Gość: niunio IP: *.59.udn.pl 03.11.06, 09:16 Gdzie był pan Kluziński rok temu dwa lata temu trzy ... Dlaczego wtedy nie kwestował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnx1 Re: Puszki już rozliczone 03.11.06, 10:45 Czy to, że w zeszłym roku nie kwestował powinno wykluczyć kwestowanie w tym roku? Czy to faktycznie taki problem? Popatrz na to co władze wyprawiają w różnych miastach - w dzisiejszej GW sporo o tym piszą... A kwesta przecież to jednak pozytywna sprawa - moje dzieciaki właśnie do puszki Kluzińskiego wrzuciły SWOJE(!) grosiki... i moje złotówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Ś. Re: Puszki już rozliczone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 11:56 Szlak cie trafia bo twoj kandydat nie stal ani godziny? Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Puszki już rozliczone 03.11.06, 12:06 Gość portalu: niunio napisał(a): > Gdzie był pan Kluziński rok temu dwa lata temu trzy ... Dlaczego wtedy nie > kwestował? Nie kwestował, bo nie był zaproszony do kwestowania. Gdyby był, to by stał i kwestował. A w tym roku, dzięki temu że stał się osobą publiczną, był w stanie w ten sposób wspomóc renowację zabytkowych nagrobków. Spotkał się przy tym z licznymi głosami sympatii - za którą niniejszym dziękuje! Dziękuje również ponownie Społecznemu Komitetowi za zaproszenie i za zaszczyt kwestowania! Po raz pierwszy - i mam nadzieję nie ostatni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunio Re: Puszki już rozliczone IP: *.59.udn.pl 03.11.06, 22:55 Dla mnie to postawa dwulicowa. ps. Niemniej gdyby miał pan poparcie dużej partii byłby pan w mojej opinii dobrym prezydentem i nasze miasto coś by zyskało. (Chodzi głównie o poparcie dla miasta w warszawce. Tam nikt bez zaplecza politycznego obecnie sprawującego władze nie będzie z panem rozmawiał). Wybory już wygrał pan Generał choć nie jestem nawet 20 prc. jego zwolennikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Puszki już rozliczone IP: *.radnet.pl 04.11.06, 10:12 > choć nie jestem nawet 20 prc. jego zwolennikiem. Skoro nie jesteś jego zwolennikiem to po jaką cholerę siejesz defetyzm?? Odpowiedz Link Zgłoś