Dodaj do ulubionych

Spółka Radom-Media potrzebuje pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 23:01
Następni wyciągają ręce po pieniądze podatnika
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: Spółka Radom-Media potrzebuje pomocy IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.12.05, 08:43
      socjalizm góra ! radomianie dopłacą durniom !
      • iuslex Re: Spółka Radom-Media potrzebuje pomocy 08.12.05, 09:35
        AMATORSZCYZNA!!!!!!!!!!!!
        pierwszy raz się zgodzę z Sońtą, którego uważam również za niezbyt
        kompetentnego radnego, ale rzeczywiście ma rację twierdząc że Prezydent i jego
        świta nie zna się na gospodarce. A może się zna tylko zysk i interes widzi
        gdzie indziej?
        I tak widzimy że kolejna spółka miejska znów sięga po NASZE (panie prezydencie
        zwaracam uwagę na słowo NASZE)podatników pieniądze. Pewnie za dwa miesiące po
        otrzymaniu dofinansowania bedziemy mieli kolejną propagandę sukcesu w stylu
        RADPEC jak to spółka Radom Media jest przodującą w regionie firmą, inwestującą
        i osiagającą zyski. O parodio, daruj nam tych ludzi.
        • Gość: max Re: do iuslexa IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.12.05, 09:50
          masz rację ale Radom to specyficzne miasto !
        • niccolo.machiavelli Nikuś radzi 10.12.05, 12:54
          i u s l e x ! ! !
          Amatorem to jesteś ty. Miasto jest właścicielem Radom Media a zwiększenie
          kapitału przez właściciela nie stanowi pomocy publicznej.

Zapisz się na jakieś studia podyplomowe z dziedziny ekomomii (zwróć sie w tej
          sprawie o pomoc do rzecznika WuPECu Styczyńskiego, on ukończył wiele tych
          studiów, jeśli oczywiście prawdą jest to co napisał w swojej wizytówce).
          Douczysz się - to się będziesz mądrzył z wiedzą i logiką. Teraz to jest
          prostacka amatorszczyzna.
          • Gość: Spółdzielca Do iuslexa IP: *.234.udn.pl 10.12.05, 13:07
            Lepiej zapisz się na korepetycje do KIBICA. Zobacz jak ten się reklamuje:

"Jestem wyksztalconym i doswiadczonym zyciowo
            czlowiekiem na dwoch kontynentach"
            • radomski_demokrata.pl KIBIC bierz go sobie na viceprezydenta 10.12.05, 15:54
              nie podważajcie kompetencji iuslex'a ... on był wyróżniającym się uczniem
              mechanizacji rolnictwa...tylko mu kiepsko szło na lekcjach WF... fajtłapa był
              straszny... to prawda... ale to że chodził do najlepszego technikum w Radomiu
              już kwalifikuje na vviceprezydenta...
              głosuję na iuslex'a... KIBIC dodaj mu punkt
              • iuslex Re: KIBIC bierz go sobie na viceprezydenta 12.12.05, 10:22
                No z całym szacunkiem, ale z tym w-f'em to przegiołeś (z innymi rzeczami też).
                Sprawdź zródło informacji.

Pozdrawiam
          • iuslex Re: Nikuś radzi 12.12.05, 10:19
            A to coś nowego? W tej materii zdecydowanie mam inny pogląd i wcale nie muszę
            sie douczać (aczkolwiek wyznaję zasadę, że nauki i pokory nigdy za wiele).
            sadzę że bardziej od ekonomii wskazane byłoby prawo. Polecam!
    • Gość: radmir Re: Spółka Radom-Media potrzebuje pomocy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.05, 13:36
      Niech wreszcie zakończy się cyrk z tą spółką. Szkoda pieniędzy radomian na
      podobne działania.
    • Gość: Thommas Miasto potrzebuje prawnika !!! IP: 62.140.211.* 08.12.05, 15:43
      Po co dokapitalizowywac uspiona spolke????? Jezeli dziala, jak dziala (czyli
      prawie wcale), a miasto koniecznie sie upiera, zeby ja utrzymywac (posadki ach
      posadki), to niech przeksztalca ja w sp. z o.o. i obniza kapital zakladowy do
      wymaganych 50.000 PLN - jeszcze na tym zyskaja, a spolka poprawi wynik
      finansowy. Poza tym brak podwyzszenia kapitalu w wymaganym terminie wcale nie
      oznacza automatycznego rozwiazania spolki - do tego potrzebna jest cala
      procedura wszczeta przez sad rejestrowy, a ten ostatni wcale nie jest taki
      skory do dzialania.

Czyli wychodzi na to, ze po prostu ktos komus chce przekazac pieniadze w tej
      kwocie... Proste. I smutne zarazem.

A pan Marcinkiewicz niech lepiej zatrudni dobrego prawnika, a nie dramatyzuje w
      kwestiach, na ktorych sie nie zna.
      • Gość: driver Re: Miasto potrzebuje prawnika !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 16:24
        nie musza dawac gotowy. moga wydizerzawic spolce jaki budynek np z taka wartosc.

ale to bzdura, niech ja zlikwiduja.
        utrzymuja sobie stolki swoich. a spola od dawna nic ne robi.
    • isoxazolidine Re: Spółka Radom-Media potrzebuje pomocy 09.12.05, 08:37
      ta spółka powinna byc bezwzglednie zlikwidowana. kto i z czego placi za jej
      utrzymanie (pytanie retoryczne...) ?
    • Gość: BRR Re: Spółka Radom-Media potrzebuje pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:40
      Brak pieniędzy na mieszkania socjalne,plebs do namiotów i tak w slamsach mieszkacie, ale kolesiom trzeba dosypać do sakiewki!
    • bzyk_maly Re: Spółka Radom-Media potrzebuje pomocy 12.12.05, 16:59
      ja też potrzebuję. też jestem gminny. kto mi da 50 kawałków?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka