Dodaj do ulubionych

komunia w restauracji

19.02.07, 18:07
może ktoś z was organizował komunię w restauracji w Radomiu? gdzie najlepiej
i w miarę niedrogo?
Obserwuj wątek
    • Gość: protest ant Re: komunia w restauracji IP: 82.139.48.* 19.02.07, 18:23
      Komunia to tylko w kościele, w restauracji setka i galaretka. Co boskie Bogu,
      co resturacyjne kelnerowi.Przewraca się ludziom w głowach, oj przewraca.
    • Gość: Anka Re: komunia w restauracji IP: *.tkdami.net 19.02.07, 22:55
      Rychlo sie obudzilas.U nas juz we wrzesniu podano terminy komunii i dokonalismy
      rezerwacji.Teraz duzy wybor terminow ,ale na 2008 rok.
      • Gość: lambda Re: komunia w restauracji IP: 82.139.52.* 20.02.07, 07:36
        Tak, musisz komunię dziecku przesunąć o rok albo dwa, ważne aby się nawalić
        w "kulturalny" sposób.
    • Gość: Ala Re: komunia w restauracji IP: *.00a.radom.pilicka.pl 20.02.07, 09:20
      Rewelacyjne te odpowiedzi - nie ma co ?
      Wiadomo,że chodzi o przyjęcie komunijne i zwyczajnie nie tak powinno być
      sformułowane pytanie. Ale grunt to poniżyć drugiego człowieka....
      • lutea Re: komunia w restauracji 20.02.07, 09:41
        niektózy próbują się dowartościowac ;) Wszyscy wiedzą o co chodzi więc po co te
        bzdurne komentarze.
      • Gość: ola Re: komunia w restauracji IP: 82.139.48.* 20.02.07, 23:23
        Ala ma kota.
    • Gość: Ala Re: komunia w restauracji IP: *.00a.radom.pilicka.pl 20.02.07, 09:56
      Słyszałam,że rezerwacje robi się dużo wcześniej więc chyba nie będzie wyboru -
      jeśli chodzi o wolne lokale.
      • Gość: Arrow Re: komunia w restauracji IP: 193.111.144.* 20.02.07, 11:04
        to zależy ile osob planujesz zaprosić. Jeżeli do 30 osób - TM na ul. Focha -
        robilem tam chrzciny, dobre jedzenie i nie drogo. Jezeli większe lokale to -
        trzeba popytać - ale za zamkniecie lokalu opłata extra...
    • Gość: matrix Re: komunia w restauracji IP: *.134.unknown.vectranet.pl 20.02.07, 19:50
      a ja proponuje Czekolade, taka fajna kawiarenka i w dobrym położeniu bo w
      centrum (w Teatrze Powszechnym) możesz się przejść i zapytać. Może mają wolny
      termin.
      • Gość: gosc Re: komunia w restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 00:13
        Lokal fajny jesli chodzi o wystroj ale tylko o wystroj ...... jedzenie porażka
        a wieczorem schadzki emerytów którzy myślą że wizyta w kawiarni teatralnej
        zwiększy ich kulture osobistą. A tak żeby być obiektywnym to kawa i herbata
        dobre :) w końcu to kawiarnia nie restauracja nie trzeba jeść ......
        • Gość: mika Re: komunia w restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:04
          Organizowałam przyjęcie komunijne dziecka w Zapiecku na Piłsudskiego. Jedzonko
          pierwsza klasa, obsługa także. Minusy to - niewielki lokal i ewentualny problem
          z maluchami obecnymi na takim przyjęciu, bo nie bardzo mają gdzie poszaleć. Ale
          ogólnie gorąco polecam.
    • Gość: hd Re: komunia w restauracji IP: *.tkdami.net 21.02.07, 09:06
      najlepiej w domu, wiem wiem... nie chce sie
      • Gość: mika Re: komunia w restauracji IP: *.tkdami.net 21.02.07, 18:57
        Przyjęcie komunijne pierwszego dziecka urządzałam w domu. Dzięki serdeczne.
        Może ja mało zorganizowana jestem ale przez cały dzień nie wylazłam poza
        kuchnię. Przy drugim nie popełniłam już tego błędu. Koszt praktycznie ten sam,a
        mogłam ten dzień spędzić z dzieckiem zamiast przy garach. Do tego mieszkam w
        bloku więc gdzie się człowiek nie ruszył potykał się o gości. Niby przyjęcie
        udane ale potem to tylko paść na pysk...
    • iontichy Re: komunia w restauracji 21.02.07, 09:40
      Jeśli rodzina samochodowa to prolecam ośrodek Relax w Siczkach lub obok Wodnik.
      Dzieciaki mają gdzie biegać, można zrobić małą przerwę w przyjeciu i przejść
      się na spacer wokół zalewu.
      • Gość: po 2 komuniach Re: komunia w restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:29
        na rezerwację lokalu jest już napewno za późno, ale można wynająć kucharki do
        domu. Ja tak zrobiłam dwie komunie. Ja zajęłam się dziećmi, dekoracją stołu i
        sobą. polecam
        • Gość: creedka Re: komunia w restauracji IP: *.tkdami.net 22.02.07, 22:19
          Ja robiłam whotelu na Plantach
      • Gość: balowicz Stara komuna w restauracji IP: 82.139.48.* 23.02.07, 17:27
        Rewelax odradzam, bo się może solenizant utopić, ale polecam Kredens na Starym
        Mieście . Sensacja rewelacja damsko-męska akrobacja.
    • Gość: komunista Re: komunia w restauracji IP: *.tpnet.pl 23.02.07, 10:07
      Restauracja Fanaberia goraco polecam!! W zeszlym roku robilem tam przyjecie
      komunijne. Rewelacyjne jedzenie, mila obsluga, fajny klimat
      • Gość: mala Re: komunia w restauracji IP: *.bbtec.net 25.02.07, 04:41
        Na zachodzie nikt nie bawi sie w organizowanie Komunii w domu. Po uroczystosci
        cała rodzina idzie sie do restaurant na obiad.
    • Gość: major Re: komunia w restauracji IP: *.134.unknown.vectranet.pl 07.04.07, 10:56
      Ja polecam Czekolade na placu Jagiellońskim. Super lokal z miłą i młodą obsługą.
      Jest tam kameralnie i rodzinnie akurat na takie przyjęcia.
      • Gość: zonk Re: komunia w restauracji IP: *.tkdami.net 07.04.07, 11:02
        frascati oczywiscie
    • Gość: Parkowa Re: komunia w restauracji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 09:48
      Oczywiście cafe & restaurant Parkowa - 048-3655190,centrum , park Kościuszki,
      taras, wolny jeszcze 20 maja 2007 - Zapraszamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka