Dodaj do ulubionych

Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?!

13.11.06, 17:35
Jak Kosztowniak wygra wybory - oby nie !!!! - to oficialnie domagam się
odebrania Radomiowi praw miejskich !!! . Przecież PiS wygrał tylko na wsiach
i małych miasteczkach . Radom to jedyne większe miasto w którym wygrał PiS.
Skoro tak to uważam że nie należy się nam miano miasta . Skoro PiS rządzi na
wsiach to Radom też niech będzie wsią . A Kosztowniak niech będzie sołtysem
Radomia a nie prezydentem Radomia . Proponuje też zmianę nazwy z Radomia na
Moherowy Ciemnogród .

Jesteśmy pośmiewiskiem całej (inteligentnej) Polski !!!

Ludzie jest jeszcze szansa żeby sie opamiętać i nie głosować na mohera !!!
Obserwuj wątek
    • maniek611 Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! 13.11.06, 17:37
      Jestem za.
    • hrabia_ramon_serano_lopez Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! 13.11.06, 17:44
      W takim przypadku ja domagam się Twojego ubezwłasnowolnienia i skazania na
      wygnanie co wyjdzie nam wszystkiem i szczególnie Tobie na dobre. Nie mów za
      wszystkich bo jak tak dalej pójdzie to Ty staniesz się pośmiewiskiem. Lepiej
      głosować na generała który przez ostnie 4 lata działał wielotorowo, tak??. a
      jakie sa tego efekty własnie widać.
      • Gość: iso Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! IP: *.udn.pl 13.11.06, 17:50
        To niemożliwe żeby Radomiem rządził posrany moher!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Musimy się wszyscy Radomianie udać do urn i wybrać na Prezydenta Pana
        Marcinkowskiego.Nie możemy być pośmiewiskiem całej Polski!!!
        • hrabia_ramon_serano_lopez Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! 13.11.06, 17:53
          Ja na Generalissimusa nie zagłosuje. Miał szanse przez cztery lata i ją
          zmarnował. A nie bede głosował na niego tylko dlatego że PIS przegrał w Polsce.
          Jestem rodowitym Radomianinem i guzik mnie obchodzi co ktos sobie pomyśli o
          naszym mieście. Lepiej sobie pomyślcie co myślała o nas Polska kiedy
          marnowaliśmy kolejne szanse na zdobycie pieniędzy z Unii.
    • maniek611 Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! 13.11.06, 17:48
      Ja mówię tylko i wyłącznie za siebie.
    • Gość: Dex Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:23
      Dobre , dobre . Tylko wcale mi jakoś nie do śmiechu z tego powodu .
      Raczej trzeba płakac że Radom ma takich ciemnych wyborców .
      Ale....jest szansa że PIS wybuduje te 3 mln mieszkań w Radomiu . I to
      wszystkie ! :). No bo gdzie będą budować te mieszkania ? Na wsiach ?
      W końcu tylko Radom ma tak tępych wyborców którzy głosowali na PiS.
      PiS przegrał nawet we Włoszczowej . Hehe .

Mi i tak już wstyd za te wyniki , że mi chyba już nawet nie przeszkodzi że ktoś
      będzie mówił na Radom wieśniaki .
    • Gość: dal Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:42
      smutne jest w tych wyborach to że Radomianie glosują na ludzi zupełnie nie
      znanych ze swej działalności - Kosztowniak i Kluźiński. Głosowali chyba z
      desperacji. Dla dobra PISu lepiej żeby Kosztowniak przegrał bo innaczej nie
      będą mieli na kogo zwalić swoją nieudolność ( patrz na
      dotychczasowe "osiągnięcia" PISu w kraju). Szkoda tylko czterech straconych lat
      Radomia
      • Gość: humor-satyra Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:50
        sołtys K. - Kierodzołek - może być wesoło!
    • Gość: sko Nie tylko Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:53
      www.echodnia.eu/swietokrzyskie/?cat=10&id=40032
      miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,3732999.html?as=1&ias=2&startsz=x
    • Gość: DOŚĆ Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! IP: 82.139.38.* 13.11.06, 18:56
      GENERALE ODEJDŹ Z "CHONOREM"
      • Gość: atylla Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! IP: *.radom.pl 13.11.06, 19:27
        Nie ma, co się obrażać na Kosztowniaka lepszy Kosztowniak niż Generał. lepiej
        zastanowić się nad przyczynami a nie rozlewać krokodyle Łzy gdyby nie królik
        wyciągnięty z kapelusza to prawdopodobnie Gęsiak zdobyłby 19 tys. głosów i II
        turze spotkałby się z Kosztowniakiem. Może trzeba myśleć w kategoriach dobra
        wspólnego a nie stroić się w szaty Katona i udawać wielkie rozczarowanie. Skoro
        tak wielu wstydzi się Radomia to, czemu nie pomogli najrozsądniejszemu
        kandydatowi, jakim był Gęsia. WSTYD MOI PAŃSTWO
        PO w Radomiu to banda karierowiczów to towarzystwo wzajemnej adoracji i
        pozbawionych ambicji dupków, którzy czekają tylko na posadki mam nadzieje, że
        Pani Kopacz wyciągnie wnioski i pogoni tą bandę darmozjadów. Być może wtedy za
        4 lata powiemy, że Radom dołączył do tych, którzy myślą do tych, którzy chcą
        zmieniać naszą Małą Ojczyznę. Popieranie generała wraz z Napoleonem i całą jego
        świtą grozi nam dalej 4-letnim letargiem, gdy inni bez oglądania się na nas
        pójdą do przodu, popatrzcie jak rozwijają się Kielce czy Płock. Jeżeli dalej
        chcemy żyć skansenie gdzie nadzór i kierunek wyznacza generał milicji, który do
        pomocy ma dawnych aparatczyków PZPR to głosujcie na generała, ale niech żaden
        nie odważy się później beczeć, że coś nie tak. Zgadzam się, że obecny wybór to
        wybór między Dżumą a Cholerą jednak wole bezczelny PiS niźli dawnych
        aparatczyków, którzy się na niczym nie znają
        • Gość: bóla Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:12
          a PIS ma fachowców od EDGARA zaczynając!
        • Gość: dom Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:07
          Lepszy każdy niż Kosztowniak, generał też. PiS dzieli ludzi na swoich i PiS, a
          ja na normalnych i PiS.
      • Gość: Pab Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! IP: 80.249.0.* 14.11.06, 07:53
        Honor pisze się przez samo "h". Nie nauczyli Cię tego ośle patrioci z PIS-u???
    • Gość: l i l a b a j Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! IP: *.server.ntli.net 13.11.06, 21:17
      "Jesteśmy pośmiewiskiem całej (inteligentnej) Polski !!!"

-Nie przejmuj się zeliks. Ci inteligentni Polacy też są zmuszeni brać udział w
      kółku różańcowym księdza Rydzyka...
    • Gość: tonia Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:35
      No nie Kosztowniak będzie prezydentem Radomia ale Suski. Kosztowniak to łysa
      marionetka w jego rękach i innych kolesi, którzy wola zarządzać z tylniego
      siedzenia w trosce o własny kuper.
      • Gość: rosa Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! IP: 82.139.43.* 13.11.06, 23:50
        Radom to miejscowość robotniczo-chłopska,efekty widać po
        wyborach.Postanowiłam,że nie będę wybierała mniejszego zła za dwa tygodnie ale
        kiedy zobaczyłam Suskiego obok Kosztowniaka to chyba zmienię zdanie.Nie można
        dopuścić do takiego duetu.
        • sympatyk_pisu Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! 14.11.06, 08:21
          Andrzej Kosztowniak zrobi z wami wszystkimi porządek za pomocą swojego góru
          Marka Suskiego!
    • dommos Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! 14.11.06, 09:08
      Radomianie nie zostało nam już nic innego jak tylko wybranie mniejszego zła -
      Głosujmy na generała!
      Chyba, że chcemy żeby smiała się z nas cała Polska. Teraz się zacząłem na
      poważnie zastanawiać nad wyjazdem z tego mia... ups z tej wiochy!
      • Gość: spid Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:19
        Dla Radomia nic nie zrobil Suski,posel od lat zwiazany z PIsem,wiec na co
        liczycie ze Kosztowniak bedzie lepszy?.NIE bedzie przenosil polityke z gory,
        zobaczcie co sie dzieje w parlamencie!!!!!Kosztowniak zrobi nam
        powtorke ,ponadto pozwalnia ludzi w urzedzie a warszawka zedzie do rzadzenia
        holota,czyli nami,tego chcecie?,opamietajmy sie idzmy glosowac za Marcinkowskim.
        • Gość: Pankracy Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! IP: 213.195.148.* 14.11.06, 11:58
          Radom jest najwiekszym miastem gdzie wygral pis, w pozostalch duzych miastach
          wygrala PO. Pis wygral na wsi, w gminach wiec wniosek jest oczywisty - Radom
          jest po prostu duza wiocha...niestety.
    • Gość: Pablo Re: Kosztowniak sołtysem wsi Radom ?! IP: 80.249.0.* 14.11.06, 12:29
      za 2 tygodnie możemy obalić ten mit (fakt??). Tylko frekwencja musi być wyższa.
      Ludzie głosujcie!!! Już nie mówię na kogo, ale idźcie do wyborów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka