Dodaj do ulubionych

SM Nasz Dom wykupiła działki

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.02.06, 23:52
SM Nasz Dom wykupiła działki pod blokami Żeromskiego 76/82, 74, 84.
Zarządzenie Nr 82/2006 Prezydenta Miasta Radomia z dnia 24 luego 2006 roku -
upust 95 % na działki
Obserwuj wątek
    • Gość: Poldek SM Nasz Dom wykupiła działki IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.02.06, 17:36
      Czytałem, SM Nasz Dom wykupiła ponad 300 tys. m2 gruntów. Niedługo wspólnoty
      mieszkaniowe pozbawią zarząd żłobu
    • Gość: stefan Re: SM Nasz Dom wykupiła działki IP: *.internet.radom.pl / 212.244.88.* 28.02.06, 19:18
      szkoda że tak póżno firma solter wykupiła tereny przed blokami dużo wcześniej
      prezes z naszego domu nie dba o interesy
      mieszkańców
    • Gość: Stach Re: SM Nasz Dom wykupiła działki IP: *.radom.net 01.03.06, 07:52
      Skoro prezes nie dba o interesy, to mieszkańcy tego bloku mogli wyłozyć 400
      tys. zł i kupić sobie kawałek trawnika na własność. Jest przecież wolny rynek.
      • Gość: St Re: SM Nasz Dom wykupiła działki IP: *.internet.radom.pl / 212.244.88.* 01.03.06, 12:05
        Stach zawsze myśli łbem za nim co napisze
      • Gość: Gerwazy Drogi Stachu ! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.03.06, 21:44
        Nie ma wolnego rynku na styku gmina-reszta świata. Kościoły dostają działki bez
        wolnego rynku, klasztory itd. Sprawy te regulują przepisy, których cytować tu
        na forum nie zamierzam. Odnośnie kawałka trawnika, jeśli facet nie czytasz
        przepisów to nie zabieraj głosu.
    • Gość: Jańcio Wodnik Re: SM Nasz Dom wykupiła działki IP: *.radom.net 01.03.06, 08:03
      Ja byłem osobiście w tej sprawie w Spóldzielni i Prezes Techniczny pokazała mi
      dokumenty swiadczące o próbach wykupu od gminy potrzebnego kawałka działki,
      Chyba jednak kupił ten, który miał kupić. Sprawa trafiła do Sądu, więc trzeba
      poczekać na rozstrzygnięcie. Ze spółdzielczym pozdrowieniem Jańczi.
    • Gość: gość Re: SM Nasz Dom wykupiła działki IP: 82.139.61.* 01.03.06, 16:11
      aby ostudzić radość i przestrzec przed ewentualnymi błędami w podtępowaniu
      uwłaszczeniowym proponuję zajrzeć na nowopowstałe forum pod adresem
      naszeosiedle.radom.pl/dyskusja
      To, co tam piszą o uwlaszczeniu może być ostrzeżeniem i nauczką, jak nie robić
      uwłaszczenia :)
      • Gość: Wojtek Mają kasę skoro kupili IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.03.06, 19:53
        Mają kasę skoro kupili
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka