Dodaj do ulubionych

Wesele Radom-Warszawa ,pomoc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 00:39
witam wszystkich zwaracam sie z ogromna prosba ,jestem z warszawy a moja
wybranka pochodzi z radomia ,ale zamieszkuje tez w warszawie ,planujemy wesele
oczywiscie w radomiu ale praktyczniue nie mamy żadnego pojecia o salach i
miejscach domów weselnych w radomiu ,prosze o pomoc i porade które miejsca sa
warte polecenia i zobaczenia , ..........z góry dziekujemy i serdecznie
pozdrawiamy
Obserwuj wątek
    • Gość: sara Re: Wesele Radom-Warszawa ,pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:58
      ja też mieszkam w Warszawie ale wesele miałam w radomiu tzn w okolicach miasta.
      Była to restauracja Leśny dwór. Na forum było ju ż sporo informacji o tym
      lokalu. Ja naprawde polecam. wesele było udane a goście bardzo zadowoleni.

Pozdrawiam
      Sara
    • Gość: as.81 Re: Wesele Radom-Warszawa ,pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 11:00
      Ja proponuję nowy lokal w okolicy oś Michałów tel 0503155406
    • prodisc Re: Wesele Radom-Warszawa ,pomoc 09.05.06, 21:28
      Trochę mało napisałeś jak na sam początek. Ile osób planujecie na przyjęcie
      weselne, jaki termin miej więcej was interesuje.
      Poszukaj w archiwum forum, a znajdziesz wiele informacji i to raczej
      pożytecznych

Pozdrawiam

www.prodisc.prv.pl
    • Gość: M. Re: Wesele Radom-Warszawa ,pomoc IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.05.06, 23:27
      Proszę o kontakt telefoniczny pod nr 0608 76 75 74.
      Pozdrawiam.
    • Gość: mąż Re: Wesele Radom-Warszawa ,pomoc IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.05.06, 00:47
      ..osobiscie polecam cyganerie bo z cateringiem za osobe juz od 100zł, oraz
      GOLIATA ale raczej bez cateringu bo slyszalem ze niezle oszukuja, poza tym sala
      lux - cos kolo 2900 :)
    • Gość: DARIUSZ Re: Wesele Radom-Warszawa ,pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:11
      WITAM !
      Jeśli szukacie Państwo zespołu na wesle to proszę o kontakt tel 606450920 lub
      e-mail blueheaven@poczta.fm pozdrawiam dariusz
    • Gość: Paweł Re: Wesele Radom-Warszawa ,pomoc IP: *.internet.radom.pl 15.10.06, 18:17
      Polecam salę weselna koło radomia małęczyn nowy ul. Lubelska 70 u Burzyńskiego
      tel 607777629 i zespół muzyczny Remedium 607 378 790 i kamerzystę 504 282 909
      • Gość: jaja Re: Wesele Radom-Warszawa ,pomoc IP: *.radom.pl 15.10.06, 19:20
        GOLIAT na ul. Warszawskiej, romantyczna sala w nowoczesnym stylu. Wlasciciele
        mowia ze sala jest na 200 osob a tak naprawde 150 osob i jest ciasno, ale sala
        bardzo ladna. Jesli chodzi o zespol to polecam Mixture,zagrają wszystko o co
        ich poprszicie, niestety nie mam juz na nich namiarów.
    • Gość: detroit Re: Wesele Radom-Warszawa ,pomoc IP: *.aster.pl 18.10.06, 21:30
      jako warszawianko-radomianka mogę polecić goliat na warszawskiej(sama tam
      mialam wesele), byle nie w upały (chyba że już założyli klimę :)
      ale oczywiście bez kateringu, przydają się pokoiki dla przyjezdnych gości
      generalnie sala bardzo przyjemna, tylko niestety nie najtańsza...
    • madzioszka90 Re: Wesele Radom-Warszawa ,pomoc 16.10.17, 21:31
      Cześć wszystkim :) Czy w ostatnim czasie ktoś z tu obecnych, albo Waszych znajomych miał wesele w Pągowcu (okolice Białobrzegów) ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka