Dodaj do ulubionych

Przed meczem Radomiak - Szczakowianka

IP: *.chello.pl 08.06.06, 22:55
Radomiak ma takich kibiców, jak chyba żaden inny drugoligowy klub w Polsce.
Zasługują oni na to, aby Ich ukochana drużyna grała w drugiej lidze. Po tak
słabym sezonie, jeśli ciągle jest szansa na "bycie w grze", to trzeba aby
zawodnicy dali z siebie wszystko i ten najważniejszy mecz w całym sezonie
wygrali. A potem, o wyniki w ewentualnych meczach barażowych, to nie ma co
się martwić, bo różnica pomiędzy drugą ligą a trzecią jest bardzo duża i nie
powinny te mecze stanowić problemu. Radomiak do boju!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: M z FL Re: Przed meczem Radomiak - Szczakowianka IP: *.mia.bellsouth.net 09.06.06, 04:28
      Racja, mam nadzieje, ze baraze zaczna sie dopiero w przyszly weekend, bede w
      Radomiu w czwartek, mam nadzieje, ze zobacze walke o utrzymanie i to z dobrym
      skutkiem. Radomiaczek do boju!!!!
      • Gość: yam Re: Przed meczem Radomiak - Szczakowianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:31
        Dobrze, że nie muszę komentować wydarzeń z Gelsenkirchen... Panowie, dla
        zielonych kibiców dzisiaj jednak mistrzostwa świata schodzą na dalszy plan, tak
        więc WSZYSCY NA STRUGA!!!
        • Gość: T&T Re: Przed meczem Radomiak - Szczakowianka IP: *.chello.pl 10.06.06, 01:41
          Moi drodzy szanowni kibice Radomiaka dzisiejszy mecz Polski z Ekwadorem pokazał
          dobitnie ile znaczy zaangażowanie w grę. W tym przegranym przez Polskę meczu
          zostały oddane dwa celne strZały na bramkę Ekwadoru przez naszych napastników.
          To może się powtórzyć w meczu ze Szczaką. Ja mam swoje osobiste kontakty w
          Jaworznie i donoszą mi, że Szczaka będzie graćź "na luzie", bo jest już "jakoby
          skazana na spadek", więc nie ma nic do stracenia. A jak jakakolwiek drużyna
          gra "na luzie", to jakoś tak się okazuje, że tej drużynie "wszystko wychodzi".
          Tak więc apeluję do Zarządu i zawodników, których wyznaczy do pierwszego składu
          trener Mroziewski, zagrajcie "z zębem" walczcie o każdą piłkę i pryz każdej
          sytuacji blisko bramki Szczaki strzelajci, coś musi wpaść. Do soboty.
          • Gość: MK do boju Radomiaczku! IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 10.06.06, 13:15
            nie bierzcie przykladu z tej bandy nieudaczników!!!!!co to bylo?
            • Gość: RAA... Re: Radomiak - duma Mazowsza. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.06.06, 17:46
              Reprezentacja Polski to banada nieudacznikow a druzyna Radomiaka - to wirtuozi
              pilki noznej, - to bardzo ciekawe spostrzezenie kolegi - MK.
              • Gość: MK do RAA IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 10.06.06, 22:33
                Nie jestem twoim kolegą i wątpie zeby ktokolwiek chcial nim byc. Nie umiesz
                czytac, nie czytaj. gdzie napisalem ze RADOMIAK to wirtuozi?
            • Gość: T@T Są baraże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.chello.pl 10.06.06, 18:59
              Ja się tylko pytam, czy tak grać nie można było choćby w trzech, czterech
              meczach na stadionie przy ul. Struga? Jak chcą to umieją strzelać bramki. No to
              teraz baraże!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka