Gość: lu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:49 BARDZO PROSZE O OPINIE CZY PODDANIE SIE BIOFEEDBACKOWI RZECZYWISCIE POMAGA CZY JEST TO ZWYKŁE NACIĄGANIE.KOSZTUJE TO PODOBNO OKOLO 1000 PLN.CZEKAM NA OPINIE I POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obserwator Re: Biofeedback -pomogło komuś? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.06, 22:47 Aby na jakiś temat można się wypowiadać trzeba mieć najpierw wiedzę. Dotyczy to również pytań! Widzę, że lu dostał informację "od sąsiada", że jest biofeedback ale to zwykłe naciąganie. Proszę zapoznać się z podstawowymi informacjami. Polecam stronę eeg-biofeedback.com.pl Jest tam mnóstwo informacji. Niektóre mogą być niezrozumiałe dla laika. Ale lepiej więcej informacji niż mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aba Re: Biofeedback -pomogło komuś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:06 Córka chodziła przed maturą. Mówiła, że dużo łatwiej jej skupić się na klasówkach, nic jej nie rozprasza. Ale to subiektywne odczucie, trudno zmierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biofeedback Re: Biofeedback -pomogło komuś? IP: *.de.ibm.com 02.11.06, 13:37 Ja korzystałem z Blue Watchera - pomogło na moją nerwowość, po jakimś czasie już nie muszę sobie aplikować sesji - nauczyłam się opanowania. Ale jak ktoś już tu napisał - to moja subiektywne odczucie. Chyba trzeba samemu spróbować. Aha, mimo wszystko robię sobie ciągle sesje relaksacyjne, bo to przyjemne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Biofeedback -pomogło komuś? IP: *.tkdami.net 02.11.06, 14:21 www.szukacz.pl/szukaj.aspx?enc=iso-8859-2&q=Biofeedback&ct=polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Biofeedback -pomogło komuś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:22 1000zł? Troche za dużo.Można samemu popracować i panować nad tym co pozwala opanować bofeedbeck. Odpowiedz Link Zgłoś