Dodaj do ulubionych

Pod Brzozami - uczciwość gospodarza

IP: 212.244.70.* 12.03.07, 08:16
Witam
Bardzo proszę o informację byłych "weselników" - czy możecie napisać jak u
Was wyglądała sytuacja z płatnością w tym lokalu? Czy mieliście jakieś
problemy? Planuję tam wesele i słyszałam że Właściciel przed weselem chce
otrzymać 100% kwoty + kaucję (do zwrotu). Nie pozostawia to wielkiego pola
manewru dla Pary Młodej w razie ewentulanych uchybień ze strony gospodarza.
Czy mieliście jakieś problemy w związku z tym (np. brak zwrotu kaucji, jakieś
ukryte koszty - których się nie spodziewaliście). Bardzo proszę o jakieś
informacje bo sprawa jest mocno nagląca. Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: radek Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: *.135.unknown.vectranet.pl 12.03.07, 08:34
      W razie uchybień nie zrobisz wtedy nic. Stanowczo odradzam wpłaty całej kwoty
      przed weselem. Jest wiele wątków na temat tego lokalu, gospodarza i jego
      uczciwości. Lepiej zapomnij o tym lokalu. Ani nie jest ładny, to po co ci
      dodatkowy stres w najpiękniejszym dniu.
      • Gość: 7 Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: *.tkdami.net 12.03.07, 21:21
        Jeżeli naprawdęchce całą kasę przed wykonaniem usługi,to niexły z niego CWANIAK
        • Gość: kaśka Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 18:12
          miałam te same dylematy co ty, wesele miałam na tej sali w zeszłym roku i
          bardzo ale to bardzo sobie chwalę.
          Rzeczywiście z ta kaucją to przesada - ale pogadaj może nie będziesz musiał
          zapłacic.
          Ja salę polecam - szczególnie PYSZNE JEDZONKO, obsługa na wysokim poziomie-
          kelnerzy. stoły slicznie przystrojone itp - mogę ci nawet zdjęcia wysłać.
          Jeżeli gości masz na poziomie - nie będą skakać po krzesłach (bo na tym
          punkcie troszkę właściciel ma bzika) to naprawdę szczerze polecam.
          • Gość: mara68 Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: 212.244.70.* 14.03.07, 08:07
            Witam
            Dziękuję bardzo - trochę mnie pocieszyłaś. Czy mogę prosić zdjęcia (tak z
            czystej ciekawości i dla uspokojenia) agi_m@poczta.fm Będę bardzo wdzięczna
            • Gość: Karcia Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: *.tkdami.net 16.03.07, 18:42
              Ja również miałam wesele w tym lokalu. Jestem bardzo zadowolona. Płaciłam całą
              kwotę przed weselem, ale właściciel zapomniał chyba o tej kaucji, bo nie
              dawaliśmy jej. Ja również słyszałam o tej uczciwości gospodarza, miałam obawy.
              Jednak wszystko udało się super. Jedzenie wysmienite.
              POLECAM
    • Gość: Anulka Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 18:57
      Przestancie w koncu pisac zle opinie bo to juz jest nudne. Ja mam przyjaciolke
      ktora miala tam wesele i byla szczesliwa i zadowolona. A ja mam tam w sierpniu.
      Czytajac takie komentarze to mozna sie depredji nabawic, a prawda w
      rzeczywistosci jest inna. gospodarz bardzo uczciwy i dba o renome i zalezy mu
      na dobrej opinii. I to jest nawazniejsze. Ja tez mialam obawy co do wplacenia
      calej kwoty przed weselem, ale wiem ze nie warto sie o to martwic bo wszystko
      jest w 100%.
      • Gość: gosia Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:32
        Uważasz, że te negatywne opinie są wymyślone? Gospodarz sobie na
        nie "zapracował" i to bardziej niż myślisz. Wystarczy dokładnie poczytać. Wiele
        z nich jest podaprte konkretami. Moja koleżanka nie miała tyle szczęścia co
        twoja. Oby Tobie się udało.
        • Gość: anulka Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.07, 15:00
          Gosiu ale jak bys sie bardziej wczytala to jest to ciagle to samo. A tak na
          prawde to w kazdym lokalu moze byc jakas gafa .
        • Gość: anulka Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.07, 15:02
          A jak możesz to napisz jakie nieprzyjemne sytuacje miala twoja kolezanka , bede
          wdzieczna. pozdrawiam
    • kocis74 Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza 26.03.07, 21:23
      Ja gram w zespole i kiedyś jak tam graliśmy była niemiła akcja. Nas jest 5 osób
      w zespole ale na marsza i pierwsze stoły przyjeżdża z nami 12 letni syn jednego
      z zespołu. Jak to zobaczył właściciel to zrobił awanturę bo zapłacone było za 5
      osób w zespole a on zobaczył 6. Ale ten mały od razu po przywitaniu gości jedzie
      do domu i nawet za stoły nie siada. Potem mu było głupio.
      • Gość: Tom Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 23:09
        Facet jest dziwny i chytry. Nawet robi awantury gościom jak z silnika kapnie
        olej na jego śliczną kostkę brukową. Ścian nie wolno dotykać bo pobrudzą się.
        Można by tak pisać o jego przypadkach bez końca. A szkoda bo sala całkiem
        całkiem i nie źle wyposażona.
    • Gość: Ola Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: *.141.unknown.vectranet.pl 16.04.07, 20:10
      Na 4 stronie masz kilka postów na ten temat. Ja byłam zadowolona nawet bardzo a
      pan okazał się bardzo fajny, ktoś wcześniej Ci odpisał ze pan zwracał uwagę na "
      ślinkę kapiącą na kostkę", i miał racje - też by mnie to denerwowało by ktoś
      stał i pluł jak jakiś wieśniak, zamiast sie bawił. Udanego wesela .
      • Gość: Anulka Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: 82.139.42.* 16.04.07, 22:03
        Olu przyznaję Ci racje w 100%. Ja tez słyszalam dobre opinie. A to że
        wlasciciel czepia sie to tylko dlatego, że dba i szanuje swój lokal.
    • Gość: mika Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: 82.139.45.* 17.04.07, 21:51
      dokładnie rok temu moja siostra miała wesele na tej sali i wszystko było
      super-obsługa, jedzenie itd Właściciel bardzo miły, nawet o 7 rano :-) kazał
      obsłudze zapakować to , co zostało i Nawet zaproponował,ze nam przywiezie
      własnym busem w niedzielę
      Polecam na 100%
      • Gość: mc Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: 88.156.209.* 26.05.07, 00:54
        nie ufajcie włodkowi-właścicielowi, bo to cfaniak
        • Gość: byk Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: 82.139.42.* 29.05.07, 19:46
          MC nie pisz z błędami bo to wstyd. Zajrzyj czasem do słownika.
          • mara68 Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza 06.06.07, 12:54
            Dzisiaj już mogę podsumować mój wątek - bo jestem po własnym przyjęciu Pod
            Brzozami. Wszystko odbyło się bez szwanku - naprawdę bardzo miło, bez żadnych
            incydentów, jedzenie pyszne. Dodatkowo udało nam się trafić na termin
            po "delikatnym liftingu" sali tzn. nowe obrusy, dekoracja sali itp. Właściciel
            bardzo uprzejmy, obsługa również. Rano zapakował wszystko do swojego samochodu
            i zawiózł do naszego domu. Na drugi dzień dowiózł rzeczy o których
            zapomnieliśmy. Ja osobiście polecam, zwłaszcza że sala jest w Radomiu i goście
            nie mieli problemu z dojazdem do domów.
            • Gość: Anulka Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: 82.139.42.* 06.06.07, 16:59
              Mara bardzo dziekuje za wypowiedz na forum. Ja tam mam za 2miesiace i tez sie
              martwilam po przeczytaniu tych wszystkich negatywow, ale dzieki Tobie jestem
              spokojna. Mam tylko prosbe napisz jaki jest kolor w wystroju stołów i serwetek
              Pozdrawiam
              • mara68 Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza 08.06.07, 12:23
                Witam
                Wystrój - złoto -kremowy. Tzn. Do stołów zostały przymocowane złote (stare
                złoto) falbany, dł. do podłogi. Na to obrusy i serwetki zwinięte na talerzach.
                Ja wybrałam opcję z serwetkami kremowymi (ale mogą być też bordo). Zastawa -
                biała porcelana ze złotymi paskami. Pod sufitem materiał - beż, złoto, krem
                (zmieniony, wcześniej był inny - jeśli widziałaś już salę). Do tego ecru
                świeczki w dużych kielichach + żółte kwiatki. Całość ogólnie - naprawdę
                tzrymała się kupy i była ok. Mogłabym wysłać zdj na maila - ale jeszcze nie
                mam. pozdrawiam
                • Gość: Anulka Re: Pod Brzozami - uczciwość gospodarza IP: 82.139.42.* 08.06.07, 14:07
                  Wielkie dzieki za ten opis. Jak bys cos miala to sie odezwij, ale i tak sie
                  musze tam wybrac. Wielkie dzieki jeszcze raz.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka