat
                    temu płąciłem tam stówe za przekłucie jezyka i za kolec, teraz mozesz sobie
                    przekłuc na zeromskiego w studiu, ale ja bym tam nie poszedł...podobno w
                    pionkach jest jakies dobre studio tatoo, wez ksiażke tel i zadzwon do nich
                    dowiedz sie pionki niedaleko, pozdrawiam
    • Gość: aligatorek Re: IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:01
      A nie prościej ustawić się w kolejce jak weterynarz kolczykuje świnie?
      • Gość: *** nad naszą wsią przeleciał meteoryt..... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.09.05, 23:07
        i jeszcze dotacje z UE na to dają
        • Gość: aga Re: nad naszą wsią przeleciał meteoryt..... IP: *.radom.pl 08.09.05, 11:18
          dzieki na info dla tych co pisali na temat a dla reszty to"staracie sie znizyc
          mnie do waszego poziomu a pozniej i tak pokonacie doswiadczeniem"(i tak
          jestescie malo kumaci by zrozumiec to co napisalam)
          • Gość: aligatorek Re: aga... IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:52
            Pewnie, masz rację. taki kolczyk w nosie to dopiero coś. Przecież nie wszyscy
            jak smarkają to, za przeproszeniem, gluty lecą przez trzy dziurki. To trzeba
            umieć!
    • Gość: Goliat Re: piercing IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:04
      Nie dziwcie się proszę Adze. Przekłuwanie ciała to stara tradycja. Na czarnym lądzie wśród wielu plemion koczowniczych jest powszechnie praktykowana.
      • Gość: lucid Re: piercing IP: *.udn.pl 09.09.05, 18:06
        aga jakbys znalazła jakies normalne studio to daj znac gdzie i ile za
        przekłucie jezyka, pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka