Dodaj do ulubionych

Stanowiska tylko dla członków PIS

IP: 82.139.48.* 23.01.06, 18:17
Głosowałem na PIS i bardzo mnie boli,że wszystkie stanowiska (tak jak za
PZPR) są obsadzane przez członków PISu. Nieważne czy coś umie, ćzy ma jakieś
doświadczenie czy jest specjalistą. Najważniejszym kryterium jest członkostwo
w PISie.Jestem bardzo rozczarowany tym partyjniactwem. Myślę,że wielu
wyborców to zapamięta.
Obserwuj wątek
    • Gość: rac Re: Stanowiska tylko dla członków PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 18:52
      Za PZPR to się nazywało nomenklaturą partyjną. I dlatego powstała Solidarność
      by tego draństwa już nigdy nie było.
      • Gość: michu Re: Stanowiska tylko dla członków PIS IP: *.internet.radom.pl 23.01.06, 23:38
        A PiS powstał na bazie Solidarności, więc ta choroba nazywa się schizofrenia.
        Polski Zjednoczony PiS Robotniczy niech żyje!!!!
      • Gość: gosc Re: Stanowiska tylko dla członków PIS IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 29.01.06, 15:01
        Jak mozesz pisac taka nieprawde ze wszystko jest obsadzane przez PIS. Podaj
        przyklad w Radomiu? Dalej rzadzi uklad PZPR jak np. w Kuratorium, ZUS, PZu i inne.
    • string_tony Re: Stanowiska tylko dla członków PIS 24.01.06, 00:47
      Gość portalu: dlaczego? napisał(a):

> Głosowałem na PIS i bardzo mnie boli,że wszystkie stanowiska (tak jak za
      > PZPR) są obsadzane przez członków PISu. Nieważne czy coś umie, ćzy ma jakieś
      > doświadczenie czy jest specjalistą. Najważniejszym kryterium jest członkostwo
      > w PISie.Jestem bardzo rozczarowany tym partyjniactwem. Myślę,że wielu
      > wyborców to zapamięta.

Dlaczego ja ad vocem ; słuchaj przeczytałem i temat mię osobiście zaciekawił
      był.
      Ale nie wyjaśniłeś Dlaczego dlaczego te no...stanowiska są tylko dla członków.
      To jest jawna dyskryminacja;)

nowe zjawisko w przyrodzie - członek z ramienia ;)

hahahahahahahahaha!!!
      • Gość: misiop Re: Stanowiska tylko dla członków PIS IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 24.01.06, 03:50
        załóżmy wątek o rozczarowanych PiSem

HaHaHahaha
        • Gość: Artek Re: Stanowiska tylko dla członków PIS IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 29.01.06, 15:17
          a może wątek o rozczarowanych PO
          • Gość: dore Re: Stanowiska tylko dla członków PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 16:46
            pis znalazl sobie kolejnych naturalnych wrogow. to oni sa w tej chwili
            najwiekszym zagrozeniem dla braci i tych wlasnie trzeba niszczyc i wszystkie
            winy na nich skladac. to jest wlasnie socjotechnika a to ze szpital nie
            dostanie pieniedzy bo tak zaglosowal pis to nie wazne pewnie wine znowu beda
            zrzucac na po i wykazywac ich wine a my zwykli zjadacze chleba placimy za
            gierki pis w dazeniu do wladzy absolutnej. mialo racje to babsko w sejmie gdy
            mowilo idzie kaczyzm czy to nie analogia do tego co bylo. oni nawet nie maja
            swoich fachowcow i programu skoro zadnej ustawy sensownej nie wniesli do sejmu
            a podpieraja sie gilowska religa i innymi kradzionymi fachwcami z innych opcji
            • Gość: Tolo Re: Stanowiska tylko dla członków PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 09:37
              Wal się Włodarczyk
    • Gość: Marks Re: Stanowiska tylko dla członków PIS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.01.06, 09:56
      czerwone szumowiny płaczą bo w końcu ktoś się wziął za nich na poważnie!
      Panie Suski kiedy poleci Karaś - meneger z leninowskiej łaski hahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka