Gość: Mariusz IP: *.radom.pl 02.10.01, 18:20 Czy powiatowy urzad pracy w Radomiu ma swoja strone WWW? Jezeli tak to prosze o podanie go bo jakos nie moge go znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: |Ar3k| Re: Adres WWW Powiatowego Urzędu Pracy IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 01:06 hmm...Kaboom chyba ci nie pomoge..ale sproboj to www.rup.radom.pl www.pup.radom.pl ale nie jestem pewny..za niedogodnosci przepraszam..... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Adres WWW Powiatowego Urzędu Pracy IP: *.radom.pl 03.10.01, 08:24 Te sprawdzalem, nic z tego.. Jak sie okaze, ze nie maja swojej strony to bedzie smiesznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JerzykM Re: Adres WWW Powiatowego Urzędu Pracy IP: *.radom.pl 03.10.01, 22:32 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > > Czy powiatowy urzad pracy w Radomiu ma swoja strone WWW? > Jezeli tak to prosze o podanie go bo jakos nie moge go znalezc. www.pupradom.pl Szukajcie, a znajdziecie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: Adres WWW Powiatowego Urzędu Pracy IP: *.pl 04.10.01, 23:42 Gość portalu: JerzykM napisał(a): > Gość portalu: Mariusz napisał(a): > > Czy powiatowy urzad pracy w Radomiu ma swoja strone WWW? > > Jezeli tak to prosze o podanie go bo jakos nie moge go znalezc. > > www.pupradom.pl No i sie zalamalem ;))) Ciekawe czy to byl pomysl pnetu czy ich ;) za pup.radom.pl zaplacili by 50zl + Vat rocznie za pupradom.pl placa 200zl + Vat jesli dobrze pamietam Nie dosc ze kasa do zabulenia wieksza to chyba jest to ostatni adres jaki moglby mi przyjsc do glowy...Achh ta logika.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Adres WWW Powiatowego Urzędu Pracy IP: *.radom.pl 05.10.01, 00:32 Gość portalu: Voder napisał(a): > No i sie zalamalem ;))) Ciekawe czy to byl pomysl pnetu czy ich ;) > za pup.radom.pl zaplacili by 50zl + Vat rocznie Taa, i firma by zarobila, nie ? :))) > za pupradom.pl placa 200zl + Vat jesli dobrze pamietam Tyle sie placilo, a co sie dzieje teraz po tym jak NASK stracil pozycje monopolisty to trudno powiedziec > Nie dosc ze kasa do zabulenia wieksza to chyba jest to ostatni adres jaki moglby mi przyjsc do glowy...Achh ta logika.... No ja tez sie zdziwilem :) Lepsze juz by bylo www.pup.w.radom.pl - I firma tez by zarobila, nie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: Adres WWW Powiatowego Urzędu Pracy IP: *.pl 05.10.01, 11:20 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Gość portalu: Voder napisał(a): > > > No i sie zalamalem ;))) Ciekawe czy to byl pomysl pnetu czy ich ;) > > za pup.radom.pl zaplacili by 50zl + Vat rocznie > > Taa, i firma by zarobila, nie ? :))) niee.. domena radom.pl nalezy do Nask. > > za pupradom.pl placa 200zl + Vat jesli dobrze pamietam > > Tyle sie placilo, a co sie dzieje teraz po tym jak NASK stracil pozycje > monopolisty to trudno powiedziec oooo a stracil ?? na stronach NASK ceny takie nadal widnieja...Ja nic nie slyszalem zeby stracil, moze cos blizej ?? > > > Nie dosc ze kasa do zabulenia wieksza to chyba jest to ostatni adres jaki > moglby mi przyjsc do glowy...Achh ta logika.... > > No ja tez sie zdziwilem :) > Lepsze juz by bylo www.pup.w.radom.pl - I firma tez by zarobila, nie? :))) niee...domeny typu radom.pl [miasto].pl sa z reguly trzymane przez NASK, choc w nielicznych przypadkach chyba ktos niezle przysmarowal... Odpowiedz Link Zgłoś