gelson2 19.02.07, 18:07 może ktoś z was organizował komunię w restauracji w Radomiu? gdzie najlepiej i w miarę niedrogo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: protest ant Re: komunia w restauracji IP: 82.139.48.* 19.02.07, 18:23 Komunia to tylko w kościele, w restauracji setka i galaretka. Co boskie Bogu, co resturacyjne kelnerowi.Przewraca się ludziom w głowach, oj przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: komunia w restauracji IP: *.tkdami.net 19.02.07, 22:55 Rychlo sie obudzilas.U nas juz we wrzesniu podano terminy komunii i dokonalismy rezerwacji.Teraz duzy wybor terminow ,ale na 2008 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lambda Re: komunia w restauracji IP: 82.139.52.* 20.02.07, 07:36 Tak, musisz komunię dziecku przesunąć o rok albo dwa, ważne aby się nawalić w "kulturalny" sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: komunia w restauracji IP: *.00a.radom.pilicka.pl 20.02.07, 09:20 Rewelacyjne te odpowiedzi - nie ma co ? Wiadomo,że chodzi o przyjęcie komunijne i zwyczajnie nie tak powinno być sformułowane pytanie. Ale grunt to poniżyć drugiego człowieka.... Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: komunia w restauracji 20.02.07, 09:41 niektózy próbują się dowartościowac ;) Wszyscy wiedzą o co chodzi więc po co te bzdurne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: komunia w restauracji IP: 82.139.48.* 20.02.07, 23:23 Ala ma kota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: komunia w restauracji IP: *.00a.radom.pilicka.pl 20.02.07, 09:56 Słyszałam,że rezerwacje robi się dużo wcześniej więc chyba nie będzie wyboru - jeśli chodzi o wolne lokale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arrow Re: komunia w restauracji IP: 193.111.144.* 20.02.07, 11:04 to zależy ile osob planujesz zaprosić. Jeżeli do 30 osób - TM na ul. Focha - robilem tam chrzciny, dobre jedzenie i nie drogo. Jezeli większe lokale to - trzeba popytać - ale za zamkniecie lokalu opłata extra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Re: komunia w restauracji IP: *.134.unknown.vectranet.pl 20.02.07, 19:50 a ja proponuje Czekolade, taka fajna kawiarenka i w dobrym położeniu bo w centrum (w Teatrze Powszechnym) możesz się przejść i zapytać. Może mają wolny termin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: komunia w restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 00:13 Lokal fajny jesli chodzi o wystroj ale tylko o wystroj ...... jedzenie porażka a wieczorem schadzki emerytów którzy myślą że wizyta w kawiarni teatralnej zwiększy ich kulture osobistą. A tak żeby być obiektywnym to kawa i herbata dobre :) w końcu to kawiarnia nie restauracja nie trzeba jeść ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: komunia w restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:04 Organizowałam przyjęcie komunijne dziecka w Zapiecku na Piłsudskiego. Jedzonko pierwsza klasa, obsługa także. Minusy to - niewielki lokal i ewentualny problem z maluchami obecnymi na takim przyjęciu, bo nie bardzo mają gdzie poszaleć. Ale ogólnie gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hd Re: komunia w restauracji IP: *.tkdami.net 21.02.07, 09:06 najlepiej w domu, wiem wiem... nie chce sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: komunia w restauracji IP: *.tkdami.net 21.02.07, 18:57 Przyjęcie komunijne pierwszego dziecka urządzałam w domu. Dzięki serdeczne. Może ja mało zorganizowana jestem ale przez cały dzień nie wylazłam poza kuchnię. Przy drugim nie popełniłam już tego błędu. Koszt praktycznie ten sam,a mogłam ten dzień spędzić z dzieckiem zamiast przy garach. Do tego mieszkam w bloku więc gdzie się człowiek nie ruszył potykał się o gości. Niby przyjęcie udane ale potem to tylko paść na pysk... Odpowiedz Link Zgłoś
iontichy Re: komunia w restauracji 21.02.07, 09:40 Jeśli rodzina samochodowa to prolecam ośrodek Relax w Siczkach lub obok Wodnik. Dzieciaki mają gdzie biegać, można zrobić małą przerwę w przyjeciu i przejść się na spacer wokół zalewu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po 2 komuniach Re: komunia w restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:29 na rezerwację lokalu jest już napewno za późno, ale można wynająć kucharki do domu. Ja tak zrobiłam dwie komunie. Ja zajęłam się dziećmi, dekoracją stołu i sobą. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: creedka Re: komunia w restauracji IP: *.tkdami.net 22.02.07, 22:19 Ja robiłam whotelu na Plantach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balowicz Stara komuna w restauracji IP: 82.139.48.* 23.02.07, 17:27 Rewelax odradzam, bo się może solenizant utopić, ale polecam Kredens na Starym Mieście . Sensacja rewelacja damsko-męska akrobacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunista Re: komunia w restauracji IP: *.tpnet.pl 23.02.07, 10:07 Restauracja Fanaberia goraco polecam!! W zeszlym roku robilem tam przyjecie komunijne. Rewelacyjne jedzenie, mila obsluga, fajny klimat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: komunia w restauracji IP: *.bbtec.net 25.02.07, 04:41 Na zachodzie nikt nie bawi sie w organizowanie Komunii w domu. Po uroczystosci cała rodzina idzie sie do restaurant na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: major Re: komunia w restauracji IP: *.134.unknown.vectranet.pl 07.04.07, 10:56 Ja polecam Czekolade na placu Jagiellońskim. Super lokal z miłą i młodą obsługą. Jest tam kameralnie i rodzinnie akurat na takie przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: komunia w restauracji IP: *.tkdami.net 07.04.07, 11:02 frascati oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parkowa Re: komunia w restauracji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 09:48 Oczywiście cafe & restaurant Parkowa - 048-3655190,centrum , park Kościuszki, taras, wolny jeszcze 20 maja 2007 - Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś