Dodaj do ulubionych

Radomiak - Zawisza 1:2

IP: *.31.radom.pilicka.pl 02.04.06, 20:30
Ale próchno ten Radomiak ! Z taką grą to 3 liga wita !
moje oceny (1-6)
borkowski 2 szwed 3 Wachowicz 2 Nykiel 4 michalski 2
cvetkovic 3 Barkaniczkow 2 barzynski 2 pietka 2
kalu 1 sajdak 2 ( uss 1 kacpdrzak 1 )
Obserwuj wątek
    • Gość: rks1910 Sędzia był naprawdę wysokiej klasy......... IP: *.31.radom.pilicka.pl 02.04.06, 20:33
      Michalski trzyma imeha za koszulke, podnosi go do góry, kopie po kostkach, a
      sędzia Piotr święs pokazuje żółć nigeryjczykowi... cały stadion mało nie
      posiadał sie ze smiechu.......
    • Gość: s Re: Radomiak - Zawisza 1:2, czyli IP: *.31.radom.pilicka.pl 02.04.06, 20:34
      z niewolnika nie ma pracownika./ za tydzień z jagą będzie 0-3
      • Gość: MK Re: Radomiak - Zawisza 1:2, czyli IP: *.devs.futuro.pl 02.04.06, 21:20
        słabo bardzo słabo. tyle. T@T widziałeś mecz? mały płakał ze nie grał u
        Mietka... juz wiem dlaczego
        • Gość: tolek Re: Radomiak - Zawisza 1:2 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.04.06, 22:28
          mk barzyński sam mógł wygrac mecz lecz połakomil sie
          • Gość: mk tolek! wlasnie tak było!! IP: *.devs.futuro.pl 02.04.06, 22:41
          • Gość: Trendy Tak miało być i tyle ! IP: *.stat.gov.pl 03.04.06, 10:22
            Ja, jak wielokrotnie tu już pisałem jestem zwolennikiem spiskowej teorii
            dziejów. To co miało miejsce w Radomiu na Struga, podczas meczu z Zawiszą,
            w wykonaniu Radomiaka, to super udawanie i tyle. Jak by to tylko było to,
            że grali, starali się, a "nie wyszło", to bardzo źle by świadczyło o trenerze
            Kurasie, że wybrał do drużyny tak słabych zawodników. To jest polska piłka
            kopana i po tym meczu utwierdziłem się, że nadal rządzą w tym towarzystwie
            układy i układziki. Tego żadna komisja etyki nie zmieni, bo zbyt duże
            pieniądze "chodzą" koło piłki nożnej. Mecz widziałem i na zakończenie powiem
            tak, gdybym nie miał tych lat, które już mam i nie oglądał kilkuset meczy
            piłkarskich, to może nawet bym i uwierzył, że się starali, ale mieli pecha.
            Na dzisiaj, to pozostał mi niedosyt i z niesmakiem opuszczałem stadion przy
            ul. Struga. Koniec, kropka, amen. jak najszybciej bym chciał o tym zapomnieć!
        • Gość: T@T Radomiak - Zawisza 1:2, czyli układ ? IP: *.chello.pl 04.04.06, 00:29
          "MK", oczywiścioe na meczu byłem, ale wyszedłem zniesmaczony. Nie bardzo wiem
          co tu by napisać w komentarzu. Jestem jak to się mówi "rozdarty wewnętrznie".
          Mój punkt widzenia jest bliski temu co napisał TRENDY. Wg. mnie przegrali,
          bo "nie chcieli" wygrać i na tej konstatacji można by rzecz zakończyć.
          Ja nie wierzę, że Ci grający w tym meczu zawodnicy to takie "jełopy",
          jak się zaprezentowali i tak nie umieli wykorzystać "setek" jakie mieli.
          Oni są lepsi i to dużo lepsi, a to, że nie wygrali tego meczu z Zawiszą,
          to wina "układu" w jakim tkwi cała piłka nożna w Polsce. Radomiak nie spadnie,
          ale baraże są "na dzisiaj" gwarantowane. Tylko w imię czego jest nam kibicom
          to serwowane. My idziemy "za każdym razem" na mecz i jesteśmy perfidnie
          robieni "w balona". Nie wiem, czy dożyję czasów, że polskie drużyny piłkarskie
          będą grać niezależnie od ligi, czy w pierwszej, czy w piątej, "czysto" i bez
          żadnych podtekstów. Taka jest Szanowny "MK" moja ocena tego meczu.
    • Gość: Mr.Green Re: Radomiak - Zawisza 1:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 09:16
      Porażka boli ale to jeszcze nie koniec świata! Jeszcze nie raz Radomiaczek
      udowodni że jest najlepszy! Ja gorąco w to wierzę... Pozdro dla prawdziwych
      kibiców co są z Zielonymi na dobre i na złe! Swoją drogą najlepszą akcję jaką
      zobaczyłem było ,,krycie'' czarnoskórego zawodnika przez Michalskiego :-))
      Jak dla mnie najciekawszy moment sobotniego popołudnia hehe!
    • Gość: RAA Re: Radomiak coraz słabszy. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.04.06, 11:37
      Bylem widzialem i sie przekonalem, że Radomiak w tym skladzie to naprawde slaba
      druzyna, jej gra szczegolnie w I-szej polowie to kompromitacja i antyreklama
      pilki noznej, poprostu zlepek przypadkowo zebranych i nerozumiejacych sie
      kompletnie zawodnikow biegajacych bez celu po boisku, szczegolnie slaba gra
      obroncow, i bramkarza w tym meczu - co w glownej mierze było przyczyną szybkiej
      utraty bramki na poczatku meczu.
      Narzekalismy na gre druzyny w zeszłym roku, ale w porownaniu z tamtą ten obecny
      Radomiak prezentuje sie o klase gorzej, przynajmniej w tym inauguracyjnym meczu
      przed wlasna publicznoscia.
      • Gość: Gela Re: Radomiak coraz słabszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 13:10
        zgadzam się, piłkarzom nie przyświecała żadna myśl przewodnia,
        a Pan Czarnecki jeśli się cudem utrzymamy niech w te pędy przeprasza Bronka
        (to tylko moje marzenie ale dlaczego nie), najgorsze jest to że wizytówka
        radomiaczka miała być ambicja, wola walki itp....
        najgorsze jest to że wszyscy łudziliśmy się po ostrowcu że to kszo jest takie
        mocne (łącznie z kibolami z ostrowca) a rzeczywistość
        okazała się przygniatająca i dla nas i dla nich, niestety okazało się że to
        radomiak jest aż tak słaby
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka