Dodaj do ulubionych

GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7

IP: *.udn.pl 19.09.05, 23:46
głosuję na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr 7
wybieram profesjonalistę z RADOMIA
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Głosuję na PIS IP: *.udn.pl 19.09.05, 23:50
      Profesjonalistę od automatów do gry. Powodzenia życzę...
      • Gość: edi Re: Głosuję na PIS IP: *.udn.pl 20.09.05, 00:04
        wyborco PiSu, sprawdż wydruki z głosowań z kadencji sejmu AWS i UW, oczy CI
        wyjdą z orbit jak zobaczysz, że razem z PSL i SLD głosował szef kampanii
        wyborczej jedynego sprawiedliwego kandydata na Prezydeta LECHA KACZYŃSKIEGO
        obecny europoseł Michał Tomasz K.
    • Gość: po morzanin Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.152.udn.pl 19.09.05, 23:51
      gratuluje poczucia humoru
      • Gość: Rico Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 19.09.05, 23:56
        A Tobie ptasiego rozumu.
      • Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 19.09.05, 23:59
        miałem dzisiaj trochę czasu w robocie i poszperałem na stronach sejmowych na
        temat tej ustawy , ciekawe,że pod projektem ustawy o grach losowych autorstwa
        PSL widnieje podpis najbardziej znanego posła PSL z RADOMIA, w tyn projekcie
        ludowcy proponowali ponad trzy razy korzystniejsze rozwiązania podatkowe dla
        automatów niż projekt rządu w którym był Wikiński. Ciekawe tylko dlaczego nigdy
        o tym nie mówisz.
        • Gość: qwert Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 08:52
          on nie z Radomia on z Sochaczewa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Jak po tylu latach cierpien, można jeszcze głosować na komunę!!!!!!!!!
          Ludzie opamiętajcie się!!!!!!!!
    • Gość: monik Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.infoplus.com.pl / *.infoplus.com.pl 20.09.05, 09:35
      Ja również oddam swój głos na Wikińskiego
      • Gość: marian Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:17
        ja też na Wikinskiego bo ze wszystkich miast w polsce wybrał Radom
        • Gość: Realista Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.09.05, 16:12
          Radom to wybrali dla niego towarzysze z PZPR-u
          • Gość: realista2 Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:38
            realista w jakim czasie żyjesz bo napewno nie realnych
          • Gość: ana Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 19:19
            Wikinski sam wybral Radom.a nie jego koledzy jak sugerujesz.pomysl troche.tu
            przyjechal na studia i tu zostal bo chcial.tu sie ozenil i zalozyl rodzine nie
            badzmy az tak zaklamani i myslmy troche to nie boli...ja glosuje na niego bo
            mimo ze w Radomiu jest tylu zawistnych i zazdrosnych ludzi to jeszcze chce mu
            sie z nimi spotykac i pomagac im na tyle ile moze ,mozna sie do niego dostac do
            biura i pogadac fajnie w przeciwienstwie di innych.
    • Gość: Devrin Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:13
      Ja też na Wikińskiego bo daje zarabiać biednym emmerytom na swoich chucznych
      imieninach na 500 osób ostro krytykowanych nawet przez kolegów partyjnych.
      Oczywiście w lewicowym motelu w jednej spod radomskiej wsi. Czy ktoś zadał
      sobie trudu skontrolować wydatki na kampanię tego "płodnego" posła? Jego
      kampania jest nie tylko zawsze najdroższa ale również jak zwykle kłamliwa
      (mówiąca np ile to dobrego zrobiło SLD) i obrażająca innych (zawsze chamska,
      arogancka, buńczuczna). Ale kto ma tą kontrolę przeprowadzić? NADINSPEKTOR
      KONTROLI SKARBOWEJ mianowany przez niego niejaki (nijaki)SKAWARCZYŃSKI? Czy
      każdy z SLD jest chamem i arogantem? O, przepraszam. Gwoli prawdy nawet w porzo
      był Kaczmarski. Szkoda, że go swoi wystawili. Bo to napewno nie była "rutynowa
      kontrola". Ciekawe z kim pił poprzedniego dnia?
      • Gość: rac Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:10
        Devrin - po tej wiązance argumentów jedynym wyjściem jest głosowanie na
        Wikińskiego. Wszystko bym nie trafił na Twojego kandydata.
        Uczciwie sumując ostatnie cztery lata to zawsze wyjdzie na plus dla SLD- tylko
        oni potrafili stworzyć warunki pozwalające na rozliczanie ludzi od przekrętów,
        nawet jeśli zapisali się do tej samej partii. AWS tego nie potrafił a PO i PiS
        zapewniają nieewinność dla swoich. Giertychowscy już kręcą.
        Dlatego najrozsądniej popierać SLD.
        • Gość: Ala. Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:04
          Wikiński potrafi zadbać o swoich przyjaciół,głownie o ich stanowiska.Teraz ma
          kto finansować kampanię. Te poparcia w spotach również umięjętnie generują. Co
          znaczy przyjaźń .
          • Gość: ana Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 19:23
            to.ze zadbal o przyjaciol swiadczy na jego korzysc. ze potrafi o nas dbac i cos
            zalawic.a inni nie maja sie czym pochwalic bo sa cienkie bolki.
            • Gość: Meci Dlaczego Wikiński nie zostanie posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 00:19
              Przez 4 lata Wikiński , nie odwiedzał okręgu wyborczego, zerwał kontakty z
              większością współpracowników, która prowadziła mu kampanię, jest może w miarę
              młody, ma może ładną zonę ( nie w moim typie), ale nie był blisko wyborców. W
              takich gminach jak Iłża jest skompromitowany. Pierwsze wyniki wyborów wskazują,
              że nie wejdzie do Sejmu, bo więcej głosów dostali Maziarek i Mizieliński. I z
              czego sie teraz Pan Wikiński utrzyma??????????????????????????
              • Gość: meci2 Re: Dlaczego Wikiński nie zostanie posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 07:50
                Chyba przesadzasz.
      • Gość: wtt Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:34
        Dervin,jesteś jakiś sfrustrowany, ale dobrze poinformowany. Chyba nie udało Ci
        się załapać żadnej posady - stąd ten jad i zawiść?
      • Gość: ana Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 19:11
        do Devrina !!!przeciez Kaczmarski sam sie wystawil jezdzac na bani samochodem,to
        on jest nielojalny i skacze z kwiatka na kwiatek tam gdzie mu akurat pasuje,poza
        tym jego najblizsza rodzina tez pracuje w tym urzedzie.
    • Gość: qwertyk Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:30
      ja tez na niego, umie wypic i robi super imprezki w Wielogórze,
      wieczny student i super karierowicz popieram!
      • Gość: Pajączek Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:12
        I ja, i ja, i ja.Komuchy pobierali lekcje od tego samego specjalisty od
        wizerunku i przmówień.Począwszy od Cimoszewicza przez Karasia, Wikińskiego a na
        Gołąbku skończywszy wszyscy mówią jednym głosem: JA MOŻE I BYM NIE STARTOWAL
        ALE OTRZYMUJĘ TYSIĄCE LISTÓW, TYSIĄCE SMSÓW (SKĄD TYLE OSÓB ZNA ICH NR
        KOMÓREK?!), TYSIĄCE SŁÓW POPARCIA, ŻE NIE SPOSÓB ZOSTAWIĆ TEJ RZESZY LUDZI.
        Dobre i chwytliwe, co? Nie ma to jak wyćwiczone mechanizmy socjotechniczne.
      • Gość: XXX. Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:15
        Tak jest. Jestem za a nawet przeciw.
      • Gość: typek Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:16
        ja głosuje na Marka, każdy rozwodnik jak on potrafi zadbać o wygodę naszych
        dzieci i być dobrym mężem, kochankiem i ojczymem
    • Gość: smerf Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:09
      a ja nie -już go poznałem na pewnych spotkaniach jest to dobry picer.
      • Gość: olo Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:41
        smerf napewno chciałeś coś załatwić na boku i Wikiński cię wywalił z gabinetu!
    • Gość: Realista Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.09.05, 16:11
      Ha ha ha Już dawno mnie nikt tak nie rozśmieszył
      • Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 20.09.05, 22:41
        chciałbym prosić o odzew ludzi którzy studiowali na roku z Wikińskim na WSI oraz
        na Uniwersytecie, czy rzeczywiście był wiecznym studentem?Bo to,że facet
        skończył dwa fakultety to chyba o nim dobrze świadczy!Co do imprez to czytałem o
        tym chyba w Słowie ,ja nie mam nic przeciwko temu,że facet organizuje spotkania
        gdzie spotykają się ludzie różnych środowisk.A to,że zaprasza przedstawicieli
        środowisk emerytów i kombatantów to bardzo dobrze o nim świadczy bo te
        środowiska są przez wszystkich zapomniane.

• Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 20.09.05, 22:46
          co do kampanii,byłem w niedzielę na prawyborach Słowa Ludu oglądałem materiały
          wszystkich kandydatów,najlepsze ma Jesiotr z SAMOOBRONY i Wikiński z Sojuszu
          Lewicy Demokratycznej. Kampania Kopaczowej jest potwornie droga.A co do wpłat na
          poszczególnych kandydatów to już niedlugo PKW opublikuje pełną listę
          darczyńców,przeczytamy kogo finansował Kaczmarski i inni z kliki.
        • Gość: andrzej Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:38
          Wikiński był (i pewnie jest) przez wszystkich bardzo lubiany zarówno w Radomiu
          jak i w Warszawie gdzie przez parę lat był szefem ZSP. Frustratom może to
          rzeczywiście nie pasować, że Marek zrobił karierę. Z niewilekiego ośrodka i
          podrzędnej uczelni przebił się i osiągnął wysokie funkcje państwowe. Czy my
          tylko cenimy tylko tych, którym nie wyszło? W ten sposób można też łatwo znaleźć
          usprawiedliwienie i zrozumienie dla własnych porażek.
          • Gość: pol Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.09.05, 08:53
            Wikiński to jedna wielka czerwona parówa,cwaniak jakich mało a wogóle to komuch
            z krwi i kości bleeee wyrzygać sie można
            • Gość: as Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:43
              no to nie żle w partii od kilku lat i juz komuch? epoki ci się pokręciły!
    • Gość: jaaktoinny TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ IP: *.136.udn.pl 21.09.05, 09:16
      Ja też będę na niego głosował
      • Gość: mmm Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: 82.197.39.* 21.09.05, 11:55
        tak - jak dlugo beda ludzie utrzymujacy sie z polityki w naszym miescie od 15
        lat (niezaleznie od partii) tak dlugo kolesie zawsze beda na pierwszym
        miejscu ! (radom to w sumie mala miejscowosc... i wszyscy na swieczniku to
        jedna klika) glosujcie tylko na mlodych ludzi 25-30 letnich ktorzy nie maja za
        soba 100 osobowej rodziny ktora tylko czeka na cieple posadki placone z naszych
        podatkow! wybierzcie partie ktora PO-pieracie i zaglosujcie na mlodych ludzi!
        • Gość: Paweł Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 21.09.05, 17:09
          > tak - jak dlugo beda ludzie utrzymujacy sie z polityki w naszym miescie od 15
          > lat (niezaleznie od partii) tak dlugo kolesie zawsze beda na pierwszym
          > miejscu ! (radom to w sumie mala miejscowosc... i wszyscy na swieczniku to
          > jedna klika) glosujcie tylko na mlodych ludzi 25-30 letnich ktorzy nie maja za
          > soba 100 osobowej rodziny ktora tylko czeka na cieple posadki placone z naszych
          >
          > podatkow! wybierzcie partie ktora PO-pieracie i zaglosujcie na mlodych ludzi!

Napisał Karol Sonta - ten ktory wisi na wszystkich przystankach bez zdięcia
          czyżby wstydził sie swojego wizerunku.
          • Gość: adaś Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.09.05, 18:19
            Aktualna kampania wyborcza jest bezwzględna i godzi w powagę władzy publicznej.
            Partie przeznaczają na propagandę wyborczą milionowe kwoty, które są
            marnotrawione.
            Wspólnota Samorządowa Ziemi Radomskiej wzywa do udziału w głosowaniu!
            Jest to nasze prawo i obowiązek.

Moimi kandydatami na senatorów są:

Jan Rejczak
            Krzysztof Sońta

Wybór na senatorów osób spoza układu partyjnego daje szansę na uratowanie
            autorytetu Parlamentu.
            • Gość: mmm Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: *.udn.pl 21.09.05, 23:02
              z pewnoscia P Rejczak czlowiek bez ukladow :)))))))))))) buhahahahahaa
          • Gość: janka Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 24.09.05, 14:10
            Moim zdaniem to napisał Radosław Witkowski
            • Gość: piter Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 11:07
              Tak to prawda, ale co z tego?
              • Gość: greg Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 11:33
                Bo WIkiński posłem z pewnością zostanie.
        • Gość: aaa Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ - TYLKO ŻE NIE NA NIEGO :) IP: *.udn.pl 22.09.05, 19:33
          OPAMIETAJCIE SIE PRZECIEZ PO.PIS CZY INNA PARTIA ZROBIA TAKIE CZYSTKI W URZEDACH
          ZE SIE NIE POZBIERACIE I NIKT WAM NIE POMOZE! I DOBRZE WAM TAK BO JAK KTOS GLUPI
          TO AZ MILO .Beda przyjmowac swoich a wywalac tych co teraz jeszcze maja prace.
      • Gość: ANA Re: TEŻ BĘDĘ GŁOSOWAŁ IP: *.udn.pl 22.09.05, 19:29
        ja tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Radomianin Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 23:22
      Profesjonalista od noszenia szkrzynek z piwem w klubie Atrium. To są jego słowa
      wypowiedziane na uroczystym przyjęciu w klubie Atrium na jubileuszu 30- lecia.
      Słyszeli to starzy partyjni wyjadacze jak i młody narybek SLD-owski.
      • Gość: szczek. Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 00:03
        Jak Wikiński pracował w ATRIUM to klub nie miał koncesji na sprzedaż piwa,Więc
        nie nosił skrzynek z piwem.Ja też pracowałem wtedy w ATRIUM.Wszyscy
        podziwialiśmy Marka,że godził studia z pracą którą musiał wykonywać ,żeby
        utzrymać dziecko.może Tobie becalowali na studia starzy.On musiał sam zasuwać
        zeby przetrwać.Teraz on jest kimś a Twoi starsi już nie robią kasy na skórach i
        zazdrościsz.
        • Gość: jaaaa Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:19
          Sońta ma plakaty jak dyskoteki w maliszewie i inne takie scenium taboo itp.a
          one naprawdę ściągaja "ludzi".a wiadomo: "młodzież przyszłością narodu".co do
          p.M. WikiNskiego to...ma fajną żonę.
          • Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 00:51
            niezła laska ...przywiozła mu błekitną koszulę i czerwony krawat na debatę w
            WSH.To naprawdę profesjonalista skoro dba o takie szczegóły.Głosuję na
            WIKIŃSKIEGO.Czy ktoś wie skąd pochodzi żona Wikińskiego?
            • Gość: jaaaaaaaa Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:59
              z radomia.dodam jeszcze pan.W. ma gust.
              • Gość: petr Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:05
                ktora? 1 czy dwa ?
                a to dziecko co utrzymywał teraz biedę klepie tak niby dbał!
                praca mu się znudziła i poszedł na łatwiznę ( karierowicz )
                • Gość: Henk Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:16
                  Petr jesteś chyba obłąkany, bo wypisujesz jakieś brednie. Jak chcesz krytykować
                  Wikińskiego, to zachowaj odpowiedni poziom a nie poziom rynsztoku.,
                  • Gość: stefan Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:22
                    Wikiński na posła! Przekonują mnie o tym posty na forum jego adwersarzy -
                    kompletne dno! Zmaiast argumentów - agresja i obrzucanie błotem. Skąd my to znamy?
                    • Gość: michał Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:44
                      z prawicowej nienawiści
                      • Gość: Wyborca05 Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: 213.195.148.* 22.09.05, 17:05
                        Wikiński na debacie w wsh obraził młodego chłopaka który mu zarzucił że nic nie
                        robi dla Radomia bo to prawda ten pan tylko kasę bierze.Do Sochaczewa niech
                        spada z tym tokiem myślenia w ciągu 8 lat w sejmie nic nie zrobił dla Radomia.W
                        1998r. nie walczył o województwo radomskie taki polityczny lizus do czerwonych
                        z niego. Szkoda że zamiast dyskutowac w wsh reprezentował poziom na poziomie
                        aparatczyka z SLD a ten młody chłopak dobrze mu zagrał.Z Sochaczewa a chce
                        Radom w sejmie reprezentować nie głosujcie na tego kolesia nie warto on tylko
                        wstyd przynowi miastu Radom.
                        • Gość: klk Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:12
                          Na listę nr 7 owszem ale na MARKA MOTYKĘ - ten przynajmniej jest bardziej
                          zielony niż czerwony. A po zatem to jeden z ginących już autentycznych
                          społeczników który jeśli by się skorumpował to musiałby już nastąpić tylko
                          koniec świata
                        • Gość: aaaaa Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 19:47
                          na debacie Wikinski byl sam i swietnie sobie poradzil pod obstrzalem PO i atakow
                          inni sobie przyprowadzili chmare szczekajacych i zajadlych kundli ktorzy tylko
                          potrafia byc silni w kupie!!!!!przepraszam,ze obrazilem czworonogi!Marek
                          Wikinski bardzo duzo zrobil i caly czas robi dla radomian.Swiadczy o tym ogromna
                          liczba ludzi ktorzy sa mu wdzieczni.
                        • Gość: andrzej Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:34
                          mógłyś dodać, że Wikiński zaproponował jednemu z zadających pytania
                          finansowanie studiów do kończ życia jak ten zadał pytanie że ponoć Wikiński
                          obiecał uniwerytet w Radomiu.
                          • Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 23.09.05, 09:39
                            Wikiński tak powiedział,bo jest pewny ,że uniwerek był pomysłem Nałęcza i
                            Włodarczyka
                        • Gość: lala Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:56
                          wyborco05 pop...liło ci się to jan rejczak był przewodniczącym komisji w
                          sejmie odpowiedzialnej za podział terytorialny, a obecnie żaden poseł a nawe
                          radomskie lobby poselskie nic nie wskóra. Miej pretensje do swoich i samego
                          siebie bo to za ich kadencji radom stracił województwo. Palant do
                          kwadratu!!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 23.09.05, 23:59
                            Swięta prawda
      • Gość: ana Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 19:37
        to.ze ciezko pracowal na studiach tez ci przeszkadza!ty pewnie na garnuszku u
        starych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: aaaa Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 20:42
          ciekawe.ze wszyscy ktorzy tu piszecie o uczciwosci.sami okradacie innych bo w
          godzinach pracy korzystacie z komputera.ktory napewno nie zostal zakupiony przez
          pracodawcow dla waszej zabawy w wypisywanie bzdur i oszczerstw.Co wy na
          to''uczciwi i prawi obywatele radomia''!
          • Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 22.09.05, 22:51
            głosuję na Wikińskiego
            • Gość: mark Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:38
              drogi marku czy to tak ładnie zostawić żonę i dzieci na pastwę losu?
              skoro już tu sam na tym FORUM jesteś sędzią w swojej sprawie to łaskawie
              odpowiedz i nie chowaj się za pseudonimami, ponieważ znam twój styl pisania( z
              prasy i wypowiedzi), chyba ,że masz godnych naśladowców!!!!!!!!
              • Gość: kamila Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:41
                Kmiotku MARK. Pan Wikiński zapewne nie ma czasu żeby prowacić rozmowę na tym
                poziomie co ty reprezentujesz i jeszcze na forym. On napewno da takiego poziomu
                się nie zniży a ty napewno nie dorośniesz:)
                • Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 23.09.05, 09:44
                  Drogi MARK u jeśli znasz się z posłem Wikińskim,miej odwagę cywilną powiedzieć
                  mu co nim myślisz prosto w oczy.Tak postępują ludzie honoru! Jeśli wiesz co to
                  honor?
                  • Gość: kkk Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:51
                    nie obrażaj innych oni nie wiedzą co to honor dali temu pokaz zmieniając parite
              • Gość: krzysztof Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:27
                Mark wyluzuj. Jesteś doskonały, jak i twoi kolesie z prawicy, w obrzucaniu
                błotem. Głosuję na WIkińskiego, bo ma takich wrogów jak ty palancie.
          • Gość: kkk Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:38
            na zakompleksionych homoseksualistów prawej strony forumowiczów nie ma rady
            chyba, żeby zminić temat na inny związany z SLD. Ale CHIWD i tak lewica nie
            przegra.
            • Gość: piotr Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:40
              trzeba sie leczyć!!!!
              homo to cieżka choroba, która potem zmienia sie w pedofilię!!!!!
              • Gość: homo Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:46
                Wniosek:
                "Pedofilia jest ciemną stroną PO, PIS, LPR i innych, czas powołać komisję
                śledczą" w niej dadzą POPIS LPR'u
            • Gość: ed Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 23.09.05, 09:41
              głosuję na Marka Wikińskiego
              • Gość: kasia Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:49
                Przynajmniej normalny facio z normalnej list, nie przesiąknięty debilizmem
                • Gość: Edi Głosuję na SDPL - jedyną prawdziwą lewicę IP: *.radom.pl 23.09.05, 10:08
                  Głosuję na SDPL - jedyną prawdziwą lewicę!!!!!!!!!!!
                  A nie SLD czyli tych po face liftingu...
    • Gość: cygan33 Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: 212.160.138.* 23.09.05, 11:29
      Profesjonalista ??!! Miałem to "szczęście" poznać jego "profesjonalizm"
      jak "prowadził" swoje "zajęcia" na WSI z naprawdę ciekawego przedmiotu jakim
      jest Zarządzanie Ryzykiem. Było nas w grupie ze dwadzieścia parę osób i nikt,
      ale to nikt nie słyszał od Twojego "profesjonalisty" choćby jednego zdania na
      temat prowadzonych zajęć. Przez pół semestru "prowadzenia zajęć" przychodził z
      kubkiem kawy i po pół godzinie wychodził.Żyję już parę lat i do tej pory nie
      spotkałem się z tak "profesjonalnym" podejściem do pracy. Profesjonalnie to on
      opanował sztukę pływania, a to w polityce zawsze się przyda, niezależnie od
      tego czy jest się czerwonym, rózowym czy innym pokolorowanym.
      • Gość: Joda Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.tvp.pl 23.09.05, 13:16
        Ludzie - Wikiński zaczynał jako pomagier w Atrium i konsekwencją i pracą,
        własną ambicją do czegoś doszedł, ale oczywiście w Polsce takie wartości jak
        ambicja, upór i pracowitość nie są zbyt popularne, lepiej gnoić człowieka-
        szkoda mi Was - w Stanach zrobiłby prawdziwą karierę-tam by go podziwiali... A
        po za tym nie przemalował się ani w nic nie dał umoczyć, jeszcze jest młody..a
        to, że podobno robi fajne imprezki to chyba dobrze, że zaprasza kupę ludzi, a
        nie zamyka sie we wieży- no nie?
        • Gość: Jho Re: NIE GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista IP: *.pl 23.09.05, 13:38
          Nie głosujcie na Wikińskiego to zwykły spadachroniarz z Sochaczewa.Nic w ciagu
          8 lat nie zrobił dla Radomai szkoda głosu na tego pana.A obrażać ludzi to on
          kocha normalnie.Obiecywał uniwerek nic w tym wzglkędzie nie zrobił bo po co on
          z Sochaczewa nie z Radomia przecież.nie głosujcie na Wikińskiego szkoda głosu
          na liscie SLD pierwsze 3 numery to jeden koleś z Sochaczewa Wikinski i dwóch
          panów z prowincj Maziarek i Mizieliński.Precz z SLD.
          • Gość: wyborca Re: NIE GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 15:38
            Iho nie wiesz że ufundował 51 stypendiów? Czy ty w ogóle interewsujesz się tym?
          • Gość: kreko Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:16
            Głosuję tylko na Wikińskiego. Zalatwił dla Radomia ponad 500 miejsc pracy.
      • Gość: adam Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 23.09.05, 23:56
        pracuję na PR,Wikińskiego znam 19 lat .Wikiński nie pija kawy.
      • Gość: Zosia Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 14:04
        Ma dar w załatwianiu dla znajomych różnych Super dobrych stanowisk. Gość po
        Chemii Zynio Rembisz (lub Rębisz)jest szefem Urzędu Skarbowego. To oznacza, że
        ma dar przekonywania aby np. elektryk był prezydentem lub chemik specjalistą od
        SPORTU w MOSiR.
    • Gość: ZICO Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 18:53
      A DODA NA PREZYDENTA
      • Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 23.09.05, 23:58
        głosuję na Wikińskiego,im bardziej faceta opluwacie tym bardziej jestem
        przekonany ,że jest w porzo
    • Gość: jola Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 24.09.05, 00:44
      szkoda mi chłopaka,tak na niego jedziecie ,że zagłosuję Wam na złość na WIKIŃSKIEGO
      • Gość: zosia Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 24.09.05, 00:54
        ja też.
        • Gość: henk Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 07:04
          Też głosowałbym na Wikińskiego gdybym mieszkał w Radomiu. Pamiętam go z dawnych
          lat.Był zawsze dzielnym wojownikiemi jak czyam takim pozostał.
    • Gość: max Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:00
      a co zrobił ci dobrze bo mnie nie
      • Gość: m Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 13:38
        on załatwił dla radomia 20000 miejsc pracy i tylko kilka dla swoich kolesió
        Drogi panie marku, proszę nie wypowiadać sie w swojej sprawie, słyszałem,
        że jest pan kultura i honor , ale widzę z tym jednak na bakier!
    • Gość: Zenon Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 13:46
      Jeśli jesteś tak dobrze poinformowana o pochodzeniu pana Wikińskiego jaki on
      jest profesjonalista to gratuluję.
      • Gość: jagna Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 24.09.05, 14:06
        Waham się między nim a Włodarczykiem z SDPL , ale chyba poprę Wikińskiego... bo
        nie lubię ludzi co pływakami są. Może byłby niezły gdyby nie jego ucieczka z
        lewicy.Nie, jednak zdecydowanie Wikiński
        • Gość: Sympatyk A JA ZAGŁOSUJE NA JERZEGO SYLWESTRA GŁOWACKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 15:08
          A ja zaglosuje na Jerzego Sylwestra Głowackiego bo to inteligentny, uczicwy i
          prawy człowiek!!!To mój faworyt-"Gospodarka dla ludzi"-Ostatnie miejsce na
          liście nr 7.
          • Gość: rysio Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:12
            Widzę, że na forum WIkińskiego krytykują najbardziej jegom dawni koledzy, dla
            których chyba nie udało mu się zaltwić posad. Macie pecha a ja i tak głosuję na
            WIkińskiego po posadę dobrą mam. Sam sobie załtwiłem.
            • Gość: irek Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:22
              Słusznie Wikiński to rozsądny wybór.
              • Gość: Fredek Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:32
                A duzo wam obiecal ochlapow za ta dyskusje i popieranie go na forum ?Dlaczego
                nie startuje w Sochaczewie,przeciez to jego rodzinna miejscowosc- wszyscy go
                znaja ?I tu jest pies pogrzebany-za dobrze go poznali i nikt by juz na niego
                nie zaglosowal -predzej by psami poszczuli.A w Radomiu znalazl gromade glupkow
                po grzbietach ktorych wdrapie sie do koryta.W Sochaczewie jest spalony dlatego
                wybral Radom,bo tu Taniej mozna kupic klakierow do klaskania /naganiaczy do
                poparcia/.A wy myslicie ze on tak z dobrego serca urzadza te bankiety za
                podatnikow pieniadze ! Oj naiwni ...
                • Gość: olek Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:21
                  Co za brednie WIkiński mieszka od 20 lat w Radomiu w Sochaczewie urodził się i
                  skończył szkołę średnią i wsyzscy go tam bardzo dobrze pamiętają. Grał w rugby.
                  CO to ma do rzeczy gdzie się urodził. Kompletny absurd.
                • Gość: Marek Wikiński Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 24.09.05, 23:21
                  nigdzie nie jestem spalony,wszystko robiłem za własne środki,kandyduję z
                  RADOMIA ponieważ tu się ożeniłem,tu mieszkam, tu płacę podatki i tu mam
                  przyjaciół.Z honorem przyjmę każdy werdykt mieszkańców Ziemi Radomskiej.Przykro
                  mi czytać bzdury pod moim adresem,ale mam świadomość ,że taki jest urok
                  demokracji i anonimowego forum.Jeśli ktoś z moich adwersarzy ma odagę cywilną
                  porozmawiać o priorytetach rozwoju regionu radomskiego uprzejmie proszę o
                  kontakt 3400950.Pozdrawiam uczestników forum Marek Wikiński.
                  • Gość: Barbara Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: 82.139.43.* 24.09.05, 23:36
                    Jestem przekonana,że otrzyma Pan mandat poselski.Życzę powodzenia.
                    • Gość: Marek Wikiński Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 25.09.05, 00:07
                      Bardzo dziękuję Pani Barbaro za ciepłe słowa .Po tylu przykrych opiniach i
                      nieprawdziwych informacjach które przeczytałem na forum ,każde miłe słowo napawa
                      nadzieją. Szkoda,że dopiero teraz zapoznałem się z publikacjami na forum.Może
                      gdybym wcześniej znalazł czas na zapoznanie się z opiniami
                      internautów,zdementowałbym wszystkie bzdury jakie o mnie niektórzy z Państwa
                      piszecie.Jeszcze raz dziękuję Państwu za wiele ciepłych i miłych słów pod moim
                      adresem.Dziękuję też za głosy krytyczne,mobilizują mnie one do jeszcze większego
                      wysiłku.Dobranoc.Jutro mamy ważny dzień.
                      • Gość: Marek Wikiński Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 25.09.05, 00:09
                        przepraszam.Dzisiaj jest ważny dzień!
                        • Gość: Tomek Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 07:21
                          Panie Marku. O tym jaki Pan jesteś świadczy Pana plakat wyborczy. Nawet na nim
                          oszukujesz Pan i manipulujesz. Co najmniej 20 kilogramów ważysz Pan w
                          rzeczywistości więcej. Czy to ładnie tak oszukiwać wyborców?
                          • Gość: Marek Wikiński Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 25.09.05, 07:36
                            Panie TOMKU,zapraszam na spotkanie, w ostatnim czasie znacznie schudłem.Zdjęcie
                            zostało wykonane w Rdaomiu kilka tygodni temu,są na nim moi przyjaciele i mój
                            starszy syn.Ważę 90,80 kg i mam 182 cm wzrostu.Być może zmyliły Pna zdjęcia
                            publikowane w gazetach które pochodzą z okresu wcześniejszego,np.małe zdjęcie we
                            wczorajszej gazecie wyborczej na pierwszej stronie.Na przyszłość ,bardzo proszę
                            o uczciwe pytanie,po otrzymaniu odpowiedzi proszę oceniać.Czasam My Polacy zbyt
                            pochopnie wydajemy opinie.Zyczę Panu miłej niedzieli.Pozdrawiam wszystkich
                            czytelników forum.Marek Wikiński.
                            • Gość: antoni Re: A JA NIE ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 07:53
                              w dniu wyborów prowadzi kampanie wyborczą
                              TYPOWY KOMUCH
                              czerwona zaraza nie uzyska 5%,zakładam sie
                              • Gość: edi Re: A JA NIE ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 25.09.05, 08:51
                                zakłdam się,że uzyska więcej niż 5 %
                              • Gość: stefan Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 09:40
                                Chętnie przyjąłbym zakład bo jestem hazardzistą, ale z chamem nie wypada
                                wchodzić w układy. Głosuję na Wikińskiego.
                              • Gość: asia Re: A JA NIE ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 30.11.05, 20:50
                                antoni jak to dobrze ze reprezentujesz prawicę bo nie musimy sie za ciebie
                                wstydzić jako SLD:)
                          • Gość: polo Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:23
                            tomuś żal ci dupę sciska ze Wikiński został posłem
                          • Gość: asia Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 09:11
                            Tomuś Tomuś twój tekst pokazuje, że Panu Markowi do pięt nie dorastasz.
                            Przestań juz wchodzić na ten link to będzie z pożytkiem dla nas wszystkich.
                  • Gość: artur Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 09:38
                    Panie Poślę niech się Pan nie przejmuje nadto chamstwem niektórych forumowiczów.
                    Widać puszczają niektórym nerwy. Gratuluję Panu kampanii na poziomie i
                    aktywności. Idę głosować na Wikińskiego przeciwnicy nie dorastają mu do pięt.
                    • Gość: edi Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.udn.pl 25.09.05, 12:48
                      ja też za chwilę wychodzę głosować na Wikińskiego
                      • Gość: ---- Re: A JA ZAGŁOSUJE NA Marka Wikińskiego IP: *.internet.radom.pl 25.09.05, 12:51
                        Wikinski gora
    • Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 25.09.05, 14:24
      zagłosowałem na Wikińskiego do Sejmu , Gołabka i Grabowską do Senatu
      • Gość: kirk Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:20
        Też głosowałem na Wikińskiego i czuję smak zwycięstwa.
      • Gość: ppp Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:27
        ja też
    • Gość: tygrys Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.05, 12:45
      no i chyba jednak stypa. Moi wygrali ale nie jestem zadowolony z trzeciego
      miejsca.
      • Gość: edi Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 16:37
        z jakiego 3 miejsca?
        • Gość: Barbara Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: 82.139.43.* 26.09.05, 17:17
          Serdecznie gratuluję Panu Markowi Wikińskiemu otrzymania mandatu
          poselskiego.Jestem przekonana, że nas nie zawiedzie.
          • Gość: misio Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:24
            nigdy nas nie zawiódł i tak bedzie tym razem
            • Gość: wojo Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:27
              drogi Marku GRATULACJE!!! Wyborcy docenili dotychczasową postawę Pana i utarli
              noska wielu osobą
              • Gość: marta GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:31
                Szkoda że mamy tylko jeden mandat ale za to jaki:)
                WIKIŃSKI! Inne radomskie partie muszą się wiele jeszcze nauczyć. Pozdrawiam
              • Gość: misia Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: 82.139.41.* 26.09.05, 18:33
                a ja się zastanawiam kiedy wreszcie zaczniecie myśleć nad tym jakie
                socjotechniki zastosowali zwolennicy wikińskiego w tych wyborach. sukcesu nie
                życzę czerwonym, raczej sprawnych prokuratorów.
                • Gość: olo Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:38
                  misia chora jesteś o jakich socjotechnikach mówisz?
                • Gość: kasia Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:39
                  a ja się zastanawiam kiedy misia przestanie dawać tak ciała (dupy)
                  • obiektywny_recenzent Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 26.09.05, 18:40
                    Te wybory są takie, że mniejszość będzie rządzić krajem i oby ponosiła
                    odpowiedzialność za obietnice bez pokrycia. 38% głosowało na tych którzy mają
                    kase i chwilowy szyld. Potwierdza się teza, że za nic nie robienie ma się
                    punkty i to jest przerażające w naszej demokracji.
                    Gratuluję zwycięzcom, współczuje przegranym. GW górą bo jest najbardziej
                    opiniotwórcza, kogo chce to zniszczy a kogo chce wypromuje.
                    Ciekawe co zrobią ci którzy zadłużyli się na wybory i pseudo reklamy prasowe?
                    Napewno będą płacić haracz sponsorom i tylko im służyć a nas obywateli mieć w
                    listownym poważaniu... Honor uratowali ci radomianie którzy głosowali na:
                    panią Kopacz i pana Łuczyckiego.
                    • Gość: olo Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:43
                      łuczycki człowiek z niezłymi powiązaniami
                    • Gość: ppp Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 26.09.05, 18:44
                      obiektywny powiedz mi jak można głosować na partie, które skupiły się na
                      wyborze prezydenta a nie przyszłego rządu
    • olo1033 Re: GŁOSOWAŁEM NA WIKIŃSKIEGO i ..... 26.09.05, 21:22
      >>>>> glosowałem jak zwykle na lewicę i sprawdziło się -jaka jest ta lewica
      ale jest i będzie nadal w sejmie -kruki jej nie zakrakają ...
      • Gość: kropa Re: GŁOSOWAŁEM NA WIKIŃSKIEGO i ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:07
        Myślę, że nawet przeciwnicy powinni pogratulować Panu Posłowi Wikińskiemu, bo
        sporo się napracowała w minionej kadencji i obecnej kampanii. Po raz kolejny
        okazał się profesjonalistą.
        • Gość: byly student Re: GŁOSOWAŁEM NA WIKIŃSKIEGO i ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:44
          tak,ja znam Marka z czasow studenckich,grzecznie mówiąc za kołnierz nie wylewał!
          oj nie!!pijaczyna pierwszej wody!
          • Gość: asia Re: GŁOSOWAŁEM NA WIKIŃSKIEGO i ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 09:13
            A ty wylewasz?. "były student" link świadczy, że zakończyłeś studia nie
            ukańczając ich.
    • Gość: , Re: GŁOSUJĘ na Marka WIKIŃSKIEGO lista nr. 7 IP: *.udn.pl 30.11.05, 20:47

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka