mefi100 12.11.06, 19:49 Na Gołębiowie II powstają nowe bloki: pomiędzy administracją a Spółdzielnią Łucznik i na rogu Daszyńskiego- Sempołowskiej. Może ktoś wie, jaka jest cena metra kwadratowego i czy w ogóle są jeszcze mieszkania do sprzedania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: foxx Re: nowe bloki na Gołębiowie II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 19:53 Ja to słyszałem że na skrzyżowaniu Struga i 25 czerwca chcą wybudować nowe rondo i że do jednego z nowych właśnie budowanych bloków na gołębiowie II mają przesidlić wszystkich mieszkaców z tego patolicznego bloku tuż przy skżyżowaniu . W tym bloku byłem raz . Powiem krótko jest tam syf , Hiv i malaria . Odpowiedz Link Zgłoś
mefi100 Re: nowe bloki na Gołębiowie II 12.11.06, 20:54 Ten blok buduje Łucznik, a nie miasto, więc to nie jest zbyt prawdopodobne :) Poza tym nie ściągaliby sobie takich sąsiadów. Nie mówiąc o tym, co na to powiedzieliby sąsiedzi z Hallera, którzy płacili ciężką kasę za mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_golebiowa Re: nowe bloki na Gołębiowie II IP: 82.139.59.* 12.11.06, 21:22 Te bloki buduje Łucznik i z tego co wiem, bedą na sprzadaż. Sadząc po cenanch poprzednich mieszkań to trzeba liczyć ok 2800 za m2. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raa Re: nowe bloki na Gołębiowie II IP: *.udn.pl 12.11.06, 23:38 Akurat nie Łucznik, tylko Spółka Mieszkaniowa Merkury, ceny w granicy 2600 - 2900, wykonawca Łuczbud Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: nowe bloki na Gołębiowie II IP: *.154.udn.pl 12.11.06, 21:26 Tak jak wszystkie nowe mieszkania w Radomiu, czyli od okolo 2,2 tys. zl w gore. Oczywiscie bez niczego w srodku. Mieszkania jeszcze sa, a przynajmniej byly prze 2 tygodniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo82 Re: nowe bloki na Gołębiowie II IP: *.internet.radom.pl 12.11.06, 22:14 nic nie ma? tzn bez drzwi, okien i gniazek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: nowe bloki na Gołębiowie II IP: *.tkdami.net 13.11.06, 00:21 Nie siejcie paniki.Nowa inwestycje miedzy budynkami Paderewskiego 23/tam jest siedziba Spoldzielnii/ , a Paderewskiego 19 buduje SBM "Lucznik". Jest tablica informacyjna przy bramie wjazdowej na teren budowy z prawej strony Biedronki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: nowe bloki na Gołębiowie II IP: *.tkdami.net 13.11.06, 00:34 Budynki oddaje sie w stanie deweloperskim,tzn. NIEMA podlog /tylko betonowa wylewka/,drzwi wewnetrznych,bialego montazu w lazienkach , ubikacjach i kuchnii, kafelkow na scianach itp....Wszystko inne JEST tzn.: drzwi zewnetrzne do mieszkania, okna ,punkty doprowadzenia wody i odprowadzania sciekow ,punkty swietlne do zyrandoli i gniazdka tez sa.Reszte trzeba sobie zrobic samemu na wlasny koszt lub zlecic wykonanie. Odpowiedz Link Zgłoś