Gość: hmmRadomianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:36 Nie wiecie ile kosztuja bilety na pokaz Masters of Shaolin w UM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Shaolin -pokaz IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.09.05, 18:52 Są po 100 i 80 pln [w zależności od odległości od sceny] i ponoć szybko się rozchodzą. Po tyle samo chyba były zimą na balet z Sankt Petersburga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmRadomianin Re: Shaolin -pokaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 07:25 Kurde,już sobie poszedłem :( Troche drogie jak na jednorazowy wydatek,ale napewno by się opłacało ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Shaolin -pokaz IP: *.server.ntli.net 10.09.05, 19:28 co to, kto to Shaolin??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs Re: Shaolin -pokaz IP: *.udn.pl 10.09.05, 20:31 ty jednak jestes tepawa, chociaz do tej pory wahalam sie co do Ciebie... a Bruce Lee - mowi co to cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j obs, trollu internetowy IP: *.server.ntli.net 10.09.05, 20:42 a Ty mi spiewajaco wytlumaczysz, co znaczy skrot RDS ? taka z Ciebie alfa i omega wszystkiego?? zalosna jestes!!!! wez, daruj sobie te swoje "madrosci", jak bedziesz tak dalej ludzi postrzegac, to czeka Cie moze i dlugie, ale samotne zycie ciska mi sie na klawiature szereg innych okreslen Ciebie... na poczatek zapisz lub wyryj se na czole i gdzie jeszcze tylko chcesz: KTO PYTA, NIE BLADZI. palancico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs Re: obs, trollu internetowy IP: *.udn.pl 10.09.05, 21:02 RDS - Radio Data System - system przesyłania dodatkowych informacji cyfrowych na zakresie UKF. pozdrawiam i nie zycze sobie dalszych kontaktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: obs, trollu internetowy IP: *.server.ntli.net 10.09.05, 21:09 a sp...j palancico, wejsc na google i poszukac tego skrotu potrafia nawet dzieci w przedszkolu... tyle, ze twoj czas na odpowiedz minal 10 minut temu... sorry, ale nie chcialo mi sie cie o tym informowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: obs, trollu internetowy IP: *.server.ntli.net 10.09.05, 21:18 zyczyc to ty mozesz sobie wiecej rozumu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: obs, trollu internetowy IP: *.server.ntli.net 10.09.05, 21:25 lecz sie kretynko !!! obs, wsadz sobie wiesz gdzie swoje g... warte (jak cala reszta) pozdrowienia sorry radomianinie, ale to nie ja zaczelam te pyskowke, z czym pewnie zgodzi ze mna inteligentna "czesc" tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłośnik sztuk wal Co to jest Masters of Shaolin? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.09.05, 11:18 Masters of Shaolin to niesamowite show w wykonaniu mnichów ze słynnego klasztoru Shaolin, które od 1995 r. obejrzało "na żywo" kilka milionów widzów na całym świecie. Chińscy mnisi w ciągu 2-godzinnego widowiska przedstawiają historię klasztoru, jego tradycje, a w szczególności, doskonalone od wieków, swoje umiejętności w zakresie sztuk walki. Występują w tradycyjnych strojach i używają najprzeróżniejszych rodzajów broni: np. miecze ,halabardy, łańcuchy, włócznie, cepy.Rozbijają też różne przedmioty, kładą się na ostrych mieczach itp. To tyle na ten temat. Pozdrawiam laików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: obs, trollu internetowy IP: *.radom.pl 11.09.05, 15:34 strzel se numerek lila to ci ten stres minie...bay Odpowiedz Link Zgłoś