sabinka023 12.07.06, 14:44 Czemu post-wynajmę mieszkanie jest usuwany? czy to jest niezgodne z jakimś regulaminem?Widzę ze możliwość kupienia mieszkania jest dozwolona przez moderatora a wynajem już nie?Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: Do Moderatora-usuwanie postów? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.07.06, 15:57 Bo to jest taki *wybiórczy* moderator :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka023 Re: Do Moderatora-usuwanie postów? 12.07.06, 16:10 właśnie zauważyłam tę wybiorczość i krótkowzrocznosć Moderatora i mam nadzieję że wyjaśni mi swoje kryteria ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: Do Moderatora-usuwanie postów? IP: 213.195.149.* 12.07.06, 16:14 To jest forum do dyskusji a nie oferty kupie, sprzedam. Od tego sa np. Anonse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Do Moderatora-usuwanie postów? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.07.06, 16:14 pewnie trzeba się "dogadać" z moderatorem, jak za PRLu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SunSun Re: Do Moderatora-usuwanie postów? IP: *.152.udn.pl 12.07.06, 16:30 Chcesz kupić, zamienić, wynająć? Daj ogłoszenie do gazety. Mój post dotyczący klimy tez wyleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka023 do Sun Sun 12.07.06, 16:34 na drugiej stronie jest Twoj post nt poszukiwania klimy-nie usunięty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka023 Re: Do Moderatora-usuwanie postów? 12.07.06, 16:31 moglabym się zgodzić z usunięciem mojego postu gdyby usuwano wszystkie podobnej treści. Tymczasem inne typu;kupię mieszkanie widnieją na tym forum. Poza tym może ktoś akurat szuka taniego mieszkania do wynajęcia i byłby chętny? skoro mozemy podawać sobie namiary na lekarzy, sklepy, dawać porady itp to czemu nie mozemy podać namiarów na tanie mieszkanie? jeśli jest takie uregulowanie to OK ale niech Moderator będzie wtedy konsekwentny w usuwaniu postow teakiej treści:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wichajsterr Re: Do Moderatora-usuwanie postów? 12.07.06, 16:41 Zauważyłem taką tendencje u forumowiczów, że najpierw piszą wątek a potem patrzą albo w ogóle nie patrzą. Otóż takich wątków dotyczących mieszkania i różnych innych pierdoł było dziesiątki gdzie była sprawa obgadana jak bum cyk cyk, wystarczy taki watek znaleźć i podbić a nie tworzyć kolejny. Taka sama sytuacja z ośrodkami szkolenia kierowców itd. itp. Wiec nie dziwić się że moderator to usuwa bo po co śmiecić forum takimi samymi wątkami? I tak na forum GW jest duża swoboda, na innych forach potrafią usuwać bez pardonu wszystko co nie wiąże się z tematem np. wątku, albo z tematem forum nie wspominając o kopiach itd. itp. etc. Ble ble ble. Wiec rada na przyszłość: „Najpierw poszukaj potem pytaj”... Dziękuje za uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SunSun Re: Do Moderatora-usuwanie postów? IP: *.152.udn.pl 12.07.06, 20:40 Zwracam honor. Dzięki Sabinka Z klimą nadal problem Odpowiedz Link Zgłoś