IP: 64.107.0.* 24.11.01, 20:11
Ja je wrecz kocham.A co wy o nich sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kontra Re: Tatuaze. IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 21:33
      Wioska
      • Gość: madziar Re: Tatuaze. IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 12:12
        wyobrazam sobie ukochane tatuaze naszego pociesznego @ - gola baba na klacie,
        smok na przedramieniu, fuck me, suck me na nadgarstkach i kropka pod okiem...
        • Gość: Kaboom Re: Tatuaze. IP: *.radom.pl 26.11.01, 00:05
          Gość portalu: madziar napisał(a):

> wyobrazam sobie ukochane tatuaze naszego pociesznego @ - gola baba na klacie,
          > smok na przedramieniu, fuck me, suck me na nadgarstkach i kropka pod okiem...

Czego sie czepiacie tatuazy?
          Dobrze wykonany artystyczny tatuaz moze byc ozdoba sam sobie chcialem zrobic ale
          mi chyba odwagi zabraklo..

• Gość: @ Re: Tatuaze. IP: 64.107.0.* 26.11.01, 16:39
            ...ciekawe opinie...
            • Gość: tunczyk Re: Tatuaze. IP: *.MAN.atcom.net.pl 28.11.01, 20:13
              a ja bym bardzo chciala i prosze o rade co do miejsca w ktorym je robia
              najlepiej!
              • Gość: Janek Re: Tatuaze. IP: *.rado.gazeta.pl 29.11.01, 12:38
                Gość portalu: tunczyk napisał(a):

> a ja bym bardzo chciala i prosze o rade co do miejsca w ktorym je robia
                > najlepiej!

Nawet o tym nie myśl!!!
                • Gość: @ Re: Tatuaze. IP: 64.107.0.* 29.11.01, 17:57
                  Najlepsze w Polsce jest w/g mnie Dereniowa Tatoo w Warszawie (ul.Dereniowa
                  oczywiscie).Warszawska Yakuza (ul.Chmielna) to amatorzy uczacy sie na malych
                  motywach.Ceny w W-wie sa wyzsze o 70% , przy duzych motywach to nawet o
                  200,300zl.Ale na Dereniowej to warto nawet przeplacic bo oni na pewno zrobia wszystko
                  tak jak nalezy.Mysle,ze niedoceniane jest radomskie studio naprzeciw Sadu
                  Radomskiego.Koles zdobyl duzo wyroznien i ma talent.No i jest taniej niz w stolicy (mam
                  nadzieje,ze tego nie czyta bo podwyzszy ceny).Powodzenia!
                  • Gość: @ Re: Tatuaze. IP: 64.107.0.* 29.11.01, 17:59
                    P.S.Nie polecam Bullet na ul.Zeromskiego.Sam zapach na dzien dobry mnie odstrasza.
                    • tunczyk Re: Tatuaze. 30.11.01, 15:36
                      z ta dereniowa to rzeczywiscie cos musi byc, bo wszyscy, ktorych pytam o niej
                      mowia!!! moja qmpela przebila sobie u nich nosek i tez byla zadowolona.
                      dziekuje bardzo @!!!!
                      • Gość: @ Re: Tatuaze. IP: 64.107.0.* 30.11.01, 16:06
                        Do uslug!
                        • tunczyk Re: Tatuaze. 03.12.01, 16:53
                          a ty @ masz juz duzo obrazkow na sobie?
                          • Gość: @ Re: Tatuaze. IP: 64.107.0.* 04.12.01, 17:46
                            W/g mnie to nie mam ich duzo.Ale wiem , ze niektorzy sobie tyle nie zrobia przez cale
                            zycie.Chce miec ich naprawde duzo.Podobaja mi sie tylko duze tatuaze.A tobie?
                          • Gość: Janek Re: Tatuaze. IP: *.rado.gazeta.pl 05.12.01, 11:56
                            tunczyk napisał(a):

> a ty @ masz juz duzo obrazkow na sobie?

Tuńczyk, ostrzegam, nawet nie myśl o tatuażu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • sylvio Re: Tatuaze. 05.12.01, 14:23
                              Kiedyś mój kolega w przypływie uczyć do płci
                              przeciwnej zrobił sobie dwa tatuarze. Później gdy mu
                              przeszło i poznał inną musiał je usunąć.
                              Chirurgicznie, czyli przy pomocy skalpela. Jak
                              opowiadał jak mu to wycinali inny kumpel aż cały
                              pozieleniał i gdybym nie dał mu po buzi to by zemdlał.
                              To była moja jedyna przygoda z tatuażem.
                              • Gość: @ Re: Tatuaze. IP: 64.107.0.* 05.12.01, 16:30
                                Nieciekawa sprawa.Ale gdybym sobie zrobil dziare z imieniem mojej ukochanej a ona by
                                mnie rzucila to i tak bym to zostawil.Bo tatuaz jest ponadczasowy, laczy sie z tym o czym
                                myslimy w chwili jego wykonywania.Jezeli zrobie sobie tatuaz RADOM a prezydent
                                Wlodarczyk skaze mnie na banicje to i tak Radom zawsze bedzie w mojej glowie na
                                pierwszym miejscu.Jezeli EWA mnie rzuci to i tak bede zawsze o niej pamietal,o tych
                                wszystkich pieknych chwilach , ktore razem spedzilismy.Zawsze bedzie w mojej pamieci
                                tak jak jej imie na mojej skorze.Dla mnie tatuaz to wlasnie zbior wspomnien tych zlych i
                                tych dobrych.
                                • tunczyk Re: Tatuaze. 05.12.01, 17:16
                                  ja jak na razie cialko mam pozbawione tej ozdoby... i tak chyba zostanie, ze
                                  wzgledu na wzburzone reakcje JANKA!!!!!!!!!ale mnie np. bardzo sie podoba
                                  tatuaz pewnej piosenkarki, ktora nazywa sie anastsja, czy jakos tak. takie
                                  ladne slonce na plecach. i tez taki chce, ale ktos mi kurde zabrania!!!!!!!!!!!
                                  w ogole to mnie sie bardzo podobaja tatuaze, ale imienia ukochanego chyba bym
                                  sobie nie dala zrobic...pamiatka, to pamiatka, ale ze starych zwiazkow
                                  pozostaja tez niemile wspomnienia, i po co o nich myslec za kazdym razem jak
                                  sie spojrzy w lustro???
                                  ps. JANEK, przesylam buziaki:)
                                  • Gość: Janek Re: Tatuaze. IP: *.rado.gazeta.pl 05.12.01, 17:17
                                    Tuńczyk: cmok, cmok;))) rybko
                                    • Gość: @ Re: Tatuaze. IP: 64.107.0.* 07.12.01, 17:40
                                      litosci...
                                      • Gość: @ Re: Tatuaze. IP: 64.107.0.* 08.12.01, 17:55
                                        A co myslicie o kolcach? Sa zajebiste , no nie.
                                        • Gość: któś Re: Tatuaze. IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 19:11
                                          ....................................................
                                          :dziara na łysym baniaku- to jest to !!!!!!!!!!!!!!:
                                          ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                        • tunczyk Re: Tatuaze. 09.12.01, 17:23
                                          Gość portalu: @ napisał(a):

> A co myslicie o kolcach? Sa zajebiste , no nie.

...nie
                                          • Gość: @ Re: Tatuaze. IP: 64.107.0.* 12.12.01, 16:14
                                            A myslalas o kolczykach na wargach sromowych ? Jak chcesz to ci przebije.
                                            • Gość: zuczek Re: Tatuaze. IP: *.MAN.atcom.net.pl 12.12.01, 16:18
                                              Gość portalu: @ napisał(a):

> A myslalas o kolczykach na wargach sromowych ? Jak chcesz to ci przebije.

masz wiecej takich fajnych pomyslow?
                                              • Gość: @ Re: Tatuaze. IP: 64.107.0.* 12.12.01, 17:23
                                                Kiedys myslalem o kolczykach w penisie ale one chyba dziurawia prezerwatywy.A na
                                                ojca jestem za mlody.
                                                • Gość: zuczek Re: Tatuaze. IP: *.MAN.atcom.net.pl 13.12.01, 20:25
                                                  i nie tylko za mlody...
                                                  • Gość: @ Re: Tatuaze. IP: 64.107.0.* 14.12.01, 17:38
                                                    Za madry ? Dzieki za komplement .
                              • Gość: black Re: Tatuaze. IP: 10.10.15.* 18.12.01, 11:57
                                bo to nie jest zabawa dla dupków
                              • Gość: black Re: Tatuaze. IP: 10.10.15.* 18.12.01, 12:00
                                bo to nie jest zabawa dla dupków
                  • Gość: stranger Re: Tatuaze. IP: 213.25.97.* 17.12.01, 13:24
                    masz może jakieś namiary na to studio na Piłsudskiego?
                    najlepiej nr telefonu
                    • Gość: @ Re: Tatuaze. IP: 64.107.0.* 17.12.01, 18:17
                      Sorry , nie przy sobie.Ale od razu tam idz.Przez telefon dostaniesz najwyzej wygorowana
                      cene.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka