Dodaj do ulubionych

do redakcji naszego forum ....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:48
Czy już nie ma siły ziemskiej na tą "lilabaj" co zaśmieca nasze forum
Radom - zlitujcie się moderatorzy i przeczytajcie jej posty i odzywki na
forum.Zróbcie tak jak robią na czacie KcH- poprostu trzeba ją wybananować
jak to oni robią z niesfornymi czatowcami a jest co dzień to gorzej .
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Re: do redakcji naszego forum .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 23:00
      popieram !
    • Gość: lew Re: do redakcji naszego forum .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 23:12
      zobaczcie o ile ktoś śledzi z Was nasze forum jakiś chyba nie normalny
      człowiek napisał chyba 10 identycznych postów na naszym forum .Czas z tym
      skoczyć przecież jest to debilizm .Taka Lilabaj - poczytajcie co o niej sadzą
      dyskutanci to zobaczycie panowie z redakcji ,
      • Gość: l i l a b a j re re kum kum... IP: *.server.ntli.net 27.09.05, 18:10
        czy ty myslisz, ze ktos normalny jest w stanie zachowac spokoj, gdy jakiemus...
        palma odbija i sie wyzywa na niewinnej niewiascie? ile mozna wytrzymac by, nie
        posypalay sie wulgaryzmy?
        wiesz, gdyby mi tak jakis nieszczesliwy osobnik z pretensjami do swiata i
        ludzi, ze zyje (on) ublizal regularnie w pracy, chyba by pewnego dnia zabraklo
        szefostwu jednego osobnika na zmianie, bo by go zabralo pogotowie ze zlamana
        czescia twarzy... nie daj boze, zebym go spotkala na ulicy...

i wiesz co jeszcze? do tego, ze ile ludzi, tyle opinii, to juz sie dawno
        przyzwyczailam, a te bezpodstawne wyzwiska kierowane pod moim adresem, sa po
        prostu zalosne i smutne (zle mi, ze tylu wariatow/tek zamieszkuje polske)

nie zgadniesz co jeszcze? jestem na tyle swiadoma swojej wartosci i
        poszanowania, ze okreslanie mnie mianem "szmaty" czy faceta (co nie znaczy, ze
        jednego rzeczownika uzywam wymiennie z drugim), sprawia, ze to wy jeszcze
        bardziej sie pograzacie w ciemnosciach...
        a ja mam to do siebie, ze nie tak latwo zapominam czy wybaczam, takie
        premedytacje zwlaszcza

mysle, ze inteligentna osoba przeczyta opinie innych, ale bedzie na tyle
        dojrzala, by sie nia bezmyslnie nie kierowac w wyrobieniu sobie swojej, zas jej
        wyrabianie nie zacznie od bezposredniego ataku na mnie

"Taka l i l a b a j (!!!!) - poczytajcie co o niej sadza dyskutanci to
        zobaczycie panowie z redakcji,"
        - prosze panstwa, innymi slowy lew mial na mysli: "panowie z redakcji, wiem ze
        jestescie debilami, bo nie jestescie w stanie pomyslec sami, wiec wszystko czym
        sie kierujecie, to opinie innych, na ktorych sie zdajecie"

"jakis chyba nie normalny (pala z polskiego!!!) czlowiek napisal chyba 10
        identycznych postow"
        - jesli mnie pamiec nie myli, to lew powtarza chyba opinie olo
        • Gość: l i l a b a j Re: re re kum kum... IP: *.server.ntli.net 27.09.05, 18:16
          sorry za bledy interpunkcyjne
          • Gość: Anti sorry za bledy interpunkcyjne IP: *.152.udn.pl 27.09.05, 21:16
            suczy pomiocie, przeproś swoich rodziców
            • Gość: l i l a b a j . IP: *.server.ntli.net 27.09.05, 21:38
              wierzyc chce, ze twoi od dawna przepraszaja swiat...
              :-)))))
              • Gość: l i l a b a j Re: . IP: *.server.ntli.net 27.09.05, 21:40
                no i jak z wasza trzezwoscia? czy za pierwszym razem trafiliscie w khopeczke?
                :-)))
        • Gość: xxx Re: re re kum kum... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.09.05, 23:35
          A lilabaj to może też olo
          • olo1033 Re: posądzenie ... 28.09.05, 08:14
            >>>>> do "xxx"- zastanów się co piszesz, ja miałbym być takim kretynem i
            debilem wypisującym takie głupoty na forum jak ta cała "lilabaj"????
    • Gość: fan lilki Re: do redakcji naszego forum .... IP: *.radom.pl 27.09.05, 06:55
      Lilabaj jest zajebista! Nie znacie się!!!
    • Gość: wesoła Re: do redakcji naszego forum .... IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:05
      Ja znalazłam siłę na Lilabaj. Jest prosty sposób. Nie należy odpowiadać na jej
      posty. Kiedyś denerwowała mnie, usiłowałam ją "wychować", zobaczyłam, że
      rezultat marny więc przestałam z nią dyskutować. Próbowała mnie jeszcze kilka
      razy zaczepić ale nie reagowałam i mam święty spokój. Radzę to wszystkim. Nawet
      takiemu komuś jak ona potrzebna jest druga osoba do dyskusji, jak nikt nie
      będzie odpowiadał to nie będzie miała kogo zaczepiać. Wtedy zacznie zaśmiecać
      wątki ale szybko jej przejdzie bo ją bawi drażnienie się z nami. Jeśli to nie
      chwyci to przestanie i będzie spokój. Ja nie tylko nie odpisuję, ja nawet nie
      czytam tego co ona pisze. Jak coś teraz napisze do mnie lub na mnie to też nie
      zareaguję. Ona dla mnie nie istnieje w żadnym wymiarze. Powodzenia.
      • Gość: oprawca Re: do redakcji naszego forum .... IP: *.k.mcnet.pl 27.09.05, 16:50
        bywa ze sie nie zgadzam z roznymi osobami w pewnych kwestiach, rowniez i z
        kolezanka "wesola" :), ale tym razem masz calkowita racje, IGNOROWAC przede
        wszystkim, sam tak czynie.

Milo sie dyskutuje, spiera, rowniez na tym forum, ale gdy jest to spor w miare
        merytoryczny i pozbawiony wulgaryzmow. Tak wiec mimo pewnych antagonizmow
        pomiedzy mna a wesola, barbara, takze olo1033, wyrazy szacunku dla Was z mej
        strony za forme wypowiadania sie pozbawiona pieniactwa. Zatem do kolejnego
        sporu :)
    • Gość: ON Re: do redakcji naszego forum .... IP: *.client.dsl.net 27.09.05, 19:59
      Wywalic ja na zbita twarz i juz.Najwyzszy czas.
    • Gość: l i l a b a j moi drodzy antyfani IP: *.server.ntli.net 27.09.05, 21:44
      wyobrazcie sobie, ze ta lapka, ktora widzicie na ekranie swego komputera gdy
      zamierzacie wyswietlic konkretny watek, ma wystawiony nie palec wskazujacy,
      lecz srodkowy...

-z pozdrowieniami od lilabaj
    • Gość: l i l a b a j Re: do redakcji naszego forum .... IP: *.server.ntli.net 27.09.05, 21:46
      "wybananowac"???
      - banany ci w glowie malpo? zdecyduj sie wreszcie na jakas konkretna rase, bo
      jak na razie z lwem laczy cie jedynie ospale tempo

:-)))
      • Gość: Barbara Re: do oprawcy .... IP: 82.139.43.* 27.09.05, 23:32
        Mam nadzieję,że w przyszłości nie będziemy się spierali ponieważ niedługo
        zmienisz zdanie-polityczne i przyznasz nam rację.To nie jest
        prowokacja.Serdecznie pozdrawiam
        • Gość: oprawca Re: do oprawcy .... IP: *.k.mcnet.pl 28.09.05, 14:03
          > Mam nadzieję,że w przyszłości nie będziemy się spierali ponieważ niedługo
          > zmienisz zdanie-polityczne i przyznasz nam rację.

Barbaro, a czemu Ty jestes tak negatywnie nastawiona na przyszlosc, gdzie wiara
          w lepsze jutro, sile wlasnej pracy, z takim biernym nastawieniem do zycia, na
          branie i opiekuncza forme panstwa, to rzeczywiscie moze byc tak samo, czyli
          nijak, zatem Barbaro "do pracy", jak gloszono kiedys w pewnym kraju, "9
          potedze gospodarczej swiata" w dosc niedawnych jeszcze czasach.

A co do watkow politycznych i sporow, pewne rzeczy sie nie zmieniaja, historia
          bowiem lubi sie powtarzac, ale fakty sa faktami. Dlatego bedzie ciezko przyznac
          Wam racje.
          • Gość: Barbara Re: do oprawcy .... IP: 82.139.43.* 28.09.05, 21:04
            Nie jestem negatywnie nastawiona na przyszłośc jeżeli chodzi o moje życie
            ptywatne, nie mnie jest potrzebne opiekuńcze państwo, po prostu nie jestem
            egoistką, widzę też innych ludzi.Nie wychodzę z założenia "po mnie choćby i
            potop".Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka