Dodaj do ulubionych

MOBBING W PRACY I W SZKOLE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 14:04
Proponuje rozpisać zakłady pracy w których pracodawcy stosują mobbing wobec
swoich podwładnych. Jak z tym SKUTECZNIE walczyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.10.05, 17:58
      kijem
      • Gość: antymaniowiec Re: MOBBING już wszędzie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 18:26
        w obecnej chwili ogarnia niektórych mobbingomania a była już
        masłyszomania,wildsteingomania,kaczomania , macerewiczomania,lewinomania
        itc....Zastanówmy się co my robimy ????
        • Gość: koki Re: MOBBING już wszędzie ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.10.05, 19:11
          teraz jeszcze jest kaczoromania
          • Gość: PO grobowiec Re: MOBBING już wszędzie ... IP: *.udn.pl 26.10.05, 21:56
            do kokiego - albo tuskofobia histeryczna
        • Gość: l i l a b a j Re: MOBBING już wszędzie ... IP: *.server.ntli.net 28.12.05, 22:29
          lilabajomania tez byla...
    • Gość: pracownik Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 08:59
      Słowo mobbing, stało się teraz bardzo modyn słowem. Niestety najgorsze jest to,
      że mobbing kwitnie w naszym kraju tak samo jak korupcja. Nikt nie umie sobie z
      tym patologicznym zjawiskiem poradzić. A raczej nie chcą sobie z tym poradzić
      powołane do tego komisje przy Urzędzie. Musieli by osądzać własnych kolegów, z
      którymi siadają razem do stołu gościnnego.
      • Gość: Meblolux Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:02
        O jakich komisjach przy Urzędzie mówisz? Czy w Radomiu coś takiego naprawdę
        funkcjonuje? Bardzo interesuje mnie ten temat. Szukam pomocy.
        • Gość: były Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 23:59
          nie licz na pomoc. PIP zna go dobrze, PIH też. Wiele skarg rownież ze strony
          klietów. Prasa rozpisywała się o tym facecie bez żadnego wyksztalcenia /nawet
          podstawowki/. Wszyscy mu czapkują. kupuje świadków, innych zastrasza.
          Prokuratura, policja, sąd, PIP i inni mają to głęboko w poważaniu. taki jest
          mazur.
    • Gość: xx Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 12:50
      tak oczywiście że jest ale dokładnych informacji zasiągniej w Państwowej
      Inspekcji Pracy
    • Gość: pp Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 09:08
      Owszem istnieje coś takiego jak Państwowa Inspekcja Pracy mogę nawet podać
      telefon 3626728, i do prawników 3601989 ale nie licz na wiele. Oni tyle mogą co
      kot napłacze. W zakładzie w którym ja pracuje byli kilkakrotnie i pomimo tego,
      że mieli popdane na talerzu fakty łamania prawa - nie zrobili nic. Dokładnie
      nic.
      • Gość: zuza Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.11.05, 15:03
        V-ce jest okropna [w 32]
        • Gość: Feminista Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:24
          Tą problematyką zajmowało się centralnie Biuro Pełnomocniczki Rządu ds. rownego
          statusu płci, ale biura juz nie ma, niestety. Wiem, że w Koalicji Kobiet
          Europejskich w Radomiu jest Pani, ktora specjalizuje się w tej problematyce.
          • Gość: female Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.udn.pl 06.11.05, 09:36
            To biuro zajmowało się organizowaniem sobie wyjazdów na konferencje po całym
            świecie za nasze pieniądze. W tym było bardzo skuteczne. Świetnie że już ich
            nie ma.
            • Gość: ? Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.12.05, 16:28
              ???
      • Gość: pacownik Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.12.05, 19:56
        Niestety radomski PIP nikomu nie pomoże, oganiają się od pracowników, którzy do
        nich przyjdą z tym problemem, jak tylko mogą.
        • Gość: blackcat Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.udn.pl 01.01.06, 21:10
          tiiijjjaaaaaaaaaa... tak się składa że kilku moich znajomych właśnie tam
          pracuje, i uwierz mi że nie robią nic więcej jak tylko pomagają ludziom, to ze
          Tobie sie nie udało nie znaczy że nikomu więc się zastanów zanim coś powiesz :/
    • Gość: pracownik Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.udn.pl 28.12.05, 22:23
      A może zainteresować problemem Nadrzędną Jednostkę Państwowej Inspekcji Pracy w
      Warszawie i np. media TVN.
      • Gość: xx Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 07:54
        Nadrzędną jednostkę - strata czasu. Jest mała szansa jeśli sprawą zainteresują
        się media.
        • Gość: alicja Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:53
          no to co kurcze robić jak czasu już nie ma??????????????????
          • alka48 Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE 29.12.05, 23:06
            ja bym wam dała mobbing, do pracy sie brac nieroby a nie smsowac non stop, u
            mnie to byscie zobaczyli co to mobbing.To chore zjawisko nazywane mobbingiem
            szybko bym wam z glow wybila.Nauczyciele to najbardziej rozpuszczona grupa
            zawodowa ale juz niedlugo kaczory zrobia z wami porzadek odechce wam sie glupot
            zabierzecie sie do pracy w takim wymiarze jaki maja gornicy.
            • Gość: beti Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:42
              bardzo śmieszne a to poważna sprawa najlepiej się mądrzyć jak ciebie to nie
              dotyczy
              • Gość: Nauczyciel Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.udn.pl 30.12.05, 21:43
                W odpowiedzi na beznadziejna wypowiedź Pani Alki 48 - jezeli uważa Pani że
                nauczyciele to nieroby to myślę, że może Pani również ten łatwy zawód
                wykonywać. Wówczas okaże się, że będzie Pani brakować czasu. Pozdrawiam
                • Gość: uczeń Re: MOBBING W PRACY I W SZKOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:00
                  szczególnie napracuje się ten od wuefu
                  klasówki i zeszyty musi w domu sprawdzać
                  • Gość: były Re: MOBBING W MEBLOLUX-IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 23:50
                    ten facet to skończony analfabeta ale przeklinanie i wyzywanie pracownikow i
                    rodziny to jego ulubione zajęcie. Tylko to trzyma go przy życiu.
                    Piszcie o innych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka