Dodaj do ulubionych

Pracodawcy

IP: *.radom.pl 02.12.05, 10:23
Mozna powiedziec pseudo-pracodawcy,oglaszaja sie w gazecie ,podaja nr.tel.a nie odbieraja,odrzucaja rozmowy.Moze Wam sie uda zapytac sie o prace tel609......powodzenia.Co o tym sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: tola Re: Pracodawcy IP: 82.139.40.* 02.12.05, 15:55
      nie łam się..mam na koncie setkę takich przypadków..najwidoczniej znaleźli
      kogoś przed wydrukiem ogłoszenia :)
    • Gość: ania Re: Pracodawcy IP: 82.139.35.* 03.12.05, 21:54
      Pracy jest dużo w Radomiu tylko nie chętnych. Lenistwo kwitnie
      • Gość: string Re: Pracodawcy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.05, 22:04

Aniu,/nie moja/buehahahaha

Co ty tam wiesz o zabijaniu.
        Podaj przykłady gdzie w Radomiu po studiach z 2 fakultetami zarządzanie,
        dziennikarstwo i nauki polityczne mogę załapać robotę za..............
        no niech to będzie 4.000 tys netto.
        Ino nie mów o wadzach i innych sprawach z polityką związanych bo siem nimi
        brzydzę.
        Polityka popłaca,ale praca w jakichkolwiek strukturach kojarzona jest przeze
        mnie jak robota przy przenośnych toy-toyach - gdzie się nie dotkniesz to
        wszędzie g...
        Robotę a nie normalną pracę to znajdziesz owszem za 850,00 brutto wszędzie i
        masz rację lenie nie chcą jej łykać.
        Czekam,znajdź mi ciekawą pracę,a nie robotę...Ciociu Dobra-Rada.
        • Gość: Yoda Re: string IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.12.05, 09:16
          4.000 tys. (a do tego netto) za dziennikarstwo polityczne z naciskiem na
          zarządzanie dla kogoś, kto się polityką brzydzi -masz niezłe wymagania... To
          już lepiej pozostań przy zabijaniu;)
          Pzdrwm
      • ninus7 Re: Pracodawcy 05.12.05, 09:18
        Aniu, jeżeli będziesz mieć namiar na pracę dla chemika czy fizyka w
        laboratorium w Radomiu to napisz.
        Złożyłam kilkadziesiat CV w różnych miejscach nawet w hurtowniach, ale wiesz co
        odpowiedzieli, że po studiach oni nie chcą ludzi, chcą tylko ze średnim
        wykształceniem.
        Tak naprawdę to pracodawcy przebierają: a to im nie odpowiada wykształcenie, a
        to że jesteś dziewczyną a nie chłopcem i inne głupie wymówki.
        Ja wcale nie chcę wielkich pieniedzy bo mi na tym nie zależy, za 500zł do ręki
        chcę pracować w laboratorium, bo kocham tą pracę.

„Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.”
        Albert Einstein

• Gość: tlen Re: Pracodawcy IP: *.radom.pl 04.12.05, 10:04
      ???????
    • Gość: bezrobotny Re: Pracodawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 10:12
      Ja własnie straciłam pracy, powód, skończyłam studia. Przez cały czas ich
      trwania, szef robił mi wstręty. A po ich skończeniu oświadczył, że w obecnej
      sytuacji nie ma dla mnie pracy.Fajnie?
      • Gość: tlen Re: Pracodawcy IP: *.radom.pl 05.12.05, 08:55
        Pewnie bylabys lepiej wyksztalcona niz Twoj pracodawca,powodzenia w szukaniu pracy.
    • Gość: bezrobotny Re: Pracodawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 08:59
      To prawda. Dzięki.
    • Gość: ring Re: Pracodawcy IP: *.radom.pl 12.12.05, 14:50
      Mozecie zajrzec na strony Gazety Wyborczej (dzis)a przekonacie sie ilu potrzeba pracownkow.Wyczytalem ze pewna firma potrzebuje 15 kobiet i 17 mezczyzn(bez doswiadczenia rowniez)za 1200zl/msc.Kto chce prace niech sie zglasza.Niewiem w jakim charakterze,na jakie stanowisko,jedynie ograniczenie wiekowe 35lat(dlaczego???).Zadzwoncie.
      • Gość: DAWID. Re: Pracodawcy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.12.05, 15:40
        czys ty sie z choinki urwal?
        to ogloszenie wychodzi od ponad 6 lat!
        sprzedaz ksiazek plyt perfum itd.
        • Gość: ring Re: Pracodawcy IP: *.radom.pl 12.12.05, 16:45
          Przepraszam,chcialem tylko pomoc.Niewiedzialem ze to ogloszenie ukazuje sie przez tyyyyyle lat!!!.Moze na forum bysmy sobie pomagali gdzie Nie nalezy dzwonic w sprawie pracy(do klamcow,oszustow,itp)Moglibysmy sie ostrzegac przed podobnymi ogloszeniami,co Wy nato?.Jkis spis tel?co sadzicie?
      • Gość: tola Re: Pracodawcy IP: 82.139.40.* 12.12.05, 17:19
        jak nie ma konkretnego stanowiska wypisanego to szkoda dzwonić..powazna firma
        nie daje takiego ogłoszenia
    • Gość: ring Re: Pracodawcy IP: *.radom.pl 13.12.05, 08:58
      DAWID,masz racje---dzis przejrzalem specjalnie Anonse i tez stwierdzilem ze oferty pojawiaja sie te same,niekiedy jedynie inaczej sa sformulowane(nr,tel.sie powtarzaja)Przyjme kierowce,przedstawiciela,do magazynu,do hurtowni itp---oferty pracy przegladalem miesiac temu i teraz pojawily sie ponownie te SAME.
      pozdrawiam szukajacych pracy
    • Gość: tom Re: Pracodawcy IP: 62.233.138.* 13.12.05, 10:17
      ring wiesz co to jest mówią o sobie hurtownia książek a to jest zwykła okropna
      akwizycja .Zmieniają tylko treść ogłoszenia.Kiedyś znajdowali się na
      Klejowej,1905r,Starokrakowskiej, Piotrówka,i Lubelska.Jedno wielkie oszustwo
      dziwie sie że jeszcze nikt sie nie zainteresował tą "hurtownią"
    • Gość: aligatorek Re: Pracodawcy IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 11:40
      Jakiś rok temu moja kuzynka przeczytała ogłoszenie, że jest wolne miejsce na
      stanowisku handlowca w pewnej firmie. Skończyła SGH więc zadzwoniła. Zaproszono
      ją do siedziby firmy mieszczącej się w budynku byłej "Tytoniówki". Poszła na
      spotkanie, było osiem osób. Nie chcieli odpowiadać na żadne pytania. Zapakowali
      wszystkich do busa i wywieżli do Kozienic na jakieś osiedle. Tam każdemu
      wręczono koszyczek ze środkami czystości i kazali chodzić po mieszkaniach i
      sprzedawać. Tak miała wyglądać praca handlowca po SGH. Kuzynka zrobiła awanturę
      i wróciła pociągiem ale bardziej adesperowani zostali.
      • Gość: Ewa Re: Pracodawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:12
        Słuchajcie, mam propozycję. W anonsach ukazuje się wiele ofert pracy. Niektóre
        z nich to kłamstwa. Firma nie podaje prawdziwego stanowiska pracy. Najczęściej
        dotyczą one pracy w charakterze akwizytora.
        Myslę, że każdy z nas, kto szukał pracy w biurze, magazynie czy na produkcji a
        w rzeczywistości trafił na akwizycję ponosząc przy tym pewne koszty /dojazd,
        telefony/ powinien niezwłocznie w Anonsach umieścić swoje bezpłatne ogłoszenie
        wyjaśniające sprawę. Np. ja zaraz napiszę, że ogłoszenia firmy Volumen
        poszukujące pracowników do biura i magazynu to zwyczajne kłamstwo. Oni szukają
        wyłącznie akwizytorów /książki/.
        aligatorek, napisz nazwę tej nieuczciwej firmy. Dzięki temu będziemy ją omijać.
        Pozdrawiam.
        • Gość: ania Re: Pracodawcy IP: 62.233.138.* 14.12.05, 14:12
          Ewa popieram Cię Volumen to jedno wielkie oszustwo akwizycja i nic więcej ja
          sie dziwie ze jeszcze PIP nie zainteresował się tą firmą.Ludzie uważajcie na
          firmę VOLUMEN to akwizycja ostatnia siedziba to ul.Lubelska ,a teraz może juz
          zmienili
          • Gość: tlen Re: Pracodawcy IP: *.radom.pl 14.12.05, 18:07
            Potwierdzam!!!
    • Gość: Jan Re: Pracodawcy IP: *.radom.pl 15.12.05, 08:25
      Radomscy "Pracodawy"to wyzyskiwacze,wykorzystuja naiwnosc ludzi ktorzy nie maja pracy.Dadza w reke ksiazke i biegaj po domach,firmach---sprzedawaj.Gazeta Anonse moim zdaniem nie spelnia juz oczekiwan ludzi poszukujacych pracy.Pelno tam ogloszen powtarzajacych sie(6 lat!)jak napisal jeden z forumowiczow,jak rowniez podawane sa ogloszenia z nr.tel.gdzie nikt nie odbiera.Moim zdaniem ,jesli pracodawca umiesci ogloszenie jeden ,dwa razy jest to wystarczajace poniewaz jest duzo chetnych do pracy z odpowiednimi kwalifikacjami i oglaszanie sie przez pracodawce po 5,6 ogloszen swiadczy o przyszlym chlebodawcy.Chyba ze lubia jak czlowiek dzwoni i zadaje pytanie o prace.Albo nie maja chetnych z roznych powodow.Najlepsze sa ogloszenia z podanym adresm E-mail.Wysylasz i nawet nie wiesz kto czyta Twoje dane.Jesli urazilem rzetelnyh pracodawcow to chyle czolo.Najlepszymi" pracodawcami "sa Ci ktorzy oczekuja od przyszlego pracownika:zarejestrowana dzialalnosc gospodarcza,wlasne auto,telefon,komputer---i zatrudnia Cie na warunkach prowizyjnych,to jest BIZNES.
    • Gość: czelo Re: Pracodawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 13:28
      Ponoć, jak trafi jakaś fajna oferta pracy do anonsów, to pracownicy tej
      gazety, jeszcze przed ukazaniem się druku powiadamiają swoich znajomych. Jesli
      to prawda, to nazywa sie to nie inaczej jak działalność korupcyjna. Czy w takim
      przypadku nie powinien zająć się takimi praktykami prokurator. A może lepiej
      poszukać znajomości w anonsach?
    • Gość: tlen Re: Pracodawcy IP: *.radom.pl 16.12.05, 10:24
      Ktore ogloszenia o prace sa bardziej wiarygodne ,w Gazecie Wyborczej czy w Anonsach?.Jaka iest Wasza opinia?.
      pozdrawiam
      • Gość: iwona Re: Pracodawcy IP: 62.233.138.* 16.12.05, 10:27
        Moim zdaniem w wyborczej, ponieważ tam się płaci za ogloszenie ,a w anonsach
        nie i taki Volumen nie pójdzie do wyborczej tylko zostają anonse
    • Gość: tlen Re: Pracodawcy IP: *.radom.pl 18.12.05, 12:25
      ????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka