Gość: da Grasso IP: *.32.radom.pilicka.pl 14.05.06, 18:21 jaki numer telefonu do da Grasso, glodny jestem???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isoxazolidine Re: da Grasso 14.05.06, 18:23 www.lotnisko-radom.it.pl/airshow/01-restauracje.htmsmacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsciekly Re: da Grasso IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.05.06, 09:18 Odradzam da Grasso, wyrobili sobie renome a teraz naprawde kaszania sptawe jak tylko sie da. Bylem ostatnio we Wroclawiu jadlem pizze tam w da Grasso, taka sama jak zazwyczaj jem w Radomiu - ku mojemu zdziwieniu ta pizza tam byla o wiele lepsza - taka jak kiedys u nas - sosy geste - nie rozcinczane woda jak to zaczeli robic u nas rzadkie jak nieszczescie. dodam do tego jeszcze ze ostatnio juz 2 krotnie po pizzy z da Grasso bolal mnie zoladek - poprostu schodza na psy - jakie jest wasze zdanie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: da Grasso 15.05.06, 09:42 Potwierdzam pizza z da grasso ostatnio sie pogorszyla i równiez słyszałem opinie, że są restauracje tej sieci gdzie daja o wiele lepszą pizze. Moim zdaniem w da grasso to co się nie zmieniło od początku to fatalna obsługa. Chodzi mi o Panie, które przyjmują zamówienia. Zawsze są posępne, nieuprzejme i robia łaskę klientowi poprostu czuje się jak bym im bardzo przeszkadzał przychodząc i zawracając głowę jakąs pizzą. Mam nadzieje że szefowie da grasso wezmą sobie tą uwagę do serca i albo odpowiednio przeszkolą Panie z obsługi klienta albo poszukają innych chętnych do pracy i miłych osób, których napewno w Radomiu nie brakuje. Jeszcze słówko na temat nowej pizzerii na ul. Olsztyńskiej tej wystrzałowej, lokal ok (dużo ładniejszy niż da grasso), obsługa o niebo milsza i nastawiona na klienta niż w da grasso, ceny według mnie takie same, pizza ok duża jest naprawdę duuuuuuża, ale na bardzo cienkim cieście i troche mała czestotliwość składników na cieście w da grasso pod tym względem jest lepiej oczywiście wyłączając sosy, które faktycznie są wodniste w da grasso. Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: da Grasso 16.05.06, 09:03 myslalem ze bedzie ciekawy wontek o pizzeriach w radomiu a tu cisza, chyba sa radomianie lubiacy pizze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iso Re: da Grasso IP: *.proxyplus.cz / *.crowley.pl 16.05.06, 10:44 da Grasso jest OK!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: da Grasso IP: 193.111.144.* 16.05.06, 11:43 a gdzie na olsztyńskiej jest pizza. chętnie bym tam poszła bo mieszkam niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: da Grasso 16.05.06, 13:12 jestem prawie pewien ze to jest ul. olsztynska, pizzeria jest miedzy wiezowcami przy placyku-parkingu napewno są to okolice nowego orlenu na potoku tylko ze miedzy wiezowcami mam nadzieje ze znajdziesz. przepraszam ze instrukcja nie jest szczegolowa ale slabo znam te okolice :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: da Grasso IP: *.radom.pl 16.05.06, 14:56 Olsztyńka 31 tel.344-01-95. Wczoraj zamawiałam , dostawa z dokładnością co do min, sosy w porzadku. Moze tylko usługa dowozu troche droga ( od 2 zl) .Na Niedziałkowskiego - czyli rzut beretem -3 zł. No i to ,ze pizza była prawie zimna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: da Grasso IP: 82.139.51.* 17.05.06, 20:57 najlepsze jaja sa,gdy chce zamówić przez telefon,dzwonie,odbiera pani,i jest tam okropnie rozgłoszona muza,a pani mówi: ja pana nie słysze,więc jeszcze raz mówię o co mi chodzi i znowu: ale ja pana nie słyszę,ręce opadaja,zdarzyło się to kilka razy ,dałem sobie spokój i zamawiam w Kacperku.pizza jest bardzo dobra,obsługa miła,jeden minus to sos pomidorowy,który jest rzadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:36 chcesz sie otruć???????? jadłem tam jakiś czas temu i tragedia brzuch mnie bolał, a pizza słaba. Jadam teraz w tej nowej pizzeri po dawnej Kubie na Ustroniu, poprawiło się tam.Laspecja chyba czy jaokoś tak polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: da Grasso IP: *.171.udn.pl 18.05.06, 01:19 nie powiedział bym, jadam tam od samego początku,i tylko ciebie brzuch bolał, bardzo dziwne,jakby tak każdego bolał to juz by dawno ją zamkneli , może tak Ci smakowała ze sie przejadłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
anksma Re: da Grasso 17.05.06, 22:41 A ja polecam pizze w XXL Burger na osiedlu Akademickim jest super, duża i bardzo dobre sosy ma:-)no i można się najeść Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: da Grasso 18.05.06, 08:31 pizza w da grasso jest calkiem dobra i mozna paprawde sie najesc duza we dwoje, ale moje glowne zastrzezenia to: przedewszytkim fatalna obsluga Pan przyjmujacych zamowienia(niemila i robiaca laske klientowi), rozwodnione sosy i slabsza jakosc pizzy jak na ta siec, bo sa w polsce pizzerie tej sieci, ktore maja naprawde pyszna pizze za kazdym razem, a nie jak sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: da Grasso IP: *.203.udn.pl 18.05.06, 09:58 > [...]i robiaca laske klientowi[...] Jak robi laske to chyba tam jest fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: da Grasso 18.05.06, 10:16 ...ups ale wyszło...oczywiście miało być "robiącą łaskę klientowi"...sorry jeśli ktoś się poczuł dotknięty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: da Grasso IP: *.na.pl 20.05.06, 14:51 Czy ktos moze mi wytlumaczyc w ktorym miejscu dokladnie jest ta pizzeria na potoku bo mieszkam niedaleko i mialabym blizej niz do dagrasso, ale za bardzo nie znam ulic na tym osiedlu :( to ze jest niedaleko orlenu niewiele mi mowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: da Grasso IP: *.radom.pl 20.05.06, 15:11 Olsztyńska 31 , podobno gdzieś miedzy blokami Odpowiedz Link Zgłoś