Dodaj do ulubionych

Do Admina Forum

IP: 82.139.0.* 15.10.06, 23:28
"A tu poruszylam zupelnie inny temat.traktowania bezdomnych psow i w ogole
zwierzat przez mieszkancow wiochy Radom" - As

Chciałbym Ci zwrócić uwagę, szanowny moderatorze, że wskazywanie radomian jako
mieszkańców wiochy Radom nie jest dobrym obyczajem. Skoro kasujesz niektóre
wypowiedzi niezbyt wygodne, wulgarne i nieetyczne to prosiłbym Cię również o
reakcję na wypowiedzi niejakiej As. Informacja o tym, iż Radom jest wiochą
przewija się tam wielokrotnie. Rozumiem, ze niektóre osoby zostały oderwane od
swojego naturalnego srodowiska w którym czuły się dobrze i nie do końca
potrafią odnaleźć się w cywilizowanym społeczeństwie. Jednak dla mnie moje
rodzinne miasto nie jest wiochą.

Dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: wł.psa Re: Do Admina Forum IP: 82.139.43.* 15.10.06, 23:35
      Ale wstrętny donos.Donosisz i jednocześnie obrażasz.Nieładnie.Nic niestosownego
      nie czytałam w wypowiedziach Asa.
      • Gość: antybezpański Re: Do wł. psa IP: 82.139.0.* 15.10.06, 23:40
        A czy czujesz się mieszkanką "wiochy" Radom?
        Czy podoba Ci się nazywanie dzieci "bachorami"?
        Czy tak wg Ciebie powinna wyglądać merytoryczna dyskusja, nawet jesli jest
        zagorzałym sporem?

Pozdrawiam i liczę, że mimo iż jestesmy stroami w sporze, włączysz się do dyskusji.
        • Gość: wł.psa Re: Do wł. psa IP: 82.139.43.* 16.10.06, 00:05
          Mieszkam w blokowisku i widzę rozwydrzone dzieci bez jakiegokolwiek nadzoru.
          Sama miałabym im ochotę tak porządnie przetrzepać skórę. Rodzicom jest nawet z
          tym wygodnie, że dzieci nie ma w domu. A jeżeli chodzi o "wiochę" to jak się
          dobrze przyjrzeć to przyznasz po części rację As-owi.Tak do końca Radom nie jest
          metropolią i nie czuję się obrażona stwierdzeniem, że jestem mieszkanką wiochy.
          • Gość: Mieszkaniec MIASTA Re: Do wł. psa IP: 82.139.38.* 16.10.06, 00:36
            >Tak do końca Radom nie jest metropolią i nie czuję się obrażona stwierdzeniem, że jestem mieszkanką wiochy.

Więc droga wieśniaczko gnój na pole rozrzucać i kartofle wykopywać, do dzieła.
            • Gość: wł. psa Re: Do wł. psa IP: 82.139.43.* 16.10.06, 00:59
              Mylisz pojęcia.To dzięki takim jak ty tak się czuję.
              • Gość: mieszkaniec MIASTA Re: Do wł. psa IP: 82.139.38.* 16.10.06, 01:10
                > A jeżeli chodzi o "wiochę" to jak się
                dobrze przyjrzeć to przyznasz po części rację As-owi.Tak do końca Radom nie jest
                metropolią i nie czuję się obrażona stwierdzeniem, że jestem mieszkanką wiochy.

A mieszkanka "wiochy" to "wieśniaczka" więc nie rozumiem Twojego zdziwienia że tak na Ciebie mówię w końcu nie czujesz sie obrażona stwierdzeniem że jestes mieszkankom wiochy? Co nie?
                • Gość: wł.psa Re: Do mieszkańca Miasta IP: 82.139.43.* 16.10.06, 12:55
                  Facet czytaj wypowiedzi ze zrozumieniem.
          • Gość: również wł. psa Re: Do wł. psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 12:19
            A ja widzę mnóstwo psów bez dozoru. Mieszkam na osiedlu domków jednorodzinnych i
            widzę, że większość właścicieli po prostu otwiera furtkę i wypuszcza swojego
            pupila na pógodzinny samotny spacer. Na mnie - sprzatająca po swoim psie i
            wyprowadzajacą go na spacer na smyczy patrzą jak na chorą psychicznie. Spacer
            ten przestaje być powoli przyjemnością, bo nie potrafię poradzić sobie z
            agresywnymi psami bez dozoru właścicieli. Gdy zwróciłam się do właścicielki psa,
            który zaatakował mnie na spacerze ta odpowiedziała: Zapewniam panią, że nie
            panią atakował, ale pani psa....Ręce opadają, a dialog z ludźmi tak myślącymi
            nie jest możliwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka