roksana_psychologiczna 01.02.07, 23:46 Dajcie spokój, szkoda gadać. Widziałam w telewizji lokalnej. Wielka konferencja prasowa i co? Co miał do powiedzenia ten młodzieniec? Nic! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: silos Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.as.kn.pl 02.02.07, 09:51 Wyksztalcenie godne pozazdroszczenia, doswiadczenie takze. Wszystko wraca do normy czyli wstawiamy kolegow. Przez chwile dalem sie zwiezc ze w tym miescie cos sie zmieni lecz widze ze dalem sie nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: Czwarty wiceprezydent 02.02.07, 10:10 Ja się po prostu boję. Mam wielkie obawy w związku z pozyskiwaniem funduszy z UE przez tego pana. Wykształecenie to jedno, a praktyka druga sprawa. Ten człowiek pracował tylko w biurach poselskich i w firmie z udziałem skarbu państwa (czytaj synekura dla zasłużonego działacza od partii rządzącej). Mimo to chcę, żeby p. Igor Marszałkiewicz rozwiał moje obawy nie chcę kolejnej klęski na tym stanowisku (patrz p. Nita) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Czwarty wiceprezydent 02.02.07, 11:32 michal.vel.misiek napisał: > Ja się po prostu boję. Mam wielkie obawy w związku z pozyskiwaniem funduszy z > UE przez tego pana. Wykształecenie to jedno, a praktyka druga sprawa. Ten > człowiek pracował tylko w biurach poselskich i w firmie z udziałem skarbu > państwa (czytaj synekura dla zasłużonego działacza od partii rządzącej). > Mimo to chcę, żeby p. Igor Marszałkiewicz rozwiał moje obawy nie chcę kolejnej > klęski na tym stanowisku (patrz p. Nita) > Pozdr. Hehe.Nie zartujcie z tym wyksztalceniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: Czwarty wiceprezydent 03.02.07, 19:15 Ekonomię skończył nie powiesz. Natomiast ten drugi fakultet to tak jakby go nie miał :)) Ale co tam wykształcenie, liczy się człowiek :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufler Re: Czwarty wiceprezydent IP: 80.51.246.* 02.02.07, 12:28 sekretarz miasta Rafał Czajkowski jest specjlistą od pozyskiwania funduszy UE - tak miał napisane na ulotce wyborczej :-)) pewnie pomoze mniej doswiadczonemy Igorowi ;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tylko.pis Re: Czwarty wiceprezydent 02.02.07, 10:11 roksana_psychologiczna napisała: > Dajcie spokój, szkoda gadać. Widziałam w telewizji lokalnej. Wielka > konferencja prasowa i co? Co miał do powiedzenia ten młodzieniec? Nic! A jakby tak wyrecytował z pamięci wybrane dzieła Lenina, to pewnie rzuciłby Cię na kolana, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGN Re: Czwarty wiceprezydent IP: 193.111.144.* 02.02.07, 11:05 Ale Ty głupi jesteś! tylko.pis - to wszystko tlumaczy dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu rysiu Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 12:27 www.7dni.radom.pl/index.php?go=numer&id=69&t=3 Tytul tego artykulu wszystko tlumaczy :-) No coz, jakze filmy Barei nic nie traca na swej aktualnosci... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.radom.pl 02.02.07, 13:24 Imponujące wykształcenie, a jeszcze bogatsze doświadczenie zawodowe. Zasługą tego wiceprezydenta jest legitymacja partyjna PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:16 Taki sam jak trzej pozostali i główny. Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre strony Re: Czwarty wiceprezydent IP: 82.139.48.* 02.02.07, 14:57 Ale Jedlińsk jest szczuplejszy od Jedlni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:21 Tylko szkoda mi tego Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejku Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.radom.pl 02.02.07, 19:06 "Uważam, że sobie poradzę, skoro pan prezydent mnie wybrał" - co to jest, jakies namaszczenie??? To najbardziej idiotyczne uzasadnienie, jakie można było wymysleć. Powinno być chyba: poradzę sobię, ponieważ potrafię....., mam doświadczenie w....., dotychczas zrealizowałem...., udało mi się ..., znam się na .... No ale zaczynając w ten sposób zdania niewiele mógłby czwarty wice powiedzieć. Będzie się uczył chłopak na błędach....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 19:12 Olejku napisałeś prawdę ale ta twoja prawda mnie przeraża bo do czego doprowadzą rządy tych ludzi.Pan prezydent który nie ma doświadczenia zawodowego namaszcza drugiego który wogóle go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk SLD Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 19:14 A prezydent filozofuje na konferencjach i udaje że na wszystkim się zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.centertel.pl 02.02.07, 20:20 Grunt to rodowici radomianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Czwarty wiceprezydent IP: *.tkdami.net 03.02.07, 12:10 Kto odpowiednich nauk nie odbył żębów nie wyleczy, ale ile może napsuć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Czwarty wiceprezydent IP: *.tkdami.net 03.02.07, 12:20 Czy w wyborach samorządowych czy w wyborach w spółdzielniach mieszkaniowch- -elektorat zawsze głupotę wykazuje- tradycje radomskie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morze Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.tkdami.net 03.02.07, 17:33 moze sie wypowie kiedys,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.tkdami.net 05.02.07, 21:00 teraz rozumie pomysł wprowadzenia na powrót strefy płatnego postoju.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:11 niegdys ludzie z Pis=u (albo przed-pisu) byli za wycofaniem oplat parkingowych. Dzisiaj ograniczają ludziom poruszanie się autkiem, może strefę robić tylko w niektórych miejscach? Odpowiedz Link Zgłoś