Gość: edi IP: *.udn.pl 19.09.05, 23:46 głosuję na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr 7 wybieram profesjonalistę z RADOMIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Głosuję na PIS IP: *.udn.pl 19.09.05, 23:50 Profesjonalistę od automatów do gry. Powodzenia życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Głosuję na PIS IP: *.udn.pl 20.09.05, 00:04 wyborco PiSu, sprawdż wydruki z głosowań z kadencji sejmu AWS i UW, oczy CI wyjdą z orbit jak zobaczysz, że razem z PSL i SLD głosował szef kampanii wyborczej jedynego sprawiedliwego kandydata na Prezydeta LECHA KACZYŃSKIEGO obecny europoseł Michał Tomasz K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po morzanin Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.152.udn.pl 19.09.05, 23:51 gratuluje poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rico Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 19.09.05, 23:56 A Tobie ptasiego rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 19.09.05, 23:59 miałem dzisiaj trochę czasu w robocie i poszperałem na stronach sejmowych na temat tej ustawy , ciekawe,że pod projektem ustawy o grach losowych autorstwa PSL widnieje podpis najbardziej znanego posła PSL z RADOMIA, w tyn projekcie ludowcy proponowali ponad trzy razy korzystniejsze rozwiązania podatkowe dla automatów niż projekt rządu w którym był Wikiński. Ciekawe tylko dlaczego nigdy o tym nie mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 08:52 on nie z Radomia on z Sochaczewa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak po tylu latach cierpien, można jeszcze głosować na komunę!!!!!!!!! Ludzie opamiętajcie się!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.infoplus.com.pl / *.infoplus.com.pl 20.09.05, 09:35 Ja również oddam swój głos na Wikińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:17 ja też na Wikinskiego bo ze wszystkich miast w polsce wybrał Radom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.09.05, 16:12 Radom to wybrali dla niego towarzysze z PZPR-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista2 Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:38 realista w jakim czasie żyjesz bo napewno nie realnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 19:19 Wikinski sam wybral Radom.a nie jego koledzy jak sugerujesz.pomysl troche.tu przyjechal na studia i tu zostal bo chcial.tu sie ozenil i zalozyl rodzine nie badzmy az tak zaklamani i myslmy troche to nie boli...ja glosuje na niego bo mimo ze w Radomiu jest tylu zawistnych i zazdrosnych ludzi to jeszcze chce mu sie z nimi spotykac i pomagac im na tyle ile moze ,mozna sie do niego dostac do biura i pogadac fajnie w przeciwienstwie di innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devrin Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:13 Ja też na Wikińskiego bo daje zarabiać biednym emmerytom na swoich chucznych imieninach na 500 osób ostro krytykowanych nawet przez kolegów partyjnych. Oczywiście w lewicowym motelu w jednej spod radomskiej wsi. Czy ktoś zadał sobie trudu skontrolować wydatki na kampanię tego "płodnego" posła? Jego kampania jest nie tylko zawsze najdroższa ale również jak zwykle kłamliwa (mówiąca np ile to dobrego zrobiło SLD) i obrażająca innych (zawsze chamska, arogancka, buńczuczna). Ale kto ma tą kontrolę przeprowadzić? NADINSPEKTOR KONTROLI SKARBOWEJ mianowany przez niego niejaki (nijaki)SKAWARCZYŃSKI? Czy każdy z SLD jest chamem i arogantem? O, przepraszam. Gwoli prawdy nawet w porzo był Kaczmarski. Szkoda, że go swoi wystawili. Bo to napewno nie była "rutynowa kontrola". Ciekawe z kim pił poprzedniego dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rac Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:10 Devrin - po tej wiązance argumentów jedynym wyjściem jest głosowanie na Wikińskiego. Wszystko bym nie trafił na Twojego kandydata. Uczciwie sumując ostatnie cztery lata to zawsze wyjdzie na plus dla SLD- tylko oni potrafili stworzyć warunki pozwalające na rozliczanie ludzi od przekrętów, nawet jeśli zapisali się do tej samej partii. AWS tego nie potrafił a PO i PiS zapewniają nieewinność dla swoich. Giertychowscy już kręcą. Dlatego najrozsądniej popierać SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala. Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:04 Wikiński potrafi zadbać o swoich przyjaciół,głownie o ich stanowiska.Teraz ma kto finansować kampanię. Te poparcia w spotach również umięjętnie generują. Co znaczy przyjaźń . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 19:23 to.ze zadbal o przyjaciol swiadczy na jego korzysc. ze potrafi o nas dbac i cos zalawic.a inni nie maja sie czym pochwalic bo sa cienkie bolki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meci Dlaczego Wikiński nie zostanie posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 00:19 Przez 4 lata Wikiński , nie odwiedzał okręgu wyborczego, zerwał kontakty z większością współpracowników, która prowadziła mu kampanię, jest może w miarę młody, ma może ładną zonę ( nie w moim typie), ale nie był blisko wyborców. W takich gminach jak Iłża jest skompromitowany. Pierwsze wyniki wyborów wskazują, że nie wejdzie do Sejmu, bo więcej głosów dostali Maziarek i Mizieliński. I z czego sie teraz Pan Wikiński utrzyma?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meci2 Re: Dlaczego Wikiński nie zostanie posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 07:50 Chyba przesadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtt Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:34 Dervin,jesteś jakiś sfrustrowany, ale dobrze poinformowany. Chyba nie udało Ci się załapać żadnej posady - stąd ten jad i zawiść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 19:11 do Devrina !!!przeciez Kaczmarski sam sie wystawil jezdzac na bani samochodem,to on jest nielojalny i skacze z kwiatka na kwiatek tam gdzie mu akurat pasuje,poza tym jego najblizsza rodzina tez pracuje w tym urzedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertyk Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:30 ja tez na niego, umie wypic i robi super imprezki w Wielogórze, wieczny student i super karierowicz popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajączek Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:12 I ja, i ja, i ja.Komuchy pobierali lekcje od tego samego specjalisty od wizerunku i przmówień.Począwszy od Cimoszewicza przez Karasia, Wikińskiego a na Gołąbku skończywszy wszyscy mówią jednym głosem: JA MOŻE I BYM NIE STARTOWAL ALE OTRZYMUJĘ TYSIĄCE LISTÓW, TYSIĄCE SMSÓW (SKĄD TYLE OSÓB ZNA ICH NR KOMÓREK?!), TYSIĄCE SŁÓW POPARCIA, ŻE NIE SPOSÓB ZOSTAWIĆ TEJ RZESZY LUDZI. Dobre i chwytliwe, co? Nie ma to jak wyćwiczone mechanizmy socjotechniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX. Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:15 Tak jest. Jestem za a nawet przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typek Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:16 ja głosuje na Marka, każdy rozwodnik jak on potrafi zadbać o wygodę naszych dzieci i być dobrym mężem, kochankiem i ojczymem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:09 a ja nie -już go poznałem na pewnych spotkaniach jest to dobry picer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:41 smerf napewno chciałeś coś załatwić na boku i Wikiński cię wywalił z gabinetu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.09.05, 16:11 Ha ha ha Już dawno mnie nikt tak nie rozśmieszył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 20.09.05, 22:41 chciałbym prosić o odzew ludzi którzy studiowali na roku z Wikińskim na WSI oraz na Uniwersytecie, czy rzeczywiście był wiecznym studentem?Bo to,że facet skończył dwa fakultety to chyba o nim dobrze świadczy!Co do imprez to czytałem o tym chyba w Słowie ,ja nie mam nic przeciwko temu,że facet organizuje spotkania gdzie spotykają się ludzie różnych środowisk.A to,że zaprasza przedstawicieli środowisk emerytów i kombatantów to bardzo dobrze o nim świadczy bo te środowiska są przez wszystkich zapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 20.09.05, 22:46 co do kampanii,byłem w niedzielę na prawyborach Słowa Ludu oglądałem materiały wszystkich kandydatów,najlepsze ma Jesiotr z SAMOOBRONY i Wikiński z Sojuszu Lewicy Demokratycznej. Kampania Kopaczowej jest potwornie droga.A co do wpłat na poszczególnych kandydatów to już niedlugo PKW opublikuje pełną listę darczyńców,przeczytamy kogo finansował Kaczmarski i inni z kliki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:38 Wikiński był (i pewnie jest) przez wszystkich bardzo lubiany zarówno w Radomiu jak i w Warszawie gdzie przez parę lat był szefem ZSP. Frustratom może to rzeczywiście nie pasować, że Marek zrobił karierę. Z niewilekiego ośrodka i podrzędnej uczelni przebił się i osiągnął wysokie funkcje państwowe. Czy my tylko cenimy tylko tych, którym nie wyszło? W ten sposób można też łatwo znaleźć usprawiedliwienie i zrozumienie dla własnych porażek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.09.05, 08:53 Wikiński to jedna wielka czerwona parówa,cwaniak jakich mało a wogóle to komuch z krwi i kości bleeee wyrzygać sie można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:43 no to nie żle w partii od kilku lat i juz komuch? epoki ci się pokręciły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaktoinny TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ IP: *.136.udn.pl 21.09.05, 09:16 Ja też będę na niego głosował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: 82.197.39.* 21.09.05, 11:55 tak - jak dlugo beda ludzie utrzymujacy sie z polityki w naszym miescie od 15 lat (niezaleznie od partii) tak dlugo kolesie zawsze beda na pierwszym miejscu ! (radom to w sumie mala miejscowosc... i wszyscy na swieczniku to jedna klika) glosujcie tylko na mlodych ludzi 25-30 letnich ktorzy nie maja za soba 100 osobowej rodziny ktora tylko czeka na cieple posadki placone z naszych podatkow! wybierzcie partie ktora PO-pieracie i zaglosujcie na mlodych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 21.09.05, 17:09 > tak - jak dlugo beda ludzie utrzymujacy sie z polityki w naszym miescie od 15 > lat (niezaleznie od partii) tak dlugo kolesie zawsze beda na pierwszym > miejscu ! (radom to w sumie mala miejscowosc... i wszyscy na swieczniku to > jedna klika) glosujcie tylko na mlodych ludzi 25-30 letnich ktorzy nie maja za > soba 100 osobowej rodziny ktora tylko czeka na cieple posadki placone z naszych > > podatkow! wybierzcie partie ktora PO-pieracie i zaglosujcie na mlodych ludzi! Napisał Karol Sonta - ten ktory wisi na wszystkich przystankach bez zdięcia czyżby wstydził sie swojego wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.09.05, 18:19 Aktualna kampania wyborcza jest bezwzględna i godzi w powagę władzy publicznej. Partie przeznaczają na propagandę wyborczą milionowe kwoty, które są marnotrawione. Wspólnota Samorządowa Ziemi Radomskiej wzywa do udziału w głosowaniu! Jest to nasze prawo i obowiązek. Moimi kandydatami na senatorów są: Jan Rejczak Krzysztof Sońta Wybór na senatorów osób spoza układu partyjnego daje szansę na uratowanie autorytetu Parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: *.udn.pl 21.09.05, 23:02 z pewnoscia P Rejczak czlowiek bez ukladow :)))))))))))) buhahahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 24.09.05, 14:10 Moim zdaniem to napisał Radosław Witkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 11:07 Tak to prawda, ale co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 11:33 Bo WIkiński posłem z pewnością zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: *.udn.pl 22.09.05, 19:33 OPAMIETAJCIE SIE PRZECIEZ PO.PIS CZY INNA PARTIA ZROBIA TAKIE CZYSTKI W URZEDACH ZE SIE NIE POZBIERACIE I NIKT WAM NIE POMOZE! I DOBRZE WAM TAK BO JAK KTOS GLUPI TO AZ MILO .Beda przyjmowac swoich a wywalac tych co teraz jeszcze maja prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANA Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ IP: *.udn.pl 22.09.05, 19:29 ja tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianin Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 23:22 Profesjonalista od noszenia szkrzynek z piwem w klubie Atrium. To są jego słowa wypowiedziane na uroczystym przyjęciu w klubie Atrium na jubileuszu 30- lecia. Słyszeli to starzy partyjni wyjadacze jak i młody narybek SLD-owski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczek. Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 00:03 Jak Wikiński pracował w ATRIUM to klub nie miał koncesji na sprzedaż piwa,Więc nie nosił skrzynek z piwem.Ja też pracowałem wtedy w ATRIUM.Wszyscy podziwialiśmy Marka,że godził studia z pracą którą musiał wykonywać ,żeby utzrymać dziecko.może Tobie becalowali na studia starzy.On musiał sam zasuwać zeby przetrwać.Teraz on jest kimś a Twoi starsi już nie robią kasy na skórach i zazdrościsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:19 Sońta ma plakaty jak dyskoteki w maliszewie i inne takie scenium taboo itp.a one naprawdę ściągaja "ludzi".a wiadomo: "młodzież przyszłością narodu".co do p.M. WikiNskiego to...ma fajną żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 00:51 niezła laska ...przywiozła mu błekitną koszulę i czerwony krawat na debatę w WSH.To naprawdę profesjonalista skoro dba o takie szczegóły.Głosuję na WIKIŃSKIEGO.Czy ktoś wie skąd pochodzi żona Wikińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaa Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:59 z radomia.dodam jeszcze pan.W. ma gust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:05 ktora? 1 czy dwa ? a to dziecko co utrzymywał teraz biedę klepie tak niby dbał! praca mu się znudziła i poszedł na łatwiznę ( karierowicz ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henk Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:16 Petr jesteś chyba obłąkany, bo wypisujesz jakieś brednie. Jak chcesz krytykować Wikińskiego, to zachowaj odpowiedni poziom a nie poziom rynsztoku., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:22 Wikiński na posła! Przekonują mnie o tym posty na forum jego adwersarzy - kompletne dno! Zmaiast argumentów - agresja i obrzucanie błotem. Skąd my to znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:44 z prawicowej nienawiści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca05 Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: 213.195.148.* 22.09.05, 17:05 Wikiński na debacie w wsh obraził młodego chłopaka który mu zarzucił że nic nie robi dla Radomia bo to prawda ten pan tylko kasę bierze.Do Sochaczewa niech spada z tym tokiem myślenia w ciągu 8 lat w sejmie nic nie zrobił dla Radomia.W 1998r. nie walczył o województwo radomskie taki polityczny lizus do czerwonych z niego. Szkoda że zamiast dyskutowac w wsh reprezentował poziom na poziomie aparatczyka z SLD a ten młody chłopak dobrze mu zagrał.Z Sochaczewa a chce Radom w sejmie reprezentować nie głosujcie na tego kolesia nie warto on tylko wstyd przynowi miastu Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klk Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:12 Na listę nr 7 owszem ale na MARKA MOTYKĘ - ten przynajmniej jest bardziej zielony niż czerwony. A po zatem to jeden z ginących już autentycznych społeczników który jeśli by się skorumpował to musiałby już nastąpić tylko koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 19:47 na debacie Wikinski byl sam i swietnie sobie poradzil pod obstrzalem PO i atakow inni sobie przyprowadzili chmare szczekajacych i zajadlych kundli ktorzy tylko potrafia byc silni w kupie!!!!!przepraszam,ze obrazilem czworonogi!Marek Wikinski bardzo duzo zrobil i caly czas robi dla radomian.Swiadczy o tym ogromna liczba ludzi ktorzy sa mu wdzieczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:34 mógłyś dodać, że Wikiński zaproponował jednemu z zadających pytania finansowanie studiów do kończ życia jak ten zadał pytanie że ponoć Wikiński obiecał uniwerytet w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 23.09.05, 09:39 Wikiński tak powiedział,bo jest pewny ,że uniwerek był pomysłem Nałęcza i Włodarczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:56 wyborco05 pop...liło ci się to jan rejczak był przewodniczącym komisji w sejmie odpowiedzialnej za podział terytorialny, a obecnie żaden poseł a nawe radomskie lobby poselskie nic nie wskóra. Miej pretensje do swoich i samego siebie bo to za ich kadencji radom stracił województwo. Palant do kwadratu!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 23.09.05, 23:59 Swięta prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 19:37 to.ze ciezko pracowal na studiach tez ci przeszkadza!ty pewnie na garnuszku u starych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 20:42 ciekawe.ze wszyscy ktorzy tu piszecie o uczciwosci.sami okradacie innych bo w godzinach pracy korzystacie z komputera.ktory napewno nie zostal zakupiony przez pracodawcow dla waszej zabawy w wypisywanie bzdur i oszczerstw.Co wy na to''uczciwi i prawi obywatele radomia''! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 22:51 głosuję na Wikińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:38 drogi marku czy to tak ładnie zostawić żonę i dzieci na pastwę losu? skoro już tu sam na tym FORUM jesteś sędzią w swojej sprawie to łaskawie odpowiedz i nie chowaj się za pseudonimami, ponieważ znam twój styl pisania( z prasy i wypowiedzi), chyba ,że masz godnych naśladowców!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:41 Kmiotku MARK. Pan Wikiński zapewne nie ma czasu żeby prowacić rozmowę na tym poziomie co ty reprezentujesz i jeszcze na forym. On napewno da takiego poziomu się nie zniży a ty napewno nie dorośniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 23.09.05, 09:44 Drogi MARK u jeśli znasz się z posłem Wikińskim,miej odwagę cywilną powiedzieć mu co nim myślisz prosto w oczy.Tak postępują ludzie honoru! Jeśli wiesz co to honor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:51 nie obrażaj innych oni nie wiedzą co to honor dali temu pokaz zmieniając parite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:27 Mark wyluzuj. Jesteś doskonały, jak i twoi kolesie z prawicy, w obrzucaniu błotem. Głosuję na WIkińskiego, bo ma takich wrogów jak ty palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:38 na zakompleksionych homoseksualistów prawej strony forumowiczów nie ma rady chyba, żeby zminić temat na inny związany z SLD. Ale CHIWD i tak lewica nie przegra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:40 trzeba sie leczyć!!!! homo to cieżka choroba, która potem zmienia sie w pedofilię!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:46 Wniosek: "Pedofilia jest ciemną stroną PO, PIS, LPR i innych, czas powołać komisję śledczą" w niej dadzą POPIS LPR'u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 23.09.05, 09:41 głosuję na Marka Wikińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:49 Przynajmniej normalny facio z normalnej list, nie przesiąknięty debilizmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Głosuję na SDPL - jedyną prawdziwą lewicę IP: *.radom.pl 23.09.05, 10:08 Głosuję na SDPL - jedyną prawdziwą lewicę!!!!!!!!!!! A nie SLD czyli tych po face liftingu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygan33 Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: 212.160.138.* 23.09.05, 11:29 Profesjonalista ??!! Miałem to "szczęście" poznać jego "profesjonalizm" jak "prowadził" swoje "zajęcia" na WSI z naprawdę ciekawego przedmiotu jakim jest Zarządzanie Ryzykiem. Było nas w grupie ze dwadzieścia parę osób i nikt, ale to nikt nie słyszał od Twojego "profesjonalisty" choćby jednego zdania na temat prowadzonych zajęć. Przez pół semestru "prowadzenia zajęć" przychodził z kubkiem kawy i po pół godzinie wychodził.Żyję już parę lat i do tej pory nie spotkałem się z tak "profesjonalnym" podejściem do pracy. Profesjonalnie to on opanował sztukę pływania, a to w polityce zawsze się przyda, niezależnie od tego czy jest się czerwonym, rózowym czy innym pokolorowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joda Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.tvp.pl 23.09.05, 13:16 Ludzie - Wikiński zaczynał jako pomagier w Atrium i konsekwencją i pracą, własną ambicją do czegoś doszedł, ale oczywiście w Polsce takie wartości jak ambicja, upór i pracowitość nie są zbyt popularne, lepiej gnoić człowieka- szkoda mi Was - w Stanach zrobiłby prawdziwą karierę-tam by go podziwiali... A po za tym nie przemalował się ani w nic nie dał umoczyć, jeszcze jest młody..a to, że podobno robi fajne imprezki to chyba dobrze, że zaprasza kupę ludzi, a nie zamyka sie we wieży- no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jho Re: NIE GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista IP: *.pl 23.09.05, 13:38 Nie głosujcie na Wikińskiego to zwykły spadachroniarz z Sochaczewa.Nic w ciagu 8 lat nie zrobił dla Radomai szkoda głosu na tego pana.A obrażać ludzi to on kocha normalnie.Obiecywał uniwerek nic w tym wzglkędzie nie zrobił bo po co on z Sochaczewa nie z Radomia przecież.nie głosujcie na Wikińskiego szkoda głosu na liscie SLD pierwsze 3 numery to jeden koleś z Sochaczewa Wikinski i dwóch panów z prowincj Maziarek i Mizieliński.Precz z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: NIE GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 15:38 Iho nie wiesz że ufundował 51 stypendiów? Czy ty w ogóle interewsujesz się tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreko Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:16 Głosuję tylko na Wikińskiego. Zalatwił dla Radomia ponad 500 miejsc pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 23.09.05, 23:56 pracuję na PR,Wikińskiego znam 19 lat .Wikiński nie pija kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 14:04 Ma dar w załatwianiu dla znajomych różnych Super dobrych stanowisk. Gość po Chemii Zynio Rembisz (lub Rębisz)jest szefem Urzędu Skarbowego. To oznacza, że ma dar przekonywania aby np. elektryk był prezydentem lub chemik specjalistą od SPORTU w MOSiR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZICO Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 18:53 A DODA NA PREZYDENTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 23.09.05, 23:58 głosuję na Wikińskiego,im bardziej faceta opluwacie tym bardziej jestem przekonany ,że jest w porzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 24.09.05, 00:44 szkoda mi chłopaka,tak na niego jedziecie ,że zagłosuję Wam na złość na WIKIŃSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 24.09.05, 00:54 ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henk Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 07:04 Też głosowałbym na Wikińskiego gdybym mieszkał w Radomiu. Pamiętam go z dawnych lat.Był zawsze dzielnym wojownikiemi jak czyam takim pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:00 a co zrobił ci dobrze bo mnie nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 13:38 on załatwił dla radomia 20000 miejsc pracy i tylko kilka dla swoich kolesió Drogi panie marku, proszę nie wypowiadać sie w swojej sprawie, słyszałem, że jest pan kultura i honor , ale widzę z tym jednak na bakier! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 13:46 Jeśli jesteś tak dobrze poinformowana o pochodzeniu pana Wikińskiego jaki on jest profesjonalista to gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 24.09.05, 14:06 Waham się między nim a Włodarczykiem z SDPL , ale chyba poprę Wikińskiego... bo nie lubię ludzi co pływakami są. Może byłby niezły gdyby nie jego ucieczka z lewicy.Nie, jednak zdecydowanie Wikiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk A JA ZAGŁOSUJE NA JERZEGO SYLWESTRA GŁOWACKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 15:08 A ja zaglosuje na Jerzego Sylwestra Głowackiego bo to inteligentny, uczicwy i prawy człowiek!!!To mój faworyt-"Gospodarka dla ludzi"-Ostatnie miejsce na liście nr 7. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:12 Widzę, że na forum WIkińskiego krytykują najbardziej jegom dawni koledzy, dla których chyba nie udało mu się zaltwić posad. Macie pecha a ja i tak głosuję na WIkińskiego po posadę dobrą mam. Sam sobie załtwiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:22 Słusznie Wikiński to rozsądny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:32 A duzo wam obiecal ochlapow za ta dyskusje i popieranie go na forum ?Dlaczego nie startuje w Sochaczewie,przeciez to jego rodzinna miejscowosc- wszyscy go znaja ?I tu jest pies pogrzebany-za dobrze go poznali i nikt by juz na niego nie zaglosowal -predzej by psami poszczuli.A w Radomiu znalazl gromade glupkow po grzbietach ktorych wdrapie sie do koryta.W Sochaczewie jest spalony dlatego wybral Radom,bo tu Taniej mozna kupic klakierow do klaskania /naganiaczy do poparcia/.A wy myslicie ze on tak z dobrego serca urzadza te bankiety za podatnikow pieniadze ! Oj naiwni ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:21 Co za brednie WIkiński mieszka od 20 lat w Radomiu w Sochaczewie urodził się i skończył szkołę średnią i wsyzscy go tam bardzo dobrze pamiętają. Grał w rugby. CO to ma do rzeczy gdzie się urodził. Kompletny absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Wikiński Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 24.09.05, 23:21 nigdzie nie jestem spalony,wszystko robiłem za własne środki,kandyduję z RADOMIA ponieważ tu się ożeniłem,tu mieszkam, tu płacę podatki i tu mam przyjaciół.Z honorem przyjmę każdy werdykt mieszkańców Ziemi Radomskiej.Przykro mi czytać bzdury pod moim adresem,ale mam świadomość ,że taki jest urok demokracji i anonimowego forum.Jeśli ktoś z moich adwersarzy ma odagę cywilną porozmawiać o priorytetach rozwoju regionu radomskiego uprzejmie proszę o kontakt 3400950.Pozdrawiam uczestników forum Marek Wikiński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: 82.139.43.* 24.09.05, 23:36 Jestem przekonana,że otrzyma Pan mandat poselski.Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Wikiński Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 25.09.05, 00:07 Bardzo dziękuję Pani Barbaro za ciepłe słowa .Po tylu przykrych opiniach i nieprawdziwych informacjach które przeczytałem na forum ,każde miłe słowo napawa nadzieją. Szkoda,że dopiero teraz zapoznałem się z publikacjami na forum.Może gdybym wcześniej znalazł czas na zapoznanie się z opiniami internautów,zdementowałbym wszystkie bzdury jakie o mnie niektórzy z Państwa piszecie.Jeszcze raz dziękuję Państwu za wiele ciepłych i miłych słów pod moim adresem.Dziękuję też za głosy krytyczne,mobilizują mnie one do jeszcze większego wysiłku.Dobranoc.Jutro mamy ważny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Wikiński Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 25.09.05, 00:09 przepraszam.Dzisiaj jest ważny dzień! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 07:21 Panie Marku. O tym jaki Pan jesteś świadczy Pana plakat wyborczy. Nawet na nim oszukujesz Pan i manipulujesz. Co najmniej 20 kilogramów ważysz Pan w rzeczywistości więcej. Czy to ładnie tak oszukiwać wyborców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Wikiński Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 25.09.05, 07:36 Panie TOMKU,zapraszam na spotkanie, w ostatnim czasie znacznie schudłem.Zdjęcie zostało wykonane w Rdaomiu kilka tygodni temu,są na nim moi przyjaciele i mój starszy syn.Ważę 90,80 kg i mam 182 cm wzrostu.Być może zmyliły Pna zdjęcia publikowane w gazetach które pochodzą z okresu wcześniejszego,np.małe zdjęcie we wczorajszej gazecie wyborczej na pierwszej stronie.Na przyszłość ,bardzo proszę o uczciwe pytanie,po otrzymaniu odpowiedzi proszę oceniać.Czasam My Polacy zbyt pochopnie wydajemy opinie.Zyczę Panu miłej niedzieli.Pozdrawiam wszystkich czytelników forum.Marek Wikiński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni Re: A JA NIE ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 07:53 w dniu wyborów prowadzi kampanie wyborczą TYPOWY KOMUCH czerwona zaraza nie uzyska 5%,zakładam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: A JA NIE ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 25.09.05, 08:51 zakłdam się,że uzyska więcej niż 5 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 09:40 Chętnie przyjąłbym zakład bo jestem hazardzistą, ale z chamem nie wypada wchodzić w układy. Głosuję na Wikińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: A JA NIE ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 30.11.05, 20:50 antoni jak to dobrze ze reprezentujesz prawicę bo nie musimy sie za ciebie wstydzić jako SLD:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:23 tomuś żal ci dupę sciska ze Wikiński został posłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 09:11 Tomuś Tomuś twój tekst pokazuje, że Panu Markowi do pięt nie dorastasz. Przestań juz wchodzić na ten link to będzie z pożytkiem dla nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 09:38 Panie Poślę niech się Pan nie przejmuje nadto chamstwem niektórych forumowiczów. Widać puszczają niektórym nerwy. Gratuluję Panu kampanii na poziomie i aktywności. Idę głosować na Wikińskiego przeciwnicy nie dorastają mu do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 25.09.05, 12:48 ja też za chwilę wychodzę głosować na Wikińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.internet.radom.pl 25.09.05, 12:51 Wikinski gora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 25.09.05, 14:24 zagłosowałem na Wikińskiego do Sejmu , Gołabka i Grabowską do Senatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirk Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:20 Też głosowałem na Wikińskiego i czuję smak zwycięstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:27 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.05, 12:45 no i chyba jednak stypa. Moi wygrali ale nie jestem zadowolony z trzeciego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 16:37 z jakiego 3 miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: 82.139.43.* 26.09.05, 17:17 Serdecznie gratuluję Panu Markowi Wikińskiemu otrzymania mandatu poselskiego.Jestem przekonana, że nas nie zawiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:24 nigdy nas nie zawiódł i tak bedzie tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:27 drogi Marku GRATULACJE!!! Wyborcy docenili dotychczasową postawę Pana i utarli noska wielu osobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:31 Szkoda że mamy tylko jeden mandat ale za to jaki:) WIKIŃSKI! Inne radomskie partie muszą się wiele jeszcze nauczyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: 82.139.41.* 26.09.05, 18:33 a ja się zastanawiam kiedy wreszcie zaczniecie myśleć nad tym jakie socjotechniki zastosowali zwolennicy wikińskiego w tych wyborach. sukcesu nie życzę czerwonym, raczej sprawnych prokuratorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:38 misia chora jesteś o jakich socjotechnikach mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:39 a ja się zastanawiam kiedy misia przestanie dawać tak ciała (dupy) Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywny_recenzent Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 26.09.05, 18:40 Te wybory są takie, że mniejszość będzie rządzić krajem i oby ponosiła odpowiedzialność za obietnice bez pokrycia. 38% głosowało na tych którzy mają kase i chwilowy szyld. Potwierdza się teza, że za nic nie robienie ma się punkty i to jest przerażające w naszej demokracji. Gratuluję zwycięzcom, współczuje przegranym. GW górą bo jest najbardziej opiniotwórcza, kogo chce to zniszczy a kogo chce wypromuje. Ciekawe co zrobią ci którzy zadłużyli się na wybory i pseudo reklamy prasowe? Napewno będą płacić haracz sponsorom i tylko im służyć a nas obywateli mieć w listownym poważaniu... Honor uratowali ci radomianie którzy głosowali na: panią Kopacz i pana Łuczyckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:43 łuczycki człowiek z niezłymi powiązaniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:44 obiektywny powiedz mi jak można głosować na partie, które skupiły się na wyborze prezydenta a nie przyszłego rządu Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: GŁOSOWAŁEM NA WIKIŃSKIEGO i ..... 26.09.05, 21:22 >>>>> glosowałem jak zwykle na lewicę i sprawdziło się -jaka jest ta lewica ale jest i będzie nadal w sejmie -kruki jej nie zakrakają ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropa Re: GŁOSOWAŁEM NA WIKIŃSKIEGO i ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:07 Myślę, że nawet przeciwnicy powinni pogratulować Panu Posłowi Wikińskiemu, bo sporo się napracowała w minionej kadencji i obecnej kampanii. Po raz kolejny okazał się profesjonalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly student Re: GŁOSOWAŁEM NA WIKIŃSKIEGO i ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:44 tak,ja znam Marka z czasow studenckich,grzecznie mówiąc za kołnierz nie wylewał! oj nie!!pijaczyna pierwszej wody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: GŁOSOWAŁEM NA WIKIŃSKIEGO i ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 09:13 A ty wylewasz?. "były student" link świadczy, że zakończyłeś studia nie ukańczając ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 30.11.05, 20:47 Odpowiedz Link Zgłoś