Dodaj do ulubionych

babcie napiraja

19.04.06, 13:03
Zostalam dzis pobita dotkliwie przez 87 letnia babcie, siedzac spokojnie na
siedzeniu w autobusie dopadła mnie jak szalona zaczęła okładać mnie torbami
wkoncu zepchneła i uderzyła w twarz gdy wysiadałam również wysiadła i
zepchneła mnie ze schodów łamiąc mi 3 żebra i skończyło sie na skręceniu
kostki. Nie stawiałam sie ze wzgledu na jej podeszły wiek, ale nie
oszczedzalam słów!!! Uważajcie na babcie autobusowe!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: elcia Re: babcie napiraja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:26
      Babcia też człowiek : )))
    • Gość: babcia Re: babcie napiraja IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.04.06, 19:06
      Czy na czole miała napisane ile ma lat?
    • Gość: :) Re: babcie napiraja IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:41
      Dobre, troche się uśmiałem:)
    • Gość: wesoła Re: babcie napiraja IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 13:01
      Zuch babcia! Oby takich więcej to małolaty zanim siądą w autobusie będą się
      dobrze rozglądały czy nie stoi ktoś starszy. Aż szkoda, że to tylko prowokacja!
      • Gość: Ja Re: babcie napiraja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 16:04
        "małolaty zanim siądą w autobusie będą się
        > dobrze rozglądały czy nie stoi ktoś starszy" Nie tylko ktoś starsz, ale
        kobieta w ciąży czy z dzieckiem na ręku. Tu nie chodzi o posadzenie ciała,
        tylko o brzpieczeństwo dzieci (tego w brzuchu i tego już urodzonego).
        • Gość: babcia Re: babcie napiraja IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.05.06, 16:12
          Ale nudzisz.Jak nie masz nic dowcipnego do powiedzenia to lepiej siedż cicho.
          Poczucie chumoru jest cechą ludi inteligentnych.
          • Gość: home.truth Re: babcie napiraja IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.05.06, 13:24
            kto nudzi to nudzi poczucie humoru analfabeto jest dla kazdego niewazne czy
            czlowiek jest inteligentny czy tez mniej szkoda pisania na takiego debila czy
            tez debilke nie podoba ci sie to nie czytaj i wypowiadaj sie na ten temat bo i
            tak mam cie glęboko w d********
            • Gość: andree Re: babcie napiraja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 13:33
              Obawiam się jednak, że to Ty jesteś debilką. Nie uczyli Cie w zawodówce czym
              jest interpunkcja i składnia?? Faktycznie poczucie humoru jest dla ludzi
              inteligentnych, jeśli śmieszy Cie ta denna opowiastka o babci autobusowej to
              musisz mieć jakiś niedobór szarych komórek. Żeujące. Twoje IQ jest niewiele
              wyższe od IQ szklanki. Naucz się pisać.
            • Gość: ja:) Re: babcie napiraja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 13:36
              I kogo ty nazywasz analfabetą?????????:D:D:D:D:D Spójrz na twoje wypociny.
              Żadnej kropki, żadnego przecinka, tylko wyzwiska i agresja. To jest forum
              RADOMSKIEJ gazety, więc nie wiem czemu się tu wypowiadasz. Jak otworzą filię u
              Ciebie w twoim sołectwie dopiero sie publicznie wypowiadaj.
    • Gość: nika Re: babcie napiraja IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.05.06, 13:39
      home.truth napisała:

> Zostalam dzis pobita dotkliwie przez 87 letnia babcie, siedzac spokojnie na
      > siedzeniu w autobusie dopadła mnie jak szalona zaczęła okładać mnie torbami
      > wkoncu zepchneła i uderzyła w twarz gdy wysiadałam również wysiadła i
      > zepchneła mnie ze schodów łamiąc mi 3 żebra i skończyło sie na skręceniu
      > kostki. Nie stawiałam sie ze wzgledu na jej podeszły wiek, ale nie
      > oszczedzalam słów!!! Uważajcie na babcie autobusowe!!!

brawo dla babci!!!!!!!!!!!!!!! ;)))))))))))
      • Gość: :) Re: babcie napiraja IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 03.05.06, 14:22
        Te babcie sa wredne. Nie dosc, ze jezdza autobusami za darmo, to jeszcze muszam
        usiasc. Gdybym ja jezdzil za darmo, to moglbym stac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka