Dodaj do ulubionych

Autobus do taboo z narkotykami

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 13:27
Czy ktoś wie ilu złapano z narkotykami jadących do taboo w starej Błotnicy?
Pewnie firma przewożąca patologie jest zadowolona,a jeszcze bardziej
właścicielka dyskoteki.
Brawo dla policji wreście sie za to biorą jeszcze tylko powinni ochrone zbadac
pod tym kątem.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Autobus do taboo z narkotykami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 13:55
      szkoda tylko kolego ze do błotnicy juz od miesiąca nie jeżdzi autobus...całkiem
      niezła próba oczernienia klubu tyle ze nieudana...pewnie konkurencja
    • Gość: dorosly Re: Autobus do taboo z narkotykami IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.06.06, 14:48
      widzisz kolego, ja ze znajomymi tam jezdzimy wlasnie dlatego ze tej patologii
      tam NIE MA!! Ze ochrona pracuje soloidnie, ze malolaty nie placza sie pod
      nogami, ze jest tam to "cos" czego nie ma w zadnym innym miejscu w radomiu i
      okolicach. I pewnie nie tylk ja tak mysle i stad tyle ludzi tam bywa.
      A z tego co zauwazylem to juz jakis czas nie ma zadnych tam autobusow.
      Zreszta slusznie. Bo jak darmowe to przyjezdzaja ci co nie powinni znajdowac
      sie w takim miescu.
      aha, ja mam 27 lat, znajomi z ktorymi tam jezdze sa w wieku od 23 do 28 - wiec
      z racji chociazby wieku jesesmy obiektywni.
      pozdrawiam
    • Gość: w temacie akcja policji IP: *.prograf.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 15:06
      Osobiście mam w nosie jaka to dyskoteka ale wnerwia mnie przeinaczanie faktów.
      Była oczywiście przeprowadzona akcja na trasie autobusu dowożącego gości do
      dyskoteki. Był to autobus wynajęty przez dyskotekę Scenium w Białobrzegach.
      Autobus, który miał jechać do Scenium w Zwoleniu, w ogóle nie odjechał spod
      dworca..(sic)
      Do dyskoteki w Maliszewie i Błotnicy nie jeżdżą w ogóle autobusy.
      • Gość: srutututu Re: akcja policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:03
        hehe, ale jazda
        do taboo nie ma autobusow hehe
        • Gość: ;] Re: akcja policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:51
          jazde to Ty masz ale w swojej oborze jak podloge zmieniasz:P
    • Gość: olo Re: Autobus do taboo z narkotykami IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.06.06, 16:53
      wystarczy zalegalizować narkotyki ! ale politycy biora za dużą kasę z tego
      biznesu aby na to poszli !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka