Gość: fido IP: *.tkdami.net 22.04.03, 21:18 To miło,że zalew na Borkach tak odżył szkoda jednak, że w drugiej części miasta na Michałowie niszczeje Stawik i nikogo to nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J-25 Re: Ptaki nad zalewem na Borkach IP: *.tkdami.net 23.04.03, 16:02 Wcałym mieście niszczeje co najmniej kilkadziesiąt takich miejsc (dolina Pacynki, Grodzisko, dolina Mlecznej itp.)od znajomego wiem że np. w okolicach Woli Golębiowskiej w ciągu ostatnich lat wycięto kilkanaście drzew które mogłyby zostać pomnikami przyrody "w przedbiegach". I nie widać by kogoś to szczególnie martwiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IQ Re: Ptaki nad zalewem na Borkach IP: *.tkdami.net 23.04.03, 17:47 Byłem tam wczoraj aż miło popatrzeć szkoda, że w Radomiu nie ma więcej miejsc gdzie można poobcować z przyrodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: Ptaki nad zalewem na Borkach IP: *.tkdami.net 24.04.03, 16:46 Miejmy nadzieję, że ptaki zobaczymy także nad Stawikiem na Michałowie, nad Stawikiem na Ustroniu, w Starym Ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemowit Re: Ptaki nad zalewem na Borkach IP: *.internet.radom.pl 24.04.03, 16:52 biorac pod uwage to jak tym sie interesuja odpowiedzialne organa samorzadowe.... to ptaki oczywiscie ze beda tam widoczne..... ale wypchane.... i zamocowane na zbrojonych pretacvh zeby ich "zlota mlodziez" nie zapier........ pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poważny Re: Ptaki nad zalewem na Borkach IP: *.tkdami.net 24.04.03, 18:16 A ja w tym roku załatwiam 5 krokodyli do stawu w Starym Ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś