Dodaj do ulubionych

PODZIELONE SLD

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 17:33
Środowisko radomskiego SLD jest bardzo skłócone. Stare partyjne betony typu
Włodarczyk i Grabowska z młodymi betonami Karasiem i Kaczmarskim dołują
(przynakmniej próbują) Wikińskiego który ma większe poważanie i znaczenie na
forum ogólnopolskim niż u nas. Na potwierdzenie tego jest fakt że na weselu u
Wikińksiego w Gromadzie w Radomiu nie było nikogo z miejscowych władz SLD. To
samo było na pogrzebie Janusza Zycha. Nikogo z SLD nawet pijaka Wieczorka
który tyle Zychowi zawdzięcza.
Obserwuj wątek
    • Gość: jak2 Re: PODZIELONE SLD IP: *.radom.pilickanet.pl 08.10.02, 11:40
      Gość portalu: j 23 napisał(a):

> Środowisko radomskiego SLD jest bardzo skłócone. Stare partyjne betony typu
      > Włodarczyk i Grabowska z młodymi betonami Karasiem i Kaczmarskim dołują
      > (przynakmniej próbują) Wikińskiego który ma większe poważanie i znaczenie na
      > forum ogólnopolskim niż u nas. Na potwierdzenie tego jest fakt że na weselu u
      > Wikińksiego w Gromadzie w Radomiu nie było nikogo z miejscowych władz SLD. To
      > samo było na pogrzebie Janusza Zycha. Nikogo z SLD nawet pijaka Wieczorka
      > który tyle Zychowi zawdzięcza.

Przecież wiadomo, że Zycho "wypadł" z ich "spółdzielni", oni walą na oślep
      wszystkich i wszystko. Liczą głównie na głosy nauczycieli w Radomiu. ALE!!! czy
      nauczyciele pamietają, żę Radom jako ostatni w kraju (pod panowaniem Wieczorka
      i innych tow.) wypłacił należne nauczycielom wyrównania podwyżek wynikających z
      Karty nauczyciela. Sądzę, że do tej pory zapomnieli - CZAS ABY SOBIE O TYM
      PRZYPOMNIEĆ I NIE GŁOSOWAĆ JUŻ NA NICH, bo jak znowu wygrają, to żadnych
      podwyżek się nie doczekacie- tylko: bruku, płytek, nowego w planach sąsiedztwa
      przy Urzędzie, sceny i innych scen artystycznych (przy odzieżówce), udanych
      dalszych konkursów na stanowiska dyrektorów różnych instytucji, nominacji na 5
      lat bez konkursu, i.t.p.. NIECH ŻYJĄ IGRZYSKA!!!!!
      • Gość: cv Re: PODZIELONE SLD IP: *.radom.leased.ids.pl 08.10.02, 12:38
        Wikiński powinien ostrzej ruszyć do przodu, pociągnąłby młodych bardziej
        tolerancyjnych, lepiej wykształconych, kulturalnych radomian i dokonał zmiany
        warty.Jestem socjaldemokratą od urodzenia i nie mogę już znieść totalnej
        władzy "mazowszanki gazowanej", która ciągle wzywa na korepetycje nieuków, a
        oni potulnie wykonują jej rozkazy.Starzy na polityczną emeryturę - NADCHODZĄ
        MŁODZI !!!
        • Gość: robziel Re: PODZIELONE SLD IP: 81.15.184.* 09.10.02, 15:52
          Wikiński to typ osoby, która dba wyłącznie o swoje własne interesy. SLD w
          Radomiu nie bardzo go interesuje, on ma większe ambicje. Nie przyszło wam do
          głowy,że nikogo nie było na weselu tylko dlatego, że nikogo nie zaprosił.
          • Gość: OLO Re: PODZIELONE SLD IP: *.js.dial-in.ats.pl 10.10.02, 17:37
            Gość portalu: robziel napisał(a):

> Wikiński to typ osoby, która dba wyłącznie o swoje własne interesy. SLD w
            > Radomiu nie bardzo go interesuje, on ma większe ambicje. Nie przyszło wam do
            > głowy,że nikogo nie było na weselu tylko dlatego, że nikogo nie zaprosił.

I dobrze choć mam poglądy prawicowe jemu jedynemu życze powodzenia.
            Rozumiem też to że olewa Radomskie SLD bo nie ma tu z kim rozmawiać.
            Wikiński to już inne pokolenie. Wikiński to pokolenie ZSP-powskie wmiare dobrze
            wykształcone nic więc dziwnego że nie ma czego tu szukać wśród DURNYCH STARYCH
            BETONÓW
        • Gość: MISIO Re: PODZIELONE SLD IP: *.radom.leased.ids.pl 19.10.02, 13:12
          Kto to jest MAZOWSZANKA GAZOWANA ?
    • Gość: jni Re: PODZIELONE SLD IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 15:37
      Nie zauważyliście, że Wikiński widzi Radom tylko przed wyborami?????
      • Gość: Tygrys Kto dzieli SLD? Wikiński i jego sługusy za forsę.. IP: *.internet.radom.pl 15.10.02, 17:57
        Oj cos mi tu bardzo śmierdzi... Ciekawe, że Wikinski ma fanów nawet po
        prawicy... Czyżby kolaborował z nimi, bo ja nie wierzę, że ktos go chwali
        bezinteresowanie. A czy był na pogrzebie pana Janusza Zycha? Ja byłam i nie
        widziałam...Nie zapytacie skąd miał pieniądze na kampanię? O to ciekawe, bo
        pewnie Grabowską byście zapytali. Ej koledzy Wikinskiego, wy tak za darmo go
        chwalicie? I coś dużo wiecie co się w SLD dzieje...Oj koledzy SLD owcy,
        pokolenie ZSP umie tylko spiskować, przeciwko tym z ZSMP. Oni to dla was
        betony? A co wy reprezentujecie? Hehehe , koledzy , jaki Wikiński jest lojalny
        dla lewicy widać po tym jak was napusszcza na Grabowsk,a Gołabka Kaczmarskiego
        czy Karasia. AQ ja wam mówię, jego sukces w wyborach parlamentarnych był
        ostatnim sukcesem politycznym. Jego w SLD mało kto lubi, bo ludzie go znają na
        co dzień, a wyborcy tylko z kolorowych obrazków. Pogadajcie z tymi, którzy już
        się zawiedli na jego obietnicach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka