Gość: POwiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 23:09 A jak tam sondaże Panie Tusk? Nadal wygrywacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fiacina Re: Donald Tusk w Radomiu IP: 82.139.48.* 10.03.06, 00:11 Koło Resursy stało tyle wypasionych bryk,że nie było gdzie zaparkować w promieniu kilometra. Czyżby w Resursie też był Tusk? Sądząc po samochodach to był jego elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angielski zmywak Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.154.udn.pl 10.03.06, 01:17 Zgadza sie. Harowalismy jak woły w Anglii na zmywaku, bo socjaliści w Polsce nie daja uczciwie zarobic, tylko zabieraja pol pensji na jakies zusy. Teraz przyjechalismy naszymi nowymi mesiami i bemkami, zeby poprzec PO, zeby nasze dzieci za kilka lat nie musialy wyjezdzac za chelebem, tylko normalnie zalozyli firmy i uczciwie sie bogacily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angielski zmywak Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.154.udn.pl 10.03.06, 01:22 przywiozlbym Ci tez moze jakas wypasiona bryke, zebys sie nie rozbijal 30-letnim maluchem, ale rzad nas okrada z 25% zarobionej kasy, to niech Ci rzad zasponsoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angielski zmywak Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.154.udn.pl 10.03.06, 01:18 A jak tam sondaze Marcinkiewicz? Nadal jestes najpopularniejszy? W Anglii Jas Fasole tez jest popularny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiop Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 10.03.06, 04:50 A w Japoni ostatnio popularni są nasi kochani kibice, któzy byli w Niemczech na meczu z USA. Telewizja japonska pokazuje naszych pseudokibicow z komentarzem o chuliganach europejskich. Koledzy (japonscy) pytają mnie jak to wlasciwie jest w tej Polsce i co mam im odpowiedziec. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C-nik Spotkal sie bogatymi bufonami to i posluch mial ! IP: 82.139.44.* 10.03.06, 10:22 ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: Spotkal sie bogatymi bufonami to i posluch mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:14 Elektoratem Tuska są bogaci i zadowoleni. Elektoratem Kaczyńskiego biedni i zfrustrowani. Jeśli w Polsce będzie się poprawiać, to urośnie elektorat Tuska, a zmaleje elektorat Kaczyńskiego. Dlatego Tuskowi zależy, żeby w Polsce było lepiej, bo będzie miał większy elektorat. Kaczyńskiemu wręcz przeciwnie, im w Polsce gorzej, tym lepiej dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Spotkal sie bogatymi bufonami to i posluch mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:42 Teraz to sobie Tusk mógł do Radomia przyjechać a gdzie był podczas kampani do RAdomia nie przyjechał wtedy bo się bał!Tchórzostwo i oportunizm pana przewodniczącego Tuska jest znany od lat.Dobrze , że w Radomiu tak jak w całej Polsce przegrał z kretesem.Mam nadzieję , ze w maju wyrzucą go z funkcji przewodniczącego PO.A zapytali go czemu jako marszałke senatu zlikwidował woj. radomskie i wsparł Kielce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulfon i monika Re: Spotkal sie bogatymi bufonami to i posluch mi IP: *.154.udn.pl 10.03.06, 23:09 Dobrze ze przyjechal Kaczynski z Lepperem... od 4 miesiecy widac w miescie porawe... pierwszy raz od 30 lat zapomnialem co to sa dziury w jezdniach po zimie... za rok rowniez niebeda sie one mi snily... bo jak maja mi sie snic, skoro sprzedalem samochod, bo rzad podwyzszyl podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudi Re: Spotkal sie bogatymi bufonami to i posluch mi IP: 82.139.53.* 10.03.06, 15:05 Zapomniałeś dodać że jeszcze przestępcy i różnej maści krętacze. Największe poparcie miał przecież w więzieniach. Jak dobrze mi w tym więźniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolterz Re: Spotkal sie bogatymi bufonami to i posluch mi IP: *.154.udn.pl 10.03.06, 23:05 Są biedni, bo od lat glosują na socjalistów. Śmieszy mnie jak ktoś mówi, że głosuje za socjałem, bo socjał dba o miejsca pracy. O miejsca pracy dba niskie bezrobocie. Jak to spadnie do 4-5%, to pracodawcą będzie bał się odejścia pracownika, bo na jego miejsce może nikogo nie znaleźć. To lepiej zabezpieczy ludzi, niz jakies bzdurne przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.dc.dc.cox.net 10.03.06, 16:18 Komentujcie jego stanowisko a nie deklaracje po tej czy innej stronie. Z punktu widzenia PRAWICY amerykanskiej niestety Tusk wyglada na typowego Republikanina, ktory własnie zada wolnego rynku i zmniejszenia podatkow, coby nie pisac ta polityka odnosi w Ameryce sukcesy i jest tam jakas gwarancja na sukces w Polsce. Okazało sie, ze wysokie podatki to ograniczenie przedsiebiorczosci i stagnacja w rozwoju. Moze to byc niemiłe dla wielu bo zasiłkow nie bedzie, ale bedzie praca moze nawet mało płatna ale bedzie, polski nowy kapitalista jest bardzo zachłanny i aby sie "utrzymac przy zyciu" nie bedzie wiele płacił, ale lepsze to to niz zasiłek i wysokie bezrobocie, dlatego szukac ivestycji za wszelka cene. DAWAC nowym investorom "fantastyczne" warunki do inwestowania a młodziez zmusic do rzetelnej nauki jezykow obcych oraz unikalnych przedmiotow a takze komputerow, głownie Unix-Linux, kierunkow inzynierskich, chemii i biologii oraz zastosowania komputerow w medycynie. Zakres innych przedmiotow ograniczyc kosztem wyzej wymienionych. Dlatego LO Kochanowskiego ma racje inne szkoly powinny podazyc za jego przykladem, przestac kszalcic tylko ogolnie. Natomiast wyborcy musza słuchac i głosowac na ludzi Tuska a nie na Leppera oraz zadac od PiSu odejscia od populizmu, rozdawania pieniedzy na zasiłki a zezwalanie na inwestowanie we wszystko co jest mozliwe i wspieranie tych kapitalistow co daja prace, inaczej PRAWICOWOSC jest tylko sloganem i zle sie dla PiSu skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasyl Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 17:48 PREZYDENT TUSK I BASTA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ver Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:46 Czy BASTA to jest imię Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zartie Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.244.udn.pl 10.03.06, 19:00 Trochę niekompletna ta relacja z wizyty. Dlaczego nie ma ani słowa o spotkaniu z członkami Izby Przemysłowo - Handlowej Ziemi Radomskiej w auli Wydziału Mechanicznego Politechniki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:10 Panie Tusk-jako historyk powinien lepiej znać dzieje Radomia twierdząc,że interwencjonizm przez tyle lat zastępował wolny rynek w Radomiu-czy miał Pan na myśli także Radom z czasów PZPR po wydarzeniach czerwcowych 76 (ukarać warchołów oraz za rządów liberałów którzy przekształcili ul. 1905r w Aleję Upadłości. Dzięki liberałom mamy już w Radomiu miliardera/od Polsatu/ i kilku milionerów oraz prawie 30% bezrobocie obejmujące w dużej częsci wykształconą młodzież. Liberalizm w polskim wydaniu to gangsterzy i mafia powiązani czerwoną pajęczyna ze światem polityków.Pora na Polskę solidarną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:20 a trzeżwy był chociaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywujek Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.154.udn.pl 10.03.06, 23:13 No i wujek zostal najwiekszym kretynem dnia... moze wujek wyjedzie na Kube... tam nie ma liberalizmu i nie ma bezrobocia... niestety takiego oszolomstwa jest w tym miescie wiecej, wiec nigdy sie tu nie poprawi... wedlug wujka najlepiej podniesc ZUS do 2000 zl. i wyplacac z tego zasilki... wtedy bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:26 Donald Tusk jako wicemarszałke Senatu w latach 1997-2001 skasował 33 województwa w tym dwa duże : częstochowskie i radomskie.Wsparł za to m.in Opole i Kielce w walce o województwo.Za to m.in nigdy go nie poprę doprowadził do 27 % bezrobocia w Radomiu i tegoi , ze ja i tysiące radomian młodych na wszystkich uczelniach w kraju musi tłumaczyć , że w Radomiu mieszka 227 tys. ludzi i jesteśmy więksi od 203 tys. Kielc. A co pan Tusk jako poseł KLD z Gdańska w latach 1991-1993 w sejmie I kadencji III RP wyprawiał blokował lustrację i dekomunizację i obalał razem z SLD rząd Olszewskiego. Radom i młodzi radomianie o poglądach prawicowych mu to pamieta!Cieszę się , ze Tusk przewgrał wybory prezydencki i , że Polska ma wspaniałe prezydenta Lecha Kaczyńskiego a Tusk już niedługo się skończy w polityce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:27 A do Łomźy pan pojedzie był pan w tym miasteczku w czasie kampani prezydenckiej do ardomia bał się pan przyjechać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 23:23 A może antywujek wyjedziesz do Rosji-tam jest liberalizm, są miliarderzy i milionerzy,tylko naród cierpi nędzę, to sa skutki budowania dobrobytu w oparciu o liberalizm pomieszany z postkomunizmem i bezprawiem a tego samego chce Tusk i to skutecznie wdrażała poprzednia ekipa, najpierw trzeba zbudować państwo prawa a potem marzyć o liberalizmie. Radom wybrał PiS bo miał dosyć afer, bezprawia i galopującej nędzy a ty tych ludzi bezczelnie nazywasz "większością oszołomów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donaldo Re: Donald Tusk w Radomiu IP: 82.139.48.* 11.03.06, 17:55 Szef PO Donald Tusk rusza na objazd partyjnych struktur. W planach ma także spotkania z mieszkańcami. Ma podnieść na duchu, sprawdzić stan gotowości do wyborów samorządowych, zagrzać do walki Od czasów prezydenckiej kampanii to pierwsze "wyjście w teren" przewodniczącego PO. Tak Platforma rozpoczyna walkę o pokonanie PiS w wyborach samorządowych. Objazd zaczyna od woj. zachodniopomorskiego. Dziś będzie w Kołobrzegu i Koszalinie. W środę w Goleniowie i Szczecinie - tu spotka się z uczniami najlepszego liceum w kraju - XIII LO - i z mieszkańcami na szczecińskim targowisku Manhattan, które do tej pory było stałym miejscem wyborczych spotkań Andrzeja Leppera. Miejsce startu jest nieprzypadkowe. W wyborach prezydenckich Tusk w woj. zachodniopomorskim zyskał najlepszy wynik w kraju (58,5 proc.). Prezydent Lech Kaczyński - najgorszy. Również w tym regionie PO zwyciężyła w wyborach parlamentarnych. - Donald Tusk przyjedzie podziękować mieszkańcom za poparcie - mówi dyrektor biura parlamentarnego PO Marcin Rosół. - Sprawdzi też, jak wyglądają w terenie partyjne struktury, czy mają przygotowanych kandydatów na radnych, prezydentów, burmistrzów. Zrobi przegląd wojsk. Następne w planach jest Mazowieckie. - Tu chcemy pozabiegać o elektorat w mniejszych miejscowościach - zdradza Rosół. Nad programem wizyt Donalda Tuska czuwa złożony z posłów PO zespół reagowania strategicznego. Przewodzi mu doradca Tuska ds. mediów i kultury poseł Rafał Grupiński. Objazd ma pomóc w przekonywaniu działaczy i wyborców, że mimo drugiego wyniku w sondażach w wyborach samorządowych Platforma ma szansę wygrać. - Donald Tusk będzie przekonywał naszych członków, że nie ma powodu do frustracji - mówi poseł z Gdańska i członek zespołu reagowania strategicznego Sławomir Nowak. - Wygramy. Mamy silniejszą reprezentację w samorządzie niż w PiS. Już teraz mamy więcej burmistrzów i prezydentów miast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybak z Radomia Re: Donald Tusk w Radomiu IP: 82.139.50.* 12.03.06, 09:35 W Allegro znalazłem ogłoszenie -sprzedam zegarek z drugiej wojny swiatowej ze znakiem niemieckiej armii,a w nawiase po dziadku Donalda mozna zobaczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baymen Re: Donald Tusk w Radomiu IP: 82.139.54.* 15.03.06, 17:07 Donald Tusk to jedyny znany polityk, na którego w mojej szkole nikt nie wylałby szamba, w którego nikt nie rzucił by jajkiem. Jakby do szkoły wpadł Jarosław Zawsze Dziewica, bądź jego karłowaty braciszek (vel prezydent RP) to na pewno nie słuchalibyśmy go z takim skupieniem, jak to było w czwartek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skupiony Re: Donald Tusk w Radomiu IP: 82.139.48.* 15.03.06, 21:22 Ja kiedy słucham pół tuska też się skupiam. W wc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baymen Re: Donald Tusk w Radomiu IP: 82.139.54.* 16.03.06, 15:24 Na zatwardzenie pomaga picie dużej ilości napojów... Odpowiedz Link Zgłoś