Gość: Zawodnik IP: *.36.udn.pl 16.11.05, 09:55 Bravo dla MERITUM !!! Wygrali głównie przez zagrywke i blok. bravo bravo. Oby tak dalej a zobaczymy ich w play off-ach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lib Re: Liga amatorska siatkarzy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.11.05, 11:31 teraz pora na nissan he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Liga amatorska siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 12:32 budowlani prawie w pierwszwj lidze.Rozpie..my tam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minusik A mam pytanie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 05:02 Jak SPEC-BET i jego trener JUREK KUCZYNSKI hehehehehehehe.Nie dawno wyrzucil chlopaczka z druzyny i kazal oddawac jakies dodatkowe stroje ktorych nie dostali.Jurek ogranij sie czlowieku.Ja ci tu autoreklame zrobie teraz.Wkurzyles mnie tym ze probojesz pokazac swoja wyzszosc na mloduch chlopaczkach.Miales nie frat slyszalem w jednym miejscu twoja i tego chlopaczka rozmowe.JESTES KAWAL HAMA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lib Re: Liga amatorska siatkarzy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.11.05, 13:42 bardzo odwazne słowa, chyba za odwazne o czym sie na pewno przekonasz kolego i to nie raz he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budowlani Re: Liga amatorska siatkarzy IP: *.internet.radom.pl 18.11.05, 22:08 Budowlani do I ligi Politechnika pewnie spadnie jutro ostatnia kolejka przed play-offami Odpowiedz Link Zgłoś