Gość: Członek IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.02.06, 23:52 SM Nasz Dom wykupiła działki pod blokami Żeromskiego 76/82, 74, 84. Zarządzenie Nr 82/2006 Prezydenta Miasta Radomia z dnia 24 luego 2006 roku - upust 95 % na działki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poldek SM Nasz Dom wykupiła działki IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.02.06, 17:36 Czytałem, SM Nasz Dom wykupiła ponad 300 tys. m2 gruntów. Niedługo wspólnoty mieszkaniowe pozbawią zarząd żłobu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: SM Nasz Dom wykupiła działki IP: *.internet.radom.pl / 212.244.88.* 28.02.06, 19:18 szkoda że tak póżno firma solter wykupiła tereny przed blokami dużo wcześniej prezes z naszego domu nie dba o interesy mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Re: SM Nasz Dom wykupiła działki IP: *.radom.net 01.03.06, 07:52 Skoro prezes nie dba o interesy, to mieszkańcy tego bloku mogli wyłozyć 400 tys. zł i kupić sobie kawałek trawnika na własność. Jest przecież wolny rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: St Re: SM Nasz Dom wykupiła działki IP: *.internet.radom.pl / 212.244.88.* 01.03.06, 12:05 Stach zawsze myśli łbem za nim co napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerwazy Drogi Stachu ! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.03.06, 21:44 Nie ma wolnego rynku na styku gmina-reszta świata. Kościoły dostają działki bez wolnego rynku, klasztory itd. Sprawy te regulują przepisy, których cytować tu na forum nie zamierzam. Odnośnie kawałka trawnika, jeśli facet nie czytasz przepisów to nie zabieraj głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jańcio Wodnik Re: SM Nasz Dom wykupiła działki IP: *.radom.net 01.03.06, 08:03 Ja byłem osobiście w tej sprawie w Spóldzielni i Prezes Techniczny pokazała mi dokumenty swiadczące o próbach wykupu od gminy potrzebnego kawałka działki, Chyba jednak kupił ten, który miał kupić. Sprawa trafiła do Sądu, więc trzeba poczekać na rozstrzygnięcie. Ze spółdzielczym pozdrowieniem Jańczi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SM Nasz Dom wykupiła działki IP: 82.139.61.* 01.03.06, 16:11 aby ostudzić radość i przestrzec przed ewentualnymi błędami w podtępowaniu uwłaszczeniowym proponuję zajrzeć na nowopowstałe forum pod adresem naszeosiedle.radom.pl/dyskusja To, co tam piszą o uwlaszczeniu może być ostrzeżeniem i nauczką, jak nie robić uwłaszczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Mają kasę skoro kupili IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.03.06, 19:53 Mają kasę skoro kupili Odpowiedz Link Zgłoś