Gość: misiop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 23:01 Następni wyciągają ręce po pieniądze podatnika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: Spółka Radom-Media potrzebuje pomocy IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.12.05, 08:43 socjalizm góra ! radomianie dopłacą durniom ! Odpowiedz Link Zgłoś
iuslex Re: Spółka Radom-Media potrzebuje pomocy 08.12.05, 09:35 AMATORSZCYZNA!!!!!!!!!!!! pierwszy raz się zgodzę z Sońtą, którego uważam również za niezbyt kompetentnego radnego, ale rzeczywiście ma rację twierdząc że Prezydent i jego świta nie zna się na gospodarce. A może się zna tylko zysk i interes widzi gdzie indziej? I tak widzimy że kolejna spółka miejska znów sięga po NASZE (panie prezydencie zwaracam uwagę na słowo NASZE)podatników pieniądze. Pewnie za dwa miesiące po otrzymaniu dofinansowania bedziemy mieli kolejną propagandę sukcesu w stylu RADPEC jak to spółka Radom Media jest przodującą w regionie firmą, inwestującą i osiagającą zyski. O parodio, daruj nam tych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: do iuslexa IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.12.05, 09:50 masz rację ale Radom to specyficzne miasto ! Odpowiedz Link Zgłoś
niccolo.machiavelli Nikuś radzi 10.12.05, 12:54 i u s l e x ! ! ! Amatorem to jesteś ty. Miasto jest właścicielem Radom Media a zwiększenie kapitału przez właściciela nie stanowi pomocy publicznej. Zapisz się na jakieś studia podyplomowe z dziedziny ekomomii (zwróć sie w tej sprawie o pomoc do rzecznika WuPECu Styczyńskiego, on ukończył wiele tych studiów, jeśli oczywiście prawdą jest to co napisał w swojej wizytówce). Douczysz się - to się będziesz mądrzył z wiedzą i logiką. Teraz to jest prostacka amatorszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spółdzielca Do iuslexa IP: *.234.udn.pl 10.12.05, 13:07 Lepiej zapisz się na korepetycje do KIBICA. Zobacz jak ten się reklamuje: "Jestem wyksztalconym i doswiadczonym zyciowo czlowiekiem na dwoch kontynentach" Odpowiedz Link Zgłoś
radomski_demokrata.pl KIBIC bierz go sobie na viceprezydenta 10.12.05, 15:54 nie podważajcie kompetencji iuslex'a ... on był wyróżniającym się uczniem mechanizacji rolnictwa...tylko mu kiepsko szło na lekcjach WF... fajtłapa był straszny... to prawda... ale to że chodził do najlepszego technikum w Radomiu już kwalifikuje na vviceprezydenta... głosuję na iuslex'a... KIBIC dodaj mu punkt Odpowiedz Link Zgłoś
iuslex Re: KIBIC bierz go sobie na viceprezydenta 12.12.05, 10:22 No z całym szacunkiem, ale z tym w-f'em to przegiołeś (z innymi rzeczami też). Sprawdź zródło informacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iuslex Re: Nikuś radzi 12.12.05, 10:19 A to coś nowego? W tej materii zdecydowanie mam inny pogląd i wcale nie muszę sie douczać (aczkolwiek wyznaję zasadę, że nauki i pokory nigdy za wiele). sadzę że bardziej od ekonomii wskazane byłoby prawo. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radmir Re: Spółka Radom-Media potrzebuje pomocy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.05, 13:36 Niech wreszcie zakończy się cyrk z tą spółką. Szkoda pieniędzy radomian na podobne działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thommas Miasto potrzebuje prawnika !!! IP: 62.140.211.* 08.12.05, 15:43 Po co dokapitalizowywac uspiona spolke????? Jezeli dziala, jak dziala (czyli prawie wcale), a miasto koniecznie sie upiera, zeby ja utrzymywac (posadki ach posadki), to niech przeksztalca ja w sp. z o.o. i obniza kapital zakladowy do wymaganych 50.000 PLN - jeszcze na tym zyskaja, a spolka poprawi wynik finansowy. Poza tym brak podwyzszenia kapitalu w wymaganym terminie wcale nie oznacza automatycznego rozwiazania spolki - do tego potrzebna jest cala procedura wszczeta przez sad rejestrowy, a ten ostatni wcale nie jest taki skory do dzialania. Czyli wychodzi na to, ze po prostu ktos komus chce przekazac pieniadze w tej kwocie... Proste. I smutne zarazem. A pan Marcinkiewicz niech lepiej zatrudni dobrego prawnika, a nie dramatyzuje w kwestiach, na ktorych sie nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Miasto potrzebuje prawnika !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 16:24 nie musza dawac gotowy. moga wydizerzawic spolce jaki budynek np z taka wartosc. ale to bzdura, niech ja zlikwiduja. utrzymuja sobie stolki swoich. a spola od dawna nic ne robi. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Spółka Radom-Media potrzebuje pomocy 09.12.05, 08:37 ta spółka powinna byc bezwzglednie zlikwidowana. kto i z czego placi za jej utrzymanie (pytanie retoryczne...) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRR Re: Spółka Radom-Media potrzebuje pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:40 Brak pieniędzy na mieszkania socjalne,plebs do namiotów i tak w slamsach mieszkacie, ale kolesiom trzeba dosypać do sakiewki! Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk_maly Re: Spółka Radom-Media potrzebuje pomocy 12.12.05, 16:59 ja też potrzebuję. też jestem gminny. kto mi da 50 kawałków? Odpowiedz Link Zgłoś