Gość: mat85 IP: *.autoguard.pl / *.autoguard.pl 06.07.06, 10:34 hej, czy jest tu ktoś z klasy humanistycznej d? matura 85 r wychowawczyni Anna Matla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mat85 Re: klasa humanistyczna d IP: *.autoguard.pl / *.autoguard.pl 06.07.06, 10:40 II LO Konopnicka klasa e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka k. Re: klasa humanistyczna e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 09:45 ja też jestem IV e humanistycznej z pamiętnym Jasiem Kominkiem.Ciekawe co u Niego słychać.Pracuję w prywatnej firmie,życie się jakoś toczy.Mam dwóch pięknych synów.Odezwijcie się ,jeśli macie ochotę na jakikolwiek kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: klasa humanistyczna e IP: *.tkdami.net 01.02.07, 14:24 Jestem z klasy o rok niżej, ale tez pamiętam tą klasę , a w szczególności Jasia, Rafała ..... Nie zapomnę jak jasio biegał w stroju Papkina po korytarzu szkolnym. Dawne czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: klasa humanistyczna e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:20 Jaś bardzo długo kończył historię na UW, ostro pił. W końcu wyrzucono go z akademika i wrócił do Klwatki. Pracuje w fabryce gwoździ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka k. Re: klasa humanistyczna e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 13:47 kim jesteś, dużo wiesz o Jasiu ,odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: klasa humanistyczna e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 21:52 Tak się złożyło, że mieszkaliśmy w jednym akademiku, gdzie ówże przeszedł do legendy. Odpowiedz Link Zgłoś