Dodaj do ulubionych

Co z Gazetą?

IP: 81.15.157.* 03.11.06, 18:48
"Gazeta Wyborcza" wydanie radomskie kiedyś była apolityczna i rzetelna, a tej
chwili mam wrażenie, że skupia się na atakowaniu określonych osób przy czym
ostatnio na "topie" są władze miasta, ponadto szuka tanich sensacji w stylu
takich gazet jak "Fakt" i "Super Expres". Czy w Radomiu nie ma ważniejszych
spraw do omawiania niż takich jak "gdzie parkuje prezydent". A gdzie
parkowali poprzednicy? A co Nas to obchodzi...Ważne jest to co możemy
osiagnąć dla miasta glosując na poszczegolnych kandydatów. Mnie interesują
poszczególne programy, a nie miejsca parkingowe.
Obserwuj wątek
    • Gość: minos Re: Co z Gazetą? IP: *.internet.radom.pl 03.11.06, 21:17
      gazeta apolityczna? chyba mówisz o "Playboyu" albo o "wampie"
      • Gość: zgadzam Re: Co z Gazetą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:14
        Zgadzam się z tobą.Gazeta szuka dziury w całym.Niech się zajmą sobą. Kto tam
        został w tej "Gazetce"? I ile oni mają jeszcze miejsca do pisania? Zostały same
        reklamy. Pracują trzy, cztery osoby. Wielka mi gazeta. I te trzy osoby
        narzucają wszystkim swoje zdanie. Wstrętne.
        • Gość: KR! Re: Co z Gazetą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:54
          Gazeta Wyborcza to najlepsza polska gazeta w histori!Brawo dla Adama Michnika
          ze stworzył to medium i świetni nim dyryguje , oby tak dalej Panie Adamie i
          dziękuje że stworzył Pan ansze radomskie wydanie!
          KR! - wierny czytelnik wyborczej od 7 lat!
          • Gość: zyczliwy do kr IP: 82.139.0.* 04.11.06, 08:52
            nie pal więcej tegoświństwa albo zmień dilera
            • Gość: DO ROBCIA i innych Re: do kr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:17
              Podpowiedz mi kto Ciebie inspiruje do tego ,że piszesz na temat GW nie
              przemyślane uwagi ?-Czy są to sztaby wyborcze PANÓW LUB PAŃ mających brudne i
              lepkie łapy.
              Jeżeli ktoś korzysta z "przywilejów parkingowych " i uważa ,że to jest GODNE
              postepowanie, niech chodzi w generalskich epoletach .Dla osób ceniących godność
              osobistą takie postepowanie jest mocno naganne.Czy Ty ją posiadasz? Zastanów
              się nad tym?
              • Gość: monika Re: do kr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:25
                Jestem tego samego zdania co poprzednik.
                Media są od tego, żeby opisywać rzeczywistość, w tym wytykać błedy ludzi władzy.
                I niech to robią.
                • Gość: Robcio Re: do kr IP: 81.15.157.* 04.11.06, 16:16
                  Czytam "Gazetę Wyborczą" od momentu jej powstania, cieszę się, że jest wydanie
                  radomskie,ale martwi mnie,że zamiast szukać poważnych tematów gazeta szuka
                  sensacji w stylu "Faktu i itp." Czy naprawde parę metrów miejsca do parkowania
                  jest warte tyle pisania.
          • Gość: balik Re: Co z Gazetą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 21:56
            Do KR: zastanów się, co wypisujesz.Radomska mutacja Gazety jest jedną z
            kilkunastu mutacji regionalnych w Polsce i nie ma co dziekować Michnikowi za
            stworzenie akurat radomskiego oddziału.A ludzie krytykujacy radomskie wydanie
            Gazety nie mają na myśli Gazety ogólnopolskiej, tylko lokalną.Poziom
            radomskiej, lokalnej wkładki, ma zresztą tyle wspólnego z Gazetą ogólnopolską
            co Adam Michnik z baletem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka