Dodaj do ulubionych

Donald Tusk w Radomiu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 23:09
A jak tam sondaże Panie Tusk? Nadal wygrywacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: fiacina Re: Donald Tusk w Radomiu IP: 82.139.48.* 10.03.06, 00:11
      Koło Resursy stało tyle wypasionych bryk,że nie było gdzie zaparkować w
      promieniu kilometra. Czyżby w Resursie też był Tusk? Sądząc po samochodach to
      był jego elektorat.
      • Gość: angielski zmywak Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.154.udn.pl 10.03.06, 01:17
        Zgadza sie. Harowalismy jak woły w Anglii na zmywaku, bo socjaliści w Polsce nie
        daja uczciwie zarobic, tylko zabieraja pol pensji na jakies zusy. Teraz
        przyjechalismy naszymi nowymi mesiami i bemkami, zeby poprzec PO, zeby nasze
        dzieci za kilka lat nie musialy wyjezdzac za chelebem, tylko normalnie zalozyli
        firmy i uczciwie sie bogacily.
      • Gość: angielski zmywak Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.154.udn.pl 10.03.06, 01:22
        przywiozlbym Ci tez moze jakas wypasiona bryke, zebys sie nie rozbijal 30-letnim
        maluchem, ale rzad nas okrada z 25% zarobionej kasy, to niech Ci rzad zasponsoruje.
    • Gość: angielski zmywak Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.154.udn.pl 10.03.06, 01:18
      A jak tam sondaze Marcinkiewicz? Nadal jestes najpopularniejszy? W Anglii Jas
      Fasole tez jest popularny.
      • Gość: misiop Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 10.03.06, 04:50
        A w Japoni ostatnio popularni są nasi kochani kibice, któzy byli w Niemczech na
        meczu z USA. Telewizja japonska pokazuje naszych pseudokibicow z komentarzem o
        chuliganach europejskich. Koledzy (japonscy) pytają mnie jak to wlasciwie jest
        w tej Polsce i co mam im odpowiedziec.
        Pozdrawiam
    • Gość: C-nik Spotkal sie bogatymi bufonami to i posluch mial ! IP: 82.139.44.* 10.03.06, 10:22
      ;-))
      • Gość: franz Re: Spotkal sie bogatymi bufonami to i posluch mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:14
        Elektoratem Tuska są bogaci i zadowoleni. Elektoratem Kaczyńskiego biedni i
        zfrustrowani. Jeśli w Polsce będzie się poprawiać, to urośnie elektorat Tuska,
        a zmaleje elektorat Kaczyńskiego. Dlatego Tuskowi zależy, żeby w Polsce było
        lepiej, bo będzie miał większy elektorat. Kaczyńskiemu wręcz przeciwnie, im w
        Polsce gorzej, tym lepiej dla niego.
        • Gość: KR! Re: Spotkal sie bogatymi bufonami to i posluch mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:42
          Teraz to sobie Tusk mógł do Radomia przyjechać a gdzie był podczas kampani do RAdomia nie przyjechał wtedy bo się bał!Tchórzostwo i oportunizm pana przewodniczącego Tuska jest znany od lat.Dobrze , że w Radomiu tak jak w całej Polsce przegrał z kretesem.Mam nadzieję , ze w maju wyrzucą go z funkcji przewodniczącego PO.A zapytali go czemu jako marszałke senatu zlikwidował woj. radomskie i wsparł Kielce?
          • Gość: kulfon i monika Re: Spotkal sie bogatymi bufonami to i posluch mi IP: *.154.udn.pl 10.03.06, 23:09
            Dobrze ze przyjechal Kaczynski z Lepperem... od 4 miesiecy widac w miescie
            porawe... pierwszy raz od 30 lat zapomnialem co to sa dziury w jezdniach po
            zimie... za rok rowniez niebeda sie one mi snily... bo jak maja mi sie snic,
            skoro sprzedalem samochod, bo rzad podwyzszyl podatki.
        • Gość: Rudi Re: Spotkal sie bogatymi bufonami to i posluch mi IP: 82.139.53.* 10.03.06, 15:05
          Zapomniałeś dodać że jeszcze przestępcy i różnej maści krętacze. Największe
          poparcie miał przecież w więzieniach. Jak dobrze mi w tym więźniu.
        • Gość: wolterz Re: Spotkal sie bogatymi bufonami to i posluch mi IP: *.154.udn.pl 10.03.06, 23:05
          Są biedni, bo od lat glosują na socjalistów. Śmieszy mnie jak ktoś mówi, że
          głosuje za socjałem, bo socjał dba o miejsca pracy. O miejsca pracy dba niskie
          bezrobocie. Jak to spadnie do 4-5%, to pracodawcą będzie bał się odejścia
          pracownika, bo na jego miejsce może nikogo nie znaleźć. To lepiej zabezpieczy
          ludzi, niz jakies bzdurne przepisy.
    • Gość: KIBIC Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.dc.dc.cox.net 10.03.06, 16:18
      Komentujcie jego stanowisko a nie deklaracje po tej czy innej stronie.
      Z punktu widzenia PRAWICY amerykanskiej niestety Tusk wyglada na typowego
      Republikanina, ktory własnie zada wolnego rynku i zmniejszenia podatkow, coby
      nie pisac ta polityka odnosi w Ameryce sukcesy i jest tam jakas gwarancja na
      sukces w Polsce.
      Okazało sie, ze wysokie podatki to ograniczenie przedsiebiorczosci i stagnacja w
      rozwoju. Moze to byc niemiłe dla wielu bo zasiłkow nie bedzie, ale bedzie praca
      moze nawet mało płatna ale bedzie, polski nowy kapitalista jest bardzo zachłanny
      i aby sie "utrzymac przy zyciu" nie bedzie wiele płacił, ale lepsze to to niz
      zasiłek i wysokie bezrobocie, dlatego szukac ivestycji za wszelka cene.

DAWAC nowym investorom "fantastyczne" warunki do inwestowania a młodziez zmusic
      do rzetelnej nauki jezykow obcych oraz unikalnych przedmiotow a takze
      komputerow, głownie Unix-Linux, kierunkow inzynierskich, chemii i biologii oraz
      zastosowania komputerow w medycynie. Zakres innych przedmiotow ograniczyc
      kosztem wyzej wymienionych.
      Dlatego LO Kochanowskiego ma racje inne szkoly powinny podazyc za jego
      przykladem, przestac kszalcic tylko ogolnie. Natomiast wyborcy musza słuchac i
      głosowac na ludzi Tuska a nie na Leppera oraz zadac od PiSu odejscia od
      populizmu, rozdawania pieniedzy na zasiłki a zezwalanie na inwestowanie we
      wszystko co jest mozliwe i wspieranie tych kapitalistow co daja prace, inaczej
      PRAWICOWOSC jest tylko sloganem i zle sie dla PiSu skonczy.
    • Gość: wasyl Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 17:48
      PREZYDENT TUSK I BASTA!!!!!
      • Gość: Ver Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:46
        Czy BASTA to jest imię Tuska?
    • Gość: zartie Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.244.udn.pl 10.03.06, 19:00
      Trochę niekompletna ta relacja z wizyty. Dlaczego nie ma ani słowa o spotkaniu
      z członkami Izby Przemysłowo - Handlowej Ziemi Radomskiej w auli Wydziału
      Mechanicznego Politechniki???
    • Gość: wujek Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:10
      Panie Tusk-jako historyk powinien lepiej znać dzieje Radomia twierdząc,że interwencjonizm przez tyle lat zastępował wolny rynek w Radomiu-czy miał Pan na myśli także Radom z czasów PZPR po wydarzeniach czerwcowych 76 (ukarać warchołów oraz za rządów liberałów którzy przekształcili ul. 1905r w Aleję Upadłości.
      Dzięki liberałom mamy już w Radomiu miliardera/od Polsatu/ i kilku milionerów
      oraz prawie 30% bezrobocie obejmujące w dużej częsci wykształconą młodzież.
      Liberalizm w polskim wydaniu to gangsterzy i mafia powiązani czerwoną pajęczyna
      ze światem polityków.Pora na Polskę solidarną.
      • Gość: leszek Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:20
        a trzeżwy był chociaż ?
      • Gość: antywujek Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.154.udn.pl 10.03.06, 23:13
        No i wujek zostal najwiekszym kretynem dnia... moze wujek wyjedzie na Kube...
        tam nie ma liberalizmu i nie ma bezrobocia... niestety takiego oszolomstwa jest
        w tym miescie wiecej, wiec nigdy sie tu nie poprawi... wedlug wujka najlepiej
        podniesc ZUS do 2000 zl. i wyplacac z tego zasilki... wtedy bedzie dobrze
        • Gość: KR! Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:26
          Donald Tusk jako wicemarszałke Senatu w latach 1997-2001 skasował 33 województwa w tym dwa duże : częstochowskie i radomskie.Wsparł za to m.in Opole i Kielce w walce o województwo.Za to m.in nigdy go nie poprę doprowadził do 27 % bezrobocia w Radomiu i tegoi , ze ja i tysiące radomian młodych na wszystkich uczelniach w kraju musi tłumaczyć , że w Radomiu mieszka 227 tys. ludzi i jesteśmy więksi od 203 tys. Kielc.
          A co pan Tusk jako poseł KLD z Gdańska w latach 1991-1993 w sejmie I kadencji III RP wyprawiał blokował lustrację i dekomunizację i obalał razem z SLD rząd Olszewskiego.
          Radom i młodzi radomianie o poglądach prawicowych mu to pamieta!Cieszę się , ze Tusk przewgrał wybory prezydencki i , że Polska ma wspaniałe prezydenta Lecha Kaczyńskiego a Tusk już niedługo się skończy w polityce!
          • Gość: KR! Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:27
            A do Łomźy pan pojedzie był pan w tym miasteczku w czasie kampani prezydenckiej do ardomia bał się pan przyjechać!
        • Gość: rita Re: Donald Tusk w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 23:23
          A może antywujek wyjedziesz do Rosji-tam jest liberalizm, są miliarderzy i milionerzy,tylko naród cierpi nędzę, to sa skutki budowania dobrobytu w oparciu o liberalizm pomieszany z postkomunizmem i bezprawiem a tego samego chce Tusk i to skutecznie wdrażała poprzednia ekipa, najpierw trzeba zbudować państwo prawa
          a potem marzyć o liberalizmie. Radom wybrał PiS bo miał dosyć afer, bezprawia i galopującej nędzy a ty tych ludzi bezczelnie nazywasz "większością oszołomów".
    • Gość: donaldo Re: Donald Tusk w Radomiu IP: 82.139.48.* 11.03.06, 17:55
      Szef PO Donald Tusk rusza na objazd partyjnych struktur. W planach ma także
      spotkania z mieszkańcami. Ma podnieść na duchu, sprawdzić stan gotowości do
      wyborów samorządowych, zagrzać do walki

Od czasów prezydenckiej kampanii to pierwsze "wyjście w teren" przewodniczącego
      PO.

Tak Platforma rozpoczyna walkę o pokonanie PiS w wyborach samorządowych. Objazd
      zaczyna od woj. zachodniopomorskiego. Dziś będzie w Kołobrzegu i Koszalinie. W
      środę w Goleniowie i Szczecinie - tu spotka się z uczniami najlepszego liceum w
      kraju - XIII LO - i z mieszkańcami na szczecińskim targowisku Manhattan, które
      do tej pory było stałym miejscem wyborczych spotkań Andrzeja Leppera. Miejsce
      startu jest nieprzypadkowe. W wyborach prezydenckich Tusk w woj.
      zachodniopomorskim zyskał najlepszy wynik w kraju (58,5 proc.). Prezydent Lech
      Kaczyński - najgorszy. Również w tym regionie PO zwyciężyła w wyborach
      parlamentarnych.

- Donald Tusk przyjedzie podziękować mieszkańcom za poparcie - mówi dyrektor
      biura parlamentarnego PO Marcin Rosół. - Sprawdzi też, jak wyglądają w terenie
      partyjne struktury, czy mają przygotowanych kandydatów na radnych, prezydentów,
      burmistrzów. Zrobi przegląd wojsk.

Następne w planach jest Mazowieckie. - Tu chcemy pozabiegać o elektorat w
      mniejszych miejscowościach - zdradza Rosół.

Nad programem wizyt Donalda Tuska czuwa złożony z posłów PO zespół reagowania
      strategicznego. Przewodzi mu doradca Tuska ds. mediów i kultury poseł Rafał
      Grupiński.

Objazd ma pomóc w przekonywaniu działaczy i wyborców, że mimo drugiego wyniku w
      sondażach w wyborach samorządowych Platforma ma szansę wygrać. - Donald Tusk
      będzie przekonywał naszych członków, że nie ma powodu do frustracji - mówi
      poseł z Gdańska i członek zespołu reagowania strategicznego Sławomir Nowak. -
      Wygramy. Mamy silniejszą reprezentację w samorządzie niż w PiS. Już teraz mamy
      więcej burmistrzów i prezydentów miast.
      • Gość: Rybak z Radomia Re: Donald Tusk w Radomiu IP: 82.139.50.* 12.03.06, 09:35
        W Allegro znalazłem ogłoszenie -sprzedam zegarek z drugiej wojny swiatowej ze
        znakiem niemieckiej armii,a w nawiase po dziadku Donalda mozna zobaczyć .
        • Gość: Baymen Re: Donald Tusk w Radomiu IP: 82.139.54.* 15.03.06, 17:07
          Donald Tusk to jedyny znany polityk, na którego w mojej szkole nikt nie wylałby
          szamba, w którego nikt nie rzucił by jajkiem. Jakby do szkoły wpadł Jarosław
          Zawsze Dziewica, bądź jego karłowaty braciszek (vel prezydent RP) to na pewno
          nie słuchalibyśmy go z takim skupieniem, jak to było w czwartek...
          • Gość: skupiony Re: Donald Tusk w Radomiu IP: 82.139.48.* 15.03.06, 21:22
            Ja kiedy słucham pół tuska też się skupiam. W wc.
            • Gość: Baymen Re: Donald Tusk w Radomiu IP: 82.139.54.* 16.03.06, 15:24
              Na zatwardzenie pomaga picie dużej ilości napojów...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka