Dodaj do ulubionych

Czwarty wiceprezydent

01.02.07, 23:46
Dajcie spokój, szkoda gadać. Widziałam w telewizji lokalnej. Wielka
konferencja prasowa i co? Co miał do powiedzenia ten młodzieniec? Nic!
Obserwuj wątek
    • Gość: silos Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.as.kn.pl 02.02.07, 09:51
      Wyksztalcenie godne pozazdroszczenia, doswiadczenie takze. Wszystko wraca do
      normy czyli wstawiamy kolegow.
      Przez chwile dalem sie zwiezc ze w tym miescie cos sie zmieni lecz widze ze
      dalem sie nabrac.
      • michal.vel.misiek Re: Czwarty wiceprezydent 02.02.07, 10:10
        Ja się po prostu boję. Mam wielkie obawy w związku z pozyskiwaniem funduszy z
        UE przez tego pana. Wykształecenie to jedno, a praktyka druga sprawa. Ten
        człowiek pracował tylko w biurach poselskich i w firmie z udziałem skarbu
        państwa (czytaj synekura dla zasłużonego działacza od partii rządzącej).
        Mimo to chcę, żeby p. Igor Marszałkiewicz rozwiał moje obawy nie chcę kolejnej
        klęski na tym stanowisku (patrz p. Nita)
        Pozdr.
        • tomus2221 Re: Czwarty wiceprezydent 02.02.07, 11:32
          michal.vel.misiek napisał:

> Ja się po prostu boję. Mam wielkie obawy w związku z pozyskiwaniem funduszy z
          > UE przez tego pana. Wykształecenie to jedno, a praktyka druga sprawa. Ten
          > człowiek pracował tylko w biurach poselskich i w firmie z udziałem skarbu
          > państwa (czytaj synekura dla zasłużonego działacza od partii rządzącej).
          > Mimo to chcę, żeby p. Igor Marszałkiewicz rozwiał moje obawy nie chcę kolejnej
          > klęski na tym stanowisku (patrz p. Nita)
          > Pozdr.
          Hehe.Nie zartujcie z tym wyksztalceniem:)
          • michal.vel.misiek Re: Czwarty wiceprezydent 03.02.07, 19:15
            Ekonomię skończył nie powiesz.
            Natomiast ten drugi fakultet to tak jakby go nie miał :))
            Ale co tam wykształcenie, liczy się człowiek
            :)))))
        • Gość: sufler Re: Czwarty wiceprezydent IP: 80.51.246.* 02.02.07, 12:28
          sekretarz miasta Rafał Czajkowski jest specjlistą od pozyskiwania funduszy UE -
          tak miał napisane na ulotce wyborczej :-)) pewnie pomoze mniej doswiadczonemy
          Igorowi ;-)))))))))))))))
    • tylko.pis Re: Czwarty wiceprezydent 02.02.07, 10:11
      roksana_psychologiczna napisała:
      > Dajcie spokój, szkoda gadać. Widziałam w telewizji lokalnej. Wielka
      > konferencja prasowa i co? Co miał do powiedzenia ten młodzieniec? Nic!

A jakby tak wyrecytował z pamięci wybrane dzieła Lenina, to pewnie rzuciłby Cię
      na kolana, nie?
      • Gość: AGN Re: Czwarty wiceprezydent IP: 193.111.144.* 02.02.07, 11:05
        Ale Ty głupi jesteś! tylko.pis - to wszystko tlumaczy dlaczego.
        • Gość: misiu rysiu Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 12:27
          www.7dni.radom.pl/index.php?go=numer&id=69&t=3
          Tytul tego artykulu wszystko tlumaczy :-) No coz, jakze filmy Barei nic nie
          traca na swej aktualnosci...
          Pozdrawiam
    • Gość: Przyjaciel Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.radom.pl 02.02.07, 13:24
      Imponujące wykształcenie, a jeszcze bogatsze doświadczenie zawodowe. Zasługą
      tego wiceprezydenta jest legitymacja partyjna PIS.
      • Gość: Marcin Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:16
        Taki sam jak trzej pozostali i główny. Szkoda gadać.
        • Gość: dobre strony Re: Czwarty wiceprezydent IP: 82.139.48.* 02.02.07, 14:57
          Ale Jedlińsk jest szczuplejszy od Jedlni.
          • Gość: zorro Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:21
            Tylko szkoda mi tego Radomia.
            • Gość: ojejku Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.radom.pl 02.02.07, 19:06
              "Uważam, że sobie poradzę, skoro pan prezydent mnie wybrał" - co to jest,
              jakies namaszczenie???

To najbardziej idiotyczne uzasadnienie, jakie można było wymysleć. Powinno być
              chyba: poradzę sobię, ponieważ potrafię....., mam doświadczenie w.....,
              dotychczas zrealizowałem....,
              udało mi się ..., znam się na .... No ale zaczynając w ten sposób zdania
              niewiele mógłby czwarty wice powiedzieć. Będzie się uczył chłopak na
              błędach....:(

• Gość: mieszkaniec Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 19:12
                Olejku napisałeś prawdę ale ta twoja prawda mnie przeraża bo do czego
                doprowadzą rządy tych ludzi.Pan prezydent który nie ma doświadczenia zawodowego
                namaszcza drugiego który wogóle go nie ma.
                • Gość: sympatyk SLD Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 19:14
                  A prezydent filozofuje na konferencjach i udaje że na wszystkim się zna.
                  • Gość: gość Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.centertel.pl 02.02.07, 20:20
                    Grunt to rodowici radomianie.
    • Gość: Znawca Czwarty wiceprezydent IP: *.tkdami.net 03.02.07, 12:10
      Kto odpowiednich nauk nie odbył żębów nie wyleczy, ale ile może napsuć?
    • Gość: Obserwator Czwarty wiceprezydent IP: *.tkdami.net 03.02.07, 12:20
      Czy w wyborach samorządowych czy w wyborach w spółdzielniach mieszkaniowch-
      -elektorat zawsze głupotę wykazuje- tradycje radomskie czy co?
    • Gość: morze Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.tkdami.net 03.02.07, 17:33
      moze sie wypowie kiedys,ha,ha
    • Gość: mac Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.tkdami.net 05.02.07, 21:00
      teraz rozumie pomysł wprowadzenia na powrót strefy płatnego postoju.. :)))
      • Gość: Artur Re: Czwarty wiceprezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:11
        niegdys ludzie z Pis=u (albo przed-pisu) byli za wycofaniem oplat parkingowych.
        Dzisiaj ograniczają ludziom poruszanie się autkiem, może strefę robić tylko w
        niektórych miejscach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka