Dodaj do ulubionych

nowe bloki na Gołębiowie II

12.11.06, 19:49
Na Gołębiowie II powstają nowe bloki: pomiędzy administracją a Spółdzielnią
Łucznik i na rogu Daszyńskiego- Sempołowskiej. Może ktoś wie, jaka jest cena
metra kwadratowego i czy w ogóle są jeszcze mieszkania do sprzedania?
Obserwuj wątek
    • Gość: foxx Re: nowe bloki na Gołębiowie II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 19:53
      Ja to słyszałem że na skrzyżowaniu Struga i 25 czerwca chcą wybudować nowe
      rondo i że do jednego z nowych właśnie budowanych bloków na gołębiowie II mają
      przesidlić wszystkich mieszkaców z tego patolicznego bloku tuż przy
      skżyżowaniu . W tym bloku byłem raz . Powiem krótko jest tam syf , Hiv i
      malaria .
      • mefi100 Re: nowe bloki na Gołębiowie II 12.11.06, 20:54
        Ten blok buduje Łucznik, a nie miasto, więc to nie jest zbyt prawdopodobne :)
        Poza tym nie ściągaliby sobie takich sąsiadów. Nie mówiąc o tym, co na to
        powiedzieliby sąsiedzi z Hallera, którzy płacili ciężką kasę za mieszkania.
        • Gość: z_golebiowa Re: nowe bloki na Gołębiowie II IP: 82.139.59.* 12.11.06, 21:22
          Te bloki buduje Łucznik i z tego co wiem, bedą na sprzadaż. Sadząc po cenanch
          poprzednich mieszkań to trzeba liczyć ok 2800 za m2.

Pozdrawiam
          • Gość: raa Re: nowe bloki na Gołębiowie II IP: *.udn.pl 12.11.06, 23:38
            Akurat nie Łucznik, tylko Spółka Mieszkaniowa Merkury, ceny w granicy 2600 -
            2900, wykonawca Łuczbud
    • Gość: poinformowany Re: nowe bloki na Gołębiowie II IP: *.154.udn.pl 12.11.06, 21:26
      Tak jak wszystkie nowe mieszkania w Radomiu, czyli od okolo 2,2 tys. zl w gore.
      Oczywiscie bez niczego w srodku. Mieszkania jeszcze sa, a przynajmniej byly prze
      2 tygodniami.
      • Gość: widmo82 Re: nowe bloki na Gołębiowie II IP: *.internet.radom.pl 12.11.06, 22:14
        nic nie ma? tzn bez drzwi, okien i gniazek?
        • Gość: Barbara Re: nowe bloki na Gołębiowie II IP: *.tkdami.net 13.11.06, 00:21
          Nie siejcie paniki.Nowa inwestycje miedzy budynkami Paderewskiego 23/tam jest
          siedziba Spoldzielnii/ , a Paderewskiego 19 buduje SBM "Lucznik". Jest tablica
          informacyjna przy bramie wjazdowej na teren budowy z prawej strony Biedronki .
        • Gość: Ryszard Re: nowe bloki na Gołębiowie II IP: *.tkdami.net 13.11.06, 00:34
          Budynki oddaje sie w stanie deweloperskim,tzn. NIEMA podlog /tylko betonowa
          wylewka/,drzwi wewnetrznych,bialego montazu w lazienkach , ubikacjach i
          kuchnii, kafelkow na scianach itp....Wszystko inne JEST tzn.: drzwi zewnetrzne
          do mieszkania, okna ,punkty doprowadzenia wody i odprowadzania sciekow ,punkty
          swietlne do zyrandoli i gniazdka tez sa.Reszte trzeba sobie zrobic samemu na
          wlasny koszt lub zlecic wykonanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka