Gość: frajer IP: *.udn.pl 02.01.06, 16:13 wiecej moja noga tam nie stanie. Lubię zapłacić ale za coś dobrego, a nie za gó.. na stole. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: europejczyk Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.udn.pl 02.01.06, 16:56 Byłem tam i to dla mnie będzie sylwester nie zapomniany 500 pln wyrzucone w błoto. Chciałbym zobaczyć tego pseudo kucharza i tego cwaniaczka co ustalał menu. Serdecznie przestrzegam przed tą "resteuracją"- kto ma ochotę stracić parę zł. i wyjść głodnym polecam europejską. Do włściciela: czujemy się oszukani. Prosimy o wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYI Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 19:43 JAK TAM BYLO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.06, 19:57 podobno ch.ujnia z grzybnią ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 13:37 euroeiopia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozef Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:37 wazne ze szef jest taki miluni isexi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.radom.pilicka.pl 03.01.06, 21:11 dlatego w przyszlym roku proponuje wybrac sie do remizy, Fantazji w Starej Blotnicy albo w inne przytulne miejsce, gdzie w menu bedzie widnial baleron, bigos i kielbasa wiejska, plasac bedzie mozna w rytm muzyki Mandaryny czy Boysow, wystroj bedzie stanowilo siano z gownem, a goscie z IQ rownym numerowi buta i mentalnoscia burakow narzna sie wodka weselna. gratuluje gustu i obycia. wpuscic bydlo na salony... szkoda slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europejczyk Do OLgi i Diuny 2 IP: *.udn.pl 04.01.06, 12:23 Mam wrażenie, że obie Panie łączy coś bezpośrednio z właścicielem albo w przygotowaniach menu na tego "sylwestra". Proszę mi wytłumaczyć tylko jedno, co to były za dania: kawałek mięska mielonego w galarecie zrobionej z vegety i żelatyny, na której widniał odcisk naczynia po jogurcie, ta paskudna sałatka z selera i brokułów w jakiejś mamałydze, niewymoczone śledzie (słone jak diabli) posypane orzechami włoskimi-element europy, zupa porowa – woda i na koniec zgniłe banany i jabłka antonówka. CZY TAK WYGLĄDA EUROPA? Ps .Miałem wrażenie, że nawet kelnerzy wstydzili się tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diuna2 Re: Do OLgi i Diuny 2 IP: 82.139.44.* 04.01.06, 14:22 Co mnie z kim łączy to nie temat na to forum.Oceniamy po prostu jedzenie.Piszesz o galaretce,słonych śledziach i zgniłych bananach.Ja takich bananów nie widziałam,było za to dużo winogronu i mandarynek.To już inna sprawa, że jeżeli coś jest w formie bufetu szwedzkiego to wiele osób nie potrafi się zachować i częstuje się na zapas całymi garściami.Co do odcisków na galaretce to się nie przygladałam za to była ona smaczna.Śledzie akurat dla mnie były rewelacja.Dlaczego nie piszesz o pysznym drugim daniu, o nasdtępnym gorącym posiłku gdzie było pyszne mięsko w sosie pieprzowym, nie piszesz o makaronie z mięskiem w sosie z kurek.Czy o tym zapomniałeś czy to Ci akurat smakowało więc nie należy tematu poruszać?Każdy dostrzeże to co chce zależy od nastawienia.Ja także mam pewne zastrzezenia bo brakowało mi barszczyku gorącego nad ranem i grzybków w occie ale bez przesady.Jeżeli chce się mieć swoje ulubione dania to należy zostać w domu i sobie ugotować.A tak naprwdę to czy tylko o to żarcie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nistety_uczestnik do Diuny 2 IP: *.udn.pl 04.01.06, 16:39 Piszesz bardzo dokładnie, jakie tam były potrawy, jest to, co nie co podejrzane. A odnośnie szwedzkiego stołu z owocami to jak myślisz, dlaczego te osoby brały garściami owoce - ja Ci odpowiadam: byli cholernie głodni i jedyne, co tam się nadawało do zjedzenia!!! I odnośnie "mięska" z tymi sosami to bardzo trafne, spostrzerzenie - mięsko (trzeba było się starać żeby w całości przypadkiem nie łyknąć). Ps. A tak poza tym to pozdrawiam, bo ten sylwester tak dla Ciebie, jaki i dla mnie będzie nie zapomnianym (tylko z innej strony). DOSIEGO ROKU !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.rrserwis.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:17 o jejku, ale Pani jest inteligentna, kulturalna, oczytana i taktowna. A jak dobrze wychowana. Ja myslę, ze masz dużo kasy, ale kasa i przebywanie w drogich lokalach nie ma nic wspólnego z inteligenjcą. Ciekawi mnie o czym romawiasz ze swoimi inteligentymi gośćmi? I jaką książkę ostatnio przeczytałaś? Czasopisma się nie liczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olik Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:27 no,no mieszczanska KLASĄ powiało haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.radom.pilicka.pl 04.01.06, 20:28 raczej jakims kompleksem mniejszosci tudziez zazdroscia... ciezko okreslic, co przemawia przez niektore komentarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olik Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:29 to bylo o tym co ty NAPISALAS, TYLKO ZA SZYBKO PRZELACZYLEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLIK Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:33 JESZCZE JEDNO. smiac mi sie chce poprostu jak to Radomiaczki wysmiewaja sie z takich lub takich dyskotek, ale co weekend 'uderzaja' do innej wiochy na super 'zajefajna impre' haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.radom.pilicka.pl 04.01.06, 20:35 gratuluje wiec, ze takie wlasnie "Radomiaczki" masz w gronie swoich znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olik Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:41 i tu sie kolezanko mylisz- bo nie mieszkam w Radomiu, na dyskoteki tez nie chodze (nie ta muza dla mnie!) ale słysze (głownie co poniedziałek) jak moi koledzy i kolezanki-głownie z Radomia- cały dzień przezywają jak'wymiatali' na Atlancie Scenium, Fantazji itd itd....... więc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.radom.pilicka.pl 04.01.06, 20:50 po pierwsze nie jestem Twoja kolezanka, po drugie ww "kluby" znam jedynie z nazwy, po trzecie cytat:"...moi koledzy i kolezanki caly dzien przezywaja..."- wiec nie widze, gdzie sie myle okreslajac Twoje grono znajomych, po czwarte odbieganie od tematu nie jest ok. proponuje powrot do watku glownego tylko bez nadmiernej egzaltacji, bo ku temu sa inne miejsca. padlo pytanie, czy cos poza jedzeniem bylo nie tak na tym sylwestrze ? da ktos konkretna odpowiedz ? nie wiem jak wy, ale ja idac do lokalu nie oceniam wlasciciela i samochodu, jakim podjezdza, ani tez jego towarzystwa. ale trzeba miec swoje priorytety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olik Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:57 haha... -napisałas ' ale ja idac do lokalu nie oceniam wlasciciela i samochodu, jakim podjezdza, ani tez jego towarzystwa. ale trzeba miec swoje priorytety... dobre, dobre :D ZAPRZECZASZ SAMA SOBIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLIK Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 21:01 A pare postów wczesniej napisałas....." gdzie w menu bedzie widnial baleron, bigos i kielbasa wiejska, plasac bedzie mozna w rytm muzyki Mandaryny czy Boysow, wystroj bedzie stanowilo siano z gownem, a goscie z IQ rownym numerowi buta i mentalnoscia burakow narzna sie wodka weselna. gratuluje gustu i obycia. wpuscic bydlo na salony... szkoda slow... podobno znasz tylko z nazwy??? dobre... wlAsnie tak oceniasz ludzi KOLEZANKO!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olik Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 21:08 no i cisza w eterze, nasza panienka wygasła................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.radom.pilicka.pl 04.01.06, 21:17 Jest takie powiedzenie, bodajze angielskie - „Nigdy nie kloc sie z glupcem - sprowadzi cie do wlasnego poziomu i pobije doswiadczeniem”. tym chcialabym zakonczyc swoj dalszy udzial w tej, jakze jalowej, dyskusji... dodaj jeszcze swoje trzy grosze i triumfuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olik Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 21:34 no pewnie, zawsze łatwiej sie wycofac i podac 'cudze słowa' niz uzyc swoich i przyznac racje. ale przyznam sie szczerze, ze mi tez juz sie odechciało komentowac twoje troche głupie argumenty. pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
ruskie_pierogi85 Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. 24.01.06, 10:29 a mój św.pamięci dziadek mawiał "nigdy nie dyskutuj z głupcem. a jeśli ktoś nie zauważy różnicy?!" pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diuna2 Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: 82.139.44.* 03.01.06, 21:43 Nie wiem czy osoby, które zabierają głos na tym forum wszyscy byli w Europejskiej na sylwestrze. Ja byłam i wiem o czym mówię.Nie przeczę, że menu było dość oryginalne i na pewno nie standardowe ale niestety nie kazdemu smakowo można dogodzić.Jedzonka było dużo i nie przypuszczam aby ktoś wyszedł głodny.Ja osobiście idąc na sylwestra do tego lokalu sprawdziłam wczesniej co proponują do jedzenia.Jest wiadome, że tam schabowego i bigosu nie podają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec fantazjj Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 11:22 w fantazji to wlasciciel przynajmniej nog nie goli i jedzenie jest dobre zrobic cos wymyslnego byle ja nie jest problemem ale zrobic dobrego schabowego to joz chyba przerasta waszego szefa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keler Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:56 pani diuna2 to chyba pani PTaszek wspolniczka hihih trzeba bylo zrobic dobrze a nie mowc ze jest dobrze SAMOCHWALA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? ken? IP: *.152.udn.pl 04.01.06, 17:57 a czy to tam szefem jest ten Ken ze sportowym mercedesem i Barbie obok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diuna2 Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: 82.139.44.* 05.01.06, 17:57 gdybyś jeszcze pisał po polsku tak aby Cię można było zrozumieć...No cóż, nie każdy potrafi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel meskich Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 19:27 tak to KEN jak mu sie zdejmie spodnie to niczym nie rozni sie od barbi---------- - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega z klasy Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:48 podobno wlasciciel byl nawalony jak stodola hihi europejka a on ma tylko podstawowke chyba bo sredniej nie skonczyl przyszedl do nas w 2 i tak zostal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diuna2 Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: 82.139.44.* 12.01.06, 19:02 Anonimowo można różne świństwa wypisywać bezkarnie prawda? Właściciel nie był nawalony bo w odróżnieniu od wielu wypowiadających się tu byłam na ty sylwestrze i widziałam go. To wstyd powtarzać takie ploty.Jak dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega z klasy Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:46 oki, moze byl moze nie byl tylko pytam ,a co z tą szkola? jak sie ma zadęcie trzeba miec pokrycie> panno diuno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diuna2 Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: 82.139.44.* 13.01.06, 00:55 Wypowiadam się na temat, którego jestem pewna .Co do szkoły dowiem się i być może udowodnię Ci następne kłamstwo - kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEGA Z KLASY Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 17:27 i co diuna chyba nalezy ci sie-2- nie odpowiedzialas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diuna2 Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: 82.139.44.* 13.01.06, 17:54 Odpowiem jak się dowiem, chyba napisałam.Nie wyczytam tego z chmurek,muszę popytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piskorzxyz Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.94.udn.pl 17.01.06, 21:27 nauka poszla w las hehehe bez matury tez mozna udawac szefa tylko wiadomo ze nikt na poziomie tam nie pszyjdzie poogladac pijanego szefa z kolegami odradzam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwester Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 01:01 pijanego szefa może nie ale gdybyście mieli do wydania no powiedzmy 200 to można tam na kawe wpaść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 10:36 to sprawdz jesze karalnosc, chyba jest tam cos ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evropiejska Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.01.06, 15:34 Czy to ta kamienica zapakowana w folię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basenowy Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 19:16 europejska tylko europejska zanmiast lewatywy i plukania kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 19:17 diuna i co tak zaniemowilas????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diuna2 Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: 82.139.44.* 23.01.06, 21:59 Siemka Kolego, wiesz co - nie chce mi się bawić w detektywa.Tak naprawdę to chodziło o to, że byłam na tym sylwku i nie był pijany.Co mnie obchodzi jaką kto kończył szkołę,nie to jest najważniejsze.Dałam się wciagnąć w te wariacje bo szkoda mi się go zrobiło.Trzymał fason całego sylwestra więc nie rozumiem dlaczego ludzie są tak złośliwi.Nie piję do Ciebie bo ktoś wprowadził Cię w błąd tylko po co?Kto nie chce niech nie chodzi do Europejskiej, to wolny kraj.Ja nie chodzę nie dlatego, ze mi jedzenie tam nie smakuje bo jest dobre - dla mnie.Nie chodzę bo jest za drogo.Niektórzy nie potrafią się do tego przyznać,niestety.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muza Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 00:40 Od pewnego czasu czytam te brednie, które co niektórzy wypisują i moge powiedzieć tylko jedno:::::: straszne chamstwo, tu nie chodzi o resteuracje tylko osobite stosunki co niektórych z szefem, poprostu czysta zazdrośc. Nie mam szacunku do takich ludzi jak wy. Chcecie kogoś na sile osmieszyc, jak dla mnie to dzieciniada ale powodzenia, ciekawe co jeszcze wymyslicie i tak nikt w to nie wierzy ha ha, tu przemawia złość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignacy Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 19:39 a czego my zazdroscic ? takiej opinii? jesli ktos ma tyle ompleksow i leczy je błazenadą to niech nie dziwi sie reacji egatywnych a jesi chodzi o chamstwo to jesli poslucha sie szefa w chwili uniesienia to wiekszego rynsztoku nie znajdziesz jak tam , wiec muzo zanim cos napioszesz pomysl czemu wlasnie tak sie dzieje pzdrawiam z wyrazami szacunku dla twoich opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:19 oczywiscie ze to cham i prostak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pupeczka Re: SYLWESTER w europejskiej - bleee, a tfuu. IP: *.94.udn.pl 01.02.06, 14:09 i w dodatku lubi chłopcom stawiac lody;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś