Gość: globo umysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:58 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
labdron Re: Czy w Radomiu są muzułmanie? 06.02.06, 12:03 Oczywiście -ja, na ten przykład, zawsze chwalę Allacha gdy dostanę dobrze przyprawiony kebab. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SERW ZES Re: Czy w Radomiu są muzułmanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:37 W ZESZLYM ROKU UCZYLA W 13 pg MUZULMANKA JEZYKA ANGIELSKIEGO ' I BYL LAJCIK Odpowiedz Link Zgłoś
lisonetka Re: Czy w Radomiu są muzułmanie? 16.02.06, 14:00 wszyscy w radomiu to muzumany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAD Re: Czy w Radomiu są muzułmanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:02 Weź już sie lisonetko nie kompromituj tymi swoimi wypowiedziami!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianka Re: Czy w Radomiu są muzułmanie? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:16 Na moim osiedlu mieszkała taka młoda muzułmanka, Polka. Chodziła w chuście i długim płaszczu budząc sensację wśród przechodniów. Jej mąż to jakiś Arab. Mieli malutkie dziecko. Ostatnio ich nie widzę, może się przeprowadzili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara Re: Czy w Radomiu są muzułmanie? IP: 203.185.255.* 16.02.06, 21:56 Oczywiscie , ze sie wyprowadzili bo mieli dosc tego gapienia sie na nich. Radom pod tym wzgledem to to bije rekordy. Na ulicy przejsc normalnie nie mozna, bo sie ludzie gapia, a czasem nawet stana i sie ogladaja. Nie, nie koniecznie na mnie, ale tak ogolnie mowie. To jest tak niskie i chamskie tak prymitywne, ze nie wiem ktore tutaj pokolenie nauczy sie chodzic po ulicach normalnie. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianka Re: Mara IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:35 Masz świętą rację. U nas każda inność budzi sensację. Kiedyś kupowałam coś u ulicznej straganiarki i przechodziła ta muzułmanka z wózeczkiem. Było bardzo gorąco a ona w tym swoim szczelnym stroju. Straganiarka popatrzyła na nią z takim politowaniem i powiedziała, że mogłaby przestać to teraz nosić bo jej mąż chwilowo wyjechał do swojego kraju to by się nie dowiedział. Spytałam ją czy jak jej mąż wyjeżdza to ona zdejmuje z szyi medalik...popatrzyła na mnie jak na wariatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent "Faktu" Re: Czy w Radomiu są muzułmanie? IP: *.lublin.mm.pl 16.02.06, 20:27 Są i już do ciebie idą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jopp67 Re: Czy w Radomiu są muzułmanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:30 tak Usama Bin Laden mieszka na Ustroniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Czy w Radomiu są muzułmanie? IP: 82.139.44.* 16.02.06, 23:13 na Południu mieszkała muzułmanak i kilku innych jeszcze jest nawet co jakis czas sie zbierają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayatollach Re: Czy w Radomiu są muzułmanie? IP: *.chello.pl 17.02.06, 11:57 habele habele hambele ham ram tam tam.diasjd.dźijgad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Czy w Radomiu są muzułmanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:24 samo to że sobie żarty robicie z tego pyania świadczy o waszej infantylnej postawie muzułmanka z południa wyjechała ze swoim mężem i dzieckiem i dobrze zrobiła przynajmiej będzie zyła z normalnej pensji ucząc za granicą i nie będzie słyszała krzyków ALIBABA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BATI313 Re: Czy w Radomiu są muzułmanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:39 muzlumanka jest teraz w londynie i ma drugie dziecko i chyba wraca do polski JAK 11 wrzesnia byla tragedia to jej komentarz brzmial w ruandzie jeszcze wiecej ludzi zginelo i nikt sie nie przejmuje I CO WY NA TO?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianka Re: BATI313 IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:39 Trudno nie przyznać jej racji w kwestii tej Ruandy. Jest dokładnie tak jak powiedziała, Ruanda jest mało spektakularna i nikt nad nią nie płacze! Zresztą wtedy opinie o tragedii były różne. Sama słyszałam od niektórych Katolików i ateistów, że w różnych sytuacjach ginie więcej ludzi a panuje cisza ale nie mówiła tego MUZUŁMANKA! Ona powinna conajmniej zapaść się pod ziemię ze wstydu za swoich współwyznawców, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-25 Re: Czy w Radomiu są muzułmanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:50 W radomiu był cmentarz mułzułmański zresztą bardzo blisko żydowskiego taki paradoks historii ale wielce połuczajacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayatollach Re: Czy w Radomiu są muzułmanie? IP: 87.206.232.* 18.02.06, 14:34 hamble humle hamble ham?eat your shit you pagan! Odpowiedz Link Zgłoś