Dodaj do ulubionych

Puszki już rozliczone

IP: *.59.udn.pl 03.11.06, 09:16
Gdzie był pan Kluziński rok temu dwa lata temu trzy ... Dlaczego wtedy nie
kwestował?
Obserwuj wątek
    • fnx1 Re: Puszki już rozliczone 03.11.06, 10:45
      Czy to, że w zeszłym roku nie kwestował powinno wykluczyć kwestowanie w tym
      roku? Czy to faktycznie taki problem? Popatrz na to co władze wyprawiają w
      różnych miastach - w dzisiejszej GW sporo o tym piszą... A kwesta przecież to
      jednak pozytywna sprawa - moje dzieciaki właśnie do puszki Kluzińskiego wrzuciły
      SWOJE(!) grosiki... i moje złotówki...
    • Gość: Marek Ś. Re: Puszki już rozliczone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 11:56
      Szlak cie trafia bo twoj kandydat nie stal ani godziny?
    • jdk Re: Puszki już rozliczone 03.11.06, 12:06
      Gość portalu: niunio napisał(a):

> Gdzie był pan Kluziński rok temu dwa lata temu trzy ... Dlaczego wtedy nie
      > kwestował?

Nie kwestował, bo nie był zaproszony do kwestowania. Gdyby był, to by stał i
      kwestował.

A w tym roku, dzięki temu że stał się osobą publiczną, był w stanie w ten
      sposób wspomóc renowację zabytkowych nagrobków. Spotkał się przy tym z licznymi
      głosami sympatii - za którą niniejszym dziękuje!

Dziękuje również ponownie Społecznemu Komitetowi za zaproszenie i za zaszczyt
      kwestowania! Po raz pierwszy - i mam nadzieję nie ostatni!
      • Gość: niunio Re: Puszki już rozliczone IP: *.59.udn.pl 03.11.06, 22:55
        Dla mnie to postawa dwulicowa.
        ps. Niemniej gdyby miał pan poparcie dużej partii byłby pan w mojej opinii
        dobrym prezydentem i nasze miasto coś by zyskało. (Chodzi głównie o poparcie
        dla miasta w warszawce. Tam nikt bez zaplecza politycznego obecnie sprawującego
        władze nie będzie z panem rozmawiał).
        Wybory już wygrał pan Generał choć nie jestem nawet 20 prc. jego zwolennikiem.

• Gość: Bogdan Re: Puszki już rozliczone IP: *.radnet.pl 04.11.06, 10:12
          > choć nie jestem nawet 20 prc. jego zwolennikiem.

Skoro nie jesteś jego zwolennikiem to po jaką cholerę siejesz defetyzm??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka