Dodaj do ulubionych

Idiotyzm Radia Rekord

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 14:30
Czytam plakaty tej stacji z okazji 7 urodzin. Chwalą się muzyką, informacją
i...reklamą. Dlaczego reklamą, czy nie mają nic innego do pokazania, oprócz
muzyki i informacji. Dalej czytam. "Od 7 lat na 106.2. Rekord nie do pobicia".
Jaki rekord...? Przecież tego rekordu nie da się pobić, nigdy, nawet sam Rekord!
Obserwuj wątek
    • Gość: B@rtekW Re: Idiotyzm Radia Rekord IP: *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 16:54
      > Czytam plakaty tej stacji z okazji 7 urodzin. Chwalą się muzyką, informacją
      > i...reklamą. Dlaczego reklamą, czy nie mają nic innego do pokazania, oprócz
      > muzyki i informacji.

Muzyka, informacja, reklama... Taka jest nasza koncepcja od 7 lat.. Nawer w
      jinglach z poczatku radia jest ten text.. I pozostal do dzis....

> Dalej czytam. "Od 7 lat na 106.2. Rekord nie do pobicia".
      > Jaki rekord...? Przecież tego rekordu nie da się pobić, nigdy, nawet sam Rekord
      > !

A tego to nie rozumiem.. O co ci chodzi?
    • gosc_radom Re: Idiotyzm Radia Rekord 30.10.01, 19:22
      Polak, chyba się czepiasz.
    • kleksik Re: Idiotyzm Radia Rekord 31.10.01, 19:01
      Gość portalu: Polak napisał(a):

> muzyki i informacji.

Nie wiem skad u Ciebie takie glupie pytanie. Slogan reklamowy jak kazdy inny, ale
      skoro tak Cie to gryzie, to zastanow sie nad haslem RMF FM /"Radio, Muzyka,
      Fakty".Radio oferuje radio.
      Radio Zet - /"Radio Zet i juz". Tez gleboka tresc, prawda? Pozdrawiam i zycze
      wiekszej kreatywnosci w wymyslaniu tematow na forum.
      • Gość: B@rtekW Re: Idiotyzm Radia Rekord IP: *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 19:22

> skoro tak Cie to gryzie, to zastanow sie nad haslem RMF FM /"Radio, Muzyka,
        > Fakty".Radio oferuje radio.
        > Radio Zet - /"Radio Zet i juz". Tez gleboka tresc, prawda?

Proponuje dorzucic text: "Radio Radom - 10 hitow jeden po drugim" i mamy temat do
        rozmowy na kolejne kilkadziesiat watkow...
    • Gość: extra Re: Idiotyzm Radia Rekord IP: *.radom.pl 02.03.02, 12:00
      Radio Rekord niestety coraz bardziej schodzi na psy.ale jak nie płaci się
      dziennikarzom...
      • Gość: max Re: Idiotyzm Radia Rekord IP: 212.244.106.* 04.03.02, 13:54
        Jak sobie pozwalaja nie placic to trudno.Kazde radio chce byc dobre tylko Wam
        powiem ze wiele zalezy od zapalu i pracy dziennikarzy. Jesli chce sie miec
        radio to trzeba go robic dobrze.Pozdrawiam Bartka i sie nie przejmuj tym
    • Gość: R Re: Idiotyzm Radia Rekord IP: *.js.dial-in.ats.pl 04.03.02, 14:06
      A czym innym można się chwalić w RADIO??????????
      filmem a może brakuje Ci słuchowiska pt. "Matysiakowie":)
      Uważam że Radio Rekord to najlepsza rozgłośnia lokalna.
      Jeśli wolisz Radom proszę bardzo słuchaj tego radia tam reklamują się lepszymi
      sl
      • Gość: ??? Re: Idiotyzm Radia Rekord IP: 194.181.0.* 04.03.02, 14:54
        Gość portalu: R napisał(a):

> Uważam że Radio Rekord to najlepsza rozgłośnia lokalna.

Masz oczywiście na myśli rozgłośnie w Radomiu?
        O wiele lepsze programy mają niektóre rozgłośnie w ośrodkach dużo mniejszych niż
        Radom, dysponujące mniejszymi środkami.
        Jeśli nawet można uznać, że jest w tym co napisał R jakaś prawda, to tylko w myśl
        przysłowia: Na bezrybiu i rak ryba...
        I nie jest to wina pracowników. Proszę się ich nie czepiać. Oni są tylko obrazem
        bezsilności i braku pomysłów osób odpowiedzialnych za program...

Pozdrawiam i współczuję
        • Gość: R Re: Idiotyzm Radia Rekord IP: *.js.dial-in.ats.pl 04.03.02, 15:40
          Gość portalu: ??? napisał(a):

> Gość portalu: R napisał(a):
          >
          > > Uważam że Radio Rekord to najlepsza rozgłośnia lokalna.
          >
          > Masz oczywiście na myśli rozgłośnie w Radomiu?
          > O wiele lepsze programy mają niektóre rozgłośnie w ośrodkach dużo mniejszych ni
          > ż
          > Radom, dysponujące mniejszymi środkami.
          > Jeśli nawet można uznać, że jest w tym co napisał R jakaś prawda, to tylko w my
          > śl
          > przysłowia: Na bezrybiu i rak ryba...
          > I nie jest to wina pracowników. Proszę się ich nie czepiać. Oni są tylko obraze
          > m
          > bezsilności i braku pomysłów osób odpowiedzialnych za program...
          >
          > Pozdrawiam i współczuję

Myślałem oczywiście o rozgłośniach radomskich.
          Tak masz rację "Na bezrybiu i rak ryba..."
          Nie wiem czy się ze mną zgodzisz ze kiedyś naprawdę dobry radiem było Radio Radom
          był to okres, kiedy za program odpowiadała firma Radom-media.
          Pozdrawiam R.
          • Gość: ??? Re: Idiotyzm Radia Rekord IP: 194.181.0.* 04.03.02, 16:01
            Zarówno Radom jak i Rekord miały mocne atuty, które nie zostały odpowiednio
            wykorzystane. Tak jest własciwie do dziś, tyle że o atuty coraz trudniej.
            Uważam, że przy takich parametrach technicznych rozgłośni ogólnopolskich jakie
            są obecnie w Radomiu najlepiej słuchane powinny być stacje lokalne. Tak nie
            jest. Dlaczego? Nie wiem.

Dużo lepsze podstawy ma oczywiście Radio Radom posiadając mocne wsparcie
            programowe Eski poparte kosztownymi badaniami. Zdecydowanie brakuje tam jednak
            czynnika lokalności i jest to duża szansa dla Rekordu. Ten niestety ma program
            na poziomie radia studenckiego i to z końca lat osiemdziesiatych prowadzony
            zwykle przez gimnazjalistów tuż po mutacji.

Mam nadzieję, że w Radomiu będziemy mieli kiedyś radio, którego będzie się miło
            słuchało i czasy dominacji Zetki i RMF przejdą do historii. Byłaby to piękna
            kara za zlekceważenie Radomia i zlikwidowanie radomskich nadajników.
            • kainp Re: Idiotyzm Radia Rekord 05.03.02, 13:55
              Gość portalu: ??? napisał(a):

> Zarówno Radom jak i Rekord miały mocne atuty, które nie zostały odpowiednio
              > wykorzystane. Tak jest własciwie do dziś, tyle że o atuty coraz trudniej.
              > Uważam, że przy takich parametrach technicznych rozgłośni ogólnopolskich jakie
              > są obecnie w Radomiu najlepiej słuchane powinny być stacje lokalne. Tak nie
              > jest. Dlaczego? Nie wiem.
              >
              > Dużo lepsze podstawy ma oczywiście Radio Radom posiadając mocne wsparcie
              > programowe Eski poparte kosztownymi badaniami. Zdecydowanie brakuje tam jednak
              > czynnika lokalności i jest to duża szansa dla Rekordu. Ten niestety ma program
              > na poziomie radia studenckiego i to z końca lat osiemdziesiatych prowadzony
              > zwykle przez gimnazjalistów tuż po mutacji.
              >
              > Mam nadzieję, że w Radomiu będziemy mieli kiedyś radio, którego będzie się miło
              >
              > słuchało i czasy dominacji Zetki i RMF przejdą do historii. Byłaby to piękna
              > kara za zlekceważenie Radomia i zlikwidowanie radomskich nadajników.

Radio Rekord ma niestety miejscmi idiotyczną obsadę kadrową.
              Szczytem imbecylizmu jest zatrudnianie jako prezentera niejakiego Pawła
              Wolskiego, który nagminnie kaleczy angielskie nazwy zespołów i tytuły piosenek, a
              ostatnio (wczoraj) wydawało mu się, że Vaya Con Dios to imię i nazwisko
              piosenkarki (dosłownie: niech Cię Bóg prowadzi).
              Ale tatuś Włodek od paru lat sysytematycznie bez wazeliny włazi SLD (poreczył za
              młodego bandytę-senatorowicza Gołąbka)i synek ma posadkę. Zwłaszcza , że podobno
              jego teściem jest niejaki Wieczorek, wiceprez. Radomia.
              • Gość: B@rtekW Re: Idiotyzm Radia Rekord IP: *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 20:26
                [ciach!]

> Radio Rekord ma niestety miejscmi idiotyczną obsadę kadrową.
                > Szczytem imbecylizmu jest zatrudnianie jako prezentera niejakiego Pawła
                > Wolskiego, który nagminnie kaleczy angielskie nazwy zespołów i tytuły
                piosenek...

Pozwole sobie zauwazyc ze Pawel Wolski pracuje bodajze w Radiu RADOM a nie w
                Radiu Rekord - no chyba ze o czyms nie wiem ;)
                Pozdrawiam
                • Gość: kainp Re: Idiotyzm Radia Rekord IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 11:41
                  Dałem Ciała :)))))))))))) ;))))))))))))))

Ale oba rdaomskie radia są równie idiotyczne
                  choć przypisanie Pawła Wolskiego Radiu Rekord jest bardzo obraźliwe,
                  za co słuchaczy Rekordu przepraszam :)))))))))
                  • Gość: over Re: Idiotyzm Radia Rekord IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:13
                    Gość portalu: kainp napisał(a):

> Dałem Ciała :)))))))))))) ;))))))))))))))
                    >
                    > Ale oba rdaomskie radia są równie idiotyczne
                    > choć przypisanie Pawła Wolskiego Radiu Rekord jest bardzo obraźliwe,
                    > za co słuchaczy Rekordu przepraszam :)))))))))

Obrażliwe jest to,że posługujac się pseudonimem poniżasz innych , o których tak
                    naprawdę niewiele wiesz podając przy tym wyssane z palca informacje.
                    • Gość: Reddog Re: Idiotyzm Radia Rekord IP: 212.244.146.* 15.03.02, 15:09
                      Taaa, a moja ulubiona audycja to "poranne espresso"
                      (radio radom chyba), skąd oni wytrzasnęli tego faceta?
                      głosik jak nie powiem kto, błeeee. Niektórzy ludzie nie
                      powinni pracować w radio. Jest cos takiego jak radiowy
                      głos, jak go nie masz to nie pomoże dykcja itp. nie
                      nadajesz się.
                      Kolejny przykład tym razem z Rekordu - p. Dorota R.
                      • Gość: @rek Re: Idiotyzm Radia Rekord IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 16:06
                        Gość portalu: Reddog napisał(a):

> Jest cos takiego jak radiowy
                        > głos, jak go nie masz to nie pomoże dykcja itp. nie
                        > nadajesz się.
                        > Kolejny przykład tym razem z Rekordu - p. Dorota R.

???? Dlaczego sadzisz ze Dorotka R. ma nie radiowy glos ?
                        Nie zgadzam sie z toba.Gdyby nie m.in glos Doroty to by to radio padlo.Dorotka ma
                        cieplutki mily glosik i nadaje sie najbardziej do radia.Inaczej jest z
                        prowadzacym poranne espresso w RaRa...w tym sie zgadzam z toba,nie nadaje sie.
                        Ale jak mowie, od Doroty sie odczep bo ona ma naprawde slodziutki glosik...

• kainp Re: Idiotyzm Radia Rekord 18.03.02, 11:06
                      Gość portalu: over napisał(a):

> Gość portalu: kainp napisał(a):
                      >
                      > > Dałem Ciała :)))))))))))) ;))))))))))))))
                      > >
                      > > Ale oba rdaomskie radia są równie idiotyczne
                      > > choć przypisanie Pawła Wolskiego Radiu Rekord jest bardzo obraźliwe,
                      > > za co słuchaczy Rekordu przepraszam :)))))))))
                      >
                      > Obrażliwe jest to,że posługujac się pseudonimem poniżasz innych , o których tak
                      >
                      > naprawdę niewiele wiesz podając przy tym wyssane z palca informacje.

Nie obchodzi mnie Paweł Wolski - człowiek, obchodzi mnie to, że dzień w dzień
                      bredzi na antenie. Uważam, że jeśli chce się być prezenterem radiowym, to
                      człowiek taki powinien znać angielski na średnim poziomie, bo inaczej bełkocze
                      wymawiając tytuły pisoenek,nazwy zespołów, nazwiska wykonawców. To co napisałem o
                      Vaya Con Dios - wg. Wolskiego "przed chwilą śpiewała Vaya Con Dios" - to tylko
                      jeden kwiatek z jego łączki. Kto nie wierzy niech posłucha Porannego Expresso.
                      Ja "niestety" :)))) wychowałem się na II i III PR i przyzwyczaiłem do takich
                      prezenterów jak P. Kaczkowski, W. Manna czy śp. T. Beksiński.
                      Wiecznie radosny głosik to za mało, by byc prawdziwym prezenterem radiowym.
                      A obraźliwe to jest powiedzenie komuś, kto pracuje w radiu; "Ty Pawle
                      Wolski"

• Gość: max Re: Idiotyzm Radia Rekord IP: 212.244.106.* 18.03.02, 12:03
                        Co wy chcecie od radia Rekord , to radio jest dobre tylko wy tego nie widzicie
                        i nie slyszycie.Ostatnio sluchalem rekordu i rekord wzbogacil sie o jednego
                        prezentera z konkurecji i fajnie.A co do Pawla to prezenter powinien mowic malo
                        a tersciwie - to moje zdanie.
    • Gość: martynka Re: Idiotyzm Radia Rekord IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 12:19
      Gość portalu: Polak napisał(a):

> muzyki i informacji. Dalej czytam. "Od 7 lat na 106.2. Rekord nie do pobicia".
      > Jaki rekord...? Przecież tego rekordu nie da się pobić, nigdy, nawet sam Rekord
      > !

Nie wiem czego czepiacie się Pawła.Mnie jego Expresso się podoba , może mógłby
      puszczać lepszą muzykę poza tym OK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka