Dodaj do ulubionych

histeroskopia! pomóżcie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 16:35
Prosze o wszelkie informacje na temat histeroskopi. Kto w Radomiu robi ten
zabieg najlepiej? Na czym on polega? Czy powinnam sie do niego jakoś
przygotować. Czy któras z Was miała usuwanego polipa tym sposobem?
Dowiedzialam sie wczoraj, że mam cos takiego w macicy. Jestem przerażona i
prosze o wszelkie informacje, Z góry serdecznie dziekuję :)
Obserwuj wątek
    • Gość: szarlatan Re: histeroskopia! pomóżcie! IP: *.tkdami.net 29.10.06, 17:02
      jak chcesz sprobować bioenergia to podaj jak mamy się komunikować
    • Gość: maja Re: histeroskopia! pomóżcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 18:49
      Zachowaj spokoj , nie denerwuj sie , to tylko tak groznie brzmi. To nie
      skomplikowany zabieg i praktycznie niebolesny , jestem polozna i widzialam to
      wiele razy. Dziwie sie ze lekarz Ci tego nie wytlumaczyl ,polipa trzeba
      usunac , , nie zniknie sam . Zabieg nie jest bardziej skomplikowany niz
      zalozenie spirali antykoncepcyjnej , trwa kilkanascie minut. cieniutkim
      narzedziem usuwa sie polipa przez szyjke macicy i po klopocie . Nie ma sie
      czego bac praktycznie tego nie poczujesz . Trzymam za Ciebie kciuki.
      • Gość: mbweronika Re: histeroskopia! pomóżcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:10
        Dzięki Maja troche mnie uspokoilas. Skoro jestes polożna może potrafisz mi
        powiedzieć w którym szpitalu to zrobić i u jakiego lekarza. Czy kazdy ginekolog
        to wykonuje, czy tez musi miec jakąś specjalizację? Czy po tym zabiegu od razu
        wraca sie do pracy? czy jest sie na zwolnieniu? czy trzeba potem brac jakieś
        lekarstwa? Moze to sa banalne pytania, ale odpowiedzi na nie są dla mnie
        bardzo ważne.
        • Gość: maja Re: histeroskopia! pomóżcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:13
          Niestety co do lekarza nie moge Ci doradzic ,nie znam lekarzy z Radomia , ale
          mysle ze sa specjalisci w Radomiu , zabiegi wykonuja tylko specjalisci a w
          szpitalach takich zabiegow wykonuje sie sporo wiec napewno trafisz w dobre
          rece . Mysle ze powinnas dostac kilka dni zwolnienia , zeby odpoczac a glownie
          uspokoic sie , byc moze dostaniesz tez antybiotyk oslonowo i to chyba wszystko,
          nic wiecej nie potrzeba . Zycze Ci wszystkiego najlepszego , nie boj sie bo
          strach ma wielkie oczy , przekonasz sie ze na drugi dzien po zabiegu o nim
          zapomniesz. Pozdrawiam - Maja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka