IP: *.32.radom.pilicka.pl 14.05.06, 18:21
jaki numer telefonu do da Grasso, glodny jestem????
Obserwuj wątek
    • isoxazolidine Re: da Grasso 14.05.06, 18:23

www.lotnisko-radom.it.pl/airshow/01-restauracje.htmsmacznego!
    • Gość: wsciekly Re: da Grasso IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.05.06, 09:18
      Odradzam da Grasso, wyrobili sobie renome a teraz naprawde kaszania sptawe jak
      tylko sie da. Bylem ostatnio we Wroclawiu jadlem pizze tam w da Grasso, taka
      sama jak zazwyczaj jem w Radomiu - ku mojemu zdziwieniu ta pizza tam byla o
      wiele lepsza - taka jak kiedys u nas - sosy geste - nie rozcinczane woda jak to
      zaczeli robic u nas rzadkie jak nieszczescie. dodam do tego jeszcze ze ostatnio
      juz 2 krotnie po pizzy z da Grasso bolal mnie zoladek - poprostu schodza na
      psy - jakie jest wasze zdanie na ten temat?
    • n.michal Re: da Grasso 15.05.06, 09:42
      Potwierdzam pizza z da grasso ostatnio sie pogorszyla i równiez słyszałem
      opinie, że są restauracje tej sieci gdzie daja o wiele lepszą pizze. Moim
      zdaniem w da grasso to co się nie zmieniło od początku to fatalna obsługa.
      Chodzi mi o Panie, które przyjmują zamówienia. Zawsze są posępne, nieuprzejme i
      robia łaskę klientowi poprostu czuje się jak bym im bardzo przeszkadzał
      przychodząc i zawracając głowę jakąs pizzą. Mam nadzieje że szefowie da grasso
      wezmą sobie tą uwagę do serca i albo odpowiednio przeszkolą Panie z obsługi
      klienta albo poszukają innych chętnych do pracy i miłych osób, których napewno
      w Radomiu nie brakuje.
      Jeszcze słówko na temat nowej pizzerii na ul. Olsztyńskiej tej wystrzałowej,
      lokal ok (dużo ładniejszy niż da grasso), obsługa o niebo milsza i nastawiona
      na klienta niż w da grasso, ceny według mnie takie same, pizza ok duża jest
      naprawdę duuuuuuża, ale na bardzo cienkim cieście i troche mała czestotliwość
      składników na cieście w da grasso pod tym względem jest lepiej oczywiście
      wyłączając sosy, które faktycznie są wodniste w da grasso.
    • n.michal Re: da Grasso 16.05.06, 09:03
      myslalem ze bedzie ciekawy wontek o pizzeriach w radomiu a tu cisza, chyba sa
      radomianie lubiacy pizze...
      • Gość: iso Re: da Grasso IP: *.proxyplus.cz / *.crowley.pl 16.05.06, 10:44
        da Grasso jest OK!!
        • Gość: xxx Re: da Grasso IP: 193.111.144.* 16.05.06, 11:43
          a gdzie na olsztyńskiej jest pizza. chętnie bym tam poszła bo mieszkam niedaleko
          • n.michal Re: da Grasso 16.05.06, 13:12
            jestem prawie pewien ze to jest ul. olsztynska, pizzeria jest miedzy wiezowcami
            przy placyku-parkingu napewno są to okolice nowego orlenu na potoku tylko ze
            miedzy wiezowcami mam nadzieje ze znajdziesz. przepraszam ze instrukcja nie
            jest szczegolowa ale slabo znam te okolice :-))
          • Gość: ala Re: da Grasso IP: *.radom.pl 16.05.06, 14:56
            Olsztyńka 31 tel.344-01-95. Wczoraj zamawiałam , dostawa z dokładnością co do
            min, sosy w porzadku. Moze tylko usługa dowozu troche droga ( od 2 zl) .Na
            Niedziałkowskiego - czyli rzut beretem -3 zł. No i to ,ze pizza była prawie
            zimna
      • Gość: ... Re: da Grasso IP: *.na.pl 16.05.06, 20:38
        wątek nie wontek
        • Gość: ja Re: da Grasso IP: 82.139.51.* 17.05.06, 20:57
          najlepsze jaja sa,gdy chce zamówić przez telefon,dzwonie,odbiera pani,i jest tam
          okropnie rozgłoszona muza,a pani mówi: ja pana nie słysze,więc jeszcze raz mówię
          o co mi chodzi i znowu: ale ja pana nie słyszę,ręce opadaja,zdarzyło się to
          kilka razy ,dałem sobie spokój i zamawiam w Kacperku.pizza jest bardzo
          dobra,obsługa miła,jeden minus to sos pomidorowy,który jest rzadki.
    • Gość: oooo Re: da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:36
      chcesz sie otruć???????? jadłem tam jakiś czas temu i tragedia brzuch mnie
      bolał, a pizza słaba. Jadam teraz w tej nowej pizzeri po dawnej Kubie na
      Ustroniu, poprawiło się tam.Laspecja chyba czy jaokoś tak polecam...
      • Gość: hmm Re: da Grasso IP: *.171.udn.pl 18.05.06, 01:19
        nie powiedział bym, jadam tam od samego początku,i tylko ciebie brzuch bolał,
        bardzo dziwne,jakby tak każdego bolał to juz by dawno ją zamkneli , może tak Ci
        smakowała ze sie przejadłeś :)
    • anksma Re: da Grasso 17.05.06, 22:41
      A ja polecam pizze w XXL Burger na osiedlu Akademickim jest super, duża i
      bardzo dobre sosy ma:-)no i można się najeść
      • n.michal Re: da Grasso 18.05.06, 08:31
        pizza w da grasso jest calkiem dobra i mozna paprawde sie najesc duza we dwoje,
        ale moje glowne zastrzezenia to: przedewszytkim fatalna obsluga Pan
        przyjmujacych zamowienia(niemila i robiaca laske klientowi), rozwodnione sosy i
        slabsza jakosc pizzy jak na ta siec, bo sa w polsce pizzerie tej sieci, ktore
        maja naprawde pyszna pizze za kazdym razem, a nie jak sie uda...
        • Gość: Marcin Re: da Grasso IP: *.203.udn.pl 18.05.06, 09:58
          > [...]i robiaca laske klientowi[...]
          Jak robi laske to chyba tam jest fajnie :)
          • n.michal Re: da Grasso 18.05.06, 10:16
            ...ups ale wyszło...oczywiście miało być "robiącą łaskę klientowi"...sorry
            jeśli ktoś się poczuł dotknięty :-)
    • Gość: Gonia Re: da Grasso IP: *.na.pl 20.05.06, 14:51
      Czy ktos moze mi wytlumaczyc w ktorym miejscu dokladnie jest ta pizzeria na
      potoku bo mieszkam niedaleko i mialabym blizej niz do dagrasso, ale za bardzo
      nie znam ulic na tym osiedlu :( to ze jest niedaleko orlenu niewiele mi mowi
      • Gość: ala Re: da Grasso IP: *.radom.pl 20.05.06, 15:11
        Olsztyńska 31 , podobno gdzieś miedzy blokami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka