Dodaj do ulubionych

Biofeedback -pomogło komuś?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:49
BARDZO PROSZE O OPINIE CZY PODDANIE SIE BIOFEEDBACKOWI RZECZYWISCIE POMAGA
CZY JEST TO ZWYKŁE NACIĄGANIE.KOSZTUJE TO PODOBNO OKOLO 1000 PLN.CZEKAM NA
OPINIE I POZDRAWIAM.
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwator Re: Biofeedback -pomogło komuś? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.06, 22:47
      Aby na jakiś temat można się wypowiadać trzeba mieć najpierw wiedzę. Dotyczy to
      również pytań! Widzę, że lu dostał informację "od sąsiada", że jest biofeedback
      ale to zwykłe naciąganie. Proszę zapoznać się z podstawowymi informacjami.
      Polecam stronę eeg-biofeedback.com.pl Jest tam mnóstwo informacji. Niektóre
      mogą być niezrozumiałe dla laika. Ale lepiej więcej informacji niż mniej.
    • Gość: aba Re: Biofeedback -pomogło komuś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:06
      Córka chodziła przed maturą. Mówiła, że dużo łatwiej jej skupić się na
      klasówkach, nic jej nie rozprasza. Ale to subiektywne odczucie, trudno zmierzyć.
    • Gość: Biofeedback Re: Biofeedback -pomogło komuś? IP: *.de.ibm.com 02.11.06, 13:37
      Ja korzystałem z Blue Watchera - pomogło na moją nerwowość, po jakimś czasie
      już nie muszę sobie aplikować sesji - nauczyłam się opanowania. Ale jak ktoś
      już tu napisał - to moja subiektywne odczucie. Chyba trzeba samemu spróbować.
      Aha, mimo wszystko robię sobie ciągle sesje relaksacyjne, bo to przyjemne :)
      • Gość: ja Re: Biofeedback -pomogło komuś? IP: *.tkdami.net 02.11.06, 14:21
        www.szukacz.pl/szukaj.aspx?enc=iso-8859-2&q=Biofeedback&ct=polska
        • Gość: gg Re: Biofeedback -pomogło komuś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:22
          1000zł? Troche za dużo.Można samemu popracować i panować nad tym co pozwala
          opanować bofeedbeck.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka