Dodaj do ulubionych

Czy chcecie mieć prezydenta kurdupla?

IP: *.udn.pl 11.10.05, 23:11
Wyobraźcie sobie niedaleką przyszłość i przyjęcie u Królowej Korony
Brytyjskiej. Królowa wzniesie toast za pomyślność Europy. Głowy państw wstaną,
podniosą kielichy. Naraz do Prezydenta IV Rzeczpospolitej Lecha Kaczyńskiego
podejdzie szambelan.

– Sir, nie wypada siedzieć w takiej chwili – szepnie.

– Przecież stoję – odpowie Kaczor.

Czy naprawdę chcemy mieć prezydenta karła? Ja nie chcę.
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Czy chcecie mieć prezydenta kurdupla? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.05, 23:50
      a kanclerz Merkel///patrzy ele mele dudki kurdupel malutki///a do tego ,,,nie
      dopowiiem
      • andrzej105 Re: Czy chcecie mieć prezydenta kurdupla? 12.10.05, 00:10
        www.emigranci.net/
    • Gość: Anty-Kaczy Re: Czy chcecie mieć prezydenta kurdupla? IP: *.localdomain / 65.204.194.* 12.10.05, 08:08
      Największym problemem jest to, że niektórzy DEBILE potrafią pisać i w dodatku
      mają dostęp do netu. To prawdziwe nieszczęście. Jeśli DEBIL (jakim niewątpliwie
      jest autor wątku) kogoś nienawidzi, a nie może mu nic zarzucić, to czepia się
      jego wyglądu. To naprawdę żenujące. Ponadto DEBIL Kaczy jest prawdopodobnie
      pedziem więc nic dziwnego że ocenia mężczyzn na podstawie wyglądu. Denerwujące
      jest jednak, że tak głośno krzyczący o tolerancji homoseksualiści sami nie
      potrafią być tolerancyjni w tak prostych kwestiach. Jeśli podobają ci się CIOTO
      wysocy faceci to idź na mecz koszykówki a nie interesuj się polityką. Chciałoby
      się powiedziec Kaczemu: ch... ci w d... PALANCIE, ale on te słowa potraktowałby
      pewnie jako życzenia wszystkiego najlepszego.

• Gość: lew Re: Czy chcecie mieć prezydenta kurdupla? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 08:42
        do "Anty-Kaczy- popieram twój post dotyczący typowych debili internetowych
        ,Nikt takiego debila nie upoważnia do szkalowania i opluwania nawet przeciętnego
        obywatela a nie miąc już o znanym polityku.Idiota nie zdaje sobie sprawy że za
        szkalowanie może być sądzony,przcież namierzyć takiego debila nie jest trudno
        ale cóż na forum Radom nie trzeba logowania jak na innych .Debile ci działają
        anonimowo i myśląże im wszyastko wolno -oby się któryś z nich nie przeliczył.
        Będąc zalogowany tak by nie kłapał i szczekał plując w lewo i w
        prawo.Pozdrowienia Anty-Kaczorzr .
        • Gość: ura Re: Czy chcecie mieć prezydenta kurdupla? IP: *.udn.pl 12.10.05, 08:55
          A ty lwie nie działasz anonimowo? Zacznij naprawianie od siebie.
          Kaczyńskiemu takie pieski mogą skoczyć. Nie mają merytorycznych zarzutów to się
          czepiają wzrostu. Kwaśniewski, Miller, Tusk też nie są wysocy ale o tym
          połgłowki nie piszą.A poza tym jest takie przysłowie: Wysoki do nieba a głupi
          jak trzeba.
          • Gość: igor Karzeł prezydent? IP: *.internet.radom.pl 14.10.05, 09:50
            > czepiają wzrostu. Kwaśniewski, Miller, Tusk też nie są wysocy
            Chyba między ww a Kaczyńskim jest różnica zasadnicza? Oni są niscy a Kaczor to
            liliput a raczej karzeł.
      • gregory_z_radomia Prezydent Lech Kaczyński 12.10.05, 14:17
        Podpisuje sie pod tymi słowami.
      • Gość: Wieśmin Re: Czy chcecie mieć prezydenta kurdupla? IP: 82.197.43.* 14.10.05, 09:39
        Ależ emocje! Jakby Kaczyński był kimś z Twojej rodziny. Trochę dystansu
        chłopie. TUSK na 100% będzie prezydentem; bo pieniądz rządzi światem i kwita.
        Trochę zwątpiłem w tą uniwersalną prawdę jak chcieli skazać Michaela Jacksona.
        Ale po wyroku odzyskałem znowu wiarę (w pieniądze oczywiście). Chociaż pewnie
        to co pisze jest dla Ciebie czystą abstrakcją, bo Jackson to murzyn i na
        dodatek pewnie pedał. Sam sobie wprowadź gradację która z tych cech jest
        bardziej dla Ciebie odrażająca ....
        • Gość: Anty-Kaczy Re: Czy chcecie mieć prezydenta kurdupla? IP: *.radom.pilicka.pl 15.10.05, 12:22
          To co napisałeś to kupa banałów i trudno się tu doszukac jakiejkolwiek
          abstrakcji. Nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz, więc nie zarzucaj mi
          razsizmu. Nie jestem pewnie takim ŚWIATOWCEM i WyKWINTNYM INTELEKTUALISTĄ jak
          Ty i nie znam prawdy o Michaelu Jacksonie.I guzik mnie to właściwie obchodzi. Na
          własnym podwórku mamy masę dowodów na to że kasa jest najważniejsza. Znam
          natomist kilku Cyganów (nie obrażają sie gdy nie nazywam ich Romami) i przyjaźń
          z nimi bardzo sobie cenię. Nie oceniam ludzi na podstawie koloru skóry lub
          orientacji seksualnej ale na podstawie tego co robią i mówią. Nie toleruję
          natomiast takich ŚMIECI jak Kaczy i inne jemu podobne SZMATY dla których
          wyznacznikiem wartości człowieka jest wygląd i wzrost. Chodzi mi o to i TYLKO O
          TO i to jest dla mnie najbardziej odrażające. Sam w pierwszej turze głosowałem
          na Korwina-Mikke a na drugą chyba nie pójdę.
    • Gość: ja anonim Re: Czy chcecie mieć prezydenta kurdupla? IP: *.udn.pl 12.10.05, 16:36
      tez nie chce miec kurdupla za prezydenta a poza tym ma brzydka zone ,moze i ona
      madra ale wole tuskowa.
      • Gość: igor Baba Jaga! IP: *.internet.radom.pl 14.10.05, 09:55
        > tez nie chce miec kurdupla za prezydenta a poza tym ma brzydka zone

Brzydka? Toż to baba jaga: pomarszczona gęba i szyja ze zwisającą nadwyżką
        skóry - Obrzydliwe! Ludzie to by była porażka taka baba jaga i karzeł
        reprezentujący nasz kraj na arenie międzynarodowej!
        • Gość: Mada Re: Baba Jaga! IP: 82.139.41.* 15.10.05, 22:26
          Niestety - Kaczyński ma b. brzydką żonę - tego nosa można się wystraszyć!
        • Gość: Irka Re: Baba Jaga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 00:03
          Brzydka - to dla niej komplement ,ona jest paskudna i lepiej niech sie nie
          pokazuje w telewizji ,bo swoja " uroda " wystraszy wszystkie dzieci .
    • Gość: kiger Czy chcecie mieć prezydenta kaszuba? IP: *.bzmw.gov.pl / 194.30.179.* 14.10.05, 10:02
      Tusk kłamie, zwodzi, nie przeprasza, chociaż ma za co - czy Wam to odpowiada?
      • Gość: igor Re: Czy chcecie mieć prezydenta kaszuba? IP: *.internet.radom.pl 14.10.05, 10:48
        Tusk wcale nie musi przepraszać za HGW ,to dyr. hospicjum był inicjatorem
        konferencji prasowej dot. finansowania a raczej niedofinansowania tej
        instytucji.Zresztą o rządach kaczyńskiego w W-wie świadczą najlepiej wyniki
        głosowania.
        • Gość: antyesteta Re: Czy chcecie mieć prezydenta kaszuba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 09:06
          To może wprowadźmy zapis w konstytucji: prezydentem zostać może osoba o wzroście
          powyżej np 180 cm, wagi poniżej..., nos nie za długi ale nie za krótki, włosy...
          To samo dotyczy współmałżonki lub współmałżonka /zależy jaka płeć wygra/,
          biust..ect. Kochani wyborcy, o czym wy dyskutujecie?
          • Gość: iga Re: Czy chcecie mieć prezydenta kaszuba? IP: *.internet.radom.pl 16.10.05, 14:14
            Karzeł i baba jaga na żadne kryterium by się nie załapali!
            • Gość: iks Re: Czy chcecie mieć prezydenta kaszuba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 00:08
              Ale w cyrku kariere by zrobili - niewielu by im dorownalo .
    • Gość: Heyek Re: Czy chcecie mieć prezydenta kurdupla? IP: *.udn.pl 21.10.05, 16:19
      Heh, fajny dowcip :P Ale warto by wspomnieć że autorami są redaktorzy "Nie".
      Teraz chyba wiadomo dlaczego taki ostry :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka