Dodaj do ulubionych

Sprawa klubu Royal przed sądem

IP: *.radom.pl 21.09.05, 22:13
Ciekawe czy za właścicielem nie stoją kandydaci z Platformy, którzy masowo
wywiesili swoje plakaty na szybach tej knajpy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenoms Kiedy w sądzie zobaczymy kościoły za głośniki !? IP: *.radom.pl 22.09.05, 03:43
      Za pomocą potężnych głośników zakłócają resztki spokoju emitując nabożeństwo na
      okolicę.
    • Gość: słoń Re: Sprawa klubu Royal przed sądem IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.09.05, 09:00
      Tak prosta sprawa a ciagnie się już tak dlugo. Na Zachodzie byłoby jedno
      posiedzenie i już ogłoszony wyrok. widocznie komuś zalezy żeby przeciągać to w
      nieskończoność żeby na końcu zakomunikować NISKĄ SZKODLIWOŚĆ SPOŁECZNĄ bądź
      1.000zł grzywny (tyle ile kelnerki mają tam napiwku).
      • lusia023 Do słoń 22.09.05, 09:32
        Zapewniam Cię ze mocno przesadziłeś z tym 1000 zł napiwków ;-)
        • Gość: dreamer Re: Do słoń IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.09.05, 09:45
          hmm, slyszalem ze kelnerki maja 4zl na godzine a jak cos odje....wlascicielce
          to daje tylko 2 zl na godzine, dlatego miedzy innymi nikt tam nie chce pracowac
          i ciagle poszukuja kelnerek do lokalu
          • lusia023 Re: Do słoń 22.09.05, 09:48
            cos w tym jest z prawdy ale jeśli chodzi o napiwki to radomscy bywalcy
            wszelkich lokali nie są zbyt hojni nawet w restauracjach, nie mowiąc o
            pubach.Więc 1000 zł napiwków to nerealna sprawa w Radomiu i do tego w dyskotece.
    • Gość: mother Re: Sprawa klubu Royal przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:58
      ja mam gdzieś, czy pan S., znany mi zresztą już jakiś czas, dostanie karę wysokości 1000 pln, czy wiekszą, i czy w ogóle ją dostanie, ale jak zamkną kolejny lokal w mieście, to juz nikt nie będzie chciał tu wracać, bo jak babcie kocham, to w tym mieście nie ma gdzie po godzinie 20 się udać. do innych lokali jest za daleko, a ten akurat usytuowany jest w centrum miasta. a takie szopki z zakłócaniem ciszy to mogą się w radomiu tylko zdarzyć... w innych miastach to byłoby nie do pomyslenia, żeby jakaś baba, co ma nieuszczelnione okna wzywała co weekend straż miejską, bo spac nie może. sypiałam w gorszych warunkach niż hałas dochodzący z dyskoteki i jakoś żyję. A straż miejska to chyba raczej powinna sie zająć sprawdzaniem umów na śmieci w domkach jednorodzinnych, gdzie ludzie do lasów albo na drogi śmieci wurzucają, albo zadecydowaniem czegoś wreszcie co z bezdomnymi psami pałętajacymi się po ulicach. pozwólcie ludziom się rozerwac... jak widać jednak w Royalu bawi sie więcej ludzi niż protestuje przeciw działalnosci tego lokalu. prawo większosci powinno zwyciężyć, a pan S. śmiejąc się w twarz miał racje, bo śmieszni jesteście ludzie! gdyby sprawa była na tyle istotna , to lokal zamknięto by już 3 miesiące temu....miłego dnia
      • Gość: father Re: Sprawa klubu Royal przed sądem IP: *.udn.pl 22.09.05, 12:11
        mnie sie wydaje ze czy to dyskoteki zaklady powinny byc otwierane z zachowaniem
        norm jakis. Przy otwieraniu albo posiada sie zgode wszystkich mieszkancow albo
        wiekszosci ktorzy maja domy w poblizu albo sie zabezpiecza sie lokal zeby te
        dzwieki nie dochodzily do nich. "bo śmieszni jesteście ludzie! gdyby sprawa była
        na tyle istotna
        > , to lokal zamknięto by już 3 miesiące temu....miłego dnia" czy ja wiem dobry
        prawnik + wolno dzialajace prawo to moze sie ciagnac dlugo i pewnie bedzie tak
        nie wazne czy sprawa jest powazna czy nie. "Smieszna mother" jakby wszytko bylo
        perfect zalatwione przy otwieraniu to nikt nie mialby sie jak wprost czepic tego
        lokalu a tak to od strazy miejskiej sasiadow prezydenta przez straz pozarna po
        konserwatora zabytkow same skargi uzasadnione czy nie:)
        • Gość: Gość Fanaberia w NOT-cie działa i jest OK IP: *.udn.pl 22.09.05, 18:14
          Nieprawda :(((( W mieście jest Fanaberia w NOT-cie, jest ona OK i nie zakłóca
          spokoju mieszkańcom miasta, gdyż jest zlokalizowana z dala od zabudowań. Ludzie
          nie piszcie bzdetów na forum, jeśli nie znacie się zupełnie w temacie Ustawa
          Prawo Budowlane itd. Obiekt Pana S. jest obiektem użyteczności publicznej. Jak
          wynika z mediów organizowane są tam dyskoteki, na których bywa około 300 osób.
          Właściciel ma jedynie zgodę na kilka stolików na ruch około 30 osób i powinien
          działać w godzinach do 18.00. Właściciel dokonał zmian w ścianach nośnych
          budynku bez zgody nadzoru budowlanego. Lokal nie spełnia wymogów
          przeciwpożarowych, brakuje oświetlenia awaryjnego.Instalacja elektryczna nie
          spełnia obecnych przepisów. Jest to typowa chała wykonana przez kumpli Pana S.
          W instalacji brakuje wyłączników przeciwporażeniowych. Przy zbiegu
          okoliczności, głośnej muzyce, i skakaniu 300 osób w tańcu, obiekt może zawalić
          się. Co wtedy będzie ? Kto będzie odpowiedzialny ? Nie Pan S., bo on jest
          zielony prawie w każdym temacie a że jest szczęściarzem to robi to co robi.
          Czy Pan S. nie prowadził przypadkiem Royal clubu na Kieleckiej kilka lat temu ?
          Czemu nie robi tego dalej ? Pan S. razem ze swoim adwokatem winien wykazywać
          pokorę, bo jeśli nadal będzie rżnął faceta, który wiele może, to w pierwszej
          kolejności zostanie mu cofnięte zezwolenie na handel wódką, bo handluje nią za
          blisko szkoły oraz kościoła. Przepisy wyraźnie określają te sprawy
      • Gość: Guatemozin Re: Sprawa klubu Royal przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:44
        droga mother, zastanów sie zanim cos napiszesz następnym razem proszę. postaw
        się troszke w położeniu tych ludzi mieszkających obok z których byle bandzior
        drwi w zywe oczy i to w dodatku przed polskim sądem. oby Ciebie kiedys takie
        cos nie spotkało ( moze obok twojego mieszkania powtanie dyskoteka, gdzie do
        późnej nocy będziesz słyszała łomot muzyki i śpiewy tudzież wrzaski podpitej i
        pijanej w sztorc młodzieży :-). pewnie bys to zignorowała? a może zgłaszałabyś
        to na straż bądź policję? a kiedy sprawa trafiłaby w końcu do sądu patrzyłabyś
        jak byle bandzior smieje się z ciebie okazują Tobie i sądom lekceważenie?. komu
        wtedy sie poskarżysz? jak się poczujesz kiedy na stronach www. zobaczysz
        podobny do twojego komentarz jakiejś niedojrzałej "mother", która nie ma się
        gdzie pobawić??
        lokale się zakłada zgodnie z prawem i w miejscach, gdzie nie przeszkadzaja one
        otoczeniu.
        do przemyslenia. raz jeszcze proszę pomyśł zanim następnym razem postanowisz
        poprodukowac się na forum.
        • Gość: Nieświadomy Royal na Kieleckiej ??? IP: *.udn.pl 22.09.05, 18:21
          Mam pytanie : Czy Royal przy Kieleckiej to inwestycja Pana S ? Czy on nadal
          istnieje ?
      • Gość: rozsądny Re: Sprawa klubu Royal przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:36
        droga mother chcesz się zabawić zatrudnij się w agencji towaszyskiej będziesz
        bawić sie do woli nikomu nie przeszkadzając
        • Gość: rozsadny Re: Sprawa klubu Royal przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:39
          apropo szopek tam zrobia z ciebie taka szopke to dopiero zaczniesz myśleć
          obiektywnie chyba że u ciebie rozum zamienił się z sianem z szopki
      • Gość: Nie o to chodzi Droga Mother !!! IP: *.udn.pl 22.09.05, 18:47
        Sprawa jest bardzo istotna, ale wszyscy popełniamy błędy i nikt nie chce robić
        krzywdy Panu S. Niech handluje dalej jak ma smykałę, niech prowadzi salon
        fryzjerski itd. Natomiast nie będzie tam nigdy klubu na 300 osób. Nikt takiej
        zgody nie da.
    • Gość: łysy z kasą Re: Sprawa klubu Royal przed sądem IP: *.udn.pl 23.09.05, 08:36
      wlasciciele to woesniaki ktorzy sprzedali morgi i szczesliwie zainwestowali w
      bandziorow i ich interesy lokal ma byc podobny (muzyka ,obsluga,wyglad...)do
      tancbudy w maliszewie.... ludzie zachowanie w sadzie zydka salaty pokazuje ze
      jest wiejskim bucem.....jak to wszystko runie podczas imprezy to dopiero
      rodzice beda plakac ze puszczeli tam swoje pociechy ...a zydek salata
      powie...ja mialem wszystkie zezwolenia i nikogo na sile nie zaciagalem na
      dyskoteke hahaha.......to cham
      ps.
      bylem tam raz i o jeden za duzo......zenada
      • Gość: Wnikliwy Uwaga : łysy z kasą :))) IP: *.udn.pl 23.09.05, 09:43
        Uwaga ! Łysy z kasą !!! Jak byłeś w Royal Clubie, ile tam było ludzi 300 czy
        tysiąc ???
        • Gość: łysy z klasa Re: Uwaga : łysy z kasą :))) IP: *.udn.pl 23.09.05, 16:03
          normalnych 10-20 osob a kosmitow ok.700
          wszystkie lancpudry takie same i kolesie jacys tacy zieloni od dragow...hehe..
    • Gość: młoda Re: Sprawa klubu Royal przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 19:44
      royal zajebisty klubik i nie wiem o co wam chodzi, fajnie by bylo gdyby bylo
      wiecej klubikow w tym nudnym radomiu, ludzie co wy nie znacie młodych kazdy z
      nas sie chce bawić, ja tez, dajcie spokoj temu klubowi, pozdrowionka
    • Gość: nie wiem gdzie ten royal? IP: 82.139.40.* 11.10.05, 14:24
      moze mi ktos dokladnie wyjasnic gfdzie ten lokal? czym dojechac?
      • Gość: zet Re: gdzie ten royal? IP: *.udn.pl 11.10.05, 19:21
        poczatek zeromskiego
        • Gość: zet Re: gdzie ten royal? IP: *.udn.pl 11.10.05, 19:23
          policja interweniuje tam kilka razy w tygodniu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka