Dodaj do ulubionych

Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej od....

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.09.05, 23:55
chłopaków, mężczyzn, chłopów i innego tałatajstwa rodzaju męskiego. Ogólnie m
chodzi że jak jade samochodem to na 100% wyczuwam którym baba jedzie a którym
nie...jakoś to widać, z reguły wrażeniu memu towarzyszy stek bluzg...Panie,
dlaczego tak nieumiejętnie jeździcie?nie lepiej w kuchni przy garach
siedziec????, kierowców nie denerwować?Pozdro dla wszystkich radomskich
pseudo-kierowców PAŃ:)
Obserwuj wątek
    • Gość: M@G Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.09.05, 00:13
      Częściowo to sie zgadza ale nie wszystkie jeżdza gorzej od facetów. Popatrz
      sobie "super kierowco" na debili małolatów w sprowadzonych BMW lub WW Golf
      To sa dopiero palanty. W takich samochodach jak można zauważyc na naszych
      drogach migacze nie sa potrzebne. jedzie taki gnój , zmienia pas i nie uzywa
      migacza bo i po co. Łysy dupek w 20 letniej bejcy zostawia resztki mózgu za
      drzwiami. Totalnie bezmyślni debile. Nasprowadzali tych strupli i myśla (sory
      ale oni nie myślą, łysy dres nie wykazuje takiej funkcji)że drogi są stworzone
      dla nich. A co do kobiet to myślę , ze nie jest tak źle
      • Gość: anioł Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.09.05, 01:22
        dzięki za replikę,aczkolwiek nie jest za bardzo związana z tematem przewodnim
        mojego wątka.Co do małolatów śmigających przejechanymi bejcami to końcem ich
        drogi bedzie + na drodze(palanty je....), oby przez nich nie zginął nikt bogu
        ducha winny(a statystycznie sie tak wlaśnie kończą kolizje).Jaki wniosek - oby
        każdy bezmyślny palant za kółkiem jak najszybciej poszedł do piachu...i oby
        nikogo na to dno za sobą nie pociągnął.Co do tematu to jednak jestem zdania że
        babki powinny za kółkiem pokrętła od gazu przy piekarniku pozostać a nie pchać
        się za fajerkę:)Pozdro
        • Gość: Bj 2005 Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.09.05, 05:58
          Tak, kobiety jeżdżą gorzej, bo starają sie przestrzegać przepisów drogowych.
          Nie ruszają z piskiem opon, zatrzymują się, gdy pieszy przechodzi po pasch, nie
          ryzykują przejazdu przez pas, gdy mają czerwone światło. Faceci to co innego.
          Ryzyko podnosi im poziom adrenaliny i czują się wtedy nie tylko bardziej męscy,
          ale także lepsi. Poza tym jak to możliwe by jakaś baba kwestionowała męski
          punkt widzenia. W razie wypadku powinna od razu uznać, że to ona była sprawcą
          kolizji.
          • Gość: Ciekawy Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o IP: 213.143.134.* 08.09.05, 02:49
            Ktory paragraf kodeksu drogowego zabrania ruszania z piskiem opon ?
    • Gość: lew Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:47
      aniele " jadąc nie patrz i nie myśl kto siedzi za kółkiem lecz uważaj na
      wariatów drogowych - bo oni są zakałą naszych dróg.
      • Gość: anioł Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.09.05, 10:09
        no w sumie masz rację - ci to dopiero są zagrożeniem
    • cetebe Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o 07.09.05, 10:27
      ja nie jeżdżę źle, nawet dobrze o czym miałam okazję niejednokrotnie się
      przekonać i usłyszeć z ust zawodowego kierowcy mężczyzny komplement:)
      ale fakt widziałam zbyt wiele kobiet źle jeżdżących gdyż z reguły są bardziej
      niezdecydowane, wolniejsze i wolniej reagujące
      pozdrawiam
    • Gość: ewa Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o IP: 80.249.4.* 07.09.05, 10:57
      wiesz mam prawko od 12 lat i ani jednego mandatu, punktów karnych i słuczki;
      pracuje z samymi facetami i ...co 2-3 tyg. któryś w coś trafia; więć nie pi..
      głupot; Aniele stróżuj tym moim jełopom
    • Gość: wesoła Re: Anioł IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 13:47
      Wiesz co? z Ciebie jest męski szowinista. Jeżdzę długo i dużo. Przez wiele lat
      miałam jeden wypadek. Nie była to jednak moja wina lecz przygłupa, który miał w
      organiżmie prawie 3 promile. Jeżdzić uczyłam się w Warszawie, tam się jeżdzi
      zupełnie inaczej. Jak jestem tam, muszę tak jeżdzić, żeby mnie nie rozjechali
      ale w Radomiu nigdy nie stosuję takich (co tu powiedzieć) chamskich metod. Ja
      też wiem, którym samochodem jedzie kobieta bo widzę, że ten samochód jedzie
      dobrze a kierowca jest rozważny. To prawda, że kobietom często brakuje wprawy
      ale to zupełnie inna rzecz. Podyktowane jest to faktem, że w domach gdzie jest
      jeden samochód, jeżdzi nim pan i władca, żona ma przyjemność siedzieć za
      kierownicą jak takiego pana trzeba przywieść np. z imienin. Ja mam jeden grzech
      z którego zdaję sobie sprawę. Jeżdzę zbyt szybko ale tam jednak gdzie mogę
      sobie na to pozwolić.
      • Gość: ssak Re: Anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:18
        Chyba mówisz o koniu i to tym męskim?
        • Gość: wesoła Re: ssak IP: *.tronic.pl 07.09.05, 22:17
          Dlaczego nie? To też dla ludzi!
      • Gość: l i l a b a j Re: Anioł IP: *.server.ntli.net 07.09.05, 21:07
        ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
        • Gość: l i l a b a j Re: Anioł IP: *.server.ntli.net 07.09.05, 21:16
          az sie oplulam ze smiechu
      • Gość: ja Re: Anioł IP: 213.143.134.* 08.09.05, 03:21
        Ja tez jezdzilem troche po Warszawie i nie zauwazylem, zeby tam robilo sie to
        inaczej niz w Radomiu. Natomiast faktem niezaprzeczalnym jest, ze kobiety
        jezdza gorzej niz mezczyzni i nie wynika to tylko z mniejszej ilosci godzin
        spedzonych za kolkiem. Nie chodzi jedynie o wprawe w prowadzeniu samochodu,
        krecenie kierownica i zmiane biegow. Wplyw ma na to takze ogolna sprawnosc
        psychofizyczna i wiele cech zwiazanych z plcia, ktore daja mezczyznom lepsze
        predyspozycje niz kobietom. Wstarczy jednak, zeby jakis mezczyzna powiedzial o
        tym glosno, a zaraz zostanie nazwany szowinista. Jest jeszcze wiele dziedzin, w
        ktorych mezczyzni sa zdecydowanie lepsi i mozna to zmierzyc. Zeby wiec wkurzyc
        feministki, wspomne tylko o kilku: mezczyzni biegaja szybciej, skacza wyzej i
        dalej, sa silniejsi fizycznie, stanowia ponad 95% ludzi o najwyzszym ilorazie
        inteligencji. Mezczyzni wynalezli praktycznie wszystko, co ma jakiekolwiek
        zastosowanie przez ludzkosc, nawet podpaski. To sa fakty i nie da sie tego
        zmienic, niezaleznie od tego, ile postow sie o tym napisze.
        • Gość: wesoła Re:Ja IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 16:01
          Szowinista się obraził. Tak, wiem, kobieta od mężczyzny lepiej potrafi tylko:
          prać męskie skarpety, gotować (ale już nie w dobrej restauracji), sprzątać,
          zmywać i przynosić do domu zakupy. Nie trzeba być feministką, żeby mieć dosyć
          takich opinii. To zwyczajnie denerwuje. Jeśli natomiast chodzi o jazdę
          samochodem po Warszawie to znam faceta z Radomia, który zostawia samochód w
          Jankach na parkingu w centrum handlowym i dzwoni po taxi. Poza tym wszystko z
          nim w porządku. Nie lubi jeżdzić po szynach tramwajowych. W Warszawie jeżdzi
          się zupełnie inaczej drogi "ja". Jedzie się dużo szybciej niż na radomskich
          ulicach, dużo pewniej, zmienia się pasy w ostatniej chwili, często bez
          włączonego wcześniej kierunkowskazu i bez zachowania odległości, zawraca się w
          miejscach niedozwolonych, zajeżdza się drogę, często robi się jakieś manewry na
          chodnikach. Jeżdzi się raczej na wyczucie i zaufanie a nie na znaki drogowe. Do
          tego dochodzą jedne kierunki ruchu i objazdy.Są jeszcze tory tramwajowe bez
          wytyczonych osobnych tras. Współczuję tym, którzy nie znają miasta.
          Z tym wskażnikiem ilorazu inteligencji to jest tak: kobieta nie musi sobie
          sprawdzać bo i tak wie na co ją stać. Mężczyzna, jako jednostka niepewna szuka
          wiecznego potwierdzenia i biega na testy. Jeśli chodzi o wynalazki to żadnej
          kobiecie nie przyszłoby do głowy wymyślanie bomby atomowej czy czołgu, bo po co?
          ale za podpaski dziękuję Wam mężczyżni w imieniu wszystkich kobiet, to dopiero
          wynalazek! Jak my sobie radziłyśmy wcześniej.......
    • Gość: l i l a b a j Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o IP: *.server.ntli.net 07.09.05, 21:04
      a ja prawie zawsze, miedzy innymi, wyczuwam na odleglosc polakow na ulicy,
      wcale wtedy nie bluzgam...

wracajac do tematu watku, mam pytanie: co czujesz gdy slyszysz, ze
      jakas "kobita" zdala egz. na prawko za pierwszym razem? powiesz: "udalo jej
      sie" czy "jest zdolna" ?
      czy Ty przypadkiem nie szukasz zaczepki swoim wpisem?
      • Gość: pasażer Re: Dlaczego pasażerów nie rzuca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 02:50
        po całym autobusie gdy kieruje nim kobieta?
        Jeździ się z nimi super bezpiecznie.
        Pozdrawiam.
        Panowie kierowcy, pamiętajcie, że wieziecie ludzi - czasem starszych czy
        niepełnosprawnych.
      • Gość: ja Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o IP: 213.143.134.* 08.09.05, 03:28
        Egzaminy, nie tylko te na prawo jazdy, mozna zdac w rozny sposob. Dlatego
        smieszy mnie kiedy slysze, ze jest mnostwo swietnie wykszatlconych kobiet.
        Nestety, wyksztalcenie nie zawsze idzie w parze z kwalifikacjami. Powinien to
        weryfikowac rynek pracy, bo tam zawsze wychodzi szydlo z worka. Dlatego trzeba
        skonczyc z bzdurnymi pomyslami typu parytety. Niech pracuja najlepsi, nawet
        jesli beda to sami mezczyzni.
        • aron2004 Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o 08.09.05, 06:59
          kobiety jeżdżą lepiej, powodują o wiele mniej wypadków.
        • Gość: wesoła Re: ja IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 16:06
          Powiedz to pracodawcy, który na wstępie pyta: ile ma pani dzieci i w jakim
          wieku? czy chodzą do przedszkola? a czy często chorują? a kto się wtedy nimi
          zajmie? Czy Tobie ktoś w podobnej sytuacji zadał takie pytania?
        • Gość: ona Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o IP: 80.249.4.* 09.09.05, 15:03
          dobry pomysł; wtedy wszystkie samce na drzewo - jesteście nieodpowiedzialni,
          niezdyscyplinowani i w większości to mamisynki
    • Gość: kura domowa Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o IP: *.radom.pilicka.pl 08.09.05, 07:55
      Jestem świetnym kierowcą co nie przeszkadza mi świetnie gotować, być świetna
      żoną, matką do tego czynną zawodowo......... itd Ty pewnie skupiasz swoją uwagę
      wyłącznie na kierownicy!!!!!Do kuchni byś się nie nadał, to widać już przez
      monitor kompa. Pozdrawiam wszystkie kury domowe.
      • Gość: anioł Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.09.05, 10:41
        no masz jak najbardziej rację z tą kuchnią dlatego ja twojej opinii nie neguje
        ani nie zaprzeczam.Co do tematu wątka to i tak nie zmienie zdania, przy czym
        moim zamiarem nie jest obrażanie nikogo - jak to niektórzy (-re) z userów
        odebrały. Pozdro
        • cetebe Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o 08.09.05, 10:43
          ja się nie obraziłam
          uważam że kobietki jeżdzą gorzej i inaczej od facetów:)
          ale nie jest to złośliwe tylko normalne
          poza tym są wyjątki chwalebne i jak widać wiele z nas tutaj się do nich zalicza
          pozdrawiam
          • pitagor Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o 08.09.05, 11:22
            Wypowiem się jako rowerzysta, chciałbym żeby tylko panie prowadziły samochody.
            Gdy jadę np. ul. Kwiatkowskiego to tylko one zachowują przepisową odległość 1m
            od wyprzedzanego rowerzysty również nie wyprzedzają na trzeciego i nie spychają
            z drogi jednym słowem PANIE GÓRĄ!!!
    • Gość: Lepsza Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej IP: *.cofund.org.pl 09.09.05, 09:43
      DO Anioła ! Myśle, że sam nie umiesz jeżdzic skoro wszyscy na drodze Ci
      przeszkadzają. A najpewniej nie masz sie czym popisać i dlatego wolisz
      krytkować kobiety.
    • Gość: z daleka Re: Dlaczego kobity jeżdżą autami o 100% gorzej o IP: *.dc.dc.cox.net 09.09.05, 13:39
      Niestety to NIEPRAWDA. Kobiety jezdza znacznie lepiej bo ostrozniej i nie za
      szybko. No chyba za wyjatkiem kobiet z krajow Azji Wschodniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka