Gość: fit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 12:56 hipokryzją. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9513424&rfbawp=1198497358.173 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LORDzisko ...mogl pojechac do gornikow, jeszcze niedawno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 13:12 jeszcze miesiac temu by sie z nimi oplatkiem dzielil hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc jestem ciekaw czy ci bezdomni IP: *.galaxy-anon.net 24.12.07, 13:18 wiedza, ze swoj stan posiadania zawdzieczaja, w pewnej mierze, wlasnie jemu, KLD, UW i bandyckiemu pseudoliberalizmowi poczatku lat 90... to jest dopiero cynizm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fit Re: wzruszyłem się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 14:55 wypasiony Tusk z bandą wypasionych darmozjadów wkoło i grona mikrofonów podetknięte pod nos! od razu widać że nie chodzi o bezdomnych tylko o media.cynizm POsunięty do granicy absurdu Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 premier Tusk blisko zwykłych ludzi , to kolejny + 24.12.07, 14:59 dla niego ,a PO ma juz 59% poparcia, wypasionych w żoliborskiej willi towarzyszy Kaczyńskich na ludzką twarz nigdy nie było stać , stąd spadek PiS postępuje, za PIS 19/%, przeciw PiSprezydentowi 58% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fit POpłakałem się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 15:07 a ja nawet POpłakałem się ze ... śmiechu, jak to media robią takim jak ty ciemniakom wodę z mózgu :)))))))))))))))))) www.onet.tv/28962,4451,1,2980793,1,1,0,0,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: premier Tusk blisko zwykłych ludzi , to kolej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 19:24 Jedni udają, że im zależy na biednych a następnie wynajmują najdroższe hotele ,< bo dziadostwo nie popłaca >a inni słowa zamieniają w czyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: wzruszyłem się... IP: *.rdzaweoko.pl 24.12.07, 15:16 Oczywiście, premier byłby bardziej wiarygodny, gdyby bezdomnym powiedział spieprzajcie dziady, a niektórych włóczył po sądach za obrazę majestatu. Ja jestem prosta dama i uważam, że jak ktoś jest życzliwy i składa mi życzenia, to po prostu jest życzliwy, a jak ktoś otacza sie murem ochroniarzy i mówi mi spieprzaj, to raczej ma mnie gdzieś. No, ale może ja się mylę... Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 15:52 agresywnym dziadom? ma rację/ Nie gra na najniższych instynktach jak Tusk. cwaniaczek w eleganckim garniturku w ustawionych kamerach. bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardy Re: ma rację IP: *.chello.pl 24.12.07, 16:40 Mnie wzruszenie trzyma od czasu kampanii Walzowej-Bufet z hospicjum dla umierających Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Tusk łamie się opłatkiem,Kaczyński każe spiep 25.12.07, 21:08 moja droga do a zobacz jacy wykształceni Ci bezdomni w Gdansku... Przeczytaj uwaznie... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: wzruszyłem się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 18:09 A to ci siurpryza, Damo! Nie wiedziałem, że to właśnie Tobie, przebranej za dziada, Kaczyński tak nawrzucał... A teraz znowu przebrałaś się za bezdomnego, by otrzymać namaszczenie z rąk Tuska. Zawsze wiesz, gdzie i jak się znaleźć :) Drobna uwaga: Kaczyński (prezydent) nie włóczył nikogo po sądach za obrazę majestatu. Od tego był prezydent Kwaśniewski, jak zapewne doskonale pamiętasz. Tzn. pamiętałabyś, gdyby media Cię o tym informowały, a że jakoś zaniedbały, to żyłaś w błogiej nieświadomości. I taki jest z wami problem, że pozór serwowany przez media bierzecie za rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LORDzisko beatrix, ale tutaj chodzi o cos zupelnie innego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 19:15 otoz chodzi o to, ze tacy ludzie jak Ty, gdyby to samo zrobil Kaczor, to by darli sie na cale gardlo o obludzie, cynizmie itd, ale ze robi to kaczor Donald, no to juz cieply mocz scieka po udach ze wzruszenia. Chodzi o ciemnogrod ktory reprezentujesz, a nie o tandetne, polityczne gesty praktykowane tu i tam. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: beatrix, ale tutaj chodzi o cos zupelnie inne 25.12.07, 19:26 jakim prawem twiedzisz ,że ludzki gest Kacyzńskiego nazwałabym obłudą? nie posądzaj innych o takie chamstwo jakie ty reprezentujesz swoją osóbką, bo to ty świat oglądasz cynicznym okiem hipokryto, tym bardziej boli cię przyzwoite zachowanie Tuska,że bliźniaków Kaczyńskich nie stać było na nic poza "spieprzaj dziadu" i ganianiem po Polsce bezdomnego Huberta za obrazę majestatu ,że twoi zaklamani guru pozamykali się w swoich złotych klatkach ,a ty nabrałeś się na ich sprawiedliwe,solidarne, tanie państwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LORDzisko nie rozsmieszaj mnie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 19:43 uprawiasz seksciarstwo polityczne i tyle, to ze Ty masz guru, to Twoj biznes, mi guru do niczego nie jest potrzebny, ani TVN24 ze swoimi mantrami, podobnie zreszta jak TV Trwam, ale tacy obludnicy czepialscy jak Ty - czego dalas dowod setki razy na tym forum - pierwsi uprawiaja hiopokryzje, podwojna moralnosc itd Ja w odroznieniu od Ciebie w zadnej sekcie nie jestem, takie same kryteria stosuje wobec jednych czy drugich czy trzecich. W odroznieniu od Ciebie nie jestem zaslepiony, no i jakos mi to nie przeszkadza. Sprobuj zrozumiec, ze swiat nie dzieli sie tylko na tych co to sa za PiS czy PO. Po prostu jestes neismacznie tragikomiczna ze swoim zapatrzeniem na POwcow i tyle. Twoja sprawa, ale jezeli piszesz o tym publicznie to czy to sie Tobie podoba czy nie, musisz spodziewac sie komentarzy i tyle. W odroznieniu od Ciebie nie musze za nikogo sie wstydzic ani robic unikow, bo bylem i jestem krytyczny wobec PiS tak samo jak wobec PO, tak jak w PiS cos moze mi sie podobac, tak moze i w PO itd itp - chociaz zapewne i tak nie zlapiesz. Podsumowujac: mysle, ze po prostu... powinnas znalezc sobie faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: nie rozsmieszaj mnie, 25.12.07, 20:53 swoje podsumowanie zachowaj dla siebie żałosny impotencie , ja niczego znajdywać nie muszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LORDzisko Beatrix, powinnas byc wdzieczna takim jak ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 22:09 bez takich wlasnie, Twoje zycie straciloby sens... musialabys sie zajmowac tylko swoim starzeniem, rozstepami itd. a tak? uwiarygadniam Twoja obsesje, dlaczego nie napiszesz ladnie "dziekuje" ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Beatrix, powinnas byc wdzieczna takim jak ja 25.12.07, 22:35 buhahahahaha, oj lordzisko,ale ty zakompleksiony musisz być , bardzo zakompleksiony,że tak innych względem siebie sądzisz, pewnie nawet nikt nie chciał zaprosić cie na świeta ,skoro tu siedzisz i tylko postami ad personam potrafisz zasmradzać forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LORDzisko ...no ale Ty tez tutaj jestes, nikt nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 22:37 zaprosil ? ... pocieszna jestes, tak fajnie strzelasz sobie w stope :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LORDzisko czekaj czekaj, nie doczytalem, jest cos o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 22:44 ad personam, a skoro tak, to "zasmiecamy" razem; co do ad "impotentem" - widac masz przykre doswiadczenia ;-) nie obraz sie, ale probuje sobie Ciebie wyobrazic, no i nie moglbym Ci obiecac ze bym postawil wacka, jawisz sie jako kobitka wyjatkowo aseksualna, to byloby wyzwanie na miare udanej randki z Matka Teresa z Kalkuty :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ...no ale Ty tez tutaj jestes, nikt nie 26.12.07, 22:29 Gość portalu: LORDzisko napisał(a): > zaprosil ? ... pocieszna jestes, tak fajnie strzelasz sobie w > stope :-) .................. byłam na forum , po wizycie rodzinnej,a ty żałosny dupku całe świeta tu frustracje wylewasz ,żal mi cie sc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupid Re: ...no ale Ty tez tutaj jestes, nikt nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 22:33 pomyliłeś się;powinieneś napisać: byłEm na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LORDzisko widze Beatrix, ze zaproszenie na swieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 23:38 jest dla Ciebie miara sukcesu osobistego i zyciowego hahaha ale jestes zabawna, no ale... jak niewiele niektorym do szczescia potrzeba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: nie rozsmieszaj mnie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 21:00 śmieszny Pinokio Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 zwróccie uwage na jezyk bezdomnych... 25.12.07, 20:53 Zwróccie uwage na jezyk bezdomnych, widac w Gdańsku bezdomni i ubodzy to ludzie wykształceni... "To bardzo miłe, że szef rządu jest z nami, to wiele znaczy, potrawy smakują inaczej, może obecny premier zadba o ludzi - mówił jeden z uczestników Wigilii. " Wiekszośc bezdomnych, których spotykałem nie mieli pojecia kto to jest szef rzadu, a ze nastapiła zmiana jakas... to przeciez nie z TV wiedza... Aczkolwiek nie przecze spotkałem alkoholików bezdomnych z wykształceniem wyzszym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: zwróccie uwage na jezyk bezdomnych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 20:57 być za PO toznaczy za czym, nie ma programu poza likwidacją Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: zwróccie uwage na jezyk bezdomnych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 21:43 patron złodziei, którzy rozkradli majątek narodowy i doprowadzili Polaków do bezrobocia i bezdomności, wyjątkowa bezczelność i cynizm lidera formacji, dzięki której może teraz odgrywać szopkę dobrodzieja biednych i bezdomnych !!! Polacy, gwizdejcie i wołejcie fuj temu obłudnikowi i jego kompanom !!! Odpowiedz Link Zgłoś