Dodaj do ulubionych

nalesnikarnia

26.02.07, 09:37
kiedys byla przy skrzyzowaniu slowackiego/25czerwca, teraz tam jest chyba
zabka. czy ktos wie gdzie teraz jest nalesnikarnia w radomiu?
Obserwuj wątek
    • Gość: j.lo Re: nalesnikarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 11:18
      ja bylam w nalesnikarni na Krupowkach, bylam tam 2 razy, pierwszy raz pare lat
      temu, zatrulam sie bita smietana, ohydztwo. No i w tym roku tez bylam, bitej
      smietany nie zamowilam :), zamowilam nalesniki z bakaliami, OHYDA, do tego
      brud, syf, bleeeeeee Az mnie zatrzeslo, jak sobie to przypomnialam ;)
      JUZ NIGDY NIE POJDE DO NALESNIKARNI, tobie tez odradzam
      takze lepiej zrob sobie nalesniki sam/a w domu :)))
      • Gość: calineczka Re: nalesnikarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 14:58
        A ja mam rewelacyjne wspomnienia smakowe z nalesnikarni w Jastarnii na
        Półwyspie Helskim ,wybór ogromny,po meksykańsku ,na słodko ,ala ruskie
        pierogi,dla jaroszy, wegetariana,włoskie ala pizza jak sobie przypomnę to aż
        mnie z głódu skręca.Nie wiem gdzie w Radomiu jest taki punkt naleśnikowy ale
        dajcie namiary jak ktos wie, chetnie bym tam wpadała.
        • tomus2221 Re: nalesnikarnia 26.02.07, 21:15
          Gość portalu: calineczka napisał(a):

> A ja mam rewelacyjne wspomnienia smakowe z nalesnikarni w Jastarnii na
          > Półwyspie Helskim ,wybór ogromny,po meksykańsku ,na słodko ,ala ruskie
          > pierogi,dla jaroszy, wegetariana,włoskie ala pizza jak sobie przypomnę to aż
          > mnie z głódu skręca.Nie wiem gdzie w Radomiu jest taki punkt naleśnikowy ale
          > dajcie namiary jak ktos wie, chetnie bym tam wpadała.

Jeśli mówisz o tej przy ulicy,niedaleko kościoła,to sie zgadzam w 100%:)
      • widmo82 - Do tych co lubia pisac nie na temat 26.02.07, 20:51
        ja pytalem gdzie w radomiu podaja a nie gdzie jedli forumowicze nalesniki, albo
        czy polecaja wypad do nalesnikarni czy tez czego w radomiu nie ma a co jest do
        dupy! ludzie nauczcie sie czytac ze zrozumieniem albo wcisnijcie POWER w swoim
        kompie na 3sec !!
    • Gość: zonk Re: nalesnikarnia IP: *.143.unknown.vectranet.pl 26.02.07, 17:44
      nie ma, tak jak nie ma tysiaca innych rzeczy jakie bywaja w cywilizowanych
      miastach a nawet miasteczkach. Nie ma nalesnikarni, pijalni czekolady, klub
      fitness z prawdziwego zdarzenia -jest 1, itp itd...
      • Gość: pies Re: nalesnikarnia IP: 195.3.153.* 26.02.07, 19:11
        Świetna czekolada pitna jest w Paragrafie na Sienkiewicza. Naleśniki nie wiem gdzie są dobre.
        • widmo82 Re: nalesnikarnia 26.02.07, 20:49
          tzn nie wiesz gdzie jest nalesnikarnia czy nie wiesz gdzie podaja nalesniki? w
          teatralnej pewnie sa, a jak nie ma w menu to zrobia, wiele rzeczy juz robili
          czego nie bylo w menu:)
          • jgawriolek Re: nalesnikarnia 05.03.07, 18:37
            Naleśniki były przez jakiś czas w herbaciarni w pasażu M1 między Media Markt a
            Realem ale czy nadal są to nie wiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka