Dodaj do ulubionych

POTRZEBNY DOBRY ALERGOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:09
JESTEM MAMA DWUMIESIECZNEJ ALICJI, CHCE JE NADAL KARMIC PIERSIA A JEST
UCZULONA NA MLEKO KROWIE I JEGO PRZETWORY, KTORE TO JA SPOZYWALAM.
NA OKRES 10 DNI WYELIMINOWALAM JE Z DIETY I WPROWADZILAM PO TROCHU ZNOW -
OBJAWY(BIEGUNKA,WYMIOTY, KOLKA, ZATKANY NOS I ROZDRAZNIENIE WROCILY).
JA BARDZO LUBIE NABIAL I NIE WYOBRAZAM SOBIE JAK TO DALEJ BEDZIE(MOJ ORGANIZM
DOMAGA SIE GO, POMIMO ZE BIORE WAPN W TABLETKACH).
CZY SA JAKIES PREPARATY KTORYMI MOZNA ZASTAPIC MLEKO?
CZY MOZNA DZIECIATKU ZROBIC JAKIES TESTY NA CO EWENTUALNIE JEST JESZCZE
UCZULONE?
ZAL MI PATRZEC JAK ALA SIE MECZY.

PROSZE O POMOC.(A MOZE KTOS MIAL PODOBNY PROBLEM?)

POZDRAWIAM.
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: POTRZEBNY DOBRY ALERGOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.pl 23.09.05, 11:32
      Ja nie potrafię Ci pomóc
    • Gość: Puchatka Re: POTRZEBNY DOBRY ALERGOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.infoplus.com.pl 23.09.05, 12:48
      Pani doktor Łukasik. Przyjmuje w Mediconie na Ustroniu. Wspaniała!
      • Gość: lu Re: POTRZEBNY DOBRY ALERGOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 13:26
        dziekuje.a na kase chrych przyjmuje czy prywatnie?
    • dariap2 Re: POTRZEBNY DOBRY ALERGOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.09.05, 23:46
      dr.Macierzyńska,REWELACJA!!!
    • ewikonka Re: POTRZEBNY DOBRY ALERGOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.09.05, 16:21
      wybierz....albo Twoja dieta, albo zdrowie dziecka....tłumaczenie, że lubisz
      nabiał nic tu nie zmieni. Nie pomoze tez zaden alergolog jeśli nie bedziesz
      przestrzegała diety. U tak malutkich dzieci nie robi sie testów, a jednynie
      stosuje odpowiednią dietę. Świetna alergolog przyjmuje w przych. na struga p.
      Dankiewicz na kase chorych, ale wczesniej musiesz mieć skierowanie od lekarza
      pierwszego kontaktu. Pozdrawiam, a na pocieszenie dodam, ze z alergii
      pokarmowych się wyrasta na szczęscie.
    • Gość: abbott Re: POTRZEBNY DOBRY ALERGOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 19:39
      zamiast mleka stosuje się preparaty eliminacyjne: Nutramigen, Bebilon Pepti, z
      tego można robić inne produkty. Jedz tamto,a nie mleko krowie. Mozna z tego
      robic koktaile, ciasta, nalesniki.
      • Gość: nikka11 Re: POTRZEBNY DOBRY ALERGOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.00a.radom.pilicka.pl 24.09.05, 23:29
        wejdz na stronę forum dla mam alergików jestem tam baaaaaaaardzo częstym
        gościem, dowiedziałam się mnóstwa informacji o których nie powiedział mi zaden
        lekarz
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=578
        My chodzimy do dr. Pawlik na Domagalskiego (a gdzie my to nie byliśmy i W-awa i
        Łódź i radomscy lekarze). Najlepsza była p. doktor z Tomaszowa. Dr. Pawlik ma
        bardzo podobne metody leczenia, więc zostaliśmy tutaj. Jak chcesz porozmawiać
        napisz nikka11@gazeta.pl
        Trzymaj się
    • Gość: alergik Re: POTRZEBNY DOBRY ALERGOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.34.udn.pl 25.09.05, 11:43
      polecam lek. med. Grzegorza Trumne. Swietny specjalista. Przyjmuje w przychodni
      przy ulicy WIerzbickiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka